Sa deschis sezonul de vânătoare!

(după Ruediger Wirsing; http://www.ihresicherheit.eu)

 

    A început vânătoarea. Sunt vânate persoanele care nu s-au vaccinat încă contra gripei. Pentru a fi trase în ţeapă. Doar că vânătorii nu s-au hotărât încă ce calibru să folosească. Respectiv, contra cărei gripe ar trebui să fie înţepat vânatul? După ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii a dat cu “pandemia” în noi, a uitat să facă şi recomandarea, contra cărei tulpini gripale să fim ţepuiţi. Probabil că industria farmaceutică nu a avut încă timp să-şi organizeze depozitele de ţepe. Motive?

   În ultimii ani din ce în ce mai puţine persoane s-au lăsat “trase în ţeapă” contra gripei, deoarece tocmai cei vaccinaţi căpătau simptome gripale, unii chiar având de suferit daune serioase. Este exact aceeaşi poveste ca şi în cazul “ţepuirii” contra cancerului de col uterin (HPV-human papillomavirus). O campanie masivă condusă de “hăitaşii” din mass-media (mai ales televiziunile private) sperie vânatul, băgând groaza în el cu tot felul de previziuni catastrofale şi întreptându-l încet, dar sigur, către “standul de tragere” al concernelor farma.

   Acuma, lăsând gluma la o parte, porcăria cu campania de vaccinare contra HPV este de-a dreptul monstuoasă: “TU eşti de vină dacă în viitor copilul tău va face cancer de col uterin, datorită faptului ca nu l-ai vaccinat”. Acesta este motto-ul campaniei de vaccinare cu GardasilR. O porcărie! Mai ales având în vedere că toată ipoteza cu HPV nu este nici pe departe confirmată ştiinţific.

   Ziarul „Süddeutsche Zeitung“ într-un articol din 06.10.2007 aduce critici aspre „Comisiei permanente pentru vaccinări“ (STIKO) de la Institutul Robert Koch, pentru faptul ca a aprobat mult prea repede vaccinul contra HPV, în ciuda faptului că testele cu acesta nu fuseseră duse la bun sfârşit. Din USA ne sosesc ştiri cum că ar exista mai multe cazuri de decese precum şi multe efecte secundare grave. Doar că în respectiva comisie 12 dintre cei 17 membri sunt activi în diferite forme în cadrul diferitelor concerne farma. Şi în fond să nu uităm că un vaccin costă frumoasa sumă de 465 de Euro. Cel mai scump vaccin din toate timpurile!

   Preşedintele de până nu demult al acestui Comitet, Prof. Schmitt de la Universitatea din Mainz este deja implicat (şi corespunzător remunerat) în alte 9 vaccinuri. De asemenea a primit un premiu de 10.000 de Euro pentru serviciile aduse în slujba vaccinării populaţiei (cinic, nu?). Acest premiu este sponsorizat de concernul farma care produce vaccinul contra HPV! Între timp Prof. Schmitt ţi-a schimbat „serviciul“ lucrând în prezent la firma producătoare de vaccinuri Novartis. Măcar acuma ştim oficial la de „echipă“ joacă. Este un scandal, atunci când un membru (chiar ditamai preşedintele) al unei comisii statale, care este răspunzătoare cu luarea unor decizii foarte importante, primeşte onorarii de la firmele producătoare de vaccinuri. Aşa ceva poartă un singur nume: CORUPŢIE. Doar nu aţi crezut că aşa ceva este posibil doar în România? Nici vorbă, corupţia este „globalizată“.

   Oameni buni, înainte de a vă lăsa copii vaccinaţi cu tot felul de chestii dubioase, informaţivă temeinic. Există nenumărate surse de informare, independente, în Internet. Doar în lb. engleză sunt aproape o mie de Site-uri care vă informează asupra riscurilor vaccinărilor. De cîte ori vi se povesteşte ceva despre un virus care provoacă vreo boală, solicitaţi doctorului dovezile (studiile) ştiinţifice care certifică acest lucru. Studiile independente, nu cele plătite şi prefabricate de concernele farmaceutice. Veţi constata, dacă veţi fi perseverenţi, că nu vi se pot pune la dispoziţie astfel de dovezi, astfel de studii.

   Vă sunt oferite vaccinuri care conţin, se spune, virusuri „slăbiţi“ sau omorâţi. Cantitatea lor trebuie să fie în vaccinuri atât de mare, încât oricărui virolog îi este foarte uşor să izoleze, caracterizeze şi fotografieze cu microscopul electronic aceste virusuri. Şi totuşi nimeni n a reuşit acest lucru până astăzi. Aproape toate afecţiunile virale sunt speculaţii care au la bază metode indirecte de relevare precum şi un “consens tacit” între virologi.

   Stimaţi Domni Medici, câţi dintre Dumneavoastră, atunci când reprezentatul unui concern farmaceutic s-a prezentat la Cabinet cu un nou produs medicamentos sau u nou vaccin, aţi cerut să vedeţi şi aţi consultat studiile efectuate asupra produsului respectiv? Este o întrebare adresată conştiinţei Domniilor Voastre! Căci în ultimă instanţă şi Dumneavoastră sunteţi manipulaţi la fel ca şi pacienţii! Doar că spre deosebire de pacienţi, aveţi o pregătire de specialitate şi purtaţi răspunederea vieţilor fraţilor şi surorilor voastre. Sau mă înşel?

   Bine, va spune un simplu cititor, dar atunci ce conţin vaccinurile? În aproape toate vaccinurile se pot găsi următoarele substanţe: săruri de mercur, hidroxid de aluminiu, formaldehid, antibiotice, resturi celulare din culturile făcute în laboratoare cu material organic prelevat de la găini, câini sau maimuţe, şi încă multe altele.  Principala problemă este că, în conformitate cu legislaţia care protejează proucătorii, firmele din industria farmaceutică nu sunt obligate să facă publică întreaga reţetă a unui medicament, ci numai substanţa activă de bază. Ce se mai află în produs pe lîngă aceasta, nu ştie nimeni.

  Ori în acest caz, doar studiile independente publicate pot să ne ofere o certitudine cât de cât asupra siguranţei unui produs farmcaeutic. Sau, cum din păcate mult prea adesea s-a întîmplat în ultima sută de ani, cazurile de decese sau de persoane rămase (sau născute) cu handicap, ca urmare a folosirii unui anumit produs. Iar studii indepnendente nu se prea fac, pentru că firmele producătoare nu au interes, iar guvernele (pe lângă corupţie) nu au bani pentru aşa ceva.

   Vaţi întrebat vreodată de ce mai nou se interzice vânzarea termometrelor cu mercur? Caci, datorită unui accident, acesta poate ajunge în organismul Dumeavoastră, provocând intoxicaţii deosebit de grave! Dar in vaccinuri este permis a fi folosit!

   Vaţi întrebat vreodată de ce este interzisă folosirea formaldehidei în industria mobilei? Pentru că această substanţă este cancerigenă! Dar în vaccinuri este permis a fi folosită!

   Hidroxidul de aluminiu este certificat prin nenumărate studii a avea acţiune distructivă asupra sistemului nervos (asupra mielitei).

   Toate aceste lucruri ar trebui să le ştie medicii care recomandă vaccinurile. Dacă nu le ştiu, cum de sunt medici? Dacă le ştiu şi totuşi recomandă pacienţilor astfel de vaccinuri, cum poate fi calificată o astfel de faptă?

    Oameni buni, informaţi-vă temeinic înainte de a accepta ca o substanţă oarecare să fie introdusă în organismul vostru, căci orice vine din afară afectează sistemul imunitar şi organele interne, mai ales ficatul. Cereţi informaţii detaliate şi nu vă lăsaţi păcăliţi de campaniile publicitare “de groază” ale industriei farmaceutice.

   Şi cereţi garanţii medicilor asupra terapiilor sau vaccinurilor care vă sunt recomandate. Dacă le veţi primi! Şi acesta fapt, singur, ar trebui să vă pună pe gânduri.

  

                                                                                                                          Qui bono