Realizari "remarcabile" ale medicinei alopate.

 

   Se estimeaza ca in fiecare an circa 40.000 de pacienti mor in spitale datorita unor factori patogeni rezistenti la antibiotice. Cum s-a ajuns aici? Si din vina cui?

    Bacteriile si microbii sunt entitati vii, care au propriile lor sisteme de aparare si mai ales de adaptare. Fapt care se pare ca nu a fost luat in considerare de cercetatorii si oamenii de stiinta care lucreaza pentru concernele farmaceutice. Fara a sta prea mult pe ginduri si fara a efectua verificarile si studiile necesare, concernele farmaceutice au aruncat pe piata o gramada de antibiotice, care mai de care mai puternice si eficace. Totul s-a desfasurat prin campanii mediatice si de marketing bine puse la punc. Ca doar este vorba de bani, de foarte multi bani.  Iar astazi ne aflam in situatia in care streptomicina, tetraciclina, ampicilina, penicilina, etc. Nu mai au eficacitate asupra microbilor si bacteriilor. Aceste “animale prostute si mici” au devenit rezistente, si cu o nerusinare fara seaman se impotrivesc “magicelor produse” ale industriei farmaceutice.

    Asta ar fi o chestie. Bun. Dar cumea este ca usturoiul (allicin), uleiul de masline (oleorepin) sau uleiul de oregano (carvacrol) raman mai departe substante naturale eficace impotriva acestor “mici bestii”.

   Oare cum se face ca aceste substante, aceste produse naturale cunoscute de sute si mii de ani raman si in ziua de azi eficace contra bacteriilor si microbilor, in timp ce fermecatele si minunatele antibiotice nu?

  Acuma, sa nu credeti ca exista pe undeva un medic alopat care-si inchipuie ca de aia a facut el o facultate, ca sa prescrie usturoi, ulei de masline si de oregano. Nuuuuuuu ! El este un om invatat care prescrie pacientilor boabe cu nume complicate, care sint mai rele decit un placebo. Caci au efecte secundare, caci distrug nu numai “inamicii” dar si bacteriile “bune” cele necesare functionarii corect a corpului, cum ar fi bacteriile din flora intestinala, si pe deasupra ii mai si “imunizeaza “ pe dusmanii astia mici.

    Cum s-a ajuns aici? Pai....

   De exemplu, cu doar citiva ani in urma, in Clinica  Universitatii din Frankfurt erau 24 de persoane care munceau in sectorul de cercetari dedicat SIDA. Ei bine, 23 dintre acestea  isi primesc salariul  de la industria farmaceutica si numai una de la Universitate. Veti intelege atunci, care este terapia pe care o vor administra bolnavilor. Desigur ca cea care corespunde intereselor financiare ale ...platitorului. Iar cercetarile contra SIDA se desfasoara dupa aceeasi schema de interese ca si toate celelalte cercetari, indiferent de afectiunile contra carora se fac cercetari. Adica, altfel spus, cercetatorii (covirsitoarea lor parte9 danseazas asa cum li se cinta. Si lautarul la nunta cinta ce vrea nasul. Ca el cel care da banii.

   Din 1970, de când celebul Richard Nixon a declanşat războiul contra cancerului, s-au cheltuit până în prezent numai în USA peste 30 de bilioane !!! de dolari. Cu rezultate remarcabile, aş spune. În timp ce în 1970 mortalitatea la 100.000 de persoane era de 189,6, în 1994 ea a crescut la 200,9. Deci, în 25 de ani, şi cu un astfel de capital financiar în spate, aţi reuşit să creşteţi rata de decese la 100.000 de persoane !!! Vă mulţumim pentru remarcabilele performanţe. Medicina convenţională ar trebui să recunoască în sfîrşit că A PIERDUT RĂZBOIUL CONTRA CANCERULUI. Veţi spune că aţi reuşit totuşi să prelungiţi viaţa celor bolnavi de cancer. Da? Minciună. Aţi reuşit doar să depistaţi mai de timpuriu un caz de cancer, astfel încât, după socoteala Dumneavoastră, durata unei boli fiind calculată de la descoperirea bolii până la deces, aţi reuşit de fapt... nimic. Mâine veţi spune ca la fiecare sugar aţi depistat eventualitatea unui cancer. Poate, poate, se va îmbolnăvi cândva, în viitor, de cancer. Asta înseamnă că aţi prelungit viaţa acelei fiinţe umane cu 80 de ani ? Genial mod de a înşela. Terapiile practicate astăzi în cazurile de cancer sunt extrem de toxice, şi este trist să constatăm că o mare parte a bolnavilor, înainte de a muri de cancer, decedează ca urmare a efectelor secundare provocate de terapiile Dumneavoastră ! În USA se prescriu anual reţete în valoare de peste 100 de bilioane de dolar i!!! Iar medicamentele si terapiile prescrise astfel provoacă tot anual efecte secundare care costă la rindul lor încă 177 de bilioane de dolari. Se estimează la circa 274 de persoane care mor zilnic in USA ca urmare a efectelor secundare ale terapiilor prescrise de medicii alopaţi.  Asta înseamnă peste 100.000 de persoane pe an !

     Dar nu, nu  medicii alopaţi sunt de vină. Ci noi înşine, că ne lăsăm prostiţi, şi alergăm ca nişte nebuni după otrăvurile prescrise pe reţete. Norocul face ca România să nu fie o ţară atât de bogata ca şi USA, astfel încât la noi, prescriindu-se mai puţine reţete, şi mor mai puţini oameni. Macabru, nu ?

     Faptul că medicina alopată s-a străduit şi în mare parte a reuşit, cu largul concurs al concernelor farmaceutice, să ne ascundă o imensă cantitate de adevăruri şi informaţii, totuşi nu ne scuză nici pe noi ca pacienţi, pentru lipsa de informare şi naivitatea cu care v-am acceptat erorile (ca să nu spun minciunile).  Coenzim Q10 poate înlocui cu succes Digitalis (substanţă folosită în afecţiunile cardiace) fără a avea aceleaşi efecte toxice. Ghimbirul  (Ginger) sau uleiul de peşte sunt antiinflamatori nesteroidali puternici, care însă nu cauzează ulceraţii gastrice, nu de puţine ori mortale, precum Iboprofe (substanţa activă conţinută în medicamente cum ar fi Aleve, Motrin şi multe altele). Usturoiul proaspăt zdrobit, vitamina E, magneziul şi uleiul de peşte pot subţia sângele (acţiune necesară în unele boli arteriale) fără a provoca hemoragii, aşa cum o face Warfarin-ul (substanţa de bază coumarin). Va mai mirati oare ca 7 din 10 pacienti in USA aleg sa bata la uşa medicinei alternative? Dar atunci cand Dumneavoastra insiva sunteti bolnavi, la ce usa bateti? Exista in Bucuresti medici care practica medicina alternativa, si care au peste 60% dintre pacienti medici alopati! Adica pe Domniile Voastre. Daca sunteti atit de siguri pe terapiile pe care cu darnicie si dragoste fraţească ni le recomandatţ, oare de ce nu  le folosiţi si pe propria Dumneavostră piele?

   Dumneavoastră ŞTIŢI toate aceste lucruri !!! Există sute de studii, serioase si documentate, care confirmă aceste fapte. Daca nu le cunoaşteţi, vă mai puteţi oare numi medici? Iar dacă le cunoaşteţi, şi totuşi ne recomandaţi mai departe respectivele substanţe chimice, atunci....cum vă numiţi ? Am putea îndrăzni să vă întrebăm: Care este scopul meseriei practicate de Domniile Voastre?

    Altfel spus, am puntea să îndrăznim să vă întrebăm inca o data... QUI BONO?