Profeţia impostorilor


Sursa 1: http://www.nexus-magazin.de/ausgaben/nexus-magazin-25-oktober-november-2009

Magazinul „Nexus“, ediţia în limba germană;

Sursa 2: Thomas Hein, Wolfsheim

Sursa 3:  http://www.arznei-telegramm.de

 

   Un virus se răspândeşte! Cu viteza vântului! Ba chiar a luminii! Un virus ucigător! În toată lumea! Global adică!

   Nu există scăpare! Zeci de mii de oameni s-au molipsit deja!

   Iar simptomele sunt dramatice! Oamenii strănută, tuşesc. Unora le curge nasul! Unii chiar  trebuie să rămână acasă!    

   Chiar mai multe zile!

   Intervin în forţă trupele speciale de mascaţi, înarmate cu siringile din dotare!  

   Se fac razii prin tramvaie, vânându-se virusurile blatiste, care se ascundeau printre paşnicii cetăţeni cu abonamente de  

       vaccinare legale.

   A început apocalipsa zilnică! Pandemia anuală!

 

   Din fericire, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (Doamne, ce ne-am face fără ea!) reacţioneză imediat. Schimbă criteriile pentru declararea pandemiei, şi culmea, chiar  declară o pandemie! Şi tot din fericire, guvernele care ne conduc, prevăzătoare, şi la sfatul inteligent şi dezinteresat al concernelor  farma, care conduc guvernele care ne conduc, au achiziţionat cu banii plătitorilor de impozite (adică ai tăi şi ai mei), vaccinuri dubioase făcute la repezeală din timp, pentru a salva omenirea de la dispariţie şi clasa muncitoare de la guturai.

   Cu toate forţele reunite, se declanşează acţiunea: „Acum ori niciodată, să-nţepăm naţiunea toată!“ 

 

            Acesta este pe scurt scenariul groazei, din noua capodoperă de succes a studiourilor din Bolywood,

                                     „Profeţia impostorilor“ (partea a doua a celebrului film „Outbreak“)

O producţie a Studiourile OMS - Bolywood

Scenariul: Baxter GSK Novartis

Regia: Chang Fukuda

Muzica: Pigs on Wings

Montaj: CDC

În rolurile principale: Sir Roy Anderson, Şir Adrian Stăpânul Belciugelor, Ab Osterhaus (Olandezul zburdător), grupul „Şpaga,Ţeapa şi Lopata“, Robert Koch, Paul Ehrlich, taraful „Vaccinaţii din deal“ şi ansamblul de amatori „Virologii ghicitori în stele“.

Special Guests : Nostradamus reînviatus, Pasteur Turbatus şi AAAA/H183745 N470364- varianta Cocârlaţi

 

   Vă mai aduceţi aminte „Dinner for one“, clasicul film de Revelion? Majordomul o întreabă pe stăpână:

 „The same procedure as last year?“. Iar ea răspunde: „The same procedure as every year!“ (Aceiaşi procedură ca anul trecut? Da, aceiaşi ca în fiecare an!)

   Acuma, să nu fim răi. Nu chiar fiecare an, deşi mă aştept în curând şi la aşa ceva, având în vedere lăcomia unora. Dar în mod sigur la câţiva ani odată (ritmul actual se pare că este de 3 ani) OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) ne fericeşte cu câte un scenariu apocaliptic, cu câte o nouă pandemie. Totul pregătit cu grijă, din timp, în strânsă colaborare cu marile concerne farma. Ultimele trei? SARS, gripa aviară şi acuma gripa porcină!

   Predicţiile şi prorocirile organizaţiilor, organismelor şi organelelor care se îndeletnicesc cu sănătatea (financiară a lor, probabil) sunt de fiecare dată umflate peste măsură şi se dovedesc a fi neruşinat de false!  Culmea este că omul obişnuit nu s-a săturat încă de gogoşile astea şi le mai înghite încă.

   Tom Jefferson, expert în gripă de la Cochrane Collaboration, care evaluează toate studiile pe tema gripei, a declarat nu cu mult timp în urmă într-un interviu: „Este o nebunie, câte catastrofe ne bagă sub nas în fiecare an experţii în gripă. Până în prezent nici una dintre ele nu s-a adeverit câtuşi de puţin!“ El atrage atenţia în continuarea interviului, asupra faptului că s-a creat o maşinărie uriaşă, monstruoasă, care funcţionează deja de la sine, şi care nu are nevoie decât de un micuţ virus aparent mutant, ca să declanşeze scenarii pandemice groaznice şi caraghioase în acelaşi timp.

   În acest context nici nu mai poate să mire pe nimeni faptul că Margaret Chang & Co. (OMS) a modificat criteriile declanşării situaţiei de „pandemie“ (treapta a şasea de alarmă epidemincă) în conformitate cu… necesităţile concernelor farma, tocmai în momentul în care a izbucnit criza financiară pandemică, din cauza căreia pe câţiva mexicani si texani i-a apucat strănutatul.

   (Nota Qui bono: Ma simt obligat în acest moment să spun următoarele: desigur ca au existat persoane care au decedat ca urmare a unor afecţiuni respiratorii! A considera însă acest lucru (nediferenţiat) ca fiind o „pandemie de gripă porcină“, fără a ţine cont de celelalte circumstanţe pe care vom avea ocazia să le enumerăm în continuarea acestui material, este un lucru neserios,ba chiar periculos. Cum sunt etichetate aceste decesuri ca fiind „gripă porcină“, se va arăta mai jos, aşa încât remarcile ironice, nu se referă la acele persoane care din nefericire, au decedat, ci la felul cum aceste lucruri sunt mistificate şi folosite fraudulos de către o parte <majoritară> a organizaţiilor de sănătate, politicienilor, medicilor, mass-mediei şi nu în ultimul rând, de către concernele  farma.)

   Conferinţa Miniştrilor Sănătăţii din cele 16 landuri germane, consemna la 25.06.2009, în legătură cu schimbarea definiţiei pandemiei, următoarele:

   „Definiţia pandemiei bazată pe criterii  geografice de răspândire a unui agent patogen nu este portivită. Un criteriu hotărâtor trebuie să fie potenţialul periculozităţii prin rata de infectare (transmitere) mare în corelaţie cu simptomele grave ale evoluţiei bolii.“

    Dar bineânţeles că OMS nu a luat în consideraţie astfel de… mărunţişuri! Din ce cauză oare? Are industria farmaceutică o influenţă atât de mare asupra OMS şi a institutelor naţionale de epidemiologie? Păi, să vedem cum se prezintă situaţia în Germania. Institutul Robert Koch, în cadrul gripei sezoniere de fiecare an (şi asta deoarece gripa este o afecţiune care trebuieşte raportată de către medici Institutului) a anunţat pentru anul 2008 un număr total de 14.851 de cazuri de gripă (îmbolnăviri) în Germania. Grupul de lucru „Gripa“ care este parte componentă a Institutului Robert Koch, anunţă însă că în medie, în fiecare an decedează în Germania din cauza gripei între 8.000-11.000 de persoane. Ori, dacă vom corela aceste două cifre, ambele provenind din „ograda“ Institutului Robert Koch, rezultă că 2 din 3 bolnavi decedează ca urmare a unei gripe (reţineţi, sezoniere, normale, de fiecare an). Conform acestor date, nu ar trebui să mai fie în Germania nici o persoană în viaţă, ştiut fiind faptul că un om se îmbolnăveşte de câteva ori de-a lungul vieţii sale, de gripă! Şi, ciudat, tot oficial se spune că rata mortalităţii datorate gripei este de un caz la o mie de bolnavi!

    Rezultă că, ori conform primei cifre (14.851) ar trebui să avem 15 decese pentru anul 2008, ori că luând în considerare a doua cifră (8.000-11.000  de decese) ar rezulta ca numărul total al bolnavilor de gripă în anul 2008 în Germania a fost de 8 până la 11 milioane! Ceea ce este total hilar. (Nota Qui bono: Acuma înţelegeţi de ce nu pot avea decât o atitudine ironică la adresa acestei „porcării“ gripale? Mai minte omul, dar nici chiar în halul ăsta! Şi aici să ne aducem aminte de exact acelaşi mod de a socoti complect pueril al lui Streinu-Cercel, care afirma că doi oameni dintr-o sută vor muri de gripă în România, adică vre-o 420.000 din 21 de milioane de români, după matematica de grădiniţă a respectivului responsabil cu sănătatea naţiunii! )

    Cum poate oare fi posibil ca instituţii care se pretind serioase să publice, oficial, astfel de cifre falsificate grosolan? Institutul RK pretinde că cifrele sale sunt atât de mici (?) deoarece se bazează doar pe cazurile confirmate prin teste de laborator, în timp ce datele prezentate de Grupul de lucru „Gripa“ se bazează pe absolut toate cazurile raportate de medici, în care de multe ori sunt cuprinse afecţiunile căilor respiratorii la modul general, fără o confirmare „în laborator“ a prezenţei virusului gripal. Adică la fiecare grup de lucru, câte 3-4 Ghiţă Pristanda (2 la Primărie, 2 la Şcoala de fete….).

   Dar ce credeţi, că Institutul Robert Koch e singur pe lume. Ei bine, nu. În Germania mai avem, Slavă Domnului, şi Institutul Paul Ehrlich (care se ocupă cu aprobarea medicamentelor şi vaccinurilor, printre altele). Iar Johannes Löwer, preşedintele acestui Institut, ştie mai bine decât ceilalţi la un loc, şi vine cu propriile cifre. Astfel, în interviul acordat emisiunii de dimineaţă a postului central de televiziune ARD, vorbeşte de „mai multe zeci de mii de morţi“ în fiecare an. Fără alte detalii, că n-avem timp de pierdut cu prostii.

   Ori, dacă (presupunem noi) preşedinţii acestor institute sunt oameni inteligenţi şi calificaţi, şi totuşi îşi riscă obrazul şi renumele cu astfel de „făcături“ de statistici, nu putem să ne gândim decât la faptul că industria farmaceutică plăteşte atât de bine, încât merită să te faci de „cacao“!

   Bun, hai să zicem că aşa-s nemţii, excroci, corupţi, în fine, nu ca noi. Care este însă raportul dintre OMS şi baronii concernelor farma? La OMS există de asemenea un „Grup de lucru Gripa“ (Grupul de consfătuire strategică a experţilor în imunologie), care este cunoscut sub iniţialele SAGE. În acest „Grup de lucru“ sunt prezenţi o serie de experţi importanţi din diferite ţări dezvoltate, precum şi reprezentaţi ai concernelor farma. Astfel profesorul Sir Roy Anderson, membru marcant al SAGE din Anglia, este în acelaşi timp membru (plătit, cu salariu) în Consilul de conducere al firmei GlaxoSmithKline, care produce medicamentul Relenza, recomandat călduros de OMS, precum şi a unuia dintre vaccinurile contra gripei porcine, de asemenea foarte „fierbinte“ recomandat, tot de OMS (Pandermix). Iar ceea ce se petrece în mare la OMS, se petrece în „ceva mai mic“ la Institutele Robert Koch şi Paul Ehrlich. Este ca şi cum experţii antidroguri de la poliţie ar fi în acelaşi timp şi şefi mafioţi traficanţi de droguri!

Nostradamus, Rasputin şi Mama Omida la un loc

   În mod ciudat, la doar câteva zile după anunţarea izbucnirii unei epidemii de gripă în Mexic, Sir Anderson al nostru a prorocit declanşarea unei pandemii de gripă porcină, informând în acelaşi timp că există şi mijloace terapeutice împotriva unei astfel de pandemii, şi anume medicamentul Relenza şi vaccinul Pandemrix, ambele produse de… de… exact, de GlaxoSmithKline, unde are dânsul un scaun rezervat în consiliul de conducere. Nu vi se pare ciudat? Faptul că membrii comisiei SAGE deţin posturi, salarii sau pachete de acţiuni la diferite concerne farma, este un fapt ştiut de mult timp. (Nota Qui bono: Şi acuma vă întreb încă o dată: consideraţi că este normal ca astfel de persoane să răspundă de sănătatea Dvs? Puteţi avea încredere în afirmaţiile şi hotărârile luate de astfel de indivizi, hotărâri care privesc DIRECT sănătatea Dvs? Vă puteţi oare imagina că, dacă astfel stau lucrurile la OMS, sau în Germania, ele stau exact la fel şi la noi, în România?)

   Aţi fost oare curioşi să vă uitaţi la cursul acţiunilor concernelor GSK sau Novartis, înainte şi după izbuncnirea „marii pandemii gripale“? Uitaţi-vă, de curiozitate, dar aşezaţi-va mai întâi pe un scaun, să nu cădeţi!

   Mai poate surprinde pe cineva faptul că rapoartele săptămânale date publicităţii de OMS par a fi scrise de şefii cartelelor farma? În „Pandemic (H1N1) 2009 briefing note 2“ în care OMS relatează despre întrunirea membrilor grupului SAGE din 13.07.2009, se poate citi următoarea frază: „Deoarece au fost folosite noi tehnologii la producerea vaccinurilor, tehnologii care nu au fost suficient verificate din punctul de vedere al siguranţei faţă de anumite grupe ale populaţiei, este foarte importantă o supraveghere cât mai bună a comercializării acestora.“ Exact! OMS vorbeşte despre comercializarea unor vaccinuri insuficient testate, pe care totuşi le recomandă, iar reacţiile şi efectele provocate de aceste vaccinuri asupra populaţiilor, vor fi evaluate de abea după desfăşurarea campaniei de vaccinare. Adică, mai pe scurt, suntem „cobai“ pe banii noştri! Când citesc o astfel de porcărie, parcă mă încearcă nişte frisoane gripale!

   Şi asta nu este totul. Foarte multe guverne (ca de ex. cel american sau cel german) au aprobat dispoziţii şi legi care absolvă concernele producătoare de vaccinuri de orice fel de responsabilitate vis-a-vis de eventualele prejudicii aduse de aceste vaccinuri sănătăţii oamenilor. Adică, tot pe scurt, ne injectează cu ce vor ei, că de dat socoteală oricum nu vor da! Probabil că la americani încă mai persistă trista amintire a epidemiei de gripă porcină din 1976 (Fort Dix) în care au murit un soldat de gripă, precum şi 25 de persoane în prealabil sănătoase, dar care fuseseră vaccinate. Nemai vorbind de nenumăratele cazuri de îmbolnăviri cu sindromul Guillain-Barre. De unde rezultă că un vaccin este de 25 de ori mai mortal decât o gripă.

   (Nota Qui bono: Dacă aceea a fost gripă, căci mulţi se îndoiesc de acest fapt).

   La momentul respectiv, foarte multe persoane au cerut (şi chiar primit) despăgubiri pentru prejudiciile aduse sănătăţii lor. Ei, acuma aşa ceva nu se va mai întâmpla. Indiferent ce vei păţi, nu te va despăgubi nimeni!

Vaccinurile MOCA (mock-up)

    Un alt aspect interesant îl prezintă producerea în sine a respectivelor vaccinuri. Germania a solicitat pentru sfârşitul lui Septembrie 2009, 50 de milioane de vaccinuri contra gripei porcine. Dar respectivul vaccin începuse a fi testat în diferite clinici abea la sfârşitul lui August (deci aprobarea pentru folosire nu fusese încă acordată), deci era practic imposibilă furnizarea acestei cantităţi la termenul dorit, ţinând cont şi de faptul că producerea unor astfel de cantităţi ar fi durat câteva luni de zile.

   Intersându-ne la Institutul Paul Ehrlich, aflăm următoarele lucruri senzaţionale: „Întradevăr situaţia se prezintă astfel încât la sfârşitul lui Septembrie primele doze din cele 50 de milioane comandate (deci nu întreaga cantitate!) ne vor sta la dispoziţie. Este vorba de vaccinul Pandemrix de la GlaxoSmithKline, firmă care deţine pentru Pandemrix o aprobare a Comisiei Europene, ca vaccin „mock-up“, deci ca vaccin-mostră…

Actualele studii clinice se referă la un alt vaccin care deocamdată nu deţine aprobarea pentru folosire şi foarte probabil că nu va avea această aprobare până în iarna anului 2009-2010.“ (Nota Qui bono: Dar foarte probabil că va fi viitorul „mock-up“ pentru viitoarea pandemie, probabil a gripei caprei. Şi aici nu glumesc, olandezii şi-au măcelărit deja vreo 15.000 de capre care cică ar fi avut gripă şi ele, săracele. Gripă căprească! Vezi articolele din Ştirile Qui bono, despre Ab Osterhaus.)

   Da, aţi citit exact, şi aţi înţeles bine. Vaccinul pe care-l primesc în poponeţ (pardon, braţ) nemţii nici nu este un vaccin contra gripei porcine, ci aşa, doar un vaccin la modul general, o mostră. Un vaccin moca (mock-up).

   Este un fel de vaccin-blaco. Ca şi cum v-aţi punde semnătura pe o hârtie albă, pe care ulterior poate să fie scrisă orice fel de măscărie.

   (Nota Qui bono: Adică aceste concerne pot produce orice le trăzneşte prin cap, şi nici măcar nu pot fi trase la răspundere pentru prejudiciile aduse sănătăţii oamenilor. Păi, cine-i nebun, n-are decât să se vaccineze,

că-i MOCA!)

   Deci, dacă vaccinul mock-up a fost iniţial produs contra H5N1 (aviara) proteinele specifice acesteia vor fi pur şi simplu înlocuite cu proteinele specifice H1N1, şi gata vaccinul contra gripei porcine. Asta da rentabilitate economică!

   Ceea ce nu se va schimba însă în vaccinul mock-up, sunt celelalte substanţe componente, printre care celebrul tiomersal. Cu proteinie H1N1 sau H5N1, egal, Tiomersalul este în toate formele prezent. Chiar şi în Cantgrip! Intoxicaţie plăcută, fără dreptul de a reclama despăgubiri ulterioare! Deci, în prima linie, gravidele şi copii mici să treacă, fuga marş, la vaccinare, ca să ne crească numărul cazurilor de autism! Dacă asta nu se cheamă crimă premeditată, nu mai ştiu cum se cheamă. Poate ştiţi Dvs?

   În Rusia Tiomersalul este interzis în vaccinuri încă din1980!!! De pe vremea lui Brejnev! De ce oare? Da, dar acolo nu făceau GSK şi Novartis afaceri în timpul Uniunii Sovietice!

Viitorul vi-l ghicim, în vaccin!

   A devenit imperios necesară recunoaşterea oficială a unei noi discipline ştiinţifice, care va trebui să poarte denumirea de „Pronosticologie“ – ştiinţa asupra metodelor prin care ştiinţa face pronosticuri.

   (Nota Qui bono: Va fi foarte de folos celor amatori de Pronosport şi Lotto!)

   De vre-o 40 de ani se tot lansează prognoze, ca baloanele la defilare,  într-un mare număr, frumos colorat, toate cu cap de mort pe ele. Majoritatea lor s-au dovedit a fi incorecte sau doar false alarme (circa 99,9999%). Mai ales în medicină se pare că există un mecanism permanent prin care nu numai că se emit prognoze şi premoniţii false, dar prin care şi sunt în permanenţă inventate noi pandemii care ar urma să apară. Şi, culmea, chiar apar, deşi nu le vede nimeni.

   Gripa porcină este cea mai nouă elucubraţie a mecanismului pandemic. Iar acest mecanism, care este susţinut de subvenţii de miliarde de dolari, este doar o parte a unui mecanism mult mai mare. Este o unealtă a „declanşării de panică“, această maşină politică permanentă, care crează şi induce permanent frica.

   În domeniul sănătăţii, acest mecanism a început să lucreze din 1983, de când cu geniala descoperire a HIV (AIDS), virusul nevăzut de nimeni, respectiv a pandemiei de AIDS, care urma să ucidă jumatate din populaţia planetei. În nebunia AIDS-ului au fost emise prognoze şi evaluări fantasmagorice, s-a răspândit la nivel global frica şi groaza (de fapt, atunci a început „globalizarea“, nu?), şi brusc, statul a fost acela care a început să decidă comportamentul sexual. Teoreticienii AIDS au emis estimări generatoare de panică şi prognoze „ovaţionate“ asupra „pericolului permanent“, susţinute de personalităţi proeminente pe toate canalele „de scurgere“.

   O declaraţie tipică pentru epoca respectivă a fost aceea a starului TV american Oprah Winfrey, care în 1988 în talkshow-ul moderat de ea a afirmat că „unul din cinci homosexuali va muri de AIDS până în 1990!“ (Tierney, John: „In ’80s, Fear Spread Faster Than Aids“ in The New York Times, 15.06.01).

   În realitate toate aceste premoniţii au fost complect false, astfel că Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a fost constrânsă, în 2008, să declare pandemia heterosexuală de AIDS ca fiind oficial închisă. (Laurance, Jeremy: „Threat of world Aids pandemic among heterosexuals is over, report admits“ in The Independent on Sunday, 08.06.08). Şi totuşi maşinăria nu a încetat, din această cauză, să funcţioneze la fel de harnic ca şi mai înaite, producând viziuni apocaliptice.

(Nota Qui bono: Asta se întâmplă mereu de când medicina alopată se confundă cu Hollywood-ul).

   Dacă n-a ţinut figura cu AIDS, au fost inventate alte virusuri, ucigaşi neîndurători. Virusurile Hanta, West-Nil, virusul Conona asociat afecţiunii SARS şi mai tânărul virus al gripei aviare au fost rând pe rând transformaţi în „monştii extratereştri“ de către industria pandemică, care nu oboseşte să facă spume la gură prevestind dispariţia omenirii. Şi care mai ales nu oboseşte să sugă miliarde după miliarde, în baza prezumţiei (încă una falsă în plus) că doar concernele farma şi medicina alopată ne pot salva de la pieire.

   Miliarde de dolari au fost consumaţi (citeşte: furaţi) pentru crearea de noi medicamente şi vaccinuri. În cazul virusului West-Nil, tot New York-ul a fost stropit cu pesticide, pentru a-i distruge pe purtătorii acestuia, ţînţarii.

   Rezultatul? O catastrofă ecologică de proporţii! (Nadel, Laurie: „With Lobsters Scarce, Questions Abound“ in The New York Times, 09.12.01). Fantoma SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) a dispărut în 2003 doar după un an de „răspândăceală“, pentru a nu mai apare deloc. Iar de virusul Hanta, abea daca îşi mai aminteşte astăzi cineva.

   Între 2003 şi 2009 s-au îmbolnăvit mai puţin de 500 de oameni de gripă aviară fapt care a condus la aproape 300 de decese, în timp ce numărul de victime provocate de gripa sezonieră anuală este, la nivel mondial, de 250.00 până la 500.000 pe an! (Nota Qui bono: Pe chestia asta au fost lăsaţi săracii ţărani români să moară de foame după ce li s-au măcelărit orătăniile înaripate din bătătură! Vă mai aduceţi aminte? Dacă da, cum de mai puteţi crede în gogoşile porceşti gripate de acum?)

   Şi iată ce recunoaşte oficial însăşi măreaţa instituţie OMS de la Geneva, despre „dezastrul mondial“ provocat de gripa aviară:

http://www.who.int/csr/disease/avian_influenza/country/cases_table_2009_07_01/en/index.html

   În afara Turciei, care este considerată ţară europeană, dar unde cazurile de aviară au fost înregistrate în Anatolia, deci regiunea asiatică a Turciei, nu există nici măcar UN SINGUR CAZ DE ÎMBOLNĂVIRE ÎN EUROPA, nemai vorbind de cazuri de decese. Pandemie nimicitoare, nu?

Mai des, mai periculos, mai scump

   Astfel stând lucrurile, industria de pandemii a început să caute noi vaci de muls care… suntem tot noi. Acest ritm de a crea câte o pandemie la trei ani nu-i mulţumea îndeajuns pe nesătuii manageri ai concernelor farmaceutice. Astfel că încă din 2006 s-a început pregătirea unui concept nou, de globalizare pandemică anuală. Mai întâi au fost create vaccinurile „mock-up“, pentru a se putea spori productivitatea şi a se reduce costurile. Apoi s-au încheiat contracte „obligatorii“ cu toate ţările afiliate la OMS, prin care acestea se obligă, în cazul declanşării unei pandemii (mai bine zis „declarării unei pandemii“ de către OMS), să cumpere anumite cantităţi de vaccinuri. În aceste contracte nu există nici o clauză prin care concernele să se oblige a răspunde pentru cazurile de afecţiuni sau decese provocate de vaccinuri. De altminteri, cum vă şi puteţi închipui aşa ceva, că vaccinurile sunt dăunătoare. Nici vorbă, ele sunt PERFECTE!

   Toată răspunderea revine guvernelor ţărilor respective. Iar ulterior OMS prin oamenii de încredere ai concernelor farma, a schimbat criteriile de declarare a treptei 6 - pandemie, astfel înct orice strănut să constitue o catastrofă mondială pentru care toată populaţia planetei trebuieşte neîntârziat vaccinată!

   La doar o lună de zile după apariţia unor cazuri de gripă cică porcină, într-o grabă suspectă şi desigur complect nefondată, doamna Margaret Chang declară „război“ pandemiei.

    În Mai apar cazuri de gripă în Mexic, care se reflectă sporadic şi în sudul USA. Deci, pandemie! Până la ora actuală argumentaţia în favoarea actualei pandemii, şi mai ales prognoza pandemică, sunt de-a dreptul caraghioase. Diferiţi „oameni de ştiinţă“ au încercat cu disperare să dovedească o legătură între porcii mexicani şi gripa spaniolă (1918-1920). Această legătură s-a rezumat până în prezent la limba comună a celor două ţări, spaniola. Doi dintre aceşti „savanţi“, Taubenberger şi Tumpey, au pretins o legătură între virusul gripei spaniole şi diferitele tulpini de virus aviar cu ajutorul rămăşiţelor, resturilor de virusuri descoperite de ei în zonele de îngheţ veşnic (Alaska). (Taubenberger, J. K. u. a.: „Characterization of the 1918 influenza virus polymerase genes“ in Nature, 06.10.05, 437:889-93; Tumpey, T. M. u. a.: „Characterization of the Reconstructed Spanish Influenza Pandemic Virus“ in Science, 07.10.05, 310:77-80). Această speculaţie a creat un val de frică, vecină cu isteria, deşi din punct de vedere ştiinţific, toată povestea este complect dezarticulată. Desigur, articolele publicate de cei doi făceau şi ele parte din pregătirea pandemică organizată de concernele farma împreună cu OMS.

   Deja în 1976 au existat mai multe cazuri de gripă porcină (mai exact 16) printre recruţii din punctul militar american de la Fort Dix, şi chiar un caz de deces. Surse bine informate ale vremii relatează despre o campanie de vaccinare la care fuseseră supuşi recruţii cu câteva zile înainte de izbucnirea aceste „gripe porcine“. De altminteri, se pare că şi gripa spaniolă a fost în fapt declanşată de masivele campanii de vaccinare ale soldaţilor în timpul primului război mondial (vezi Virus-Mania). Preşedintele american de la acea vreme(1976), Gerald Ford, a transformat toată povestea într-o ameninţare directă la adresa Statelor Unite, astfel încât s-a declanşat o campanie isterică de vaccinare a întregii populaţii americane. (Gaydos, J. C. u. a.: „Swine Influenza A Outbreak, Fort Dix, New Jersey, 1976“ in Emerging Infectious Diseases, Januar 2006, 12(1):23-8)

   Campanie care a răposat pe tăcute după 11 luni şi o treime din populaţia americană vaccinată. Căci la puţin timp după declanşarea campaniei de vaccinare, printre vaccinaţi a început să bântuie sindromul

Guillain-Barre, afecţiune provocată de vaccinuri, care este în fapt o afecţiune autoimunitară datorată unei reacţii greşite a sistemului imunitar la antigene străine (sau poate totuşi o reacţie corectă dar disperată la adresa otrăvurilor introduse în organism prin vaccin).  (Freedman, D. A. und Stark, P. B.: „The Swine Flu Vaccine and Guillain-Barré Syndrome: A Case Study in Relative Risk and Specific Causation“, 15.08.99; www.stat.berkeley.edu/~census/546.pdf 

   Motivul pentru care în 1976 s-a reacţionat atât de supradimensionat la câteva cazuri de gripă este acelaşi ca şi astăzi: frica de gripa spaniolă, care nici nu se ştie de fapt ce a fost cu adevărat. Mai exact o presupusă legătură între virusul ucigaş al gripei spaniole şi tulpinile de gripă porcină (sau aviară, naiba mai ştie!). Şi în 1976, la fel ca şi astăzi prognoza a fost alarmistă şi catastrofică, desigur fără motiv, şi desigur şi fără confirmare în realitate.

   De decenii la rând prognozele pandemice s-au dovedit false, s-au dovedit a nu funcţiona câtuşi de puţin, şi totuşi de decenii la rând suntem îndopaţi cu minciuni pe care, culmea, încă le mai credem. Poate că într-un fel, ne merităm soarta, dacă după atâta amar de timp, n-am priceput încă nimic.

Studioul de Fitness pentru agenţi patogeni multirezistenţi

    Civilizaţia modernă face din noi victime uşoare ale infecţiilor pandemice. (Nota Qui bono: O afirmaţia care poate părea la prima vedere absurdă, acuma când suntem literalmente „invadazi“ de tot felul de vaccinuri. Ei bine, tocmai asta este !) Pe de o parte marile aglomerări urbane, transportul în comun, etc. etc.

    Pe de altă parte industria alimentară, mai ales cea de creştere a animalelor şi de prelucrare a cărnii. Datorită dorinţei de a obţine o prductivitate cât mai mare, animalele sunt înghesuite în spaţii cât mai restrânse, putându-se foarte uşor îmbolnăvi în aceste condiţii. Nemai vorbind se selecţionările genetice în vederea creşterii productivităţii de ouă, lapte sau carne. În aceste condiţii, 60-80% din producţia de antibiotice a USA, ca să luăm doar un exemplu, este folosită de industria creşterii animalelor, pentru obţinerea unor randamente productive maxime. Deci, trebui subliniat, NU ÎN SCOPURI TERAPEUTICE, ci industriale, de creştere a productivităţii!!! (Mellon, M. u. a.: „Hogging It! Estimates of Antimicrobial Abuse in Livestock“, Union of Concerned Scientists Publications, Cambridge, MA, Januar 2001). Lucrul acesta poate că nu ar fi rău, dacă agenţii patogeni nu ar avea „prostul obicei“ de a se adapta permanent pentru a putea supravieţui.

   (Nota Qui bono: Şi aici, deşi nu sunt un mistic, ci un normal creştin ortodox fără excese, trebuie să le dau dreptate celor care afirmă că atunci când vrem să luăm locul lui Dumnezeu, nu putem să devenim decât Satana! Orice făptură vie, iar agenţii patogeni sunt şi ei structuri vii, vor lupta pentru supravieţuire şi vor încerca să se adapteze la noile condiţii. Cu cât mai multe antibiotice, cu cât mai puternice, cu atât şi agenţii patogeni vor deveni mai … puternici!)

    Astfel că, lucru iarăşi cetificat prin studii de specialitate, mai nou industria cărnii răspândeşte agenţi patogeni care au devenit rezistenţi la antibioticele folosite. Îi răspândeşte nu numai prin produsele de carne, dar şi prin apă, aer şi sol. (Campagnolo, E. R. u. a.: „Antimicrobial residues in animal waste and water resources proximal to largescale swine and poultry feeding operations“ in Sci Total Environ, 2002, 299:89-95; Zahn, J. A. u. a.: „Evidence for transfer of tylosin and tylosin-resistant bacteria in air from swine production facilities using sub-therapeutic concentrations of tylan in feed“ [Abstract] in J Anim Sci, 2001, 79:189; Chapin, A.: „Airborne multidrug-resistant bacteria isolated from a concentrated swine feeding operation“ in Environmental Health Perspectives, 01.02.05)

   Încă înainte ca OMS şi mass-media să facă din gripa porcină noul candidat pandemic, în Februarie 2009, au apărut în localitatea La Gloria din Mexic o serie de cazuri de persoane cu ciudate afecţiuni respiratorii, care au afectat mai mult de jumătate din cei 3.000 de locuitorii ai respectivei aşezări. Doi copii au decedat. Ca posibilă cauză a acestui val de îmbolnăviri a fost indicată o linie de producţie a firmei Smithfield Foods Inc. aflată la 19 kilometri depărtare, în locaţia denumită Perota. Smithfield este cel mai mare producător de carne de porc la nivel mondial, şi în acelaşi timp o firmă recunoscută pentru indiferenţa faţă de mediul înconjurător şi de felul în care sunt crescute animalele. Totul doar ca să se mărească profitul!

   Aşa cum relata jurnalul “Guardian“, Curtea federală supremă a USA a aplicat o amendă de 12,6 milioane de dolari, în Octombrie 2000, sus-numitei firme, deoarece Smithfield a poluat râul Pagan în Virginia. (Tuckman, J. und Booth, R.: „Four-year-old could hold key in search for source of swine flu outbreak“ in The Guardian, 27.04.09; http://tinyurl.com/c3dmaf

   Ziarul „La Jornada“ care apare în capitala Mexicului, furnizează, nu lipsit de curaj, propria interpretare asupra bolii La-Gloria: „ Conform angajaţilor guvernamentali ai institutelor de asigurări sociale, boala a fost cauzată de enormele roiuri de muşte care se răspândeau din grajdurile firmei Smithfield, precum şi de lacurile de deversare, în care firma a deversat tone de excremente.“

   Despre aceste lucruri mass-media principală nu a relatat nici un rând, în schimb a relatat despre tot felul de prorociri fanteziste, care aveau ca şi cauză un virus ucigaş mutat aşa, de la sine, fără a se face vreo referire la pericolele pe care industria, poluarea mediului şi nebunia unor virologi le generează în fiecare zi. Şi normal, nu? Virusurile sunt microscopice, nu le vede nimeni, nu se pot apăra contra acuzaţiilor, aşa că ele sunt de vină. Un mare concern industrial are însă bani, plăteşte reclame din care se finanţează ziarele, aşa că nu este recomandabil să scuipi contra vântului, nu? Mai are şi bani pentru avocaţi, bani pentru mituit politicieni, pentru cumpărat opiniile „specialiştilor“, pentru invitat medicii la congrese prin Tanganika….

   Şi totuşi, afeirmaţia „industria este de vină“ s-a răspândit şi în afara Mexicului. Steven Trunell, locuitor al statului Texas, a ridicat o plângere pentru ucidere prin imprudenţă, pentru soţia sa Judy Rodriguez Trunell, profesoară, însărcinată în luna a opta, care a fost spitalizată pe 19 Aprilie 2009 cu diagnosticul de „gripă porcină“. Judy Rodriguez Trunell a decedat pe 5 Mai, la scurtă vreme după ce, prin cezariană, a dat naştere copilului ei. Trunell a acuzat Smithfield Foods pentru moartea soţiei sale, deoarece conform părerii sale, locurile de producţie ale firmei reprezintă un „pericol public“ şi de la aceste locuri de producţie a fost răspândită respectiva epidemie. (Shlian, Deborah: „Swine flu related lawsuit and updates“; http://tinyurl.com/nx9y4q

   În plângerea penală formulată de Trunell la data de 11 Mai 2009, acesta spune: „dovada pentru aceasta este faptul că noul virus ucigaş al gripei porcine este evident în directă legătiură cu giganicele ferme ale Smithfield Foods din Mexic. Condiţiile de totală lipsă de igienă au dus la apariţia unui astfel de agent patogen periculos.“ 

   Argumente solide în favoarea acestei presupuneri se găsesc şi în literatura de specialitate, şi asta nu de

ieri-alatăieri. Şi totuşi nimeni nu a îndrăznit până acuma să întreprindă ceva contra „regelui cărnii“! Plângerea penală a lui Trunell este prima de acest fel, şi este de sperat că va constitui un caz precedent pe viitor şi pentru alte astfel de acţiuni. Nu mai este posibil ca, doar din „dragoste“ pentru dolari, să nu privim adevărul în faţă, să nu începem a opri greşelile de până acuma, şi să nu încercăm a porni pe doi drumuri, naturale, logice, de bun simţ. Omul este parte componentă a naturii, şi orice acţiune împotriva acesteia va avea repercursiuni nefaste asupra omului însuşi. Merită acest risc, toate miliardele alea de dolari? Plus cele care se aruncă pe fereastră în căutarea sau inventarea de noi virusuri, pentru a o „duce bune“ şi concernele farma, săracele de ele! Deocamdată sunt doar mici iniţiative, dar ele pot aduce mari modificări.

   Şi în primul rând noi, oameni buni, trebuie să ne îngrijim singuri de soarta noastră, căci dacă este să aşteptăm după politicieni, după Smithfield Foods sau după concernele farma… ne putem scrie cu toţii testamentele!

   Dacă viaţa reprezintă o valoare, atunci şi carnea, ca mijloc de nutriţie care susţine viaţa, trebuieşte să îşi păstreze valoarea estetică, financiară şi morală! Nu ne mai putem permite să lăsăm pe mâna unor profitori hămesiţi producţia de alimente, şi nici la cheful şi dispoziţia membrilor ştiu eu cărui „Codex“, oricât de „Alimentarius“ ar fi el. Nu ne mai putem permite carne ieftină, căci în realitate aceasta ne costă extrem de scump. Ne costă sănătatea şi viaţa noastră! Doreşte cineva dintre Dumneavoastră să consume „gunoaie“!

   A sosit timpul pentru noi toţi, oricât de „mici“ am fi, să ne trezim şi să schimbă ceea ce trebuie schimbat, căci dacă vom aştepta ca marile concerne americane (şi nu numai) să întreprindă ceva, nu vom mai avea mult timp la dispoziţie.

Pandemie = PAN-ică + epi-DEMIE

   Unul dintre motivele principale ale panicii induse, sunt cifrele statistice falsificate, prezentate de OMS şi celelalte autorităţi naţionale de sănătate. (Aşchia nu sare departe de trunchi!). Conform Institutului Robert Koch, cifele sunt compilate din „cazurile confirmate de laboratoare“ şi în baza „simptomele afecţiunii“. Doar că, aţi avut curiozitatea să comparaţi simptomele gripei sezoniere cu cele ale gripei porcine? Dacă nu, făceţi-o? Sunt identice. Cum se poate deosebi, în absenţa unui test de laborator, o gripă sezonieră de una porcină? NU SE POATE, căci simptomele sunt identice! Aşa că oricine strănută şi tuşeşte, are porcină. Scurt!

   (Nota Qui bono: Vă reamintesc că în foarte multe ţări, printre care Germania şi România, s-a renunţat la efectuarea de teste de laborator pentru cazurile de gripă, sub diferite pretexte. Astfel că TOATE cazurile de gripă pot fi considerate ca fiind porcină, după cum dictează interesele unuia sau altuia.)

   Un alt aspect este faptul că testul pentru gripa porcină nu deţine o „standardizare“! Nu există nici un fel de lucrări ştiinţifice, studii sau orice vreţi Dvs. care să certifice „standardizarea“ testului pentru gripa porcină!

   Bine, dar în acest caz, ce se „măsoară“ de fapt prin acest test. Dacă o fabrică produce centimetre de croitorie, acestea trebuiesc toate să se supună, să fie conforme unui anumit standard! Atunci când se crează un test viral (fie test anticorpi, fie prin procedura PCR) este necesar ca mai înainte de aceasta să fie definite clar caracteristicile respectivului virus (deci printre altele compoziţia virusului, membrana lui, enzimele componente, care eventual se află în sau pe membrană, etc. etc.).

   De abea atunci când toate aceste lucruri sunt exact cunoscute, de exemplu atunci când se ştie că o anumită proteină sau enzimă este caracteristică pentru un anumit virus, se poate elabora şi un test de laborator care să certifice existenţa în serum a acestui respectiv virus. Doar că pentru virusul gripei porcine NU EXISTĂ ASTFEL DE DOCUMENTE, care să prezinte caracteristicile respecive. Desigur că pentru a deţine aceste caracteristici (particularităţi) ale virusului, acesta ar trebui să fie mai intâi izolat şi curăţat de alte eventuale particule străine. Dar nici acest lucru nu a fost nicăieri în lumea asta realizat! (Nota Qui bono: Despre toate acestea am mai relatat în Site-ul nostru, în legătură cu alte celebre epidemii şi boli ucigătoare, cum ar fi AIDS-HIV, hepatita C-HCV şi papilloma uman-HPV, virusuri de negăsit şi deci standardizări inexistente!)

   Nici pe Site-ul OMS şi nici pe cel al CDC (Centers for Disease Control and Prevention) nu se poate găsi nici cea mai mică informaţie în legătură cu aceste aspecte! Testul care a fost până în prezent folosit a fost manufacturat de către CDC într-un interval de timp record de doar 14 zile. Timp demn de trecut în Cartea Recordurilor, dar nedemn de a fi luat în considerare ca un test serios. După declararea treptei pandemice, acest test a fost trimis laboratoarelor de referinţă din celelalte ţări (foarte probabil şi României).

Alba-neagra cu testul

   Cât de nesigur este acest test ne arată declaraţia şefului departamentului de virologie de la Şcoala Superioară de Medicină din Hanovra, Thomas Schulz: „Testul rapid actual, care ne stă la dispoziţie, arată un procent de 50% rezultate negative false!“ Ceea ce înseamnă că şi 50% din rezultatele pozitive sunt false! Şi Dr. Michael T. Osterholm, directorul Center for Infectious Disease Research and Policy de la University of Michigan, recunoaşte că actualul test nu este sigur pentru certificarea unei infecţii cu gripa porcină, ci mai degrabă este un fel de „loterie“. Nici prin intermediul procedurii PCR nu se poate ajunge la un rezultat mai bun. (Nota Qui bono: Asupra acestui aspect, vezi materialele legate de AIDS-HIV şi hepatita C-HCV, din

Site-ul nostru.)

   În cadrul acestui aşa-numit test PCR, nici măcar nu este relevat virusul, ci doar „frânturi“ de virusuri, care sunt „atribuite“ unor anumite virusuri. Ori în absenţa informaţiilor exacte asupra virusului A/H1N1, varianta 2009, de unde putem şti că o anume „frântură“ aparţine tocmai acestui virus? Pe de altă parte testul (procedura) PCR a fost concepută tocmai pentru situaţiile în care se dispune de foarte puţin material viral, care prin procedurile obişnuite nu poate fi relevat, ceea ce nu este cazul în privinţa gripei. Aşa cum spune şi Dr. Claus Köhnlein: „Este fatal faptul că această metodă de măsurare a încăput pe mâinile microbiologilor, deoarece prin aceasta ei pot practic să fie în situaţia de a crea în permanenţă noi epidemii.”

   Rezultă că numărul cazurilor de gripă porcină se bazează pe de o parte pe probabilităţi şi presupuneri, pe de altă parte pe un test care de abea dacă are 50% certitudine! Poate fi împinsă „prostirea poporului“ şi mai departe de atâta? Da, desigur!

   La data de 17.07.2009, „Ziarul Medicilor“ din Germania, în aricolul H1N1 – „OMS prezintă cifra cazurilor de îmbolnăviri“ scrie următoarele: „… deoarece oricum plecăm de la premiza, că în marea majoritate a cazurilor este vorba de gripa porcină.“ Scurt şi cuprinzător. Noi plecăm de la premiza asta şi voi vă plecaţi în faţa hotărârilor noastre! Ori, o astfel de „socoteală“ nu aduce profit decât concernelor farma. Qui bono?

(Nota Qui bono: M-am straduit, dar nu am reuşit să aflu răspuns la întrebarea, dintre cei etichetaţi cu gripă porcină, câte cazuri fuseseră anterior vaccinate contra gripei porcine? Vă rog să remarcaţi că o astfel de statistică NU ESTE NICĂIERI FĂCUTĂ, începând cu OMS şi terminând cu „Afganistanul Mijlociu Central“. În general răspunsul la întrebarea „de ce nu se fac astfel de statistici“ este că, din moment ce fusese vaccinat, pacientul nu se putea îmbolnăvi decât de gripă sezonieră, sau de o altă afecţune a căilor respiratorii! Chesta asta serveşte tot prostirii populaţiei? De bună seamă că da! )

Tamiflu, remediul miraculos universal

   Iar pe lângă afacerea cu vaccinul, pentru toţi cei care n-au apucat să se vaccineze, şi se îmbolnăvesc de porcească, medicamentaţia standard este Tamiflu (firma Roche) sau Relenza (firma GSK).

   Gripa aviară ne-a procopsit cu Tamiflu (substanţa activă Oseltamivir), un preparat foarte bine vândut. Acuma, brusc, şi la gripa porcină ni se bagă pe gât tot Tamiflu. Probabil că în Mexic porcii zboară! Desigur că Roche, concernul care produce Tamiflu, a realizat câştiguri de miliarde. Dar nu numai Roche, ci şi firma de biotehnologie Gilead Sciences, unde Donald Rumsfeld este acţionar şi fost preşedinte al consiliului de administraţie. Acuma, nu ar fi nici o problemă dacă un preparat bun, care urmează să salveze omenirea de la pierzanie, aduce câteva milioane de dolari în buzunarul cuiva. Doar că acest Tamiflu, în ciuda „succesului“ comercial, se pare a nu fi bun de nimic. Mai ales contra gripei. În 2005 ministrul Sănătăţii din USA, Mike Leavitt spunea despre Tamiflu: „Tamuflu este eficace, sau cel puţin parţial eficace. Dar nu ştim cât de eficace este contra virusului (gripei aviare).“ Păi dacă nu ştim cât de eficace este contra gripei, atunci contra ce o fi „parţial eficace“?

(„Is the US Ready for an Avian Flu Pandemic?“, Interview mit Mike Leavitt, von Brit Hume am 01.11.05 in „Fox News“; http://origin.foxnews.com/story/0,2933,174316,00.html

   Din partea experţilor care au terapiat pacienţi cu Tamiflu, relatările sunt mai degrabă dezamăgitoare. Şi cu toate aceste reţineri şi suspiciuni asupra produsului respectiv, el este astăzi prescris şi contra gripei porcine, ca şi când ar fi un remediu universal. Mai rămâne să-l folosim pe viitor şi contra hemoroizilor!

   Acelaşi Dr. Claus Köhnlein citat mai sus, afirmă despre Tamflu că: „…este în primul rând un medicament periculos. Nimeni nu ştie exact ce anume se întâmplă atunci când este inhibată neuraminidaza, iar un studiu cu grup placebo efectuat de FDA (autoritatea americană pentru aprobarea medicamentelor) a relevat faptul că nu se întmplă nimic ca urmare a administrării Tamiflu, în afara unor efecte secundare imprevizibile. Adică Tamiflu este un „PLACEBO CU GRAVE EFECTE SECUNDARE!“ Aceasta a fost ultima afirmaţie făcută de un angajat al FDA despre acest studiu. Căci „după“ această afirmaţie, a fost concediat!“

   Iar Prof. Bernd Mühlbauer declara în emisiunea „Contraste“ a canalului de televiziune german ARD, că „nu este absolut deloc confirmat faptul că Tamuflu poate împiedica evoluţia vreunei forme de gripă, sau decesul vreunui pacient. Nu ştim acest lucru din experienţa cu gripa aviară, unde Tamiflu a fost relativ larg întrebuinţat. Nu ştim dacă are vre-un fel de eficacitate.“

   În „Foaia medicilor germani“, o publicaţie relativ independentă, se afirmă (03.03.2009) că „… practic toate formele de virusuri gripale sunt rezistente la Tamiflu!“ Deja în Decembrie 2008 CDC recunoştea că 98,5% dintre virusuri sunt rezistenţi la Tamiflu (Oseltamivir). (Nota Qui bono: Acest lucru îl puteţi citi şi în rapoartele săptămânale ale OMS cu privire la gripa porcină!)

   Şi cu toate acestea guvernele ţărilor europene recomandă în continuare Tamiflu! Qui bono? Căci este evident că bolnavul nu are cum să profite de pe urma acestui preparat! Poate dimpotrivă, să aibe de suferit efectele secundare neaşteptate.

   La întrebarea magazinului „Contraste“ al canalului ARD, dacă nu este iluzoriu să se recomande şi folosească Tamiflu, din moment ce nu există dovezi certe ale eficacităţii acestui preparat, Prof. Jörg Hacker, preşedintele Institutului Robert Koch, declara următoarele: „Păi, este folosit, şi aveţi desigur dreptate, deoarece este singurul medicament, şi singura clasă de medicamente, despre care se spune că ar fi eficace. Iar aceasta este într-o situaţie nouă, cum este cea de acuma, desigur o speranţă de vindecare.“

   Adică, în loc să se folosească studii şi cercetări sau preparate confirmate ştiinţific, şeful autorităţii epidemiologice germane mizează pe „speranţa de vindecare“. Speranţă şi credinţă. Atunci care mai este deosebirea dintre medicina alopată şi vracii Voodoo?

   Şi de parcă toate acestea nu ar fi de ajuns, EMEA (Agenţia europeană de medicamente) a anulat de curând două contraindicaţii pentru Tamiflu. Până acuma Tamiflu era contraindicat gravidelor şi copiilor. Ei bine, acuma este recomandat şi acestor două categorii! Mulţumim Comunităţii Europene pentru grija purtată generaţiilor viitoare de europeni!

(Nota Qui bono: Cu cât mai mult şi mai profund mă informez şi documentez asupra gripei porcine, cu atât mai multă minciună şi falsitate apar la suprafaţă. Cred că mi se va face rău de atâta „porcărie“!)

    Şi apropos EMEA, care este centrala care aprobă medicamentele pentru spaţiul european. Două treimi din bugetul acesteia este sponsorizat de concernele farma!!! EMEA nu se subordonează Direcţiei Generale a Sănătăţii (din UE) ci Direcţiei Generale a Economiei!!! Dumneavoastră mai pricepeţi ceva? Sau poate de abea acuma începeţi să pricepeţi! Qui bono?

Virusuri rezistente la medicamentaţie

   Dar lucrurile pot lua o întorsătură şi mai rea. Dr. Anne Moscona, profesoară de pediatrie, microbiologie şi imunologie avertiza încă din 2005, că anumite tulpini virale mutează şi devin rezistente contra medicamentelor care de fapt ar trebui să le combată. (Moscona, Anne: „Oseltamivir Resistance – Disabling Our Influenza Defenses [Perspective]“ in New England Journal of Medicine, 2005; 353(25):2633-6; http://content.nejm.org/cgi/content/full/353/25/2633

   „Actualul scenariu aduce cu sine  posibile pericole majore. O utilizare neadecvată a Tamiflu ar putea să ne lipsească de avantajul pe care îl avem cu inhibarea neuraminidazei, prin faptul că va favoriza dezvoltarea de virusuri gripale rezistente la Oseltamivir. Lucrul acesta îi poate afecta în primul rând pe copii, care, din întreaga populaţie, sunt grupul în care virusurile se găsesc în cantitatea cea mai mare în corp, în comparaţie cu adulţii.“ (Nota Qui bono: Ceea ce prevedea Dr.Anna Moscona, se întâmplă deja! Uitaţi-vă la ultimele rapoarte ale OMS, şi veţi constata că acolo apar cazuri de „lipsă de răspuns“ la medicamentaţia cu Oseltamivir (Tamiflu). De exemplu:  http://ecdc.europa.eu/en/activities/surveillance/EISN/Newsletter/100115_EISN_Weekly_Influenza_Surveillance_Overview.pdf

http://ecdc.europa.eu/en/activities/surveillance/EISN/Newsletter/100115_EISN_Weekly_Influenza_Surveillance_Overview.pdf)

Pe de altă parte, plecând de la premiza existenţei unui virus gripal, faptul că adulţii au în corp o cantitate mai mică de virusuri se explică prin faptul că organismul lor a avut timp să-şi dezvolte o paletă de reacţii imunitare de-a lungul timpului. Dar şi tocmai de aceea este necesar pentru copii, conform aceleaşi logici, să intre în contact cu boala pentru a-şi antrena sistemul imunitar. Ori prin administrarea nediferenţiată de Tamiflu sau de tot felul de vaccinuri, organismul nu este lăsat să-şi câştige robusteţea şi experienţa de reacţie necesară!)

   Există deja şi un studiu cunoscut care certifică apariţia unor virusuri gripale A/H5N1 (aviara) cu mutaţie H274Y, rezistente la Oseltamivir. Astfel de cazuri, printre alţii descrise de Jong, oferă indicii asupra unei perspective neliniştitoare: o astfel de rezistenţă poate apare şi în cazul terapiei cu Oseltamivir în timpul efectiv al bolii, ceea ce ar influenţa foarte nefavorabil efoluţia procesului de vindecare.

   Virusul gripei, ca orice alt agent patogen, şi în fond, ca orice altă existenţă vie care luptă pentru supravieţuire, va căuta în permanenţă să se adapteze şi să dezvolte procedee prin care să evite acţiunea medicamentelor. „Faptul că se mizează în prezent numai pe Oseltamivir constituie din punct de vedere biologic, dar şi chiar al simplei logici, o greşeală“, mai afirmă Dr. Anna Moscona.

   Spre deosebire de profeţiile fantasmagorice ale OMS, previziunea doamnei Dr. Anna Moscona s-a dovedit corectă! Din păcate s-ar putea să fie prea târziu.

   „New York Times“ relata în ediţia din 8 Ianuarie 2009, că între timp, 99% dintre tulpinile virale de gripă sezonieră au devenit rezistente la Tamiflu!!! Dr. Kent Sepkowitz, conducătorul seţiei de control infecţios de la centru de studii asupra cancerului „New Yorker Memorial-Sloan-Kettering“ a fost atât de surprins de dimensiunile acestui fenomen, încât a afirmat că: „Este groaznic! Încă niciodată nu am pierdut un preparat antimicrobian atât de repede. Sunt foarte surprins.“ (McNeil Jr., Donald G.: „Major Flu Strain Found Resistant to Leading Drug, Puzzling Scientists“ in The New York Times, 08.01.09; http://tinyurl.com/8s5srg

   Dar cu aceasta povestea nu s-a terminat încă. Doar că am deschis un nou capitol în istoria medicinii.

Studii şe cercetări? La ce bun!

   Bine, dar acuma, când gripa porcină „bântuie“ peste tot, precis că au fost demarate studii şi cercetări asupra A/H1N1. Aiurea, nici vorbă. Nici unul măcar. Nu există nici un studiu care să certifice că H1N1 este cauza primară a simptomelor atribuite gripei porcine. Şi nu există nici studii în desfăşurare. La ce bun. Profitul a fost realiza, gripa e pe terminate, urmează cealaltă din toamna lui 2010. Ce rost ar avea să arunci cu banii pe fereastră? Lumea e proastă, şi crede orice-i spui. La ce mai folosesc dovezile?

    Aşa că deja OMS se pregăteşte pentru afacerea 2010. Keiji Fukuda, adjunctul doamnei Chang de la OMS, avertizează asupra unei perioade de pandemie de 2 ani în cazul gripei porceşti, cu peste 2 miliarde de infectaţi în toată lumea (alt Nostradamus, japonez de data asta). Fukuda aparţine grupului de comandă al „gripei porcine“, dar a fost implicat şi în SARS şi gripa aviară. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem când o să se infecteze de gripa Harakiri (Sepukku). În orice caz, un „făcător de panică“ de primă mărime.

   Ceea ce s-a putut însă constata concret pînă în prezent, este faptul că această gripă porcină este mai blândă în simptomatică şi mult mai puţin agresivă decât normala gripă sezonieră. Dacă nu cumva este vorba doar de gripa sezonieră. Medicul şi parlamentarul francez Bernard Debré recomandă populaţiei să nu se testeze şi să nu se vaccineze contra porcinei. „Este mai inofensivă decât gripa normală sezonieră!“ declară medicul francez.

  Se pare că Nostradamus a reînviat şi pe pagina de Internet a Institutului Robert Koch, unde se poate citi următoarele: „ Nu se poate prevedea care tip de virus gripal va provoca o viitoare pandemie, nici nu se poate prevedea când anume se va întâmpla acest lucru.Singurul lucru care se poate prevedea cu siguranţă este că o astfel de situaţie va apare din nou!“ Căci „aşa vrea muşchii noştri“! Nu, asta nu mai stătea scris în respectivul Site de Internet. Dar este la fel de sigur că aşa doresc dânşii. La fel de „nostradamian“ era şi Fukuda, când la 6 Mai 2008 declara Agenţiei de ştiri Reuters, că nu trebuie să pierdem din vedere pericolul unei noi pandemii! Speculaţii? Premoniţii? Nicidecum! Ştia băiatul ce ştia. Pandemia era în pregătire.

   Şi GlaxoSmithKline pare a fi o reîncarnare a lui Nostradamus: cu un an înaite de a izbucni actuala pandemie  „a râsului“, clarvăzătorul concern farma a depus un patent pentru un vaccin contra H1N1. Ce „deştepţi e unii, domnule!“ Şi mai ciudată este clarviziunea cu care firma Chugai Pharmaceutical Co., LTD din Japonia (ţara natală a lui Fukuda, nu? clarviziunea se moşteneşte în familie), în planul de afaceri pe termen mediu „Sunrise 2012“ prevedea pentru anul 2009, o creştere a vânzărilor de Tamiflu pe piaţa japoneză cu fantasticul procent de 531 la sută. Ce păcat că aceşti oameni nu joacă la loterie. Poate că ar câştiga destul, şi astfel, nemai ducând lipsă de bani, ne-ar scuti pe noi de campaniile de vaccinare şi medicamentele periculoase cu care încearcă să-şi câştige existenţa (în dauna existenţei noastre!). Cu toate că în această privinţă mai persistă încă îndoieli! Căci LĂCOMIA nu are limită, este incomensurabilă.

 

Anexa - Articol din data de 18.01.2010 apărut în „arznei-telegramm“ http://www.arznei-telegramm.de/

Pericolul gripei este sistematic exagerat iar pericolul vaccinării sistematic ignorat.

   Cauzele deceselor în cazul gripei porcine sunt măsurate cu două unităţi de măsură diferite! Într-un recent articol,  „arznei-telegramm“ (în traducere aproximativă „telegrama medicamentelor“), pagină de Internet independentă, administrată de profesionişti în domeniul medical şi farmaceutic din Germania, atrage atenţia asupra neregularităţilor în ceea ce priveşte obligativitatea raportării deceselor provocate de gripă precum şi a deceselor provocate de vaccinul contra gripei. Neregularităţi care duc la falsificarea situaţiei reale, desigur. „arznei-telegramm“ ridică acuzaţii grave la adresa Institutului Robert Koch şi a Institutului Paul Ehrlich din Germania!

   În articolul respectiv se remarcă faptul că numărul cazurilor de gripă, precum şi al deceselor, a crescut la sfârşitul anului 2009. Autorităţile (Institutul Robert Koch) consideră că, deşi marea majoritate a pacienţilor decedaţi sunt persoane cu afecţiuni cronice anterioare grave, cauza decesului este totuşi gripa porcină, care înrăutăţeşte substanţial situaţia pacientului. În consecinţă medicii sunt obligaţi să raporteze orice deces, dacă în perioada antemergătoare a existat o infecţie H1N1 sau măcar o răceală oarecare, sub diagnosticul de gripă porcină. Astfel se îmbunătăţeşte statistica îmbolnăvirilor!

   Complect diferită însă este poziţia în ceea ce priveşte situaţia deceselor provocate de vaccinarea cu vaccinul contra H1N1 (Pandemrix). Institutul Paul Ehrlich (deci cel care a dat aprobarea vaccinului) se referă la 10 cazuri raportate în ultima săptămâni (începutul anului 2010), spunând că o obligativitate de raportare a unui deces există doar în cazurile în care cauza primară a decesului este presupusă a fi vaccinarea. Ceea ce în fapt este un lucru foarte rar dovedibil. Totuşi, lipsa unei relaţii cauzale directe nu înseamnă automat că vaccinarea poate fi exclusă ca şi factor cauzal favorizant. Trebuieşte de remarcat faptul că marea majoritatea deceselor care au survenit după o vaccinare cu Pandermix au fost corelate cu o preexistenţă a afecţiunilor cardiace la respectivele persoane decedate! Deci se pare că acest vaccin le face rău cardiacilor! Institutul Paul Ehrlich atribuie însă cauza decesurilor exclusiv afecţiunilor anterioare.

   Mai pe scurt spus, dacă o persoană are afecţiuni cronice grave şi moare fiind răcită, atunci a murit de gripă porcină. În schimb dacă o persoană moare după o vaccinare contra H1N1, se vor căuta neapărat orice fel de afecţiuni anterioare, eventual cronice, căci numai acestea ar putea fi de vină pentru că persoana respectivă a decedat. Deci autorităţile respective folosesc diferite „unităţi de măsură“, în funcţie de interesul avut de la un caz la altul. Institutul Paul Ehrlich este cel care a dat aprobarea vaccinului, şi tot acest Institut este cel care are sarcina de a supraveghea efectele secundare, respectiv cazurile de deces provocate eventual de vaccin. Ori aici avem un conflict de interese, că doar nu sunt nebuni cei de la Paul Ehrlich să recunoască faptul că vaccinul aprobat de ei este provocator de deces!

   Şi este de presupus şi că cei de la „Ioan Cantacuzino“ sunt la fel de puţin dispuşi să recunască periculozitatea Cantgrip-ului, creat şi aprobat de ei.

   Vă dorim o vaccinare plăcută!

                                                                        Traducere şi compilare: Qui bono