Pandemie, aşadar!

Aşadar, PANDEMIE.

   Omenirea este din nou în pericol. La fiecare 2-3 aniOrganizaţia Mondială a Sănătăţii ne avertizează că suntem în pagul dispariţiei,şi că numai ea în perfectă colaborare cu industria farmaceutică ne poate“înţepa”. Pardon, vaccina. De data asta, în 2009, din nou o gripă. Porcină. Cătoată povestea asta e o porcărie, spun mulţi. Dar OMS nu se ia după profani,amatori, şarlatani, etc. Se ia după CDC. Ce mai e şi asta? Autoritateaamericană de control a epidemiilor.

   Deci gripă.Bun. O boală a căilor respiratorii. Printre altele, şi asta se ştie de multdeja, afecţiunile căilor respiratorii pot avea diferite cauze: psihosomatice,toxice, infecţioase sau sărăcie (condiţii de viaţă precare). Sute de milioanede oameni suferă de foame “cronică” acum, în 2009. Subnutriţia nu afecteazăsistemul imunitar? Desigur! Şi unde mă rog frumos a “apărut” gripa astaporcească? În Mexico, o ţară săracă. În Mexico City, cel mai poluat oraş dinlume, a cărui mahalale nu au apă curentă şi canalizare. Ne poatesurprinde că într-un astfel de «milieu» apar boli infecţioase. Nu, doar că nubolile infecţioase apar, ci oameni cu sistemul imunitar puternic afectat, slăbit.Ceea ce în condiţii de igienă catastrofale şi în situaţia unei aprovizionări cuapă potabilă inexistente, nu are cum să nu conducă la boală. Deci, o situaţiecu o evoluţie absolut firească !

   Doar că pe lumeaasta nu avem numai virusuri, avem şi băieţi isteţi care se pricep la făcutbani. Iar medicina şcolastică danseasă împreună cu ei. Medicina şcolasticăignoră în permanenţă cauzele alternative ale unor afecţiuni. Cauza unei bolipoate fi numai un agent patogen extern, în consecinţă deci, o afecţiune«infecţioasă». Se face un «test», cum s-o fi făcând el, ştiindu-se dinainte dea-l face ce se va gasi. Gripa porcină. Se constată că este vorba de exact ceeace ne spuseseră dinainte băieţii de la CDC, şi hop cu o pandemie. Diagnozediferenţiate ? Ah, aiurea. Nu-i nevoie Domnule, ca doar ştiu americanii ceştiu. Iar realitatea nu are curajul să-i contrazică pe americani. Cum spun ei,aşa face şi realitatea.

  Aşa că, laterapie cu voi. Terapie care va consta din antibiotice şiantivirale. Adică medicamente care ele singure pot declanşa simptome foarteasemănătoarea cu cele ale unei gripe. Că doar v-am mai spus, realitatea sesupune dorinţelor americane. Daca nu aveţi gripă, tot gripă aveţi. Gripămedicamentoasă. Şi dacă nu vreţi antibiotice şi antivirale, atunci tot de lanoi trebuie să veniţi, ca să cumpăraţi vaccinul antigripal. Oricum oîntoarceţi, tot la noi ajungeţi. Tot noi vă băgăm mâna în buzunar.

   Acuma, ce felde gripă e asta, e secundar. Dacă ne gândim că doar la gripa de tip A (cea comunăla oameni şi animale, care este cea mai uşor manipulabilă, căci iar sunt devină animalele astea...) avem o grămadă de posibilităţi, H1N1, H5N1, H7N7,HnNn, HnNn, în fine, în total 135 de combinaţii (Hemagglutinin 15 subtipuri,Neuraminidase, 9 subtipuri). Doar că asta nu e totul. De exemplu doar pentruH1N1 avem o grămadă de tulpini (1, 2, 3, n, n...) aşa că povestea nu se terminăniciodată. În principiu fiecare virus este “unic”. Fiecare virus este un“individ”. Sună ciudat? Apocaliptic? Nu. Sună iatrogen. Virusul şi fraierul.

   Doar căacuma, cum să funcţioneze un test anticorpi, când fiecare virus poate fi un“alt” virus? Simplu, se caută o “secvenţă genetică”. Pe undeva tot o fi ea degăsit. Termenul folosit foarte des de autorităţile americane  în faza de început, când încă nu aveam o“pandemie”, a fost acela de căutare “agresivă” a virusului.

   Oricum,treaba asta cu virusul gripei porcine este comodă! Pentru pacient, căci nutrebuie să-şi schimbe modul de viaţă prin care îşi subminează propria sănătate,pentru medic, căci cu atâtea virusuri şi cu atâţea pacienţi, nu este în pericolsă moară de foame, pentru microbiologi care la aşa o mare grămadă de virusuriau mereu de lucru şi primesc mereu subvenţii, pentru politicieni care se aratămereu îngrijoraţi de sănătatea noastră, mai ales înainte de alegeri, pentruindustrie căci astfel nu mai are necazuri cu grămada asta de ecologişti şinaturişti care acuză poluarea mediului, iar pentru concernele farma... ele iesbine întotdeauna. Au ele grijă de asta. Deci, toată lumea este mulţumită. Iarpacientul este tras în ţeapă.

   Numai că nupoţi veni aşa, brusc, să faci valuri, cu o pandemie nouă. Treaba asta trebuiepregătită profesionist. Şi avem doar oameni cu experienţă, care au mai pus decâteva pandemii şi în trecut.

Cronologia pandemiei de gripă porcină 2009

   O să trebuiascăsă începem cu sezonul 2008-2009. În acest sezon, în mod ciudat şi aparentneexplicabil, se intensifică puternic “screening”–ul pentru gripă în USA, darnumai în statele din sudul USA, cele care aveau graniţă cu Mexicul. Pe ce bază?Aveau informaţii clare băieţii de la CIA, cum că revoluţionarii mexicani vor săatenteze la bunăstarea blândului capitalist american. Sunt pornite efectivstudii, se iau probe la un număr foarte mare de persoane, şi se caută, secaută... “invadatorul”. Bănuielile şi informaţiile (CIA) se intensifică, aşa căla începutul anului 2009 , laboratoarele americane primesc dispoziţie sătransmită la CDC (banca de date GISAID), toate sub-sub-tipurile de gripă pecare le întâlnesc şi care par noi.

    Dacă totcauţi “cu lumânarea” găseşti ceva. O “secvenţă”. În fond, avem în corpul nostrumai multe bacterii decât celule. Apoi, există aşa-zisele virusuri endogene.Adică, în condiţii deosebite de stress (psihic, nutritiv, toxic, etc.)propriile noastre celule sau bacterii încep să producă virusuri, adică să«elimine» particule asemămătoare virusurilor (budding). Fenomenul este înprincipiu cunoscut, doar că nimeni nu  seîntreabă care sunt aceste condiţii de stress care conduc la astfel de reacţiidin partea celulelor umane, şi dacă în cazul concret de acuma, există astfel decondiţii.  

   Despre oizolare a virusului gripei porcine, conform regulilor virologiei, desigur cădin nou nu este vorba pe nicăieri. Ar fi şi foarte greu, la atâteasub-sub-tipuri, şi sub-sub presiunea timpului scurt avut la dispoziţie. (Îngeneral virusurile gripale, chiar şi cele vechi, cunoscute, nu au fostcercetate conform acestor reguli. Căci virologii, ascunzându-se după cireş,susţin că virusul gripei se “mutează” atât de repede încât... melodie dejafoarte cunoscută. Postulaele lui Koch? Ei, acuma şi voi, cu postulatele astea.Omenirea este ameninţată cu dispariţia şi voi vreţi postulate! Şi doar nu o sărepetăm acuma greşala făcută cu gripa spaniolă din 1917, când am încercat sădovedim cel de-al treilea postulat al lui Koch (căile de transmitere şicertificarea faptului ca agentul patogen dezvoltă aceaşi boală la o persoanăsănătoasă, care vine în contact cu una bolnavă,şi deci se “infectează”). Atunci,în 1917, nici unul dintre probanţi nu s-a molipsit de la cei bolnavi. (Citeşteîn “Virus-mania”, Cap.7 despre gripa spaniolă pe www.quibono.net).

     Deci, la lucru, băieţi. În Martie 2009,Mexico relatează despre mai multe cazuri de decese ale unor persoane, careprezentau simptome gripale, mai ales aprinderi de plămâni. Pe 14aprilie la CDC ajung probele «ne-clasificabile» (deci de tulpini, sauvariante virale încă necunoscute) luate de la doi copii din sudul Californiei.Copii între timp sunt din nou sănătoşi, iar în familiile lor nu se maimanifestă alte cazuri de gripă.  Doarcă.... virusul nu este clasificat! Este nou! Ooooops! O mutaţie ?! Poatefi o pandemie?! Pot fi vândute ceva vaccinuri? Cum să nu!

   Interesanteste că pe 16/17 Aprilie, apare şi preşedintele Obama prin Mexic, undeaduce cu el şi un credit de 47 de miliarde de dolari din partea FonduluiMonetar Internaţional. O fi vreo legătură? Bani infectaţi? Nu ştim şi este maibine să ne abţinem da a face astfel de speculaţii. Oricum, un gest destul de“sinucigaş”, să te duci în Mexic tocmai acuma, când se pune de o nouă pandemie.Tot pe 17 Aprilie CDC găseşte o secvenţă ADN a gripei porcine (secvenţăcunoscută deja din cazurile de gripă porcină din trecut) în probele trimise labanca de date GISAID! Măi să fie, ce de-a mai evenimente, toate deodată!

   Pe21 Aprilie prima publicaţie a CDC asupra “remarcabile şi epocalei”descoperiri făcute în probele din sudul Californiei. Acuma doar că cei doicopii, nu au avut contact cu nici un porc (mă refer la animalul respectiv careeste sacrificat de Ignat), iar domiciliile lor se aflau la 200 de kilometridistanţă unul de altul. Ah, doar amănunte, chiţibuşarilor! Evoluţia bolii şisimptomele respective, în cazul celor doi copii, nu a avut nimic deosebit,cazurile dezvoltându-se şi evoluând la fel ca în cazul oricărei gripeobişnuite.

   Totuşi CDCdeclanşează o nouă căutare “agresivă” (termen folosit foarte des în acest cazde către CDC), anume a a persoanelor care au avut contact cu cei doi copii.

   Iar două zilemai târziu (23 Aprilie), guvenul mexican emite o lege foartecontroversată, prin care poliţia primeşte drepturi şi puteri lărgite, chipurilecontra baronilor reţelelor de droguri. Şi tot în aceeaşi zi, acelaşi guverndeclară stare excepţională (sunt suspendate cursurile din şcoli, etc.) caurmare a cazurilor de deces datorate “epidemiei de gripă”! O fi vreo legăturăîntre cele două evenimente? O încercare de a distrage atenţia de la încăălcareadrepturilor cetăţeneşti prin noua “putere” acordaă poliţiei? O variantă ca artrebui ţinută sub observaţie, cel puţin!

   Pe 23Aprilie, CDC anunţă descoperirea a 7 cazuri de gripă porcină, cu secvneţăvirală neclasificabilă (necunoscută, nouă). Nici nu este de mirare, ceea cerecunoaşte şi CDC. După o căutare atât de intensivă (agresivă chiar)! Cazurilerespective de boală evoluează normal, cu simptome blânde, iar toţi cei 7pacienţi se însănătoşesc (doar un singur caz a fost spitalizat).  De asemenea, nu au existat contacteîntre cele 7 persoane! Şi desigur, nici un fel de contact cu porcii lui MoşIgnat). Genomurile virale erau, conform CDC, «asemănătoare»! Ce o fi însemnândconcret acest termen, nu ni se spune. În fond orice om este «asemănător» cu altom. Două mâini, două picioare, o gură... Asemănători, nu ?

   Adică, maiconcret un pic : cu ajutorul PCR sunt relevate «secvenţe» genetice din

  1. virusul de gripă porcină nord-american
  2. virusul de gripă aviară nord-american
  3. virusul de gripă umană
  4. virusul de gripă euro-asiatic

   Cum s-a ajunsla această constatare? Deşi virologii, mai ales cei de la CDC sunt foartesecretoşi, se pare totuşi că astfel: o secvenţă (1 să zicem) apare în “catalogul” celor de la CDC în gripa porcinănord-americană, o altă secvenţă (2) este identică cu o secvenţă din virusul gripeiaviare, o a traia este....  şi aşa maideparte. Un fel de ghiveci.

   În concluzieCDC recunoaşte că: “Această combinaţie genetică nu a mai fost niciodatăobservată.” Ceea ce este ruşinos pentru CDC. Tocmai ei, cei mai deştepţi şibine informaţi? Ei, ba nu. Că băieţii ne spun că „aşa de intensiv nu a mai fostcăutat niciodată“. Păi bine măi, de aia vă plăteşte pe voi gurvernul, să vălăsaţi pe tânjeală? Ia treceţi la scotocit! Ce ne mai spune CDC? CevaFOARTE INTERESANT! Citat din raportul CDC, negru pe alb: ”Este posibil casă fi obţinut acuma aceste rezultate, pentru că am făcut teste atât de intensede această dată.” Ei vezi, dacă scotoceşti mai atent, mai agresiv....

  Acuma însă, Doamnefereşte, dacă vă mai sforţaţi un pic, cine ştie ce mai găsiţi. Mai bine nu,renunţaţi, că rămâne ţăranul român fără animale în ogradă! Şi asta tocmai acumacând sunt alegeri şi a mai căzut şi guvernul, poc ( pardon, Boc).

   Deci, ne spuneCDC mai departe, «lucrăm la crearea unei culturi virale care să ne poată permiteeventual producerea de vaccinuri» pentru că «deoarece căutăm atât de intensiv,suntem siguri că vom găsi şi alte cazuri». Normal, cina caută, găseşte.  

   Doresc să vă facfoarte clar faptul că citatele acestea se pot citi de fiecare dintreDumneavoastră, cu un pic de cunoştinţe de limbă engleză, pe Site-ul CDC dinInternet (de la data respectivă). Oi fi eu mai glumeţ de felulmeu, dar nu cu citatele. Şi doresc să vă rog să meditaţi un pic la ceea ce seascunde în spatele acestor declaraţii ale CDC. În felul meu glumeţ, asta setraduce cam aşa: “Dacă ne punem noi mai serios pe căutat, ori de câte ori o săvrea şefii noştrii şi muşchii lor, vă mai procopsim cu o pandemie!”

   Acuma doar cădin Mexic nu se confirmă nici un caz în care să fie relevat “virusul” ăsta nou(“globalizat”). Pe 23 Aprilie. Desigur, este un pic prea devreme, iar mexicaniinu au tehnologia şi “metodele investigative” ale americanilor (vezi scufundatulsub apă al “virusului” terorist până mărturiseşte ce număr are la pantof OsamaBin-Laden).

   Şi totuşi, adoua zi, pe 24 Aprilie (peste noapte deci), Mexicul anunţă 45 de decese,16 cazuri de gripă confirmate de laboratoare, 1000 de persoane spitalizate cusimptome de gripă porcină grave, printre care şi decese. De azi pe mâine, nu?Păi, la 47 de miliarde de dolari aş anunţa şi eu orice mi s-ar cere. Interesanteste doar că, abea în 28-29 Aprilie, mexicanii au primit de la americanitehnologia (laboratoarele) necesare pentru a putea constata şi certificarespectivul virus. Deci anunţul de pe 24 Aprilie, este doar o “supoziţie”, dinmoment ce tehnic nu erau în stare a face testele şi relevările respective. Ceea ceînseamnă, eventual, că ei au trimis probele lor la CDC. Şi cam ce rezultat seaştempta de la CDC, care deja ne spusese că va căuta « foarteintensiv » ? Cine caută, găseşte!

   Tot pe 24Aprilie, CDC anunţă deja 8 cazuri, fără contacte directe între ele, fărăcontacte cu porcii, fără simptome grave, marea majoritate a lor din nousănătoase, iar din 14 probe sosite din Mexic, 7 au fost testate «pozitiv». Doarcă virusul mexican este «similar», ceea ce pentru mintea mea înseamnă că nueste identic. CDC recunoaşte că nu ştie pentru care motiv cazurile de gripăporcină din Mexic evoluează atât de grav, în comparaţie cu cele din USA. Poatecă americanii mănâncă la MCDonald’s, d-aia!

   Mexicul maianunţă şi existenţa altor virusuri gripale, nu numai a celui de gripă porcină. Iarmass-media se solidarizează, ca întotdeauna cănd este vorba de o “ştireapocaliptică”, astfel ca tot pe 24 Aprilie, apar primele ştiri în presă înEuropa, asupra gripei porcine.

   Doar o zi maitârziu, pe 25 Aprilie, OMS anunţă că “CDC a decodat complect genomulnoului virus!” Nou record mondial, omologat şi în Cartea Recordurilor. Doar în10 zile, genomul este complect decodat. Uau!!! Ce tari sunt americanii! Doarcă.... Nici o publicaţie nu prezină vreun studiu sau lucrare asupra acestuigenom, nu există izolarea, curăţarea, fotografierea, etc. etc. a acestui virus,nici un institut  de boli infecţioase nuconfirmă nimic. Asta nu poate însemna altceva decât de OMS precum şi corpulmedical din întreaga lume a preluat supus şi fără să crâcnească (fără a fiverificată) afirmaţia făcută de CDC. Ori, un astfel de procedeu este extrem depericulos, căci CDC poate să afirme ce doreşte şi toată lumea ia drept adevărceea ce spun ei. Şi în ipoteza că ar fi lipsiţi de scrupul? Nu spun acuma chiarcă sunt. Dar dacă ar fi? Cum se pot accepta orice fel de afirmaţii de cătreelita oamenilor de ştiinţă, care strigă mereu că doar dovezile ştiinţificecontează, atunci când medicina alternativă face o afirmaţie asupra uneiterapii, cu plante medicinale să zicem? Unde sunt dovezile stiinţifice în acestcaz?

  Tot pe 25Aprilie, CDC mai anunţă că în USA nu se constată o creştere a rateiîmbolnăvirilor (deci indirect o constatare a lipsei unei epidemii!). În USAtoate cazurile au avut o evoluţie blândă. Pe de altă parte în Mexic se constatănumai cazuri grave de infecţii pulmonare (aprindere de plamâni) iar ceea ceeste curios, acolo se îmbolnăvesc mai ales persoanele adulte tinere (în modnormal gripa atacă mai ales copii şi persoanele în vârstă)! CDC insinuează căacestă evoluţie specifică pentru Mexic ar putea fi provocată de un alt agentpatogen. Dar motivele exacte pentru care evoluţia bolii este alta în Mexic, nusunt cunoscute la CDC. Păi de ce nu căuteţi mai agresiv, măi băieţi!

   Virusuriledin Mexic şi din USA sunt “în general identice” ne mai spune CDC. Ce anume seînţelege prin aceasta, nu se mai menţionează. Se pare totuşi că se lucrează cu maimult cu ipoteze. Deşi parcă OMS susţinea că genomul este complect descifrat.Ciudat!

  CDC anunţă totpe 25 Aprilie că va trimite noi seturi de teste. Asta ce mai e? TestulPCR lucrează co « şabloane » genetice, deci într-un astfel de testCDC va introduce « şablonul » genetic găsit în virusul gripei porcine(din USA desigur). Ori parcă se punea că «nu se ştie», că sunt «în generalidentice», etc. Deci îi testează pe mexicanii care prezentau simptome grave, cu«şablonul genetic» al gripei porcine americane, cu simptome blânde. Mie unuiatreaba asta mi se pare neserioasă! Acest nou test urma să fie trimis în toatălumea, la toate laboratoarele de referinţă. În acelaşi timp CDC spune (şi acestlucru îl puteţi citi pe pagina Web a CDC) că lucrează pe bază de ipoteze!

   O zi mai târziu, 26 Aprilie. CDCanunţă existenţa a 20 de cazuri în USA, ditre care un pacient spitalizat. Întoate cazurile însănătoşirea se obţine fără terapie. Din Mexic sunt înca 12probe testate pozitiv, dar printre acestea şi cazuri de gripă sezonală(«obişnuită»). În acelaşi comunicat CDC se felicită singur : «ce bine căam mărit puternic capaciatea de producţie a vaccinurilor». Acuma, ce nu înţelegeu este: cine produce vaccinul CDC? Sau companiile farmaceutice? Mă rog, separe că mai am încţ multe de înţeles. În continuare CDC recunoaşte că nu existăun test 100% sigur. De asemenea nu se cunoaşte cauza pentru care în Mexic seînbolnăvesc cu precădere adulţii tineri. În orice caz, în fermele industrialenu se semnalează cazuri de gripă printre porcii. (Porcii, ne-au pasat-o nouă!) IarUSA declară starea de urgenţă. Ce înseamnă asta? Că din depoziteleguvernamentale, celebrul Tamiflu (şi poate şi alte medicamente) este distribuitdepozitelor locale din statele americane.

   Pe 27 AprilieCDC anunţă 40 de cazuri, toate din nou rezolvate, persoanele din nou sănătoase.Se menţionează pentru prima oară un caz de infectare de la om la om(tată-fiică). Se începe cultivarea virusului în ouăle de găină (că trecuserăSfintele Sărbători ale Paştelui, şi mai era un stoc nevândut). IarObama solicită 1,5 miliarde dolari pentru medicamente şi vaccinuri. În Mexicoare loc un cutremur (poate cineva s-a săturat de tot circul ăsta?). Dar cea maiimportantă chestiune a zilei este că OMS ridică gradul de pandemie de la 3 la4. Motivul? Necunoscut. Pentru 40 de cazuri de gripă care se însănătoşesc fărăvreo intervenţie terapeutică deosebită? Ciudat motiv!

   Pe 28Aprilie Mexicul anunţă că “epidemia este în retragere”. Iar CDC anunţă deja64 de cazuri, dintre care 5 spitalizate (adică în USA epidemia era în plin marşforţat de ămprejurări). Nimeni nu ştie de ce în Mexic cazurilede gripă sunt mult mai serioase decât în USA. Testul estetrimis în statele federale americane, iar FDA (autoritatea americană deaprobare a medicamentelor) este foarte cooperantă (şi ăştia aprobă orice li secere). Ceea ce înseamnă, şi asta să fie clar pentru toată lumea, că în afară deCDC, nimeni nu a mai verificat aceste teste!

   În 29Aprilie, specialiştii din toată lumea încep să “retragă” semnalele dealarmă. Cu alte cuvinte, dau stingerea. Şi totuşi OMS ridică încă o dată gradulde periculozitate de la 4 la 5. Acuma chiar că începe să devină caraghos!Oricum, de abea acuma ajunge primul laborator specializat în Mexico City. IarHoffmann-La Roche, producătorul Tamiflu, anunţă o explozie a comenzilor pentruTamiflu. Deci încet-încet, începem şi noi să pricepem QUI BONO?

  Şi tot aşa maideparte. Pe 30 Aprilie, ca urmare a faptului că setul de teste a fostdistribuit în teritoriu, 149 de cazuri confirmate, dintre care 6 spitalizate şiun caz de deces. (Ulterior s-a aflat că persoana respectivă era într-o starefoarte gravă de sănătate, ca urmare a unui complex de afecţiuni anterioare,cazuri în care orice gripă obişnuită poate duce la un astfel de final). Camasta ar fi “faza fierbinte”.

    În orice caz, este aici de făcut o paralelăinteresantă între evoluţia gripei porcine în Mexic şi gripa porcină din 1976,din USA. În ambele cazuri categoria de risc principală a fost cea a adulţilortineri. Doar că! În 1976 cei care s-au îmbolnăvit au fost recruţii din FortDix, cu 1 mort şi sute de bolnavi (vezi aici şi articolul nostru din 10 10.2009www.quibono.net). Desigur că a urmat atunci o acţiuneenormă de vaccinare, cu peste 40 de milioane de vaccinaţi. Acţiune în urmacăreia s-au înregistrat “succese remarcabile”: peste 500 de persoaneparalizate, 30 de morţi. Doamna Doctor Eleanora McBean relatează că, cităm:“Toţi soldaţii care s-au îmbolnăvit, fuseseră cu puţin timp înainte vaccianţiCONTRA gripei!” La fel ca şi în cazul gripei spaniole din 1917!

Concluzii

   Există, celpuţin în rândul autorităţilor de sănătate şi a corpului medical, o “fixaţie”!Agentul patogen extern! Şi mai există un monopol foarte periculos: CDC. Tot cevrea CDC să credem noi, noi chiar şi credem! Sau, mă rog, unii dintre noi. OMSa devenit un fel de sucursală regională a CDC. EIS, adică serviciulepidemiologic de informaţii american, are un caracter clar militar, cei carelucrează acolo având rang militar în armata americană. (O întrebare sfioasă:oare “pandemia” asta este una din sursele de finanţare ale războaielor duse deamericani în Afganistan şi Irak?) În fond, CDC poate declara oriunde în lume opandemie, după criteriile şi deciziile proprii.

   Povestea acesteipandemii ne confirmă încă o dată că tot ce face cu noi medicina modernă nu estealtceva decât “inducerea fricii”. De câte ori există un interes, ni se aratăsperietoarea unei pandemii, iar noi, îngroziţi, dăm fuga la medic să nevaccinăm. Adică ne ni se mai tragă o ţeapă!

 

   Suntem deja înOctombrie 2009! Guvernul german ne anunţă mândru că a achiziţionat 50 demilioane de doze de vaccin pentru populaţie. Şi ne invită la “ţeapă”. Doar căpopulaţia nu prea mai are chef de “tromboanele” lor. Apar şi critici, din  rândul corpului medical şi al specialiştilor.Primul motiv de critică este faptul că vaccinurile achiziţionate de guvernconţin “întăritori”, implicit conservanţi pentru aceştia.

   În timp ceMinisterul Sănătăţii german recomandă vaccinul în primul rând gravidelor (dacăeste vreuna nebună să-şi facă aşa ceva ei şi pruncului) specialiştiiavertizează tocmai femeile însărcinate asupra riscurilor pe care le prezintă unvaccin cu “întăritori şi conservanţi”.  ÎnUSA s-a optat pentru alt soi de vaccinuri, fără “întăritori”. Probabil căpentru papuaşii din Europa, e bun şi ăla cu conservant, nu?

    Desigur căMinisterul german al Sănătăţii şi Institutul Robert Koch, jură cu mâna pe ...portofel că vaccinurile sunt absolut sigure. Există însă jurăminte şijurăminte, la fel cum există portofele şi portofoloaie. Chestie de conţinut.

   Am întrebat pemai mulţi de aici dacă au de gând să se lase “traşi în ţeapă”. Unii nici nuştiau exact despre ce este vorba. În Octombrie 2009 în Germania sunt cu 20% maipuţine cazuri de gripă (afecţiuni respiratorii mai bine zis) decât în modnormal în această perioadă a anului. Alţii, mai informaţi au fost categorici.NU !

  Acume desigur căeste o problemă de decizie personală. Fiecare trebuie să decidă ce are de gând săfacă cu el însuşi. Problema este însă că foarte multe persoane nu suntinformate, sau sunt informate superficial, doar din sursele guvernamentale. Potfoarte bine să îmi închipui că lucrurile stau similar şi în Romania.

 

   Şipentru că rămân credincios devizei pentru care am creat acest Site (www.quibono.net),de a nu se face niciodată o terapie din frică sau lipsă de informare, am scrisaceste rânduri.

 

    Şi pentru că a venit vremea ca unele persoane,specialişti “de renume internaţional”, virlologi, microbiologi, profesoriuniversitari, doctori în medicină şi în alte chestii, institute şi intituţii,concerne şi ministere, să înceteze de a se mai juca de-a “Dumnezeu” cunoi.     

    AJUNGE!

                                                                       Al Dumneavoastră QUI BONO.