Unelenonconcordanţe şi o propunere pentru gripa porcilor

dupăDr. med. Teresa Forcades i Vila

  Rândurile de ma jos sunt un rezumat al interviului acordat de DoamnaTeresa Forcades la începutul lunii Septembrie. Întregul interviu îl puteţivedea în Youtube (Bell Tolling for the swine flu), începând cu linkul: http://www.youtube.com/watch?v=A0JqQyl09zQ (şase filme de câte 10 min. în spaniolăcu subtitrare engleză). Filmele există şi în secţiunea video (Vaccinuri şivirusuri) de pe www.quibono.net

Vezi de asemenea Blogul Teresa Forcadesdin cadrul  www.catalunyareligio.cat

  Doamna Teresa Forcades (n. 1966) a studiat medicina la Universitatea dinBarcelona precum şi medicina internă la Universitatea din New York. Ulterior astudiat teologia la Universitatea Harvard, studiu încheiat cu „Master Divinitas“(Masterat în Teologie) în 1997. După reîntoarcerea în Spania a intrat înmânăstirea Sant Benet de Monserrat. Deoarece absolvise studiul teologic la ounivesitate protestantă, acesta nu i-a fost recunoscut în Spania catolică. Deaceea a studiat până în 2005 la Facultatea Catalonia din Sant Cugat TeologiaFundamentală. În domeniul medicinei a primit ân 2004 gradul de doctor în cercetareasănătăţii la Universitatea din Barcelona. În prezent desfăşoară o activitate decercetare la Universitatea Humbold din Berlin. Doamna Teresa Forcades i Vilaeste vicepreşedinta ESWTR, adică a „European Society of Women in TheologicalResearch“.

    Toateacestea îi permit Doamnei Forcades să-şi exprime liber (nemai fiind membră acorpului medical) o părere autorizată (având totuşi calificarea de medic)asupra porcăriei gripale. Iar în ceea ce priveşte autoritatea morală a uneiastfel de persoane, cred că nu este nimic de adăugat.

 

1.Dateştiinţifice

-Ambele cazuri de aşa-zisă „nouă gripă“ (virusul A/H1N1 tulpina S-OIV) au fostdiagnozate pe 17 Aprilie 2009 în California (USA).

-„Noua gripă“ nu este nouă pentru că aparţine tipului A, şi nici pentru căaparţine subtipului H1N1. Gripa din 1918 (gripa spaniolă) a fost tot A/H1N1,iar din 1977 virusurile A/H1N1 constituie o parte a virusurilor întâlnite îngripele sezonale. Singurul lucru nou este tulpina S-OIV. (Aici ar fi foarteinteresant de cercetat rolul vaccinărilor masive din 1917, premergătoare gripeispaniole, precum şi vaccinarea din Fort Dix din 1976, care a declanşat gripa lasoldaţii americani din Fort Dix, iar mai târziu în China şi Rusia în 1977!?! cuun rezultat de 4 milioane de decese.)

-33% din persoanele peste 60 de ani par a fi imune la noul virus (deci născute înaintede 1949, şi deci care nu mai erau la vârsta persoanelor active în armată, celpuţin pentru bărbaţi, în 1976-1977; interesant!)

-Din momentul declanşării, până în 15 Septembrie au decedat în Europa 137 depersoane, iar în toată lumea 3559 persoane; în această privinţă este demenţionat că în fiecare an în Europa mor între 40.000-220.000 de persoane caurmare a gripelor sezoniere normale.

-Experţii recunoscuţi în domeniul sănătăţii, printre care Dr. Bernard Debre (membruîn Comitetul Etic Naţional Francez) şi Dr. Juan Rodriguez Sendin (preşedinteleUniunii medicilor din Spania) au făcut cunoscut, în baza datelor primite dinţările emisferei sudice, acolo unde iarna s-a sfârşit deja, că mortalitatea şi gradul de complicaţii al „noii gripe“ sunt mult mai mici decât cele normale alegripei sezoniere. (vezi Cf. Le Journal du Dimanche (25. Juli 2009): Debré:‘Cette grippe n’est pas dangereuse’; cf. La Razó; şi 4. September 2009:Rodríguez Sendín: Cordura frente el alarmismo en la prevención de la gripe A).

Nonconcordanţecare necesită clarificări

-Lasfârşitul lui Ianuarie 2009, filiala austriacă a concernului Baxter distribuie72 de kilograme de material pentru vaccinuri la 16 laboratoare din Austria,Germania, Cehia şi Slovenia. Un tehnician al firmei cehe Bio Test hotărăşte cude la sine putere să efectueze nişte probe cu materialul respectiv asuupra unorjderi (folosiţi pentru experimente în laborator încă din 1918 în cazurile degripă). Toate animalele vaccinate decedează! În consecinţă se demarează oserie de cercetări care scot la iveală faptul că materialul furnizat de firmaBaxter era contaminat cu virus viu de gripă aviară! (virusul A/H5N1) combinatcu virus de gripă sezonieră (A/H3N2). Dacă nu s-ar fi descoperit la timp acestlucru atunci am fi avut întradevăr pandemia despre care se trâmbiţează atâtaacuma. Se pare însă că „jocurile“ erau deja făcute, avalanşa declanşată,vaccinurile pregătite în secret, toată logistica fusese pornită deja. Se parede asemenea că fuseseră investite sume mari de bani în această „pandemie“! Caretrebuiau recuperaţi!

   Această combinaţie de virusuri poate fiextrem de letală, deoarece se amestecau împreună un virus cu un pericol demortalitate de 60% dar cu grad de molipsire redus (cel de gripă aviară), cu unvirus cu pericol de mortalitate redusă, dar cu mare putere de molipsire(trensmitere de la om la om).

   Pe data de 29 Aprilie 2009, exact la 12 ziledupă descoperirea primelor două cazuri de gripă porcină, Doamna Dr. MagaretChan, preşedinta OMS, declară treapta de alarmă 5 în privinţa unei pandemii degripă, solicitând tuturor statelor membre să elaboreze planuri de urgenţă şi cerândoficiilor de sănătate să fie deosebit de vigilente. După doar o lună şijumătate, pe 11 Iulie 2009, Dr.Chan declară, pentru toată planeta, pandemie(treapta de alarmă 6) provocată de virusul A/H1N1 S-OIV.

   Pe ce bază a declarat Dr. Margaret Chanpandimia, din moment ce toate datele disponibile arătau că actuala formă degripă era mult mai blândă decît cele sezoniere din anii precedenţi? Pe deasupranu era vorba despre un virus complect nou (da, dar ăla de la Baxter ar fi fost,nu?- dublu mortal!!!) iar mare parte din populaţie era imună la el.

    Doarcă Dr. Margaret Chan îşi pregătise terenul din timp! În Mai 2009 OMS amodificat definiţia „pandemiei“ după cum doreau muşchii industriei farmaceutice.Până în Mai 2009 pandemia putea fi declanşata atunci când un anumit procent,însemnat, din populaţie deceda ca urmare a infecţiei virale. Această cerinţă, singuradefiniţie clinică a unei pandemii (şi deci de aici cea care obliga la o seriede reacţii şi măsuri politice) a fost înlăturată în Mai 2009, după ce la datade 26 Aprilie 2009 USA declarase „stare de urgenţă naţională în domeniulsănătăţii“; şi aceasta în timp ce în toată ţara (USA) de abea se îmbolnăviseră20 de persoane, şi nu exista încă nici un caz de deces!!!

   Mai trebuie spus că firma Baxter a contestatfaptul că materialul viral infectat era destinat producerii de vaccinuri umane.Deci, atenţie, nu a contestat că materialul era infestat, ci doar că nu eradestinat pentru vaccinuri umane!

   Da pentru cine mama sărăciei era destinat? PentruMihail Sadoveanu şi Fraţii Jderi?

Ah,nu, asta nu ne mai spune firma Baxter, pentru cine era destinat acest material(sub pretextul secretelor de producţie). Asta nu este treaba noastră, asclavilor prostăvani.

   (Vezi The Canadian Press: Baxteradmits flu product contained live bird flu. 27. Februarie 2009; şi Virus mix-upby lab could have resulted in pandemic. TheTimes of India, secció de ciencia, 6. Martie 2009. De asemenea http://www.who.int/mediacentre/news/statements/2009;Cohen E. When a pandemic isn’t a pandemic. CNN, 4.Mai 2009; http://edition.cnn.com/2009/HEALTH/05/04/swine.flu.pandemic/index.html;

Doshi, Peter. Calibrated response to emerging infections. BMJ2009;339:b3471)

Consecinţelepolitice ce decurg din delararea „Pandemiei“

   În cazul unei pandemii este posibilădeclanşarea vaccinării obligatorii (forţate) pentru anumite grupuri de persoanesau chiar pentru întreaga populaţie! În astfel de cazuri statul areîmputernicirea (deci şi puterea juridică, legislativă şi poliţienească) de a impunevaccinarea, respectiv de a aplica pedepse (în amenzi – bani, până la 1000 dedolari pe zi, sau prin închisoare). Într-o astfel de situaţie desigur că foartemulţi ar fi cedat şi s-ar fi lăsat vaccinaţi (dupa care am fi avut foarteprobabil o a doua gripă spaniolă, că tot mai zilele trecuta s-a anunţat că amajuns la şapte miliarde de sclavi pe planeta asta; prea mulţi Domnule, preamulţi; şi toţi vor să mănânce, şi să se distreze, şi.... în fine).

   Doar că în privinţa noului vaccin contranoii gripe trebuie să ştim câteva lucruri noi (ameţesc de atâtea noutăţi):

1.    Prima noutate: Marea majoritate a laboratoarelor administreazăvaccinul astfel, încât nu este sufucuentă o singură injecţie, ci două. Iar OMSrecomandă a nu se subestima noua gripă. Ceea ce înseamnă de regulă că se voradministra trei injecţii!!! Ori acest lucru înseamnă că se „triplează“ şiriscurile efectelor nedorite, secundare, situaţie ale cărei consecinţe nu sepot cunoaşte, căci nu am mai avut niciodată până acuma de a face cu o tripăvaccinare!!!

2.    A doua noutate: unele laboratoare au hotărât să introducă învaccinuri adjuvanţi mai puternici decât în cazul vaccinurilor contra gripelorsezoniere. Aceste substanţe au rolul de a stimula sistemul imunitar înproducerea de anticorpi. Spre exemplu vaccinul produs de GlaxoSmithKlşineconţine adjuvantul numit AS03 (o combinaţie de squalen cu polysorbat) careamplifică de 10 ori reacţia imunitară (şi asta administrată de 3 ori!).Problema este însă că nimeni până acuma nu poate da vreo garanţie, că la oastfel de „excitare“ a sistemului imunitar nu vor apare grave boliautoimunitare într-o oarecare perioadă de timp (similare afecţiunii numitesindromul Guillan-Barre, o formă de paralizie).

3.    A treia noutate: este aceea anume că firmele producătoare devaccinuri au solicitat şi obţinut introducerea unei clauze speciale încontractele care se încheie cu guvernele diferitelor ţări, şi anume lipsa deorice responsabilitate în privinţa eventoalelor daune aduse sănătăţii celor vaccinaţi(se estimează în general că 10 persoane dintr-un milion se pot procopsi cusindromul Guillan-Barre; dar aceasta în cazurile cunoscute până acuma cuvaccinuri normale, nu cu d-astea de 3 x 10 !!!). USA a semnat deja astfel dedocumente prin care nici firmele producătoare şi nici politicienii nu au nicio responsabilitate, deci nu pot fi acţionaţi în instanţă!

(Vezi Falkiner, Keith. Get the rushed flu jab or be jailed. Irish Star Sunday, 13. September2009.;

Senate Bill n. 2028: An act relative to pandemic and disasterpreparation and response in the

commonwealth. 4. August 2009. Cf. Moore, RT.

Critics rage as state prepares for flu pandemic. September 2009.WBUR Boston.

Cf. Vaccination H1N1: méfiance des infirmières. www.syndicat-infirmier.com/Vaccination-H1N1-

mefiance-des.htlm

Stobbe, Mark. Legal immunity set for swine flu vaccine makers. Associated Press, 17. Juli 2009.)

Chestiide căzut pe gânduri!

   Dacă materialul infectat expediat de Baxternu ar fi fost întâmplător descoperit în Ianuarie 2009 (tehnicianului ăla eui-aş ridica statuie), atunci am fi avut într-adevăr de a face cu o pandemie, şiîncă cu una groasă de tot, cu un potenţial de milioane de decese. Din acestpunct de vedere este de neexplicat tăcerea, atât mediatică cât şi politică,asupra evenimentului din Februarie din Cehia. Mai bine zis este şi suspectă şicondamnabilă. Şi de „pus pe gânduri“!!!

   Şi mei de neînţeles este modul iresponsabilprin care OMS precum şi guvernele a foarte multe ţări, precum şi instituţiileresponsabile cu supravegherea şi controlul epidemiologic au adoptat „Pandemia“fără o bază reală.

   Iresponsabil şi de neexplicat în mod extrem degrav sunt miliardele de Euro din casele publice care au fost „făcute cadou“producătorilor de vaccinuri pentru o pandemie inexistentă!!! Asta în timp ce otreime din populaţia planetei moare de foame, iar foarte mulţi oameni nu au unacoperiş deasupra capului sau un loc de muncă! Este o ruşine!

   Atâta timp cât aceste lucruri nu vor fi scoasela lumină şi lămurite, persistă pe mai departe pericolul ca noi materialedestinate vaccinurilor să fie „infectate intenţionat“, noi situaţii devaccinare forţată să fie astfel create, noi riscuri incalculabile să fieasumate pe seama sănătăţii noastre!

   Dacă gripa de anul acesta va rămâne încontinuare tot atât de blândă (şi a rămas, astăzi fiind 25.12.2009, Sfânta zi deCrăciun, iar de pandemie, Slava Domnului, nici pomeneală), nu există nici omotivaţie pentru a accepta riscurile pe care le aduce cu sine o vaccinare(sindromul Guillan-Barre, de exemplu).

   Iar dacă în mod surpiinzător s-ar declanşa unval de decese şi o agravare a gripei sezoniere de anul acesta, cu atît maipuţin ar avea rost efectuarea unui vaccin, căci o astfel de agravare ar putea  însemna doar două lucruri: 1. virusul gripei A a suferit o mutaţie,sau 2. un alt virus (sau alte virusuri, Made in Baxter?) au intrat încirculaţie. Ori în ambele cazuri, actualul vaccin nu mai are nici măcareficacitatea unei frecţii la un picior de lemn!

   Nemai vorbind de faptul că dacă ceea cepusese la cale Baxter s-ar fi întâmplat, TOCMAI VACCINUL AR FI FOST CEL CARE ARFI RĂSPÂNDIT EPIDEMIA!!!

Propunere

În primul rând, nu intraţi în panică; este cel maiprost sfetnic. Luaţi-vă măsurile normale de evitare a unei molipsiri şi nu văvaccinaţi, aşa cum foarte mulţi oameni înţelepţi din  ţara noastră (Spania în cazul de faţă) nerecomandă!

Apelaţi de urgenţă la toate mijloacele legale carestau la îndemâna cetăţenilor pentru a obţine următoarele: nimeni să nu fieobligat, forţat să se vaccineze împotriva voinţei sale, iar cei care doresc săse vaccineze, în nici un caz să nu renunţe la drepturile legale pe care le au (eisau familiile lor) în cazul în care apar daune aduse sănătăţii ca urmare avaccinării.

   Căci este evident faptul, dacă analizămla „rece“ cele petrecute în ultimele câteva luni, că tocmai aceste douăobiective majore le urmăresc companiile farmaceutice şi unii politicieni.

 

   Oamenibuni, treziţi-vă până nu e prea târziu.

   Domnilor medici, înjurământul Domniilor Voastre, aţi jurat să vă puneţi în slujba umanităţii.

   În slujba umanităţii, nua concernelor!!!

   FĂCEŢI-O, PENTRU NUMELELUI DUMNEZEU! FĂCEŢI-O PÂNĂ NU ESTE PREA TÂRZIU!

 

                                                                        Traducere şi comentariu: Qui bono