Legile concernelor farmaceutice (prima parte)

 

NU ESTE IN INTERESUL FINANCIAR AL INDUSTRIEIFARMACEUTICE SĂ PREVINĂ SAU SĂ VINDECE BOLILE, CI DOAR SĂ LE FOLOSEASCĂ ÎN AŞAFEL ÎNCÂT SĂ FIE CÂT MAI PROFITABILE PENTRU EA. MENTINEREA ŞI RĂSPÂNDIREA BOLIIESTE O CONDIŢIE PRELIMINARĂ A CREŞTERII CÂŞTIGULUI FINANCIAR AL ACESTORCORPORAŢII.

 

1.      Industria farmaceutică este o industriede investiţie orientată spre profitul investitorilor ei. Forţa motrice aacestei industrii nu este SĂNĂTATEA, ci BOALA.

2.      Industia farmaceutică a fost artificialcreată şi strategic dezvoltată de către aceleaşi grupuri de investitori carecontrolau şi industria petrochimică, chimică precum şi sistemul financiar(băncile). Sper că este evident că mă refer la ceea ce a început cu circa osută de ani în urmă in USA, o dată cu naşterea marelui monopol Rockefellerasupra industriei farmaceutice. Este ceea ce am copiat asiduu şi noi, atât maide mult în Europa, cât şi mai recent in România.

3.      Marea sursă de venituri a industrieifarmaceutice se bazează pe patentarea unor noi medicamente. De aceea remediilenaturale sunt denigrate permanent, căci nu se poate patenta... usuroiu sauuleiul de măsline! Aceste patente, pe lingă avantajul exclusivităţii, mai au şisublima calitate că îi conferă patentatorului drepul de a stabili arbitrarpreţul produsului respectiv.

4.      Piaţa de desfacere a industrieifarmaceutice este CORPUL OMENESC ! Dar aceastanumai atâta timp cât acest corp... găzduieşte o boala. De aceea se şiinventează permanent noi boli, se „descoperă” noi virusuri, sau noi afecţiuni,cum ar fi de exemplul hilarul „Sindrom al oboselii cronice” care ar fi şi elprovocat de un virus. Încă un virus pe care nu-l vom descoperi niciodată, lafel ca cel HIV, SARS, HCV, al vacii nebune, gripei aviare, etc. Rezultă că ocondiţie a prosperităţii şi sporirii beneficiului acelor firme care se ocupă cuproducerea de medicamente este menţinere şi/sau chiar extinderea bolilor, şinicidecum eradicarea lor !

5.      O condiţie esenţială pentru obţinereaunui beneficiu substanţial este crearea unor astfel de medicamente care să nufacă altceva decât să „mascheze” anumite simptome, în loc să ducă la eliminareacomplectă a bolii. Câţi oameni sănătoşi cunoaşteţi, care se duc la doctor cândnu-i doare nimic sau îşi cumpără medicamente când nu sunt bolnavi? Astfel se şiexplică de ce marea majoritate a medicamentelor aflate în circulaţie astăzi nusunt fondat pe studii serioase şi INDEPENDENTE. Nu pot să consider un studiuserios şi „independent” cel efectuat de însăşi firma producătoare. Este normalca negustorul care-şi vinde marfa să o şi laude ca fiind cea mai bună din lume,nu?

6.      Pentru a-şi sporii beneficiile,concernele farmaceutice sunt în permanentă căutare de noi boli, precum şi denoi „întrebuinţări”. Mai nou, Aspirina a fost decretată (în mod fals, am puteaspune chiar criminal) ca fiind foarte utilă în preveniorea infarctului. Drepturmare 50 de milioane de americani sănătoşi se îndoapă cu aspirină. Ca sa numai vorbim de minciuna colesterolului, a osteoporozei, a..... N-aş termina nicisăptămâna viitoare cu înşirautul „gogoşilor”.

7.      O altă importantă strategie aconcernelor farmaceutice este să creeze cu ajutorul medicamentelor noi, bolinoi. Adică te vindecă de una da capeţi în plus altele două, să zic aşa. Estevorba în mare despre celebrele efecte secundare care, trebuie să ştiţi, nutoate apar imediat după folosirea unui medicament. Pe de altă parte, mareamajoritate a medicamentelor au ca scop mascarea simptomelor bolii pe o anumitaperioada de timp. După care, aceste simptome reapar, şi deci mergeţi iarăşi lafarmacie cu mâna întinsă. Un exemplu? Se ştie deja că medicamentele contracolesterolului ridicat, care se găsesc pe piaţă, provoacă pe termen lung cancer(cu condiţia ca pacientul să fi înghiţit acest gen de medicamente timp decîţiva ani).

 Rata mortalităţii ca urmare a efectelorsecundare provocate de medicamente situează  

 această „afecţiune”, să zic aşa, pe locul 4între cele mai raspindite boli mortale.       LOCUL PATRU ! După infarct, cancer şi accidentele vesculare cerebrale,EFECTELE SECUNDARE se situează pe locul patru ca numar de decese. Nu SIDA, nubolile virale, nu hepatitele, nu bolile infecţioase, nu. MEDICAMENTELE ! Sursa acestei afirmaţii ? Cu placere!Journal of the American Medical Association, Aprilie 15, 1998. Tot aceaşi sursăne mai spune şi că, în timp ce în războiul din Vietnam au murit 10.000 deamericani pe an, iar în al doilea război mondial au murit 49.000 pe an, eibine, din acuza efectelor secundare ale medicamentelor mor anual 106.000 deamericani. De altminteri nici nu este surprinzător, dacă ne gândim un pic.Noile medicamente patentate se bazează de molecule sintetice, noi, caretrebuiesc „detoxifiate” şi deci eliminate din organism, lucru care deseori nuse întîmplă, căci organele noastre interne (îndeosebi ficatul, pancreasul, bilaşi rinichii) ori nu reuşesc , ori pur şi simplu nu „recunosc” aceste substanţe.Iar ce nu este recunoscut de către organism, este ... depozitat. În organism,desigur. Astfel, prin acumularea acestor „toxine” în timp, organismul capătănoi deficienţe, respectiv afecţiuni.

9.      Rezltă inevitabil din cele de mai suscă producerea unui medicament care să vindece o boală definitiv nu ar avea carezultat decât falimentul industriei farmaceutice. Fără boli nu există câştigfinanciar pentru concernele farmaceutice. Şi dacă sunt prea puţine boli, maicreem câteva noi.

10.  Vitaminele, produsele naturale,plantele medicinale, apa, aerul curat, mişcare... toate astea nu se potpatenta, şi deci nu prezintă interes, sau unele sunt chiar privite foarte ostilde către industria farmaceutică.

11.  Pentru a putea să-şi pună în aplicareplanurile şi să obţină eficacitatea financiară dorită de investitori,concernele farmaceutice folosesc o serie de procedee, marea lor majoritate fiindîn mod normal ilegale, cum ar fi: a) ţinerea în secret a unei serii foarte maride informaţii, fie asupra unei boli anume, fie asupra medicamentelor produse;este de neconceput ca în zilele noastre atât de mulţi oameni să nu ştie căorganismul uman nu poate produce nici Vitamina C şi nici lysina, două moleculecheie pentru menţinerea stabilităţii ţesuturilor şi  celulelor, şi deci a stării de sănătate; b)discreditarea tuturor remediilor naturale sau a altor genuri de terapii, inclusiva medicinei traditionale chineze sau indiene; c) crearea de legi, cu ajutorulgrupurilor de lobiişti sau al banilor, care să pedepsească răspândirea deinformaţii asupra medicinei şi terapiilor alternative. Din nefericire pentruconcernele farmaceutice, de mai bine de zece ani a apărut Internetul ! Iar aicinu mai poţi pune pumnul în gură chiar aşa de uşor celor care sunt de altăpărere.

12.  În legatură cu punctul b) de mai sus,doresc să atrag atenţia asupra campaniilor în favoarea unuia sau altuia dintremedicamentele noi create de concernele farmaceutice, cu ajutorul Mass-Mediei,care fie că este bine plătită pentru aceasta, fie pur şi simplu se află de labun început în mâinile concernelor farmaceutice. Iar mai nou, pentru că tocmaiam lăudat Internetul, ţin să vă fac atenţi şi asupra faptului că pe de altăparte, concernele farmaceutice au învăţat şi s-au adaptat foarte repede, astfelcă la ora actuală finanţează ele însele Forum-uri ale bolnavilor de diferiteafecţiuni, Forumuri conduse de persoane dornice de câştig, şi pe care semilitează fervent pentru o anumită medicamentaţie. Una şi numai una, ceaprodusă de concernul care-l plăteşte pe Administratorul Forum-ului. Altfel cumse poate explica faptul că atunci când un membru al unui astfel de Forumîncearcă să sugereze eventual o altă variantă terapeutică, este împroşcat cunoroi şi injurat?

13.  Singura şansă de supravieţuire înviitor al acestui sistem odios este eliminarea tuturor terapiilor naturale,bazate pe medicina alternativă. Din păcate pentru aceste concerne, se pare căacest lucru nu numai că nu este posibil, ba chiar medicina alternativă creştepe zi ce trece în însemnătate. Mă repet aducându-vă aminte că la oar actuală inUSA 7 pacienţi din zece aleg medicina alternativă. Doar 30 % dintre bolnavi semai adresează medicilor alopaţi.

14.  Industria farmaceutică, concernele farmaceuticecare fac afaceri cu bolile, sunt nu numai cea mai mare decepţie şi minciună aultimei sute de ani, dar chiar, fără a greşi mai deloc, sunt o întreprindereîndreptată, cu scopul de a obţine beneficii materiale, împotriva umanităţii.Adică, CRIME INDREPTATE CONTRA UMANITĂŢII ! Aşaceva mai poartă un nume, scurt şi concludent... GENOCID.

Legile concernelor farmaceutice  (partea a doua)

"Medicii prescriu medicamente, desprecare ştiu punţine, pentru a fi introduse în corpul omenesc, despre care ştiu şimai puţin, încercând astfel să vindece boli despre care nu chiar nimic“    Voltaire

 

   Medicina ortodoxă, alopată, arela bază teoria microbiana a lui Luis Pasteur, teorie despre care ştim de multcă este eronată.

   Păi, şi atunci? Dece ne mai bazăm pe ea?

  O afecţiune este în mod convenţional văzutăca un fenomen local, limitat la zona în care ea devine manifestă prinsimptomatologie (infecţie oculara, cancer pulbonar, etc). Conform acesteteorii, din motive necunoscute, “misterioase”, creşte numarul microbilor saucresc tumorile la un pacient, şi drept urmare aceştia, microbii, trebuiescdistruşi, iar tumorile extirpate. (Mă gândesc acuma amuzat ca la mulţi alopaţia fost deja localizată  tumoarea, anumepe creer, iar extirparea a reuşit pe deplin). Astfel încât medicina alopata taie (operaţie), arde(radiaţii) sau otraveşte chimic (medicamente) “răul” din corpul pacientului. Unatac “armat” asupra duşmanului, nu? Pe scurt medicina alopata foloseştemijloace mecanice sau chimice pentru vindecarea unei afectiuni. Doar că, ceeace nu ştie, sau dacă ştie , nu spune aceasta medicină războinică, este că eatrateaza astfel doar un simptom, şi nici decum boala însăşi, sursasimptomului.  Motivul pentru care apare oafectiune NU ESTE CERCETAT !!! Te doare capul, ţi se prescrie un piramidon. Dece te toare capul? Ei, acuma, cu asta nu-şi pierde doctorul timpul. D-aia pedoctori nu-i doare capul niciodată. Vezi si extirpartea de mai sus.

  Un contemporan al lui Pasteur, Antoine Beauchamp,avea o cu totul altă opinie asupra bolii. (Aici, în paranteză fie spus, totuşiPasteur, pe patul de moarte, a spus adevărul, macar în ultimul ceas :« Nu microbii contează, ci mediul din care ei se hrănesc ! «).Beauchamp era convins că MEDIUL  (saualtfel spus « Ecologia sângelui ») joacă rolul cel mai important,este factorul critic, în momentul în care se declanşează su nu o boala.

   Medicina aşa-numită alternativa (deşi nu înţeleg...alternativă?.... lace ?) cauta întotdeauna sa găsească factorul “de stress” (mediuînconjurător, biologic, chimic, psihic sau emoţional) în viaţa unui pacient,factor care duce la slăbirea ununi anumit câmp de energie, slăbire care la rândulei provoacă un dezechilibru in balaţa energetică a corpului, fapt ce duce laapariţia unei boli, prin condiţiile favorabile create microbilor, bacteriilor,ciupercilor sau tumorilor pentru a se dezvolta. (Luaţi-vă gândul de lavirusuri, Stimaţi Domni, pe ăia trebuie mai întâi să-i găsiţi, ceea ce nu preasunteţi în stare, şi abia după aceea să ni-i băgaţi nouă pe gât). Pentru a semenţine sănpătos, un organism are nevoie de echilibru între părţile salecomponente, între cîmpurile sale energetice (dacă putem spune aşa).  Dezechilibrul crează condiţiile optimeapariţiei unei boli, adică a ceea ce Pastur denumea « mediul din care sehrăneste... ». Dar bine, Domnilor, acelaşi lucru îl spune Medicinatradiţională chineză sau cea indiană, Ayurveda, de citeva mii de ani. Numai cădin asta nu se pot face bani. Nu cîştigă nici Rockefeller cu concernele salefarmaceutice, şi nici Domniile Voastre, alopaţii. Speculând natura umană, carevrea repede şi eficace să scape de o durere, îmbolnăviţi pacienţii şi mai mult decîterau cînd vi s-au adresat. Folosiţi substanţe otravitoare (medicamente) în dozeneletale, pentru a suprima simptomele dintr-o anumită parte a corpului. Aceastăprocedură nu depistează nici cauza bolii şi nici nu o vindecă. Mai degrabămaschează temporar manifestarea externă a bolii, în timp ce aceasta însăşidevine permanentă, se cronicizează. Astfel încât să existe toate şansele ca easă reapară la un anumit moment dat, ulterior. De ce procedaţi astfel? Simplu,dacă i-aţi vindeca pe pacienţi, aţi rămâne fără obiectul muncii, adică fărăbolnavi. Şi deci n-aţi mai câştiga corespunzător idealurilor Dumneavoastră depe băncile facultăţii. Nici Dumenavoastra, şi desigur nici cealaltă jumătate aacestei perfecte simbioze, concernele farmaceutice. Amindoi faceţi o pereche pemăsură.

   Dar să formulăm un pic maiblînd: Fundamentala eroare a medicinei alopate este aceea că se concentreazăasupra simptomelor, în loc să se concentreze asupra omului, a pacientului.

   Acuma însă să nu credeţi cădiferenţa dintre medicina alopată şi cea „alternativă“ este doar aceea de punctde vedere sau de abordare. Nu! Există o strategie bine pusă la punct şi deperspectivă asupra mocului în care în viitor se intenţionează a se obţinecâştiguri din ce în ce mai grase, precum şi a metodelor de discreditare şiintimidare a medicinei „alternative“.  Căci intenţie evidentă este de a aduce şi menţine cît maimulte persoane în statutul de pacienţi. Un pacient vindecat este un clientpierdut. Pe când un pacient „în pragul vindecaării“ este un client permanent. Bun platitor şi uşor de manipulat. Iar aici apareevidentă simbioza. Noi facem medicamente (concernele farmaceutice) şi voi leadministraţi pacientilor (alopaţii). Voi “descoperiţi” noi boli (alopaţii) iarnoi vă punem la dispoziţie noi “otrăvuri” (concernele farmaceutice). Unmecanism diabolic şi perfect funcţionabil, atâta timp cît noi nu ne vom daseama de aceste lucruri. Cuvintul de ordine primordial al concernelorfarma-alopate este: pe cît posibil a se aduce pacientului o uşurare temporarăşi în nici un caz o rezolvare radicală a bolii. Acest principiu asigură opermanentă sursă de venituri simbiozei “farma-alopate”.

  Aşa că, oameni buni, ori lefaceţi jocul, ori începeţi de îndată să vă îngrijiţi singuri de voi şi mai alessă vă informaţi corect. Din fericire, există şi oameni adevăraţi în breaslamedicilor, în faţa cărora îmi dezvelesc creştetul cu respect. Nu numai pentrucă spun adevărul, dar mai ales pentru că AU CURAJUL SĂ O FACĂ. Căci maiîntotdeauna au fost, sunt şi vor fi catalogaţi ori ca nebuni, ori ca şarlatani,ori ca trădători.

   Pentru cei care se descurcă cu Internetul şi mai au şicunoştinţe de limbă engleză, vă recomand un Site exceptional ca valoare şicantitate de informatie :

www.whale.to

    Daca veţi citi şi numai 10% din ceea cemedicii înşişi  (unii, cei care meritarespectul nostru) scriu în acest Site, în mod sigur veţi începe să gindiţi camine.

    Poate veţi spune acuma : « Bine,bine, dar eu nu sunt medic, şi ce am să mă fac dacă mă îmbolnăvesc ? Numai merg la medicul alopat, în regulă. Dar la care atunci ? »

    Să nu credeţi că am să vă dau vreo adresă avreunui cabinet naturist. Nu mă ocup de publicitate. Dar vreo două-trei marirealităţi vă pot totuşi spune, iar despre aceste realităţi intenţionez într-unviitor apropiat să mă refer pe larg.

    SISTEMUL IMUN ESTE CAPABIL SINGUR SĂ OBŢINĂVINDECAREA ŞI RELUAREA BUNEI FUNCŢIONĂRI A ORGANISMULUI. Stiţi cu toţii cât deuşor fac copii febră şi tot aşa de uşor se vindecă după o afecţiune oarecare(mai ales copii care n-au avut ghinionul să fie vaccinaţi - o temă în sine lacare mă voi referi altă dată). Tocmai aici este MAREA TICĂLOŞIE. Chimicalelesintetizate şi denumite “medicamente” sunt în marea lor majoritate (peste 90%)un “atac împotriva sistemului imun”. Sunt convins că mulţi vor ridica dinsprâncene. Dar sper că în viitor vă voi putea convinge de acest lucru. Sau... citiţi acolo pe Site-ul acela de mai sus.

   În unele rare cazuri, câtevamedicamente pot constitui o alegere bună pentru a ajuta sistemul imun să îşiexercite functia reparatorie mai rapid. Din păcate astfel de medicamente suntfoarte puţine. Şi aproape toate, inspirate şi bazate pe remedii naturale dejabine cunoscute de multă vreme. Dar prima alegere trebuie să fie în direcţiasubstanţelor naturale, căci doar acestea sunt în armonie cu natura, aşa cumeste şi organismul uman.

   Aş vrea să fiu bine înţeles,plantele medicinale, de exemplu, nu “vindecă”. Ele ajută şi susţin organismulsă se vindece SINGUR. Nu doar gimnastica, sau aerul curat, o anumită dieta sauapă de izvor vindecă, nu. Aceste lucruri susţin şi ajută organismul să-şiîndeplineasă divina “funcţie autoreparatorie”. Noi îmnşişi, cumărinimos-intersatul ajutor al alopaţilor şi concernelor farmaceutice,împedicăm oranismul nostru, respectiv sistemul imun să-şi facă treaba. Dându-iîn cap co pilule şi injecţii. Desigur, începem însă prin a ne hrăni nesănătos,a face abuzuri (alcool, tutun, stress, nopţi pierdute, etc), a accepta să trăimîntr-un mediu poluat, să mîncăm sau să bem tot felul de produse chimicalizate,etc. Atunci sistemul imun slăbeşte, iar organismul ne dă “semnale de alarmă”.Au, mă doare. Şi dăm fuga la alopat care ne ajută să…. Ne doară şi mai tare. Nu, desigur nu imediat. Ci înperspectivă, ca să mai mergem şi altă dată pe la el sau pe la farmacie. Toateastea în loc să ne „educăm“ şi să luăm în propriile mâini sănătatea noastră.

   Lăcomia bolnavă dupăprofit există în toate societăţile şi în toate ţările. Peste tot unde sunt baniîn joc ( şi ce sume enorme, gândiţi-vă) vă veţi lovi de minciună, neadevăr şipromisiuni deşarte. Iar în sectorul industriei medicale se fac câştiguri demiliarde ZILNIC ! Nu trece o zi fără să mai aflăm despre o nouă terapie, un noumedicament, un nou studiu „aprofundat“ sau un nou aparat medical. Industriafarmaceutica (de altfel ca şi cea alimentară) ţin frîiele strâns în mână, şifiţi siguri că nu le vor lăsa de bună voie niciodată. Doar atunci când afacerea nu va mai fi rentabilă.Adică atunci când noi nu vom mai cumpăra de la ei. Aproximativ 75% dintre toatestudiile efectuate sunt finanţate de concernele farmaceutice. Iar rezultateledesigur că sunt foarte frecvent manipulate. Altfel, ce rost ar avea săfinanţeze aşa ceva. La fel stau lucrurile cu elita medicală, mai ales ceauniversitară, cu profesorii ei, cu însăşi Universităţile de Medicină. Suntsponsorizate, finanţate de către aceleaşi concerne. Nici nu este de mirare căalopaţii nici nu pricep altceva decât bisturiu, injecţie sau pilulă. Asta auînvăţat, asta fac. Mita este la ea acasă. Un exemplu? Prof.Dr. Pudel ( la aşaun nume câinesc…) este fostul Preşedinte al Societăţii germane pentrualimentaţie. Desigur, din această poziţie, i s-a părut Domniei Sale firesc săfacă reclamă pentru McDonalds si pentru H-Milch (lapte). Iar acest exemplu estedoar o joacă de copii pe lingă ce se mai întîmplă în spatele uşilor închise.Concernele farmaceutice au în mâna lor politicul, economicul, mass-media,administrativul si cercetarea. Ca doar bani au destui ca să cumpere conştiinţe.Doctorul M.O Bruker spunea: „Informaţii obiective şi dezinteresate sunt oraritate în zilele noastre. Puţinii oameni care au curajul să-şi rişte capulspunând adevărul, vor fi arătaţi cu degetul şi calificaţi drept trăfdători,ignoranţi sau chiar se va cere arestarea sau eventual chiar omorârea lor, numaicu scopul de a fi reduşi la tăcere“. Şi există sute de astfel de cazuri. Să numă înţelegeţi fals. Dacă o să-mi rup un picio, o să mă duc la spital ca să mi-lpună doctorul în ghips. La asta se pricep. Medicina de intervenţie rapidă,pentru accidente, medicina de urgenţă. În rest, nu voi călca pe la un medic în viaţa mea. Oricum cu toţii suntem datori cu o moarte. Dar maibine moartea mea, decât moartea dată de ei pe banii mei. Din păcate, în ciudaunor rare persoane de o excepţionala valoare şi onestitate, precum şi a cîtorvapuţine aspecte medicale în care s-au obţinut rezultate bune, medicina de astăzieste pătată atît de puternic, încât din albă a devenit neagră. Îmi pare rău dartebuie spus că în zilele noastre medicul a deveni sluga concernuluifarmaceutic, a interesului financiar.

    Iar pentru cei doritori de date concrete, statistice, un micfilmuleţ american. Al unui doctor care şi el îşi vinde produsele prin firma sa.Şi cu care nu am nimic în comun şi nici nu-i fac reclamă. Să fie clar. El măcarvinde produse naturale, nu otrăvuri chimice. Dar asta e problema lui. Însă ceea ce se spune acolo,este mai mult deît adevărat. S-ar putea spune că este în interesul lui să facăde rîs medicina alopată. Da, poate. Dar totusi datele statistice de acolo suntpublicate de oficialităţile medicale americane. Care deşi sunt în continuare înmâna marilor concerne, din cînd în cînd, scrîşnind din dinţi, mai scot laiveală şi cîte o fărâmă de adevăr.  

http://www.youtube.com/watch?v=FPI7zdGdqo4

Aşa că haideţi mai bine să căutăm un alt motiv pentru care să fim aici.Că doar nu pentru a ne lăsa otrăviţi pe banii noştrii. Şi să nu uităm să ne întrebăm mereu, circumspecţi, QUI BONO ?