Falsitateaargumentelor în favoarea vaccinării
Prima minciună: Epidemiile sunteradicate prin vaccinare

    Dinpunct de vedere istoric, vaccinarea este una dintre cele mai mari erori alemedicinei şcolastice. O foarte bogată literatură şi studii din toată lumeacertifică fără putinţă de tăgadă această realitate. Şi deşi de peste 200 de anise tot vaccinează şi-n stânga şi-n dreapta (uneori chiar şi-n poponeţ) medicinane-a rămas datoare până astăzi cu dovada eficacităţii acestor ţepe. Singureledovedit eficace au fost cele ale lui Vlad Ţepeş!

   Astfel,de exemplu, Dr. med. G. Buchwald a certificat fără îndoială inutilitatea şi acţiuneadăunătoare a vaccinurilor.  El a arătat,printre altele, în statisticile sale (întocmite oficial cu ajutorulautorităţilor) numărul anual de înbolnăviri pentru o foarte mare paletă de afecţiuniinfecţioase. În aceste statistici poate oricine constata clar, că eradicareabolilor infecţioase a continuat independentă (şi indiferentă) de vaccinările înmasă. Marea majoritate a afecţiunilor infecţioase care declanşau în trecutepidemii, au dispărut ca urmare a condiţiilor moderne de igienă, alimentaţie şide locuit, şi asta cu mult timp înainte de apariţia respectivelor vaccinuri.

A doua minciună: Vaccinurile neprotejează contra bolilor infecţioase

   Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a efectuat între 1968 şi 1971 unfoarte mare studiu asupra vaccinului în India. Acolo, într-un areal foartemare, au fost vaccinaţi contra TBC-ului 364.000 de oameni. Rezultatul?  Un pumn zdravăn, direct în nasul experţilorşi cercetătorilor:  în arealul unde s-apracticat vaccinarea, şi deci unde conform „logicii“ stupide a experţilor,TBC-ul ar fi trebuit să fie eradicat, au avut loc mai multe îmbolnăviri şidecese decât într-un alt areal de aceeaşi mărime, unde nu fusese aplicată  „geniala logică ţepoasă“ a experţilor!!! Şiasta lăsând complect la o parte efectele secundare şi afecţiunile provocate decătre „minunea secolului“ săracilor indieni traşi în ţeapă.  OMS a încheiat studiul cu concluzia căeficacitatea vaccinării a fost de 0 (zero) procente.

   Cum? Nuştiaţi nimic despre acest „măreţ“ studiu? Păi nici nu-i de mirare! ComisieiSTIKO (care se ocupă cu coordonarea şi aprobarea vaccinărilor) de la InstitutulRobert Koch din Berlin i-au trebuit 27!!! de ani pentru a face cunoscutrezultatul acestui studiu, şi deci pentru a ridica recomandarea de vaccinarecontra TBC-ului. De abea în Martie 2000 a fost suspendată vaccinarea contraTBC-ului în Austria! Iar în multe alte ţări se vaccinează încă!

    Deci, se ştia că vaccinulcontra TBC-ului nu face doi bani, ba mai mult, face chiar rău! Şi totuşi acestelucruri au fost ţinute ascunse, şi s-a vaccinat contra TBC-ului într-o veselie.Ca la nuntă!

   QUI BONO? Cine profită?  Căci în mod evident oamenii nu! Nueste asta o RUŞINE pe obrazul profesiei de medic? Căci medici sunt cei care aufacut vaccinurile, medici sunt cei care au aprobat aplicarea lor, medici suntcei care au dosit rezultatele studiilor de la OMS şi de aiurea!

   MEDICI !!! Domnilor, atunci când vi se spuneadevărul în faţă nu înseamnă că cineva aruncă cu noroi în profesia de medic.Nu! Înseamnă că o faceţi voi înşivă de ruşine! Aşa că nu vă plângeţi!

   Mai vreţi un exemplu? Că poate oamenii dinIndia nu sunt aşa de „civilizaţi“ ca noi. Păi să luăm atunci Elveţia! Asta daţară civilizată, curată, educată, popor harnic şi disciplinat, etc. În anul2000 a existat o epidemie de oreion care a durat 5 luni. Oficiul naţionalpentru sănătate din Elveţia a trebuit să recunoască faptul că 75% dintre ceicare s-au îmbolnîvit, fuseseră vaccinaţi!.

   Iar Institutul Robert Koch din Germania (cadoar şi asta tot ţară civilizază este) a recunoscut de asemenea că 2/3 dintrebolnavii de tetanus fuseseră vaccinaţi regulamentar. Traşi în ţeapa conformdirectivelor. Doar că o afecţiune de genul acesta se vindecă fără urmări în 2-3săptămâni. Pe când daunele aduse corpului de către vaccinurile inutile rământoată viaţa!

   Mulţumimdin inimă concernului!

   Iată şi o comparaţie a cazurilor de boalăîntre copii vaccinaţi şi cei nevaccinaţi:

Afecţiunea:                       vaccinaţi:                       nevaccinaţi:

Astmă                                8-12%                              0%

Neurodermită                     10-20%                             4%

Alergii                               ca.25%                           2,9%

Hiperactivitate                    ca.10%                           1,3%

A treia minciună: dar este totuşi de mult dovedit ştiinţific că vaccinarea ne protejeazăde boli!
   Dinpăcate ştiinţa ne este încă datoare cu această dovadă.  De exemplu un mare număr de mămici dinSalzburg (Austria), în urma unei conferinţe critice la adresa vaccinurilor susţinutăde microbiologul Dr. rer. nat. Stefan Lanka (care ceruse în respectivaprelegere să nu fie crezut el pe cuvânt, ci să se întrebe autorităţile desănătate asupra dovezilor respective), s-au adresat în scris oficiilor desănătate şi celor sanitare responsabile, cu întrebarea asupra dovezilorştiinţifice respective. Numărul de răspunsuri? 0, zero, nul, nix, niema.

   Păi, dacă eficacitatea vaccinării este zero(vezi OMS şi studiul indian) atunci şi răspunsurile sunt tot atâta. Adică...Zero! Pentru că o astfel de dovadă ştiinţifică NU EXISTĂ ! Teoria vaccinăriiîşi are provenienţa dintr-o epocă în care nu exista nici măcar un microscop cumau azi copii, de jucărie. În epoca microscopului electronic şi a aparaturiitehnice ultraperfecţionate, acestă teorie nu a fost niciodată, şi nu poate finiciodată confirmată ŞTIINŢIFIC!  Dar acestelucruri nu ni se spun nouă, sclavilor. La şcoală suntem învăţaţi ceea cestăpânii vor să ştim. Dacă ştim prea multe, ne luăm

p-ormă nasul la purtate, nu?

A patra minciună: de abea dacă existăefecte secundare; avantajele sunt evidente în comparaţie cu dezavantajele

   Ia gândiţi-vă, când a fost recunoscutăoficial o daună provocată de un vaccin? Ca şi părinte puteţi exact constata căceva nu este în regulă cu copilul Dumneavoastră vaccinat, dar pentru ca acestlucru să fie şi oficial recunoscut, vă trebuie o grămadă de timp şi bani depierdut prin tribunale, cu şanse minime de a vi se face dreptate. Şi de abeaatunci un  astfel de caz, dacă va firecunoscut, va fi preluat şi în statisticile ţinute „la zid“ (pardon, la zi) decătre cerberii vaccinurilor (Ştiţi că Cerber ăsta era un fel de paznic. UnCÂINE!). Şi asta cu toate că între timp se ştie destul de exact care vaccin cefel de daune provoacă sănătăţii.

A cincea minciună: vaccinurilemoderne sunt suportate bine
   Desigur, ba chiar foarte bine, de cătreconturile grase ale unora. Cum oare pot fi suportate bine vaccinuri în caregăsim:

-Formaldehyd,substanţă interzisă în industria mobilei deoarece se ştie că este carcinogenă!

-Phenolrot,care este interzis în industria alimentară, dar admis in vaccinuri!

-Instrucţiunileînsoţitoare vaccinurilor nu conţin lista exactă a ingredienţilor, căci dacă arconţine-o, cine dracu arf mai fi nebun să se vaccineze?

-în afarasubstanţelor „eficace medical“ vaccinurile mai conţin mercur (din grijă pentrusănătatea noastră, ca să ştim mereu exact câtă febră avem!) şi aluminiu (tot dingrijă pentru sănătatea noastră, căci aluminiul nu rugineşte!)

-o serie deimpurităţi provenind din mediile de cultură (rinichi de maimuţă, embrioni degăină, celule foetale umane, fermenţi modificaţi genetic, etc) sunt de asemeneaconţinute în aceste minunate vaccinuri.

-pe lingă substanţele active care în marea lor majoritate suntfoarte „dubioase“, vaccinurile mai conţin o grămadă de stabilizatori,neutralizatori, conservanţi, antibiotice, substanţe portante, coloranţi, etc.

   Dacă credeţi că astfel de lucruri care nu aunimic de a face cu organismul nostru, pot fi bine suportate, mă rog, n-aveţidecît să vă vaccinaţi. Pe proprie răspundere.

A şasea minciună: înnoile vaccinuri nu se mai găseşte Thiomersal

   Da, asta este adevărat! Nu se mai găseşteThiomersal, ci Phenoxyethanol, substanţă care provoacă daune rinichilor şisistemului nervos. Mulţam fain de înlocuire. Între timp există deja 32 de altedenumiri pentru ceea ce noi cunoaştem îndeobşte sub numele de mercur! Şipractic fiecare vaccin conţine mercur, într-o formă sau alta, chiar dacă senumeşte Thiomersal sau nu!

A şaptea minciună: unelevaccinur trebuiesc periodic repetate pentru a se menţine imunitatea

   Din capul locului trebuie spus: vaccinul nuprotejează nici măcar un minut după ce a fost administrat. Pentru care motiv artrebui deci împrospătat? Qui bono? Cineprofită?

  Nemai vorbind de faptul că cei care decidrepetarea vaccinurilor nici ei nu ştiu despre ce vorbesc. Astfel, în Austriavaccinul contra căpuşelor (FSME) trebuieşte refăcut la fiecare 3 ani, în timpce în Elveţia, acelaşi vaccin, produs de acelaşi producător, trebuieşte refăcuto dată la 10 ani.

   Acuma ori elveţienii sunt mai rezistenţi lacăpuşe, ori guvernul austriac mai sărac, şi astfel îşi mai rotunjeşte bugetul!

A opta minciună: vaccinurilecu material genetic modificat sunt foarte eficace pentru viitor

   Exact şi corect. Căci numai în viitor se vaputea constata „eficacitatea“ prejudiciile pe care aceste inginerii genetice laaduc organismului, eventual chiar şi generaţiilor viitoare. Pînă acuma cazurilede decese ca urmare a vaccinărilor apăreau în primele 7 săptămîni de lavaccinare (în cazul tusei convulsive de exemplu). În viitor, cu materialemodificate genetic, nu vom mai putea ştii când anume ne va creşte un al doileanas în mijlocul frunţii.

 

   Hîrtiuţacu contraindicaţii care însoţeşte un vaccin nu ajunge decât din întâmplare înmâna unui pacient. Ea este destinată medicului sau farmacistului. Adică doarunuia din... gaşcă. Despre aceste „măsuri de prevedere“ pe care şi le iauconcernele farma am mai discutat de câteva ori pe www.quibono.net.  Aici vreau să vă relatez pe scurt doar câtevaexemple: „HEXAVAC“. Printre efectele secundare găsim aici... „ţipete lungi, dedurată şi greu de liniştit“. Iar pe un vaccin elveţian contra tusei convulsivese poate citi printre altele: „... ţipete stridente continui timp de 2 ore cuposibilul deces al copilului!“ În cazul vaccinului contra Hepatitei B (vezi şi„Game over, Mr. Blumberg“) se poate citi, printre alte consecinţe alevaccinării, şi „scleroză multiplă“. Faină treabă! Mă păzesc de hapatită laficat şi dau în boala lui Calache!

   În NouaZeelandă spre exemplu frecvenţa apariţiei diabetului a crescut cu 60% la doartrei ani de la introducerea vaccinului contra hepatitei B. Din ce în ce mai deselecazuri de diabet la copii apar mai ales ca urmare a vaccinărilor contraoreionului sau HIP, iar proteinele „străine“ declanşează foarte frecventalergii cum sunt neurodermita sau astmă.

   Un lucrupe care foarte puţini părinţi îl ştiu, este acela că la copii mici, „bariera deprotecţie“ care protejează creerul de otrăvuri şi toxine nu este încă formatăcomplect. Acest lucru se produce deabea în timp. Ori tocmai de aceeavaccinurile administrate copiilor mici sunt cu mult mai periculoase decăt încazul adulţilor. Copiii se nasc fără protecţia mielinului, care „manşonează“filamentele nervoase. Tocmai de aceea mulţi producători de vaccinuriavertizează ei înşişi asupra vaccinărilor sub vârsta de 3 ani. Fiecare vaccinaduce cu sine pericolul unui şoc anafilactic, care de cele mai multe ori are caşi ultimă consecinţă, decesul. Iar pe deasupra, unele vaccinuri pentru copiiconţin doze de cîteva ori mai mari decît aceleaşi vaccinuri destinateadulţilor! De ce? Probabil ca să le intre bine în cap încă de mici!

    Un lucru însă trebuie să vă fie clar,indiferent dacă veţi da crezare criticilor sau adepţilor vaccinării:răspunderea o purtaţi Dumneavoastră. Informaţi-vă cât mai cuprinzător,consultaţi părerile şi argumentele ambelor tabere, calculaţi cu responsabilitatefoloasele şi pericolele. Şi decideţi după aceea, în cunoştinţă de cauză, ceaveţi de gând să faceţi cu Dumneavoastră sau cu copilul Dumneavoastră! Nimeninu vă poate obliga să faceţi un vaccin, şi nimeni nu va fi obligat să vădespăgubească, dacă veţi avea de suferit daune ca urmare a efectuăriivaccinului.

   Şi, la urma urmei, ce înseamnădespăgubirile financiare, cu un copil paralizat, pe viaţă în scaunul cu rotile,sau mai rău, Doamne fereşte?

   Sunteţi singurii răspunzători şiresponsabili pentru sănătatea Dumneavoastră!
Sursele:
http://www.initiative.cc/Artikel/2002_11_12%20IMPFEN%20-%20Die%20Argumente.htm
             
http://www.kent-depesche.com/impfen/broschuere/index.html

                                                     Traducere şi comentariu: Qui bono