Arhiva Ştirilor din anul 2009

Cuprins:


-Cum se produce un vaccin antigripal (18.10.2009)

-Guvernul federal german, politicienii de frunte şi funcţionarii de rangînalt vor fi vaccinaţi, în Germania cu un alt fel de vaccin decât restulgermanilor.

(din Bild amSonntag din 18.10.2009)

- Gripa porcină şi marina americană

- Premiul Nobel pentru medicină (2008) suspect de corupţie

- Acordarea Premiului Nobel duce la creşterea veniturilor concernelorfarmaceutice

- Concernul producător de armament devine sponsor al Fundaţiei Nobel (careprintre altele decernează şi Premiul Nobel pentru PACE!!!)

   După un articol din ziarul german “taz” din08.12.2008 de Reinhard Wolff

-Stop vaccinarii obligatorii impotriva AH1N1 ! Nu acceptăm să fim cobaiivaccinului AH1N1 în România !

10/10/2009  destinatar: Guvernul Romaniei

-Copiii, vaccinaţi obligatoriuîmpotriva gripei porcine

- Certificatmedical în vederea vaccinării

-Adrian Streinu-Cercel: Elevele vor fivaccinate împotriva HPV fără aviz din partea părinţilor

Marti, 27Octombrie 2009 18:35

-Vaccinareaforţată, Auschwitz-ul medicinei româneşti ! Scris de Luca Dezmirpe30 October 2009
- Pentrucine încă nu ştie ! 

-Lumea înalertă maximă: Zilnictitluri alarmante despre gripa porcină

- Lista efectelor secundare şi mirosul pestilenţial al corupţiei Luni 16.11.2009sseldorf(AP)

- Gripaporcină şi mirosul petilenţial al corupţiei După un articolde F. William Engdahl

- Prima victimăa vaccinului contra gripei porcine?

- Citeşte şi dă mai departe!

- Vaccinul contra H1N1 este letal? – Rusia ameninţă Organizaţia Mondialăa Sănătăţii
- Oppps! Gripa porcină şi porcăria corupţiei. Se strânge laţul, Domnilor!

- De două (2!!!) ori

- Pentru medicii veterinari pisicile sunt mai importante decâtcopii noştrii pentru pediatrii!!!

- Cercetarea americană ne fericeşte cu un nou vaccin?

- Corupţie în Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi în lumeaoamenilor de ştiinţă

Cum se produce un vaccin antigripal (18.10.2009)

(informaţii preluate de pe mai multe site-uri daneze, printre care

http://euro-med.dk/billeder/billederswinejune.jpg)

   Există două posibilităţi :

1.         Prin folosirea «vaccinului Mogel». Acesta este un vaccincare este pregătit înaintea apariţiei unui pericol de pandemie, şi anume cu otulpină care «ar putea» provoca o pandemie, dar aceasta înainte ca să putemcunoaşte care virus gripal (tulpină), în viitor, va putea pune un astfel depericol. Cercetătorii concernelor farma efectuează analize complexe asupracalităţii, siguranţei şi eficacităţii «vaccinului Mogel» bazat pe tulpinacunoscută deja (zic ei).  De asemenea cu ajutorul lui sepoate cerceta şi analiza reacţia probanţilor umani la respectivul vaccin.

         În momentul în care izbucneşte o pandemie, în locul tulpiniifolosită până atunci, este introdusă noua    

     tulpină virală, şi astfel în relativ scurt timp se poate porni vaccinarea înmasă a oamenilor.

2.      Prin dezvoltarea şi crearea unui vaccin complect nou, de “la început”. Aceasta însănecesită o perioadă mai lungă de producere şi de cercetare a eficacităţii şisiguranţei produsului.

   Toate «vaccinurile Mogel» sunt iniţiate pe baza unei tulpiniH5N1 – gripa aviară – şi care în situaţia actuală este înlocuită cu tulpinaH1N1 a prezentei gripe porcine.

   Din surse care citează Oficiul de sănătate din Danemarca seştie în vaccinul deja aprobat pentru folosire,  «Pandemrix» de la firma GlaxoSmithKlineexistă Tiomersal (celebrul şi controversatul conservant pe bază demercur) şi Squalen.

Mutaţiile care duc la apariţia unui virus gripal mortal sunt provocatetocmai de vaccinările în masă! Cercetătorii de launiversitatea Shizouka din Japonia au publicat în Martie o lucrare în PublicLibrary of Science, în care se poate citi printre altele că:  «Vaccinărileîn masă, dacă nu vor fi foarte atent observate, pot întradevăr duce la o mutaţiegenetică a virusului prin care acesta să devină extrem de periculos, putând săprovoace moarte unui număr foarte mare de persoane.» (Amintiţi-vă că şi încazul gripei spaniole am avut de a face cu vaccinări în masă, la vremea aceeadesigur, complect necontrolate. Dar oare cât de contorlate sunt acuma?)

   Paradoxul este că dacă virulenţa unei tulpini gripale rezistente la vaccineste mai mică decât cea a tulpinii din vaccin, epidemia poate să crească, încomparaţie cu numărul de persoane care hotărăsc să se vaccineze. Altfel spus,cercetătorii avertizează că există pericolul ca «un vaccin, de la care seasteaptă să limiteze răspândirea bolii, poate să aibe exact efectul contrar,cotribuind la agravarea epidemiei.» Un astfel de exemplu îl poate constituişi vaccinurile care, din 1995, sunt folosite în Mexic, şi care se pare că auînlăturat virusurile până acum dominante, contribuid astfel la apariţiadiferitelor subtulpini de acuma.

   Se ştie că virusul tip A al gripei, cel mai des întâlnit, secaracterizează prin mutaţii rapide... Vaccinurile care  sunt la oraactuală «în producţie», nu pot asigura imunitatea împotriva unei noi variante avirusului gripei, în schimb pot contribui la declanşarea unei astfel demutaţii! Omenirea este din nou pe punctul de a-şi jucasoarta la ruleta rusească!

   Actuala campanie de vaccinări este periculoasă, inutilă şi areevident caracter politic. Oare nu este ciudat faptul că Organizaţia Mondială a Sănătăţii a făcut tot posibilul să evite izolarea primelor cazuri degripă din Mexic, atunci când, în faza iniţială, “epidemia” este foarte limitatălocal, şi deci uşor de contrilat?

   De ce suntem neliniştiţi? Iată motivele pentru suntem depărere că actuala încercare de vaccinare în masă este o gravă eroare:

1.      Nu există nicăieri studii independente făcute asupra vaccinurilor. Toate datele şistudiile ne provin de la însăşi producătorii vaccinurilor. Ori, au eiinteres să arate defectele şi inconvenienţele produselor lor? Este ca şi cum aipune capra paznic peste grădina de varză! Dar ce să ne mai mirăm, din moment ceîn USA concernele producătoare de alimente modificate genetic au reuşit săimpună guvernului interzicerea studiilor pe o durată de timp mare asupraefectelor produse de alimentele modificate genetic!

2.      Comisiile Comunităţii Europene au accelerat aprobarea vaccinului, fără a existasuficiente studii care să ateste siguranţa lui. Sună foarte neliniştitor:vaccinuri netestate vor fi administrate întregii populaţii europene. Iar ca şicobai sunt luaţi mai întâi grecii. În Grecia a fost decretată vaccinareaobligatorie!

3.      Cine poate fi sigur că înlocuirea tulpunilor de H5N1 (aviara) cu noul H1N1(porcina) în cadrul vaccinurilor Mogel funcţionează? Nimeni.

4.      Iată ce se recunoaşte oficial: “Deşi este de aşteptat ca “vaccinul definitiv”să aibe acelaşi “profil de siguranţă” ca şi cel Mogel, desigur că doar prinfolosirea lui pe scară largă vom putea şti cu exactitate ce fel de efectesecundare produce”. Pai, mulţumesc frumos, da ce sunt eu, cobaiul vostru?

5.      Până în prezent avem de a face cu o gripă sezonală atât de blândă încât practicnimeni nu înţelege prin ce se justifică o vaccinare în masă contra gripei.Conform statisticilor germane, până acuma în acest an există în Germania cu 20%mai puţine cazuri de gripă decât în anii precedenţi, pentru aceeaşi perioadă aanului. Şi atunci?

6.      Ni se spune că virusul se mutează, iar în toamna acestui an va fi foartepericulos. De unde seştie? I-au luat americanii vreun interogatoriu în Guaatanamo? Sau ştiu acestlucru pe baza a ceea ce au de gând să introducă de fapt în vaccinuri?

7.      Căci, dacă virusul mutează, nu înţeleg la ce le foloseşte planificata vaccinareîn masă contra actualului virus : peste 2 săptămâni poate apare unul nou,şi mai stră« mutat ».

8.      Printre rânduri, OMS totuşi avertizează contra unei vaccinări în masă preagrăbite (cum se avea de gând a se face în Anglia).

9.      Se recunoaşte faptul că în vaccinuri sunt conţinute substanţe care au ca scop oeconomisire a cantităţii limitate de antigen de care dispun producătorii. Orisubstanţe foarte controversate ca Thiomersal sau Squalen au constituit până înprezent subiectul a nenumărate critici, întrucât acestea sunt foarteotrăvitoare. Nenumărate studii indică faptul că aceste două substanţe pot cauzaautism, sindromul Gillan-Barre, etc. Astfel de consecinţe ale folosirii acestorsubstanţe se pot observa însă abea după ani de zile. Vezi aici şi articolul luiRobert Kennedy Jr. din Capitolul 7 din «Virus-mania». Iar a veni şi recomandaîn primul rând vaccinarea femeilor însărcinate mi se pare de un cinisminfiorător.

10.  Cercetărotii japonezi consideră că o astfel de gripă «blândă» poate devenipericuloasă doar în cazul unor vaccinări în masă.

11.  Conform jurnalului publicat de Universiatatea din Copenhaga, vaccinurilegripale normale au eficienţă doar asupra a 25% dintre persoanele vaccinate. Şifoarte adesea tocmai cei vaccinaţi se îmbolnăvec de o infecţie gripală.

 

   Guvernul federal german, politicienii de frunte şifuncţionarii de rang înalt vor fi vaccinaţi, în Germania cu un alt fel devaccin decât restul germanilor.

(din Bild amSonntag din 18.10.2009)

    Să nu vă închipuiţi că în Germania merg lucrurile altfeldecât în Romania. Singuradeosebire în cazul de faţă este că porcăriile gripale ies la iveală mai repede.

  Guvernul german a comandat o doză suplimentară de 200.000 de vaccinuri fără“întăritori” (adjuvant), deci de vaccinuri care au mult mai puţine efectesecundare decât vaccinul cu “întăritori” care a fost cumpărat şi pus ladispoziţia populaţiei obişnuite. Aceste vaccinuri „mai bune“ sunt destinateguvernului, politicienilor de frunte şi funcţionarilor de rang înalt. Pentrurestul de nemţi, vaccin de calitatea a doua!

  Criticii vaccinurilor cu adjuvanţi (întăritori) afirmă că acesta produce dureride cap şi febră. Iniţial a existat intenţia de a cumpăra acestvaccin pentru a fi administrat soldaţilor din armata germană. Între timp,cantitatea comandată a fost mărită corespunzător, şi pentru persoaneleimportante din guvernul german. Nu ştiam că Angela Merkel face serviciulmilitar! În fine, mie îmi pasă prea puţin, căci cu sau fără întăritori, eu totnu mă vaccinez. Dar ca şi principiu, treaba asta este o adevărată “porcărie”gipală. Vaccinul fără adjuvant este Celvapan de la firma Baxter, în timp ceplebea va primi un vaccin cu adjuvant produs de firma GlaxoSmithKline.

   Se par că gripa asta îi “porceşte” rău de tot pe unii.

   Şi totuşi iată că în Germania este merg lucrurile altfel decâtîn Romania. Nu sunt un expert în presa din ţară, dar nu am observat nici oreacţie critică a corpului medical românesc. Cel german a reacţionat, şi în modsigur mai urmează încă şi alte reacţii.

   Astfel Preşedintele Comisiei pentru Medicamente din cadrulcorpului medical german, Wolf-Dieter Ludwig declară: “Suntem foarte nemulţumiţiîn legătură cu acestă campanie de vaccinări. Ea aduce cu sine o serie întreagăde probleme, iar utilitatea ei este incertă. Autorităţile de sănătate au căzutîn plasa campaniilor declanşate de concernele farma, care încearcă să câştigebani printr-o ipotetică ameninţare de epidemie.”

   Deoarece vaccinul GSK (cel cu “întăritori”) nu este suficienttestat, s-a hotărât ca pentru femeile însărcinate să fie cumpărat de urgenţă vaccinfără “întăritori”. O revoltă făţişă domneşte printre medicii generalişti şipediatrii. Preşedintele Societăţii germane pentru medicină generală şi medicinafamiliei, Michael Kochen, îi sfătuieşte pe medicii de familie să “nu recomandepacienţilor vaccinarea”. “Riscurile sunt mai mari decât beneficiile.”

   Iată deci că se poate! Mulţumesc acelor medici care îţirespectă pacientul, jurământul şi profesia.
                                                                                                                       Qui bono

Gripa porcină şi marina americană

 

   Având în vedere întreaga tevatură cu “pandemia” de gripăporcină şi cu vaccinul ce cu nerăbdare aşteptat de nimeni, care încă înainte dea apare pe piaţă a şi devenit numărul 1 pe lista eşecurilor, iată ce se poateauzi într-o emisiune de radio americană din octombrie 2009. Este vorba demărturiile mai multor soţii ale soldaţilor din marina americană, depuse subanonimat (căci au fost ameninţaţi de către Marina americană toţi cei care vordiscuta această temă), în privinţa unor experimente cu vaccinul H1N1,experimente întreprinse în luna Aprilie de către cercetătorii militari.

   Emisiunea poate fi ascultată în original în limba englezăsub urmatorul link:

 http://www.clipser.com/watch_video/1362067 sub titlul “A Marine Disquisition“.

1.      O navă a marinei militare americane cu 347 de militari la bord (nu i se dănumele) a rămas în Aprilie blocată pe mare.

2.       Întregul echipaj fusese vaccinat,la scurt timp după plecarea pe mare, cu vaccinul contra H1N1 - gripa porcină.

3.       Echipajul s-a îmbolnăvit atât de grav, încât a fost necesară intervenţiaaltor vase pentru a ajuta nava rămasă practic fără echipaj de manevrare. 16 medici au fost aduşi la bordul respectivei nave de către un portavion şialte câteva vase sosite în ajutor. În total au fost aduşi la bordul respectiveinave 50 de membri ai Marinei militare americane, care aveau ca misiunerezolvarea respectivei crize.

4.       Doi membri ai echipajului vaccinat(în total 347 de persoane) au decedat.

5.       Cele 50 de persoane sosite in ajutor au fost ulterior trimise in carantinăîntr-un spital al marinei militare din Bilbao (Spania), după ce 10 dintreaceste 50 de persoane s-au îmbolnăvit (infectat) şi ele. Conform ultimelor informaţii, două  din cele zece persoane se aflauîn stare grava.

6.       Din cele 347 de persoane alerespectivei nave, care au fost infectate, 333 au fost infectate cu virusul H1N1primit prin vaccin. Cum am mai spus, din aceste 333, 2 persoane au decedat,celelalte 331 supravieţuind. Din totalul de 347 de marinari, doar 14 nu auprezentat nici un simptom de boală sau vreo reacţie la respectivul vaccin.

7.       Marina americană a facut presiunişi ameninţari asupra rudelor marinarilor respectivi, sub pretextul că era vorbade o operaţiune strict secretă. Câteva dintre aceste persoane au informattotuşi diferite mijloace mass-media, desigur sub anonimat. Astfel s-a aflat deîntreaga poveste. (Link-ul oferit mai sus vă duce la înregistrarea emisiunii deradio facută pe acestea temă - în lb. engleza desigur).

8.       Din cadrul personaluluiportavionului care a sosit în ajutorul navei respective, alte 415 persoane s-auinfectat şi ele cu H1N1 (gripa porcină), şi se afla în prezent în carantină labordul respectivului portavion.

9.  Daca într-adevăr injecţia respectivă conţinea vaccinul contra gripei porcine,rezultă că acesta are o eficacitate de 96%!!! În a va îmbolnăvi de H1N1!!! Poftiţide serviţi! O astfel de rată de infecţiozitate este în mod normal,în natură, imposibil de atins! Chiar şi simplul contact cu persoanele bolnave adus la o rată de infectare de peste 20%, în condiţiile în care aceste persoanenu fuseseră vaccinate cu respectivul vaccin!

 

Aceasta a fost informaţia. Sursele sunt greu de verificat, caciPentagonul nu este parcul Cişmigiu. Nu se dau informaţii. Acuma, daca exactastfel stau lucrurile, eu unul de la mine de acasa nu pot şti. Ce ştiu însă este că:

 

1.       Armata americană s-a mai jucat demulte ori în trecut cu astfel de „experimente“.

2.       Condiţiile în care a fostefectuată “vaccinarea” (pe mare, deci protejat de riscul unui eşec cu urmărineprevizibile, ca de exemplu o infecţie pe uscat cu posibilitatea de raspândirenecontrolată), mă face să cred că într-adevăr a fost efectuat un experimentdubios. Că a fost vorba de un vaccin, sau sub această etichetă s-a injectat defapt un agent patogen creat genetic în laborator (vezi cazul celorlaltepersoane, nevaccinate, care totuşi s-au molipsit, manifestând însă o formărelativ mai puţin agresivă, “la a doua mână” sa zicem) acest lucru rămâneiarăşi un mister.

3.       Nu ar fi nici prima, şi dinpăcate cred că nici ultima încercare a unor autorităţi militare (americaniisunt fruntaşi în astfel de experimente), de a crea şi experimenta diferiteforme virale, înalt infecţioase, care să poată fi folosite ca arme biologiceîntr-un eventual conflict. Doar că urmările unor astfel de experimente pot ficatastrofale, în cazul în care agentul patogen scapă de sub control.

4.       Dacă astfel de experimente ajungpe mâna unor concerne farmaceutice, care ar deţine agentul patogen precum şiremediul contra acestuia, nu ar fi o astfel de afacere o sursă de venituriuriaşe?

 

   Şi în fond şi la urma urmei, da ce mama dracului îşiînchipuie ăştia, ca suntem cobaii lor, pe care pot experimenta ce vor ei, cobaipe care îi pot ei extermina sau salva după bunul plac? Iar acei medici care se“joacă” cu astfel de lucruri, cum pot fi ei numiti? De ce breasla medicală nuia nici o atitudine contra unor astfel de experimente periculoase? În schimbtot breasla medicală se miră de lipsa de încredere din ce în ce mai mare pecare omul de rând o resimte la adresa ei!

   Şi oare nu pe bună dreptate?

   Domnilor medici, virologi,imunologi, epidemiologi, biochimişti, o dată pentru totdeauna, NU VĂ MAI JUCAŢIDE-A DUMNEZEU!

                                                                                                                  Qui bono

Premiul Nobel pentru medicină (2008) suspect de corupţie

Acordarea Premiului Nobel duce la creşterea veniturilor concernelorfarmaceutice

    Procuratura verifică legăturile dintre concernele farmaşi Comitetul pentru acordarea Premiului Nobel pentru medicină. Astra zenecasponsorizează Fundaţia Nobel şi profită de pe urma acordării Premiului Nobel peanul 2008. După un articol al lui Reinhard Wolff apărutîn ziarul german “taz”-10.12.2008

http://www.taz.de/1/zukunft/wissen/artikel/1/nobelpreis-steigert-umsatz/

   La doar câteva ore după ce Premiul Nobel pentru medicină peanul 2008 a fost acordat profesorului Harald zur Hausen (alături de Montagnierşi Barre, dar acestora pentru aşa-zisa descoperire a HIV), medalia acordată s-aales deja cu câteza zgârieturi. Christer van der Kwast, procurorul şef alunităţii speciale suedeze de luptă împotriva corupţiei a făcut cunoscut căechipa sa a iniţiat o anchetă în legătură cu suspiciunea de corupţie înacoradrea Premiului Nobel pentru medicină pe acest an.

   Doar cu câteva zile înainte Fundaţia Nobel intrase în atenţiaautorităţilor judiciare suedeze în legătură cu o înţelegerea pentrusponsorizare încheiată între aceasta şi producătorul de armament Honeywell dinUSA. (Vezi mai jos relatarea asupra acestei teme din acelaşi ziar “taz”.)

   Iar acum din nou este vorba de o înţelegere pentrusubvenţionare între Fundaţia Nobel şi concernul farma Astra-Zeneca, înţelegereîncheiată cu câteva luni în urmă. Concernul

Astra-Zeneca deţine patente pentru producerea vaccinurilor contra a maimultor variate ale virusului Papilloma uman (HPV), care este considerat,conform cercetărilor efectuate de către profesorul Harald zur Hausen,cercetător în domeniul cancerului de la Universitatea din Heidelberg, ca fiindfactorul cauzator al cancerului de col uterin. Ori tocmai pentru acestecercetări  (şi prezumţii, am spune noi) Harald zur Hausen a primit PremiulNobel pentru medicină pe anul 2008.

   Este evident că acordarea Premiului Nobel constituie unadintre cele mai bune reclame, astfel că Astra-Zeneca avea tot interesul capatentele deţinute de ea să primească această “confirmare”.

   Nu este însă nici prima, şi în mod sigur nici ultima oară cândComitetul pentru acordarea Premiului Nobel se face de râs. Daca ar fi să ne referimdoar la celebrul caz al laureatului Gajdusek, pentru lentavirusul care produceaafecţiunea Kuru-Kuru, persoană care ulterior a recunoscut că toată povestealegată de această afecţiune a fost inventată de el.

   Prin faptul că alături de Harald zur Hausen, au mai fostpremiaţi în 2008 Juc Montagnier şi Barre-Sinoussi pentru “descoperirea” HIV(după 25 de ani!!! dara fără a-l premia şi pe Robert Gallo?), mă face să cred că şi Fundaţia Nobel este deja complect “înghiţită” de mostruoasamaşinărie a industriei farmaceutice.

 

Concernul producător de armament devine sponsor al Fundaţiei Nobel (careprintre altele decernează şi Premiul Nobel pentru PACE!!!)

   După un articol din ziarul german “taz” din08.12.2008 de Reinhard Wolff

http://www.taz.de/1/politik/europa/artikel/1/schmutziges-geld-fuer-nobelpreise/

Bani murdari pentru PremiulNobel.

   Fundaţia suedezăa Premiului Nobel nu este deranjată de provenienţa sponsorizărilor pe care leprimeşte. Honeywell se află printre cele mai mari concerne producătoare de armamentdin lume (locul 15). Honeywell este implicatăprintre altele în constucţia de bombe atomice şi echipament pentru helicopterelemilitare. Iar printre altele, sponsorizează şi două firme care aparţinFundaţiei Nobel.  Din încasările acestor firme provin fondurile din carese acordă premiile Nobel (circa 1 milion de Euro bucata).

   După ceradiodifuziunea suedeză a relatat asupra acestei teme, o serie de colaboratoriai Fundaţiei Nobel au criticat respectivele relatări. Astfel profesorul HåkanWennersten, membru în Comisia pentru acordarea Premiului Nobel pentru chimie,este de părere că Honeywell nu are absolut nimic de a face cu sponsorizareapremiilor Nobel. O opinie similară a prezentat şi profesorul Hugo Lagercrantz,membru al Comisiei pentru decernarea Premiului Nobel pentru medicină. TotuşiAnders Bárány, membru al Academiei regale suedeze şi fost secretar înComitetul pentru decernarea Premiului Nobel pentru fizică este de părere că:“Sursele de sponsorizare trebuiesc analizate cu atenţie, pentru a se evitaconflictele de interese. Dacă eu aş fi fost cel care trebuia să decidă, nu aşfi acceptat sponsorizarea.”  

   În mod cert, cevanu este în regulă cu Fundaţia Nobel şi cu decernarea respectivelor premii.Adică, cu banii primiţi de la firma de armament Honeywell este plătit PremiulNobel pentru pace? Frumoasă treaba!

 

Stopvaccinarii obligatorii impotriva AH1N1 ! Nu acceptăm să fim cobaii vaccinuluiAH1N1 în România !

10/10/2009

destinatar: Guvernul Romaniei

 

Cât de gravăeste gripa porcină?
- simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate.
- gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat (cf. "The Times")
- boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolulvaccinării este pus sub semnul întrebării
- în Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, se înregistrează omortalitate de 0,03 %, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cuo gripă obişnuită tip A, deci nu este justificată vaccinarea în masă apopulaţiei, cu atât mai puţin în România unde s-au înregistrat doar 322 decazuri!

Un vaccin periculos!
Provoacă cancer şi alte boli grave:
- mutaţii genetice şi oncogeneză prin injectarea de material genetic străindirect în sânge (cf. studiilor recente)
- celulele umane utilizate curent în producţia de vaccinuri sunt celulecanceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetaleprovenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile săsupravieţuiască in vitro şi să se dividă fără limită de timp şi spaţiu) şicelule animale (embrion de pui, etc.)
- vaccinul "Optaflu" contra gripei porcine al Companiei Novartis vafolosi celule umane provenite din tumori canceroase!
- sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paraliziabraţelor şi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp

In 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată devirusul natural şi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaţilor de la FortDix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauzaeforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansareaunei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nus-a materializat.
Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunilecauzate de vaccinare. Cel puţin 25 de oameni au murit şi 500 au paralizat.

Nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli ale plămânilor(agravează astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imuneslăbite, femeilor însărcinate şi copiilor sub cinci ani deoarece conţine:

- adjuvanţi toxici - cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de marede mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxicdecât mercurul însuşi. O doză destul de mare poate cauza disfuncţii pe termenlung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental.Intoxicaţia cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, sclerozămultiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj. Un alt adjuvant comun pentruvaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer,cauzează alergii şi şoc anafilactic

- adjuvanţi noi - pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiţi, cu acordulOMS-ului, cei mai mulţi adjuvanţi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şiAS04. Adjuvantul MF59 este de natură uleioasă şi conţine Tween80, Span85002 şisqualena. Studiile efectuate pe şoareci au arătat că adjuvanţii uleioşi inducprobleme motorii şi paralizie. Adjuvantul ASO3 conţine de asemenea Squalena(cauzatoare a sindromului războiului din golf) care provoacă şi boli autoimune.Adjuvanţii Sqalena şi Tween80 provoacă infertilitate la animale.

www.PetitieOnline.ro

 http://www.petitieonline.ro/petitie-p31364045.html

sau
http://www.petitieonline.ro/petitie/stop_vaccinarii_obligatorii_impotriva_ah1n1_nu_acceptam_sa_fim_cobaii_vaccinului_ah1n1_in_romania_-p31364045.html

Copiii, vaccinaţi obligatoriuîmpotriva gripei porcine

Ştireaprezentată în presă

Joi, 24 Septembrie 2009 | Rodica PERIANU

        toţi copiii, de la vârsta preşcolară până la elevii de liceu, vor fivaccinaţi obligatoriu împotriva gripei porcine * "Cantgrip",vaccinul pandemic produs de Institutul Cantacuzino, va fi autorizat pedata de 21 noiembrie * primele teste pe subiecţi umani ale vaccinului contragripei porcine au început, la sfârşitul lunii iulie, înAustralia, iar primele rezultate clinice vor fi concludente la sfârşitullunii septembrie

     Dar cu ce vaccin au fost făcute testele înAustralia ? Că doar nu cu cel de la Cantacuzino !

Vaccinareacontra gripei porcine va fi obligatorie pentru populaţia cu risc, încategoriile stabilite de Ministerul Sănătăţii intrând şi copiii, de la ceipreşcolari până la elevii de liceu. Precizarea a fost făcută de ministrulSănătăţii, Ionuţ Bazac. El s-a adresat medicilor şcolari atenţionându-i că încazul vaccinului împotriva virusului A/H1N1 nu existăposibilitatea părinţilor de a opta, ca în cazul campaniei naţionalepentru prevenirea cancerului de col uterin prin vaccinarea anti HPV. "Dinpunctul meu de vedere, ca specialist de sănătatepublică, vreau să auziţi de la mine direct, că cea mai mare provocare advs. în perioada următoare o reprezintă A/H1N1 şi o să avem nevoie de dvs,extrem de mare nevoie, la momentul în care o să începem campania de vaccinare.Categoriile pe care le vom vaccina imediat, începând probabil cu 1 decembrie,sunt personalul medical, integral, apoi cei care lucrează în serviciileesenţiale, adică apă, electricitate, pompieri şi aşa mai departe, şi în altreilea rând, toate categoriile de copii, de la preşcolari până la cei de liceuşi sunt 3 milioane. Aici va fi nevoie de implicarea dvs. totală, mai ales că amauzit tot felul de dezbateri în ultima perioadă. Aşvrea să fim foarte clari: vaccinul este obligatoriu! Chestiunea cu gripa este oproblemă de securitate naţională, şi nu este ca la HPV. Aicitoată lumea se vaccinează, îi place sau nu-i place. Nu ne putem permite şi credcă nimeni nu-şi poate permite astăzi, să lăsăm pe cineva nevaccinat, cândvedeţi ce se întâmplă în ţări mult mai dezvoltate în domeniul sănătăţii, cumsunt Statele Unite şi Marea Britanie, unde lucrurile sunt total scăpate de subcontrol", a declarat Bazac.
Vaccinul împotriva gripei porcine produs de Institutul Cantacuzino, este numit"Cantgrip", iar primele tranşe vor fi realizate la sfârşitul luniioctombrie. Mai exact, conform calendarului transmis de Institut, în data de 28 octombrie vor fi finalizate primele serii de vaccin,urmând ca în 21 noiembrie, Agenţia Naţională a Medicamentului săelibereze autorizaţia de punere pe piaţă. Începând cu această dată va putea săînceapă campania de vaccinare a populaţiei cu risc, potrivit MinisteruluiSănătăţii. Cele cinci milioane de doze de vaccin pandemic pe care InstitutulCantacuzino are capacitatea să le producă vor fi finalizate la sfârşitul luniidecembrie. Vaccinul "Cantgrip" va fi distribuit numai în reţeaînchisă, în cadrul campaniei de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătăţii,campanie care va debuta în luna decembrie.
Primele teste pe subiecţi umani ale vaccinului contragripei porcine au început, la sfârşitul lunii iulie, pe 540 de voluntari, la oclinică din Melbourne şi una din Adelaide, Australia, iar primele rezultateclinice vor fi concludente la sfârşitul lunii septembrie. Şi în SUA, tot lasfârşitul lunii iulie, se căutau voluntari pentru a începe testele clinice alevaccinurilor experimentale împotriva virusului A/H1N1, potrivit InstitutuluiNational pentru Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID).

În România, până în prezent, au fost diagnosticate cu gripă porcină 333 depersoane, potrivit ultimului bilanţ al Ministerului Sănătăţii. Primul cazde infectare cu virusul A/H1N1 a fost confirmat pe 23 mai, la o tânără întoarsădin SUA. Noul virus a fost semnalat, pentru prima dată, la sfârşitul luniimartie, în Mexic, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a decretatpandemie pe 11 iunie.

 

Situaţia reală din Romania-Ştirea prezentată în presade partid

România, Septembrie 2009, Comunicat alMinisterului Sănătăţii

Stimaţi cetăţeni,

   Pe 24 Septembrie,  tovarăşul ministrul al Sănătăţii aavut o întrevedere cu tovarăşii medici din sistemul şcolar de sănătate.Acestora le-au fost comunicate directivele de partid primite de către tovarăşulministru  direct de la mult iubitul şi stimatul tovarăş CDC (sub-secţie aPentagonului care se ocupă de problema epidemiilor) şi de la tovarăşaacademician doctor inginer Organizaţia (mondială a Sănătăţii).

   Ca urmare a oprimării omului de către porc, în ţărilecapitaliste a izbucnit o pandemie. Acolo însă lumea,drogată, decăzută,inconştientă, datorită obscurantismului în care au fost ţinuţi decenii de-arândul cetăţenii, aceştia nu vor să se vaccineze. Pe de alta parte serviciilenoastre de Securitate ne-au informat că agenturile străine încearcă să nesubmineze economia socialistă naţională, infiltrând în ţara noastră virusuriporceşti, pentru a ne destabiliza. Deci, este o problemă de securitate. Mă rog,naţională.

   Tovarăşul ministru, ca specialist de sănătate publică, a spus:

Aş vrea să fim foarte clari: vaccinul este obligatoriu! Chestiunea cu gripaeste o problemă de securitate naţională, şi nu este ca la HPV. Aicitoată lumea se vaccinează, îi place sau nu-i place. Nu ne putempermite şi cred că nimeni nu-şi poate permite astăzi, să lăsăm pe cinevanevaccinat, când vedeţi ce se întâmplă în ţări mult mai dezvoltate în domeniulsănătăţii, cum sunt Statele Unite şi Marea Britanie, unde lucrurile sunt totalscăpate de sub control".

   În ţarile capitaliste lucrurile au scăpat de sub control, darla noi nu se va întâmpla aşa ceva. Noi deţinem controlul. Şi vaccinăm cu forţa.Nu poate fi nici o îndoială, vaccinul este SIGUR că este vaccin. InstitutulCantacuzino a produs singur vaccinul, şi l-a testat pe aborigenii dinAustralia. Aceştia au fost foarte mulţumiţi, căci, ca urmare a vaccinului,probanţii mascului s-au mai ales cu una în plus, iar probantele feminine cautăacuma sutiene cu trei cupe.

   Cuvântarea tovarăşului ministru specialist public a fostîntâmpinată cu urale şi ovaţii. S-a scandat “Moarte porcilor de Ignat” şi“Trăiasca tovarăşa academician doctor inginer Cantacuzino”.

   Începând chiar de mâine, pionierii şi şoimii partiei se vorsaluta între eu doar cu : “Salut voios de vaccinat”. Din ordinul ministruluisănătăţii!

 

Comentariul Qui bono:

   Din capul locului, în aceste condiţii şi la un astfel delimbaj, nu are rost a se face o discuţie asupra eficacităţii şi utilităţiivaccinării. În dictatură, se execută, nu se discută.

   Acuma însă, Domnule Ministru, este pentru prima oară înultimii zece ani când m-am felicitat pentru că

                                                              AM PLECAT DIN ROMANIA!

   Mă gândescă că poate, atucni când aţi spus cele de mai sus,aveaţi febră din cauza gripei şniţel. Altfel nu-mi explic. Iar în altă ordinede idei, cam ce vreţi Dumneavoastră să spuneţi prin “...Statele Unite şiMarea Britanie, unde lucrurile sunt total scăpate de sub control". Chiar mă întreb cine este “fără control” aici. Ştiţi oare că în Germaniadoar 12% din populaţie acceptă să se vaccineze? Adică vreţi să spuneţi că 88%dintre germani sunt... ce? Anarhişti? Nebuni? Agenţi comunişti, saucapitalişti, sau duşmanii propriei sănătăţi sau ai propriei ţări? În ceea cepriveşte propria sănătate, nu cred că există popor mai sensibil la această temăîn toată Europa.

   Ei bine, vă scrie unul din cei 88% care nu se vor vaccina,pentru că, Slavă Domnului, nu vă am ca ministru. Şi dacă ministrul german alsănătăţii ar fi spus ceea ce aţi spus Dumneavoastră, după jumătate de oră şi-arfi dat demisia. (Apropos, mai sunteţi ministru, că am auzit că Guvernul Boc afăcut Poc).

   Dumneavoastră jigniţi poporul român. Sau nu vă daţi seama? Mise pare că România este membru al UE, nu? Nu am auzit încă în UE de“obligativitatea vaccinării”. Sau mă înşel şi Romania este de fapt membră în UA(Uniunea afgană).

    Stimate Domnule Ministru, vă asumaţi răspunderea pentruefectele secundare care eventual vor fi cauzate de vaccin? Daca da, înseamna căceva nu este în regulă cu Domnia Voastră.

   Permiteţi-mi să dau un citat dintr-o carte despecialitate,  „Impfkompendium” (Compendiumul vaccinurilor)ediţia a patra 1994, citat pe care l-am tradus din şi transcris din „chinezaveche” (limbajul folosit de specialişti atunci când nu vor ca anumite lucrurisă fie înţelese de omul obişnuit) pentru a putea fi priceput de toată lumea:

   „Vaccinurile cu agenţi patogeni morţi declanşează de regulă ofoarte slabă reacţie imunitară. Pentru a putea obţine o reacţie satisfăcătoare,este necesară adăugarea în vaccin a unor adjuvanţi („întăritori”). Pentruvaccinurile umane până în prezent s-au folosit doar săruri de aluminiu ca şi„întăritori”. Modalitatea exactă de acţiune a „întăritorilor” este complexă şinu este cunoscută în întregime până în prezent. În general se consideră căaceste substanţe declanjează o reacţie inflamatorie locală.” 

   Aha, deci împărţim injecţii în stânga şi în dreapta, CU FORŢA,dar nu ştim exact ce efecte au substanţele conţinute în vaccinuri. Şipermiteţi-mi să presupun că nici Dumneavoastră, ca "specialist însănătatea publică" nu ştiţi. Căci altfel nu înţeleg cum un om normal îşipoate asuma   responsabilitatea unei vaccinări FORŢATE?

  Mai bine spuneţi-le părinţilor acestor copii adevărul, şi dacă totul este înregulă, nu va fi nevoie să forţaţi pe nimeni să se vaccineze. Există doar douămodalităţi de a convinge pe cineva: prin argumente sau prin pumni.

Dumneavoastrăaţi ales cea de a doua cale. Trist.

Vă salut voios nevaccinat.

Qui bono

Pentru părinţii copiilor din România:

   Înaintea vaccinării cu forţa a copilului Dumneavoastră cereţimedicului să vă semneze următoarea declaraţie.

 

 

Certificatmedical în vederea vaccinării

 

Eu, subsemnatul medic, declar pe proprie răspundere că

vaccinul....................................................................................................................................................................................

numele firmei producătoare a vaccinului....................................................................................

este administrat ca vaccin preventiv contra următoarelor afecţiunicontagioase:.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

şi că nu conţine impurităţi de nici un fel.

 

Acest vaccin îl administrez astăzi lui :

Prenume, Nume :.....................................................................

Adresa : ...................................................................................

Data naşterii :..........................................................................

 

   La data administrării vaccinului, vaccinatul era sănătos,lucru de care m-am asigurat în urma unui control medical amănunţit. Asigur persoanavaccinată că nu va avea nici un fel de dureri, dereglări neurologice saualergice.

   De asemenea garantez că administrarea vaccinului este complectnepericuloasă pentru viaţa şi sănătatea vaccinatului, că nu produce daunedirecte sau indirecte şi că nu provoacă afecţiuni cum ar fi: paralizie, daunecreerului, orbire, tuberculoză, cancer atât la locul de aplicare a vaccinuluicât şi în alte părţi ale organismului vaccinatului, daune ale rinichilor,inflamaţii ale ficatului (hepatite), diabet, ş.a.m.d. cu sau fără cauzare demoarte.

   Garantez de asemenea că vaccinul asigurăprotecţie contra afecţiunii pentru care este administrat. Dacă totuşiafecţiunea contra căruia administrez astăzi acest vaccin va apare în următoareaperioadă de timp, voi suporta şi prelua în răspunderea mea de bună voie şi fărăvreo acţiune judiciară daunele provocate prin aceasta sus-numitului vaccinat.

   Dacă datorită vaccinului administrat astăzi vor apare înviitor prejudicii psihice sau fizice mă oblig să preiau asupra mea întotalitate prejudiciile precum şi costurile cauzate vaccinatului sau familieiacestuia, fără a fi necesară o acţiune în instanţă din partea acestora.

   Înaite de administrarea vaccinului au fost făcute cunoscutevaccinatului, părinţilor sau tutorilor acestuia, compoziţia exactă avaccinului, toate eventualele şi posibilele efecte secundare ce pot apărea caurmare a vaccinării şi le-a fost înmânate instrucţiunile de folosire alepreparatului, aflate în ambalajul original al acestuia.

 

 

 

Localitatea.................................................                      Data ..................................................

 

 

 Ştire apărută la Realitatea TV

Adrian Streinu-Cercel: Elevele vor fi vaccinateîmpotriva HPV fără aviz din partea părinţilor

Marti, 27Octombrie 2009 18:35
 Elevele de 13 ani vor fi vaccinate împotriva HPVfără aviz din partea părinţilor a anunţat Adrian Streinu-Cercel, secretar destat în Ministerul Sănătăţii, la videochat-ul REALITATEA.NET LIVE.

''Nu se mai cere aviz pentru vaccinare. Se va proceda ca la orice campaniede vaccinare şcolară. Se anunţă cu o zi înainte, iar cine este bolnavanunţă  că nu se prezintă la şcoală. Luăm în discuţie să dăm posibilitateaşi celor care nu au participat anul trecut la campanie să se vaccineze acum'',a spus secretarul de stat.

România are o problemă foarte gravă cu cancerul de col uterin. ''MinisterulSănătăţii cheltuieşte anual 60 de milioane de euro pentru a menţine în viaţănişte femei care mor de cancer de col uterin inclusiv la vârste de 25-30 deani'', susţine Adrian Streinu-Cercel. 

''Până la vârsta de 50 de ani, peste 80% dintrefemei trec prin infecţia cu HPV'', a mai spus secretarul de stat.

Ministerul Sănătăţii recomandă astfel tuturor femeilor din România săconsulte un medic ginecolog şi să îşi facă testul Papanicolau o dată pean. 

 

Stimate Domnule Streinu-Cercel, stimate Doamne şi Domni din MinisterulSănătăţii,

    Iată ceea ce se ştie despre vaccinul contra HPV şi dinpăcate nu rezultă din intervenţia Dumneavoastră la Realitatea TV.

    Aproximativ 70% dintre femei se infectează cu virusulpapilloma uman-HPV, şi nu peste 80% cum aţi spus Dumneavoastră. Dar asta n-arfi decât un fleac. Virusul este transmisibil prin contact sexual, şi de aceeafetele între 12-17 ar trebui să se vaccineze. În marea majoritate a cazurilorinfecţia se “stinge” fără probleme. Dacă însă sistemul imunitar este deficitar,astfel încât nu poate elimina virusul (ca urmare a dezechilibrului dintrecelulele ajutătoare Th1-Th2, în favoarea liniei Th2), pot apare modificări înţesuturi, ceea ce în timp poate duce la un cancer al colului uterin.

   În studiile asupra vaccinului a fost cercetat în ce măsurăacesta poate duce la o scădere a apariţiei cancerului ca urmare a unei infecţiide durată cu HPV. Există mai mult de 100 de tipuri de HPV, dintre care celpuţin 13 pot declanşa o formă de cancer. Vaccinul protejează doar contratipurilor cu numerele 16 şi 18. În Austria au murit două femeitinere la scurt timp după ce au fost vaccinate. Cauzadeceselor este încă controversată, dar există o puternică bănuială că deceselear fi survenit ca urmare a vaccinării.

Concernele farmaceutice nu vor să prezinte datele rezultate în urmastudiiolor.

   Cea mai mare problemă cu acest vaccin este faptul că nu existădate suficiente şi nici studii serioase prin care să fi fost verificatăeficacitatea vaccinului. Producătorii acestor vaccine au astfel de studii, darnu vor să le facă publice. De ce oare? La rugămintea de a prezenta datele şicifrele studiilor, firma Sanofi-Pasteur MSD, filiala din Germania, a daturmătorul răspuns:“Cifre şi tabele care nu se află în publicaţiile dejaapărute, stau doar la dispoziţia celor care lucrează nemijlocit cu acestea,respectiv centralei din USA. Aceste cifre nu sunt în posesia noastră şi nici nuvor fi în viitor.“   

   Cel de-al doilea vaccin apărut pe piaţă, Cevarix, nu afost până acuma omologat pe piaţa americană. Probabil că se aşteaptă vaccinareforţată din Romania, pentru a se putea constata pe cobaii români efectelesecundare.

Este foarte probabil ca în cazul în care vaccinul este întradevăr eficace,alte tipuri de HPV să ia locul celor neutralizate de vaccin.

  Îndoieli asupra vaccinului există şi datorită unui alt motivimportant: cum am mai spus, există circa 100 de tipuri de HPV, dintre care celpuţin 13 sunt cancerigene (conform teoriei medicinei şcolastice). Vaccinulconferă protecţie doar contra a două tipuri, 16 şi 18, precum şi contra unoraltor câteva variante care provoacă negi genitali, afecţiune neplăcută, dar nupericuloasă pentru viaţa pacientei.

   Conform datelor furnizate de Institutul Robert Koch dinGermania, HPV-16 este implicat în circa 50-60% dintre cancere, în timp deHPV-18 în doar 10-20 %. Rezultă că împreună aceste două tipuri suntrăspunzătoare pentru doar 70% dintre tumorile la colul uterin. De unde s-a trasşi concluzia că vaccinul are o eficacitate (dacă o are, ceea ce prin studii nua fost încă certificat) de cel mult 70%. Este totuşi neclar dacă nu cumva altetipuri de HPV dintre cele peste 100 nu vor ocupa locurile lăsate libere deHPV16 şi 18. În acest caz eficacitatea vaccinului ar fi cu mult mai mică. Desigur căatât campaniile publicitare cât şi informaţiile care le parvin medicilor de laproducătorii acestor două vaccinuri nu pomenesc nici un cuvânt despre acesteaspecte. «Oamenii de ştiinţă precum şi medicii sunt lăsaţi în întuneric, fiindconfruntaţi cu întrebări la care nici ei înşişi nu cunosc răspunsurile »spune Dr. Ansgar Gerhardus. «Această nesiguranţă esteprovocată de către producători, care nu pun la dispoziţie datele necesare.»

Eficacitatea vaccinului HPV

   Cele patru studii care au dus la aprobarea pe piaţă avaccinului Gardasil, nu au fost încă încheiate  (definitivate) şipublicate (anul 2008). Participante la aceste studii au fost 21.000 de femei(deci care deja duceau o viaţă sexuală activă) cu vârste cuprinse între 16 şi23 de ani, dintre care jumătate au fost vaccinate cu Gardasil, iar cealaltăjumătate cu Placebo (grupă de control). Conform datelor furnizate de însăşiproducătorul acestui vaccin, firma americană MSD Merck (a cărei subfilială esteSanusi Pasteur), femeile care până la data vaccinării nu au fost infectate cu HPVtipurile 6, 11, 16 şi 18, au fost protejate 100% de către vaccin. Dacă se iauinsă în considerare infecţiile şi displaziile cauzate de celelalte tipuri deHPV, vaccinul lasă mult de dorit. În cadrul primelor date publicatese susţinea că displaziile CIN II-III au fost cu 38% mai rare la femeilevaccinate decît la cele nevaccinate. Actualele rezultate ale studiilor (care nuau fost încă finalizate) relevă însă rezultate dezamăgitoare şi indică oscădere la doar 17% a dispalziilor CIN II-III în primii trei ani de dupăvaccinare (studiul FUTURE II 2007). iar pentru CIN III, deci o fazăpremergătoare cancerului care este întradevăr relevantă, eficacitatea nici nuse mai poate consemna statistic (Arzneitelegramm 2007,38(5)).

   Alte critici îndreptăţite se ridică la adresa modului în carefirma producătoare şi-a realizat singură studiile, «printr-o multidutdine desubgrupe şi analize, care au fost ulterior modificate sau nou definite, ceea ceface ca raportarea rezultatelor la practică să fie discutabilă». (Arzneitelegramm,2008,39).

   Într-un articol de fond din „New Engkland Journal of Medicine”eficacitatea vaccinului HPV este catalogată ca fiind “modestă”; un profitpentru sănătate fiind obţinut doar în cele mai favorabile condiţii ("mostoptimistic scenario")(SAWAYA 2007).

   Dacă în momentul vaccinării femeile respective sunt dejainfectate, vaccinul nu mai are eficacitate. Ceea ce practic înseamnă căeficacitatea scontată pentru Gardasil se poate obţine doar înainte de primulcontact sexual. Totuşi până în prezent nu există studii de încredere asupraeficacităţii vaccinului pentru fete, înainte şi în timpul pubertăţii, iarproducătorul se rezumă la a prezenta dovezi puţin concludente asupraanticorpilor în sângele tinerelor în perioada de după vaccinare. Ceea ceoricum nu foloseşte la nimic, căci anticorpii sunt eficace numai extracelular,în timp ce intracelular are eficacitate monoxidul de azot produs cu ajutorulmecanismelor declanşate de celulele Th1. Astfel cărecomandarea de a se vaccina înainte de primul contact sexual stă oricum pepicioare de lut. Comisia STIKO care aprobă în Germania vaccinurile spunea înhotărârea de aprobare a vaccinului: “Deoarece este vorba de un vaccin nou, suntde aşteptat în viitor alte date asupra imunizării, eficacităţii la tinerelefemei, la cele care sunt deja infectate cu HPV, la eficacitatea vaccinuluiasupra tinerilor şi bărbaţilor (Nota personală: este de aşteptat să necrească utere şi nouă, bărbaţilor, sau este vorba despre canpania împotrivacancerului de penis?), asupra posibilelor definiţii ale unor grupuri derisc, etc. Comisia STIKo va urmări aceste noi evaluări şi date ce vor apare întimp, şi va adapta recomandarea pentru vaccinare ăn mod corespunzător.”  (EB 2007). Aceastăcomisie STIKO a fost însă în ultimii 2 ani masiv criticată în presa despecialitate germană pentru legăturile (conflictele) de interese dubioase pecare le are cu marile concerne farmaceutice.

   Astfel de date trebuiesc în mod normal să fie cunoscuteÎNAINTE de aprobarea vaccinului, şi nu după ce fetele din România, de exemplu,vor servi ca şi cobai.

   Şi rezultatele studiilor pentru Cervarix sunt mai multdecât “subţiri”. S-au făcut evaluări doar pe o perioadă de 15 luni de la datavaccinării, iar producătorul nu a prezentat datele acestor evaluări, respectivcâte femei erau deja la momentul vaccinării infectate cu HPV. De asemenea nu afost până în prezent evaluat sau publicat care sunt rezultatele pe grupul totalde femei vaccinate, independent de faptul dacă ele au fost infectate înainte devaccinare sau nu, ceea ce ar fi relevant pentru eficacitatea vaccinului.

   În Arzneitelegramm se menţionează: “Datele prezentate deCervarix şi în baza cărora acesta a fost aprobat sunt şi mai puţine şineconvingătoare decât cele pentru Gardasil.” (AT 2007, 38(11) şi AT 2008,39).

Nelămuriri în privinţa eficacităţii şi perioadei de acţiune a vaccinului

   O dovadă ştiinţifică precum că vaccinul HPV protejează contracancerului nu există. “Dacă, şi în ce măsură, vaccinul protejează contradiplaziilor cervix, carcinoamelor şi deceselor, se va putea cunoaşte abea dupădecenii” (AT 2008,39). De altminteri acesta este tredul general în ultimeledecenii, să se inventeze boli şi/sau vaccinuri a căror eficacitate sau sfârşit(deci decese) să aibe loc cât mai în viitor. Facem bani acuma, iar ce va fipeste 30 de ani... cui îi mai pasă?

   De curând au fost relatate două cazuri de carcinom cervix înIsrael la două femei vaccinate contra HPV  (BELLER 2009). Rămâne deasemenea de aşteptat a se vedea dacă nu cumva celelalte tipuri de HPV nu vorlua locul celor anihilate prin vaccin („Serotype-Replacement“), şieventual, în anumite condiţii, aceste virusuri să aibe proprietăţi şi maineplăcute. În studiile efectuate s-a putut constata la cei vaccinaţi, deja după2 ani fenomene de «repacement» relevante (AT 2006, SAWAYA 2007). Astfel desuspiciuni au determinat probabil pe producători, în cadrul propriilor studii,să vaccineze (începând din februarie 2007) şi femeile care făceau parte dingrupul Placebo din cadrul studiului FUTURE (deci grupul de control, care măîntreb ce fel de grup de control o mai fi fost în acest caz?) (AT 2007,38(5)).

   Studii mai mai recente din USA constată însă că tipurile derisc 16 şi 18, asupra cărora sunt eficace vaccinurile, pot fi întâlnite înrealitate doar într-un procent mult mai mic la femei, faţă de cel consideratiniţial (70%), astfel că pentru HPV16 procentul ar fi de 1,5%, iar pentri HPV18doar de 0,8% (DUNNE 2007). Într-un alt studiu procentul de70% s-a micşorat la 44% (FUTURE II). Ori în aceste condiţii o introduceregeneralizată a unui vaccin foarte scump (circa 450 Euro în Germania) nu sejustifică din punctul de vedere al eficacităţii (TTN 2006). De asemenea înGermania se recunoaşte că “date asupra seroprevalenţei infecţiilor HPV sauasupra prevalenţei certificării HPV-ADN nu există pentru nici o categorie devârstă” (STIKO-EB 2007). Şi mă îndoiesc sincer călucrurile ar sta altfel în Romania.

Asupra eficacităţii protecţieioferite de vaccin în timp, datorită scurtei perioade decând acesta este folosit, nu se cunoaşte practic nimic. Şi nici pe viitor nu seva putea şti prea mult, din moment ce grupul de control Placebo a fost şi elvaccinat. (Sincer vorbind, foarte dubioasă acţiune a celor care conduc acestestudii). Ori tocmai această eficacitate pe termen lung este foarte importantăîn cazul în care vaccinul se administrează unor copile de 13-14 ani, nu? Dacăinfecţia se “amână” printr-un vaccine a cărui eficacitate se diluează în timp,fiind astfel “împinsă” într-o categorie de vârstă mai înaintată, probabilitateaunei cronicizări şi/sau “camuflări” a infecţiei va creşte simţitor.

   Calculele “matematice” ale producătorului Sanofi ajung la unrezultat de circa 12 ani pentru 50% dintre persoanele vaccinate (FRASER 2007).Dar conform unei relatări apărute în « New York Times » protecţiaoferită de vaccin ar dispare deja după 3 ani! (ROSENTHAL 2008).

   Unele indicii din anumite studii sugerează că vaccinulGardasil poate pe de o parte proteja contra cancerului, dar pe de altă parte îlşi poate favoriza (AT 2006).

   Într-un alt studiu s-a relevat bănuiala că vaccinul, în cazulunei infecţii deja prezenta, cu HPV16 sau 18, poate chiar conduce la odisplazie celulară (FDA 2006). Teste asupra acestei categorii de risc(infectate deja şi vaccinate) nu au fost făcute. Pe de altă parte, la fel ca şiîn cazul vaccinului contra hepatitei B, acest nou vaccin poate induce falsideea că persoana este protejată, şi astfel nu mai are nevoie de a practica “Safer-Sex”,favorizând astfel comportamente sexuale riscante. Iar în legătură cuaceasta, poate de asemenea scădea şi motivaţia ca pe viitor femeile săefectueze controale preventive regulate. “Prin vaccinare, ca suplinitor alprogramului de prevenţie, se vor salva şi mai puţine vieţi ca până acum”(RAFFLE 2007).

   Într-un interviu acordat programului 1, ARD, al televiziuniigermane, Profesorul Rolf Rosenbock spune: „Acest vaccin nu înlocuieştedepistarea timpurie a cancerului, şi deci, invers, cine se controlează regulatşi descoperă la timp un cancer, nu are nevoie de vaccin“ emisiunea PLUSMINUS 2007 .

   Arzneitelegramm concluzionează: „Tinerele fete care doresc săse vaccineze trebuiesc mai intâi să se informeze exact asupra realeloravantaje, asupra duratei unei astfel de protecţii şi asupra posibilelorinteracţiuni ale vaccinului cu alte tipuri oncogene (carem declanşează cancer)de HPV. Strduinţele unora de a vaccina cât mai multe fete cât mai repede, nu pot fiîn nici un fel justificate în acest moment.“ (AT 2008,39). Ori a nu cereacordul părinţilor, care, presupun eu, se pot informa mai bine decât niştecopile de 13-14 ani, mi se pare un lucru complect inaceptabil !

   Iar ceea ce propuneţi Dumneavoastră, stimate DomnuleStreinu-Cercel, este exact ceea ce în Germania nu se recomandă!!! Dar deh, canoi, românii, nu-i nimeni!

Cancerul de col uterin şi alte cauze posibile în afara HPV

   Încă din 1992 s-a ridicat întrebarea dacă întradevăr, conform teorieiînrădăcinate, HPV cauzează cancerul de col uterin. Doi cercetători în biologiemoleculară, Peter Duesberg şi Jody Schwartz, de la Universitatea California dinBerkeley şi-au exprimat îndoiala asupra cauzalităţii dintre HPV (foarte slab reprezentatîn tumori) şi testul HPV-pozitiv. În locul ipotezei şcolastice se sugerează oinducere spontană sau chimică a anormalităţilor cromozomiale care duc laapariţia cancerului, fenomen observat în permanenţă atât la pacienteleHPV-pozitiv cât şi negativ.

   Între timp, aşa cum deja se ştie de circa 10 ani (dar dinmotive ce nu au nici pe departe de a face cu o medicină bazată pe evidenţe, cimai degrabă cu o industrie bazată pe profit), cancerul nu are (practic înniciuna din formele sale) o cauzalitate virală, ci este provocat de stressulnitrosativ şi/sau oxidativ care duce la o puternică afectare a mitochondriilorşi astfel la re-fetalizarea caracterului celulelor, care, nemaiputând fiaprovizionate energetic prin mitocondrii, se „recuplează” la forma vechecelulară, cea a celulelor din clasa (tipul) Archaea.

    Dar nu cred că este aici cazul de a intra într-o astfelde discuţie, căci scopul urmărit de Ministerul sănătăţii nu este acela de aînlătura cauza cancerului, ci cel de a rezolva anumite probleme financiarecurente (şi de mult timp grave) pe care le are medicina românească. Dacă însăaceasta este calea corectă, personal mă îndoiesc şi tocmai de aceea am pornitla redactarea acestei scrisori deschise către Dumneavoastră, DomnuleStreinu-Cercel, respectiv către Ministerul sănătăţii.

    Nu pot să înţeleg altfel cum, în doar o lună de zile,Ministerul sănătăţii din România declanşează două campanii de vaccinare forţată(obligatorie este cuvântul echivalent) a copiilor din România! Vaccinări care suntputernic contestate în toate ţările lumii civilizate (contra gripei porcine şiHPV). Fapt ce duce desigur la o diminuare a încasărilor scontate de cătreproducătorii din industria farmaceutică.

   Iată că România salvează farmacia!

   Dar înapoi la subiect. Nici „National Cancer Institute din USAnu a putut până acum stabili o legătură directă între cancerul de col uterin şiHPV.

Vaccinul HPV şi pancreatita

   Una dintre femeile din Australia care a dezvoltat opancreatită, femeie în vârstă de 26 de ani, a fost internată în spital la 4zile după ce primise prima doză de Gardasil. În total au existat trei astfel decazuri, dintre care unul mai este încă în atenţia medicilor, în spital. Cazurisimilare au fost semnalate din USA. Între timp există şi o acţiune juridică îndesfăşurare (cazul Jesalee Pasons) ca urmare a faptului că tânăra Jesalee atrebuit să fie operată datorită unei pancreatite acute declanşată la câteva orede la administrarea unui vaccin Gardasil, operaţie în cursul căreia i-a fosteliminat pancreasul! Nici până în ziua de astăzi tînăra nu este într-o starenormală de sănătate.

Vaccin cu efecte negative pe termen îndelungat

   În cazul Gardasil este vorba despre un vaccin ale cărui efectenegative pe timp îndelungat nu sunt deloc cunoscute. Până în prezent nu a putufi certificat nici măcar faptul că acest vaccin conferă o protecţie contracancerului de col uterin. Situaţia în cazul Cervarix este şi mai neclară.

   În cadrul unui document publicat de „Judicial Watch”, până ladata de 11 Mai 2007 au fost semnalate 1.637 de sesizări asupra unor efectenegative provocate de vaccinul HPV, unele dintre ele (371) grave, care aunecesitat spitalizarea pacientelor. Printre aceste efecte grave se numărăparalizia facială, sindromul Guillain-Barre, crampe acute precum şi cazuri dedeces.

   O serie îngrijorător de mare de organe de presă au pus înrepetate rânduri recomandările de vaccinare sub semnul întrebării: (DLF 2007, SZ 2007, TAZ 2007, Frontal 21 2008, Monitor 2008, FR 2009, SZ 2009 ). (PLUSMINUS 2007).

   Într-o scrisoare deschis (un fel de manifest chiar) publicatăîn Noiembrie 2008, 13 oameni de ştiinţă, medici germani cunoscuţi şi pe planinternaţional din Hamburg, Berlin, Bremen, Göttingen, Bielefeld şi Essen aucerut o reevaluare a vaccinului contra HPV şi eliminarea informaţiilorcontradictorii care planează asupra acestuia:

„Rezultatele consemnate în studiile publicate stau în evidentă contradicţiecu reclama pozitivă care circulă în unele medii ale presei. Nu dorim ca prinvaccinarea contra HPV să aduce prejudicii sănătăţii pacientelor şi nici,datorită informaţiilor insuficiente sau false, să ne practicăm meseria cu unpermanent sentiment de vină şi frică. Cerem ca incertitudinile din documentaţiaasupra vaccinului să fie clarificate ştiinţific. Sugerearea unui procent de 70%sau chiar 98% (acesta este şi procentul pe care Ministerul român alsănătăţii îl vântură pe sub nasul neinformaţilor) trebuie confirmat prinstudii, fapt care încă nu s-a petrecut. Ba bai mult, studii mai recentesugerează un procent de doar circa 40%.” (Dören 2008).

   Pentru ca un vaccin atât de scump să fie introdus în practicăsub forma unei vaccinări obligatorii, ar trebui mai întâi ca Ministerulsănătăţii să instituie o comisie „Health Technology Assessment (HTA)”care să evalueze costurile vaccinării în comparaţie cu alte măsuri de prevenţiea cancerului prin diferite forma şi campanii. De asmenea aceste costuri artrebui comparate cu eficacitatea care este departe de a fi cât de câtmulţumitoare a vaccinurilor HPV. (ZECHMEISTER 2007).

   Chiar şi Centrul European de prevenire şi control al bolilor (ECDC 2008), a cerutrealizarea unor studii cu grupuri mari de femei vaccinate puse în comparaţie cuun grup de control nevaccinat. Ori astfel de studii nu

s-au efectuat până acum. Ceea ce s-a facut, şi mai ales ceea ce seintenţionează a se face în România, nu este altceva decât un „experimentnecontrolat efectuat asupra părţii feminie a populaţiei” aşa cum se exprimă(fără a se referi direct la România) Artzneitelegramm (AT 2008,3).

   Iar un editorial al renumitului „New England Journal ofMedicine” constată: „Deoarece în această privinţă există foarte multe întrebărila care nu s-a primit încă un răspuns, există foarte bune motive pentru a privicritic o iniţiere de programe şi campanii de vaccinare contra HPV. Ar trebui săne concentrăm asupra unor noi studii care să conţină argumente pertinente, şinu să luăm decizii globale costisitoare şi riscante, care se bazează pepresupuneri, în loc să aibe la bază argumente solid certificate.” (HAUG 2008 ).

Efectele secundare ale vaccinurilor contra HPV   

   Din momentul aprobării folosirii vacinului HPV au apărut oserie de efecte secundare nedorite îngrijorător de mare. „Efectele semnalatesunt reale şi nu pot fi pur şi simplu date la o parte” spune Diane Harpe, unuldintre medicii care au verificat studiile HPV al Merck şi GlaxoSmithKline(GANDEY 2008).

   Deseori Gardasil a dus la efecte secundare locale:dureri (84%), inflamaţii şi iritaţii (25%) şi mâncărimi (3%). La 8% dintrecazuri aceste efecte au fost catalogate ca fiind grave. 10% dintre vaccinaţidezvoltă febră. În afară de aceasta, în legătură cu vaccinul sunt puse o seriede evenimente alergice (urticarie, astma) precum şi efecte autoimunitare.Deseori au apărut dureri în articulaţii şi îmbolnăviri ale glandei tiroide, încopmparaţie cu grupul Placebo (MILLER 2008).

  Atât în grupul vaccinat cât şi în cel Placebo au apărut o serie deafecţiuni autoimunitare (foarte probabil ca urmare a adjuvantului pe bază dealuminiu, care a fost de asemenea injectat şi femeilor din grupul Placebo (lornu le-a fost injectat antigenul, dar restul reţetei le-a fost vaccinat). Unadintre cele 43 de persoane care făcea parte dintr-un studiu american asupraGardasli a trebuit să fie scoasă din studiu ca urmare a gravelor efectesecundare autoimunitare (Ehgartner 2009).

    Cinci dintre femeile care, fără să ştie, au fostvaccinate în timpul primei săptămîni de sarcină, au adus pe lume copii cuanomalii (CBER 2006). Despre acestlucru se preferă a nu se spune nimic, deşi a te face că nu vezi (sau ştii) esteuna dintre cele mai păguboase metode!

   În studiile efectuate asupra Cervarix s-au pututobserva următoarele: în 50% dintre cazuri au fost constatate dureri la loculinjecţiei, oboseală, dureri musculare şi de cap, dureri în articulaţii (10-30%dintre cazuri), tulburări ale funcţionării stomacului şi intestinelor, febră şierupţii pe piele. În 3,5% dintre cazuri au apărut efecte secundare grave, iarîn 1,5% dintre cazuri au apărut noi afecţiuni cronice, dintre care 0,5%afecţiuni autoimunitare (PAAVONEN 2007).

   Sistemul american VAERS de colectare a sesizărilor legate decazurile suspecte în privinţa persoanelor vaccinate a înregistrat între Iulie2006 şi Decembrie 2008 nu mai puţin de 12.424 de cazuri, dintre care 772catalogate ca fiind grave (SLADE 2009). Ceea ce aînsemnat un procent de 20% de complicaţii ca urmare a vaccinării. Printre alteefecte înregistrate sunt reacţii alergice de diferite grade, dureri de cap,dureri articulare, tromboze, ameţeli, pierederea temporară a vederii, dereglăriîn vorbire, colaps, paralizii şi crize de crampe.

(JW 2007, GANDEY 2008, NVIC 2009).
   Un număr de 15 femei s-au îmbolnăvit până în Iulie 2007, alte şaseîn 2008 de sindromul Guillain-Barre, o afecţiune foarte gravă care produce oparalizie treptată (AAPS 2007,
JW 2008 ). La 18 din42 de femei care din neatenţie au fost vaccinate în timpul sarcinii, s-a ajunsla complicaţii (avort, copii cu anomalii).

   În Ianuarie 2009 autorii australieni au relatat despre 5 tinerefemei, care la scut timp după efectuarea vaccinului Gardasil s-au îmbolnăvit descleroză multiplă, care a condus înapoi spre efectul puternic imunostimulant alparticulelor din vaccin (SUTTON 2009).

   În cadrul unui congres asupra sclerozei multiple desfăşurat lamijlocul lui Septembrie 2009 în Duesseldorf, Germania, a fost prezentat un altcaz de scleroză multiplă cauzat de Gardasil (MEDSCAPE 2009). În banca dedate care cuprinde cazurile suspecte de efecte secundare, bancă de date ce seaflă la Institutul Paul Ehrlich din Germania, sunt cuprinse, până în Mai 2009zece relatări despre cazuri de scleroză multiplă care sunt puse în legătură cuvaccinurile HPV, nouă cazuri după o vaccinare cu Gardasil şi unul după ovaccinare cu Cervarix (AKDÄ 2009). Cercetătoriiamericani presupun o legătură între vaccinul HPV şi grava afecţiune, sclerozaamiotopică laterală ALS (WEBMD 2009).

   Pur statistic, se consideră că la fiecare 38.000 de femeivaccinate se ajunge la un caz cu complicaţii extrem de grave (şoc alergic) (Brotherton 2008). Posibiliideclanşatori ai unor astfel de şocuri alergice sunt proteniele din drojdie pecare le conţine stabilizatorul Polysorbat 80 sau chiar inactivatul virus HPinsuşi. Spre deosebire de o infecţie naturală cu HPV, în care particule virale nuajung direct în sistemul circulator!

   Cel puţin 29 de fete şi femei au decedat în USA la foartescurt timp după administrarea vaccinului HPV (NVIC 2009).

    La Institutul Paul Ehrlich din Germania au fostînregistrate până în Ianuarie 2008, 198 de efecte secundare grave, printre caretulburări ale vitezei de sedimentare a sângelui, ameţeli, paralizii şi alteafecţiuni neurologice. În Septembrie 2007 a fost internată în clinicaBremen-Ost o tânără de 18 ani, care la 3 zile după un vaccin HPV a suferit ogravă paralizie a nervilor faciali (sindromul Miller-Fischer). În clinica dinHeidelberg a fost internată o tânără de 20 de ani care la 28 de zile de la datavaccinării s-a îmbolnăvit de o encefalită gravă, după cea de a doua doză deGardasil (WILDEMANN 2009). În Austria o fată de 16 ani a supravieţuit unei acuteencefalomielite, doar datorită terapiei cu doze şoc de cortison.

   La începutul anului 2008 s-a semnalat câte un caz de deces caurmate a vaccinului HPV atât în Germania cât şi în Austria. Cauza decesuluicelor două tinere, în vârstă de 18, respectiv 19 ani, nu a putut fi stabilităcu certitudine, dar într-un caz a fost constatată ca şi cauză a dcesului oecnefalită disiminată, o cunoscută complicaţie ca urmare a unui vaccin (DER STANDARD 1.2.2008).

   În Germania se aud din ce în ce mai des voci critice la adresa vaccinuluiHPV, şi asta în organele de presă cele mai cunoscute şi citite (SZ 2007, SZ 2008Frontal 21 2008, Monitor 2008, FR 2009 ). Chiar şiSocietatea germană pentru medicină generală şi medicina familiei DEGAM s-adistanţat de recomandarea vaccinului HPV : «Ceea ce ne nelinişteşte suntrelatările din ultimele săptămâni asupra cazurilor de decese ale unor femeitinere, în relaţie temporală cu vaccinul HPV, femei care până în acel momenterau într-o deplină stare de sănătate... În bazasituaţiilor relatate, nu mai recomandăm vaccinul pentru perioada următoare.Atunci când vor exista date clare asupra acestui vaccin, vă vom informa.” (DEGAM 2008 ).

   Deşi în 2006 au existat în Germania 22 de cazuri de decese cucauze neclare, dar corelate temporal cu vaccinarea HPV, autorităţile auconsiderat că „astfel de cazuri de decese pot apare şi fără a se fi efectuat unvaccin.” Corect. Doar că în cazurile respective S-A EFECTUAT!

   Scandalos este faptul că vaccinul HPV pentru fetiţe între 9-16ani nu a fost până în prezent suficient studiat din punct de vedere alsiguranţei şi absolut deloc studiat din punctul de vedere al eficacităţii (JW Report 2008). Tocmai deaceea Diane Harper, una dintre cele mai cunoscute cercetătoare din domeniulvaccinurilor HPV nu recomandă vaccinarea persoanelor sub 18 ani (WND2007).

Concluzii:

- vaccinul HPV este inutil. Cancerul de col uterin poate fi prevenit prinmetodele de „sex sigur” şi prin programele preventive deja existente, iarincidenţa sa este în descreştere de ani de zile. Prezervativele conferă o bunăprotecţie contre infectării cu HPV, par femeile trecute de 30 de ani care odată la 3 ani efectuează un test de depistare zervix, reduc riscul canceruluicu 90%; (Faptul că în România există atât de multe cazuri, aşa cum afirmăDomnul Streinu-Cercel, rezultă probabil din cu totul alte cauze: stress,alimentaţie deficientă, condiţii sanitare neadecvate, asistenţă medicalăinsuficiente, neefectuarea testelor periodice contra cancerului. Şi astea toateporbabil datorită lipsei de fonduri -care au dispărut unde?- precum şi lipseide personal medical specializat care, aşa cum ne spune Domnul Streinu-Cercel, adispărut în Anglia. A se încerca economisirea de fonduri pentru prevenţie şiinformare prin vaccinarea HPV mi se pare un mod de a gândi incorect).

- eficacitatea vaccinului HPV asupra stadiilor preliminare cancerului estedeosebit de slabă. Vaccinul Gardasil (care, apropos, trebuieşte administratde 3 ori), micşorează riscul modificărilor celulare în colul uterin cu 17%,dar o protecţie contra modificărilor celulare razante, care conduc de fapt lacancer, nu a putut fi nici constatată şi nici certificată.

- vaccinul este ineficace după primul contact sexual sau după ce a avutdeja loc o infecţie du HPV16 sau 18.

- studii clinice cu adolescenţi sub 16 ani NU EXISTĂ, astfel că foloaseleşi eficacitatea vaccinului pentru această categorie de vârstă este complect neclară.Recomandarea vaccinului pentru tinerele fete nu este în concordanţă cu medicinabazată pe evidenţe.

- vaccinurile HPV sunt extrem de scumpe, ceea ce poate duce la o epuizare afondurilor din resortul „Sănătate” fără a se obţine o eficacitate corespunzătoare,dar cu certe efecte negative (lipsă de fonduri) pentru alte sectoare alesănătăţii publice. (Şi aici vă rog să mă iertaţi, Domnule Streinu-Cercel,dar am urmărit interviul acordat de Dvs. postului Realitate, in care spuneţi căRomânia cheltuieşte anual 60 de milioane Euro pentru femeile bolnave de canceral colului uterin, iar că cheltuielile pentru vaccin se ridică undeva pe la 6Euro pe cap de locuitor? Adică aţi numărat şi pensionalii, bărbaţii, bebeluşii,căpşunaii din Spania, şi mai ce încă? Campania de vaccinare se adreseazătinerelor de, hai să zicem 14-16 ani. Cîte sunt în România la ora actuală? Nucunosc cifra actuală, dar să zicem că sunt 400.000. Vaccinul Gardasil, caretrebuieşte administrat de 3 ori costă 450 de Euro, înmulţit cu 400.000, arînsemna 180 de milioane de Euro! Cine cunoaşte cifra reală a fetelor între14-16 ani poate calcula exact, ca sa nu greşesc eu. În orice caz veţi obţine cumult peste 60 de milioane de Euro pentru terapii. Şi presupun că o dată la doiani veţi face o nouă campanie de vaccinare şcolară, pentru fetele care întretimp au intrat în respectiva categorie de vârstă, nu? Sau „bomoboana” asta oprimesc doar cele care acum au 14-16 ani? Cu tot respectul, matematicaDumneavoastră lasă de dorit.)

- durata (în timp a) eficacităţii vaccinului nu este încă lămurită.Întrebări deschise rămân şi în privinţa a ceea ce este denumit„serotyp-replecement”. Adică ocuparea nişei lăsate libere de HPV16 şi 18 decătre alte tipuri de HPV din cele 100 , sau cel puţin din cele 13 care suntconsiderate ca fiind declanşatoare ale unui cancer.

- vaccinul produce deseori la efecte secundare, în unele cazuri chiargrave. În studiile efectuate au fost semnalate afecţiuni alergice şiautoimunitare. Tromboze, colapsuri, şi deranjamente neurologice. O sarcinătrebuieşte complect exclusă înainte de efectuarea unui vaccin. Efecte secundarepe termen lung nu sunt sistematic studiate.

- în baza datelor insuficiente sau neverificabile, în mod normal vaccinular trebui eliminat din lista vaccinurilor recomandabile.

- cum sunt reglate cazurile în care efectele secundare produc daune majoresănătăţii unor tinere fete, în România. Cine plăteşte despăgubirile? Măîndoiesc că producătorii. Deci, Guvernul? Ministerul sănătăţii? Păi parcă nuexistau destule fonduri ca să tratăm măcar persoanele care au deja cancer decol uterin, nu?

Stimate Domnule Streinu-Cercel, Stimate Doamne şi Domni de la MinisterulSănătăţii,

   cu doar o zi înainte de a face Dumneavoastră cunoscutăintenţia de a vaccina „fără acordul părinţilor” fetele din România(campanie şcolară) am auzit în jurnalele de ştiri din Germania o ştireinteresantă: firma Merck relatează pentru anul în curs însemnate pierderi înîncasările preconizate iniţial. De asemenea Merck a pierdut la bursa americanăacum câteva zile 4% la valoarea acţiunilor. Ceea ce este mult! Deci evidentMerck se află în dificultate.

   Să nu vă supăraţi că vă întreb (desigur că nu am dovezi, căcialtfel nu v-aş ruga să nu vă supăraţi), dar cui foloseşte acestă campanie naţionalăde vaccinare? României sau firmei Merck? Şi asta la doar o lună după ce s-adecis campania de vaccinare forţată contra gripei porcine (ajutor pentru GlaxoSmithKline? Despre ei nu am auzit cum că ar avea dificultăţi financiare).

 

                                                                                                           Cu stimă, Quibono.

Vaccinareaforţată, Auschwitz-ul medicinei româneşti ! (titlul aparţine quibono)

Scris de Luca Dezmirpe 30 October 2009

Dupa o activitate de 15 ani ca medic, am crezut ca in acest domeniu nu ma maisurprinde nimic.
Tocmai mi s-a demonstrat ca nue asa. Culmea, acest lucru vine din partea unui alt medic…
Pentru simplitate, voi reproduce pasaje relevante dinstirile care au fost sursa de inspiratie a acestui articol.
Elevele de 13 ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din parteaparintilor, a anuntat Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat in MinisterulSanatatii, la videochat-ul
REALITATEA.NETLIVE.
Nu se mai cere aviz pentru vaccinare. Se va proceda cala orice campanie de vaccinare scolara. Se anunta cu o zi inainte, iar cineeste bolnav anunta ca nu se prezinta la scoala. (sursa)
In momentul in care am citit aceasta stire mi se parea ca am glisat, penesimtite, intr-o lume paralela, un melanj intre “1984″ si experimentelemedicale naziste din lagarele de concentrare. In primul rand am verificat dinnou sursa: este vorba de
realitatea.net, site-ul trustului de presa Realitatea-Catavencu. Nicidecum un blog incare se promoveaza isteric fragmente din teoria conspiratiei.
Instantaneu mi-am amintit de un drept fundamental al omului, un dreptfundamental al pacientului: acela de a refuza un tratament propus de mediculcare il trateaza:
Pacientul are dreptul sa refuze sau sa opreasca o interventie medicalaasumandu-si, in scris, raspunderea pentru decizia sa; consecintele refuzuluisau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului.
— Art. 13 din Legea nr. 46/2003 a drepturilor pacientului, completata de Normade aplicare din 7 aprilie 2004, elaborata de Ministerul Sanatatii.
M-am informat cu privire la dreptul de decizie asupra efectuarii uneiinterventii medicale la copii:
In ceea ce priveste minorul, caruia ii lipseste capacitatea de a consimti,trebuie tinut seama de faptul ca o interventie nu se poate efectua decat sprebeneficiul sau direct si numai cu autorizatia reprezentantului legal, sau aunei alte autoritati, persoane ori instante desemnate prin lege. (sursa)
Academia Americana de Pediatrie (The American Academy of Pediatrics, AAP) aargumentat ca “intreaga doctrina” a consimtamantului informat prezinta oaplicabilitate particulara in pediatrie. In consecinta, conform AAP,consimtamantul poate fi acordat numai de catre pacientul “cu capacitateadecvata de decizie si cu imputernicire legala.
Parintii (sau alti apartinatori legali) pot acorda consimtamantul informat, iarcopilului i se solicita sa-si dea acordul informat ori de cate ori este nevoie.AAP noteaza ca acordul solicitat are relevanta mai mare cand “interventiapropusa nu este esentiala pentru viata copilului si/sau poate fi practicatafara un risc substantial”. (sursa)
Mi s-au confirmat informatiile pe care le stiam deja:
1.orice pacient are dreptul de a refuza un tratament sau procedura medicala;
2.orice tratament sau procedura medicala care se acorda unui copil se poaterealiza numai dupa ce s-a obtinut consimtamantul parintelui.
Si totusi, in Romania de vis in care traim, acestedrepturi exprimate clar in lege sunt considerate nerelevante de catre unsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.
Sincer sa fiu, chiar nu ma intereseaza ce intentioneaza respectivul functionarde stat sa-mi impuna, eu voi refuza activ orice atingere a drepturilor mele siale copilului meu.
Pentru ca am o fetita de 13ani care se incadreaza in segmentul vizat de campania de vaccinare aMinisterului Sanatatii.
Apropo de campanie:
DECIZIE. Parintii fetitelor de clasa a VI-a si a VII-a vor participa la unsondaj privind vaccinarea contra HPV, comandat de Ministerul Sanatatii.
Daca jumatate dintre cei o mie de parinti chestionati vor fi de acord sa isivaccineze fetitele si inteleg in ce consta imunizarea, MS va incepe campania devaccinare. (sursa)
Aparent, aceasta stire arata o stupizenie de nedescris a factorilor de deciziedin Ministerul Sanatatii. A declansa o campanie de vaccinare in functie de unsondaj (de opinie!) efectuat in randul populatiei este ca si cum ai decide cetip de aripi sa montezi unui avion cu reactie facand un sondaj de opinie inrandul florarilor. Sper sa nu se supere florarii pe mine, dar cred cainformatiile pe care le detin despre aerodinamica si design in aviatie nu suntsuficiente pentru a construi un avion care sa zboare cu succes.
Din pacate nu e vorba de stupizenie, ci de o politica focusata de a fortapopulatia sa accepte un anumit tip de vaccinare.
E suficient sa faceti un surf lejer pe net si veti vedea o multime de bannerecare promoveaza vaccinarea contra HPV, este suficient sa va plimbati in oras sisa vedeti bannere publicitare care duc o campanie agresiva de sustinere aacestui vaccin. Aici e vorba de interese financiare majore, care suntinstrumentate abil, pe diferite canale, inclusiv pe cele oficiale.
Sunt medic si va spun cu sinceritate: recunosc eficienta unor anumite tipuri devaccinuri. Fata mea a facut setul de vaccinuri obligatorii (DTP-difterie,tetanos, pertusis; poliomielitic, hepatita B etc.).
In schimb am refuzat categoric vaccinarea contra HPV din motive clare:
•este un vaccin nou, aparut de cativa ani, la care nu se cunosc efectelesecundare ce pot aparea pe termen lung;
•Gardasil (vaccinul contra HPV) produce pe patru ori mai multe decese decatcelelalte tipuri de vaccinuri (sursa);
•campania americana de vaccinare cu Gardasil-Silgrad a produs 19 decese in 2007si 28 de decese in 2008 (sursa);
•FDA (Food and Drug Administration), institutia care se ocupa cu avizareamedicamentelor in SUA, a documentat 6723 de cazuri adverse la injectarea cuGardasil din care 1061 au fost considerate serioase iar 142 au fost consideratea fi amenintat viata persoanei vaccinate (sursa);
•sunt o multime de inregistrari video pe internet cu declaratii ale victimelorefectelor adverse ale acestui vaccin, adolescente si preadolescente la care s-aadministrat Gardasil (vezi lista de resurse de la sfarsitul articolului).
Ia mai gandeste-te...
Privind lista de mai sus, ca parinte in primul rand si ca medic in al doilearand, ma ingrozesc. Nu sunt dispus sa expun fata mea unor asemenea riscuri.Sunt constient de riscurile unei infectii cu HPV si de complicatiile acesteia,dar riscul poate fi redus pana la disparitie prin metode de bun simt, printrecare o viata sexuala de cuplu, normala, in opozitie cu o viata sexualalibertina, cu mai multi parteneri. Acesta este mesajul pe care il transmitfetei mele.
Va intrebati, probabil, de ce a aparut un asemenea articol intr-un site dedezvoltare personala cum este Empower.ro. Motivele sunt mai multe, pentru carezultatul unei preocupari constante pentru dezvoltarea personala inseamna:
•curajul sa-ti aperi drepturile;
•capacitatea de a te lupta pentru tine si pentru cei dragi;
•inclinatia de a condamna public o nedreptate, o constrangere care ti seimpune, din partea statului sau a oricarei structuri organizationale;
•dorinta de a informa oamenii despre pericolele care ii ameninta (pe ei sau pecopii lor).
Sunt sigur ca voi, cei care cititi aceste randuri, simtiti ca si mine. Suntsigur ca, indiferent daca aveti sau nu copii, sunteti revoltati de modul incare se incearca sa ni se nege drepturile legale.
Suntsigur ca simtiti nevoia sa faceti ceva.
Ce putem face? Sa ne opunem pasnic!
1. Transmiteti mai departe acest mesaj!
•Recomandati acest articol (copiati adresa URL din browser) prietenilor sicunoscutilor vostri. Luati lista de adrese de email pe care o aveti sitrimiteti tuturor link-ul spre acest articol sau copiati articolul in corpulmesajului.
•Rugati prietenii vostri sa faca acelasi lucru, pentru a transforma acest mesajintr-unul viral.
•Daca aveti un blog, scrieti un articol in care puneti link-ul spre articolulde fata.
•Daca aveti un cont de Facebook sau de Twitter, puneti un scurt mesaj cu linkspre acest articol.
•In orice discutie legata de subiectul de fata, nu stati pasivi, incercati sadati informatia mai departe!
2. Daca sunteti parinti, organizati o miscare de rezistenta la scoala copiluluivostru.
•Informati copilul sa refuze orice vaccin pana nu vadati acordul scris.
•Vorbiti cu parintii din clasa pentru a organiza osedinta in care sa dezbateti problema vaccinarii si a necesitatii acorduluiscris din partea parintelui.
•Organizati o intalnire la nivel de scoala cu toti parintii pentru a discutaaceasta problema.
•Initiati semnarea unei declaratii comune a parintilor si a comitetului deconducere al scolii in care aratati ca refuzati orice vaccinare a copiilorinainte de a fi informati si de a semna o declaratie de acceptare din parteaparintilor.
Sunt drepturi stabilite prin lege, dar inainte de aceasta sunt drepturinaturale!
Fiecare parinte are dreptul de a lua decizii referitoare la sanatatea si viatapropriului copil. Nimeni nu va poate lua acest drept decat daca veti renunta lael, din comoditate sau din necunoastere.
Puterea a fost dintotdeauna in numarul oamenilor solidari unei idei. Dati maideparte acest mesaj, impotriviti-va vaccinarii copiilor fara acordulparintilor. Iar daca altii nu vor fi de acord, faceti singuri ce considerati afi mai bine pentru viitorul copiilor vostri.
Multumiri
•Ii multumesc lui Valentin Bora pentru ca mi-a trimis prin email link-urile cuarticolele dedicate problemei vaccinarii copiilor fara acordul parintilor.
•Ii multumesc lui Ionut Ciurea pentru ca a fost de acord sa publice acestarticol in Empower.ro.
Resurse
Lista cu inregistrarile video ale victimelor efectelor secundare sau aleparintilor persoanelor decedate in urma administrarii vaccinului HPV(Gardasil-Silgrad):
•Gabrielle Swank
•Christina Richelle Tarsell (decedata)
•Megan (decedata)
•Tanara Kenzie
•Ashley Ryburn
•Mikaela
•Becca Hougas
•Brittney
•cazuri in mass media

  AcestE-mail l-am primit chiar în această seară (05.11.2009). Circula de 2 zile înInternetul german şi este scris de o foarte cunoscută doctoriţă germană,Juliane Sache, după care am trasdus trei articoe pe care le puteţi găsi larubrica AIDS din acest Site.
   In Germania foarte multa lume nu are de gând sa se vaccineze, şise pare că guvernul Germaniei, în ciuda propagandei făcute în presa germană, vacam ramâne cu vaccinurile "în braţe".
  Mă rog la Dumnezeu ca măcar de data asta românii să înveţe ceva bun dela nemţi. Iata traducerea exactă a E-Mail-ului:

Pentru cine încă nu ştie ! 

   Ambele vaccinuri contra aşa-numitei gripe porcine, Pandemrixşi Focetria, conţin ca adjuvant (întaritor) Squalen. În vaccinurile umane acestSqualen a folosit ca întaritor în vaccinurile administrate soldaţilor americanidin primul război al Golfului (cel din timpul lul Bush tatăl). 23-27% (decipractic fiecare al partrulea soldat), chiar şi cei cei care au rămas acasa,deci nu au participat efectiv la acţiunile militare din zona Golfului, s-aîmbolnăvit de aşa-numita „boala a războiului Golfului”, care se manifestă prinoboseală, fibromialgie (reumatism muscular), preobleme de memorie şiconcentrare, dureri de cap permanente, epuizare şi dureri difuze. Aceastaafecţiune poate provoca şi probleme digestive precum şi erupţii pe piele.Situaţia îm aceasta afecţiune (starea de sănătate a pacienţilor) nu s-aîmbunatăţit nici până astăzi, deci după 18 ani.

   La 95% dintre vaccinaţii care suferă de sindromul „războiuluiGolfului” au fost găsiţi în organism anticorpi Squalen, în timp ce la ceivaccinaţi dar care nu s-au îmbolnăvit procentul acestor anticorpi a fost de 0%.

   De abea după 10  ani de la aceasta campanie de vaccinareministerul de Război al USA a recunoscut prejudiciile aduse de acest vaccin,respectiv de substanţa sus-numită.

   Dacă guvernul Germaniei îşi va impune dorinţa de a vaccinacirca 35 de milioane de oameni, se poate uşor socoti (după datele dejacunoscute din USA) că circa 8-9 milioane de cetăţeni germani, pentruurmătoarele decenii vor suferi datorită unor simptome ca oboseală cronică,fibromialgie, etc.

 

Trimiteţi acest E-Mail la câţi mai mulţi dintre cunoscuţii Dumneavoastră.

 

Juliane Sacher
Fachärztin für Allgemeinmedizin (Medic specialist de medicină generală)
Bergerstr.
175
60385 Frankfurt
T: 069 - 921 89 90
F: 069 - 921 89 990
www.praxis-sacher. de

Lumea înalertă maximă:

Zilnic titluri alarmante despre gripa porcină – Comparaţii cu „gripaspaniolă“ din

1918-1919,care se pare că a făcut circa 50 de milioane de victime – Scenariiapocaliptice.

 

  Aşa cum ne informează „Ziarul medicilor“ , din Aprilie, de când a izbucnitgripa porcească (scuzaţi, porcină), circa 440.000 de oameni s-au infectat cuvirusul „terminator“ H1N1, dintre care 40.000 doar în Germania, dintre caremarea majoritate sunt din nou sănătoşi bine-merci. În toată lumea 6.640 depersoane au decedat, zice-se, din cauza gripei porcine. Printre care 14cetăţeni germani. Dintre care 12 cu grave afecţiuni croniceanterioare infectării cu virusul „killer“.

  Şi totuşi, dacă se compară datele respective cu gripele sezonale(normale) care vizitează în fiecare an Germania, şi în urma cărora circa unsfert din populaţia Germaniei are de suferit (circa 20 de milioane de persoane)se constată foarte uşor că această gripă porcină este “un mic copil” pe lângăgripa normală (sezonală).

  Aşa cum arăta şi virologul Prof. Detlev Krüger cu puţin timp în urmăîntr-un interviu dat programului “Tagesschau” (program de ştiri al televiziuniigermane), gripa normală cauzează în fiecare an în Germania decesul a circa20.000 de persoane (în timpul gripei din 1995-1996, tot o gripă sezonalănormală, au decedat chiar 31.000 de persoane).

  Dacă se ia în considerare faptul deja bine cunoscut că în Germaniacirca un sfert din populaţie suferă de pe urma unei gripe sezonale, dintre care20.000 decedează, asta ar însemna 0,1 la sută dintre persoaneleinfectate/îmbolnăvite.

   În cazul gripei porceşti (pardon) sunt însă semnalate doar 14cazuri de deces, din circa 40.000 de îmbolnăviri, ceea ce reprezintă 0,035procente din numărul de persoane îmbolnăvite de gripa-şniţel. Iar în comparaţiacu rata mortalităţii totale din Germania, care este anual la circa 800.000 depersoane, rezultă un procent de 0,00175!!!

   Preşedintele Societăţii germane pentru medicină generală,Prof. Michael Kochen declara revistei “Welt” că virusul “nu este nici pedeparte atât de periculos, precum se înceară a fi descris în unele declaraţiicare nu au alt scop decât crearea de panică.”

   Acest lucru îl confirmă şi tovarăşa Margaret Chan, directoaregenerală a Organizaţiei mondiale a sănătăţii, care declara postului german deteleviziune ARD că: “Nici o altă pandemie nu a fost atât de timpuriudescoperită şi atât de îndeaproape urmărită.”

   Bravo, mon cher! Adică este tot meritul tovarăşei Chan că adescoperit, împreună cu comilitonii ei, “porcăria” la timp. Porcărie care,fiind descoperită, s-a ruşinat rău de tot şi nu a mai avut curajul să ne omoarepe capete.

   Pe de altă parte, şi concernele farma recunosc că este oadevărată “porcărie” faptul că oamenii nu se mai arată atât de impresionaţi şisperiaţi, şi nu mai dau fuga la doctor să se lase traşi în ţeapă.

   Docmai de aceea ministru vietnamez al sănătăţii din Germania,Phillip Rösller (acuma , dacă tovarăşa Chan este şefă la OMS iar samuraiulFukuda este adjunct, cine putea fi în Germania ministru al sănătăţii? – tot unasiatic, un vietnamez cetăţean german, nu?) declara că nu există suficientvaccin pentru toată lumea.

   Mare şmecherie. Se induce ideea ca vom ramâne fără vacin, întimp ce realitatea este că guvernului german îi este frică să nu cumva sărămână cu vaccinul (cumpărat deja) în braţe, nefolosit adică.

   Ceea ce, să vă spun sincer, mă uimeşte şi pe mine, este faptulcă nemţii, în general foarte ascultător la ordinele venite de sus (sindromulBismark), nu mai “pun botul” la minciunile concernelor farma, politicienilor şimedicilor alopaţi interesaţi în această afacere cu “ţeapa porcească”.

   Mă întreb oare cum o stü problema în Romania? Cu trasul înţeapă. Că o ţară ca Germania, cu criză financiară cu tot, totuşi o putereeconomică, iţi mai permite încă să arunce câteva zeci de milioane pe fereastră,este una.

   Dar că o ţară ca România, a cărui “echilibru financiar” estede “cacao”, aruncă atâţia bani în vânt (pe două campanii de vaccinaresilit-forţat-obligatorii, HPV şi gripă), în loc să-i folosească mult mai cufolos, asta mi se pare cel puţin ciudat. Vă las pe Dumneavoastră să găsiţiun termen mai potriv pentru cel de “ciudat” al meu.

 

                                                                                                        Qui bono.

Lista efectelor secundare şi mirosul pestilenţial al corupţiei

   Luni 16 noiembrie 2009  Düsseldorf (AP)

Dureri de cap, febră, epuizare sau în cazurile mai grave un şoc alergic –lista efectelor secundare ale vaccinului Pandemrix este lungă. Numărulcazurilor suspecte cu reacţii nedorite creşte continuu de la începutul luiNoiembrie, cu 59 de cazuri, până la sfârşitul săptămânii trecute (14 Noiembrie)cu 197 de cazuri, conform băncii de date a Institutului Paul Ehrlich.Deocamdată nu au fost făcute comentarii asupra acestor cazuri. Desigur, căci nusunt lucruri prea comode.

   Cel mai tânăr vaccinat cu efecte nedorite are 10 luni, cel maiîn vârstă 79 de ani. Cel mai adesea apar reacţii la locul injecţiei (umflăturişi înroşeli) precum şi reacţii generale care pot apare după un vaccin. Printreacestea se numără durerile de cap, febra, epuizarea, durerile musculare şi deîncheieturi, greaţa sau inflamaţiile nodulilor limfatice. La unele persoanevaccinate au apărut şi reacţii alergice extreme. Acestea duc deseori la căderiale sistemului circulator sau la leşinuri, iar în cazurile extreme, fără ointervenţie de urgenţă a medicilor, se poate ajunge chiar şi la deces.

   Autopsia bărbatului din Turingia, de 55 de ani (am mairelatat) nu a fost încă efectuată. Se presupune că a decedat în urma unuiinfarct. Totuşi se pare că ar fi vorba şi de o legătură între decesul său şireacţia de imunizare provocată de vaccin. În orice caz, respectiva persoană nuavea boli cronice anterioare. Cu alte cuvinte, era sănătos.

   Institutul Paul Ehrlich consideră că, datorită adjuvanţilor(întăritorilor ) din vaccin, reacţiile şi efectele secundare sunt mai frecventeşi mai puternice decât în cazul unui vaccin anti-gripal normal.

   (Note Qui bono: Am trimis un E-Mail la InstitutulI.Cantacuzino, rugând să mi se spună dacă vaccinul folosit în Romania conţineîntăritori sau conservanţi. Bineînţeles ca nu am primit nici un raspuns.Dealtminteri, aş fi fost surprinsă să primesc vreunul.)

   Institutul Robert Koch afirmă că până în prezent s-auînregistrat 54.000 de îmbolnăviri cu gripă porcină, marea lor majoritate cu oevoluţie mai blândă decât în cazul unei gripe sezoniere normale. (Sursa:www.pei.de)

   În timp ce în Germania mediile nu prea vorbesc despre cazurilede decese ca urmare a vaccinării, în Suedia acestea sunt numărate (şioficializate) cu atenţie. În fiecare zi se fac cunoscute noi decese cauzate devaccin. Până în prezent sunt raportate 4 decese, relatează din Suedia GerhardWisnewski. În toate cele 4 cazuri este vorba despre persoane care aveauprobleme de sănătate anterioară. Se sugerează din ce în ce mai des că vaccinular putea „fi periculos” pentru acele persoane care au probleme cronice desănătate, ori cel puţin în Germania (dar mi se pare că şi în Romania) tocmaiaceste persoane sunte cele cărora li se administrează prioritar vaccinul! O serie de discuţii şi îngrijorări au fost provocate de decesul unei femei de65 de ani (din Suedia) care după administrarea vaccinului a avut grave problemerespiratorii. Ori se ştie deja că problemele respiratorii sunt unele dintreprincipalele simptome ale Sindromului Guillain-Barre, care apare destul de desca urmare a unei vaccinări. (Sursa : Dagens Nyheter - Suedia)

 

17.11.2009 ddp/afp/msn

   Intre timp, în Germania numărul cazurilor de decese apărute lascurt timp după administrarea vaccinului a cresut la 7. Iar numărul persoanelordecedate ca urmare a gripei porcine a ajuns la 19. Ceea ce înseamnă ca laaproape 3 persoane decedate din cauza gripei, a decedat una din cauzavaccinului. Nu mi se pare un raport prea măgulitor pentru vaccinul contragripei porcine. Printre aceste 7 persoane, este vorba şi de un copil în vârstăde 21 de luni, care a decedat în urma unui infarct pulmonar. Copilul era gravbolnav înaite de a i se administra vaccinul. Totuşi, oricât de cinic sună,vaccinul „i-a pus capac”.

   Un alt bărbat de 46 de ani a decedat la o zi dupăadministrarea vaccinului în urma unui infarct, la fel ca şi bărbatul de 55 deani din Turingia. O femei de 65 de ani din Wuppertal a decedat la 2 zile dupăvaccinare. Suferea de diabet.

   Pînă la sfârşitul săptămânii trecute, Institutul Paul Ehrlichcontabilizase deja 652 de „efecte nedorite” la cele 197 de persoane carefuseseră înregistrate ca având probleme de sănătate cauzate cert de vaccinulcontra gripei porcine.

 

Cam aşa stau lucrurile în momentul de faţă în Germania. Deci, să ne punemîncă o dată întrebarea:

Qui bono?   

Răspunsul ni-l dă (poate) următorul articol:

 

Gripa porcină şi mirosul petilenţial al corupţiei

După un articol de F. William Engdahl

   Detalii asupraactivităţilor criminal-iresponsabile ale înalţilor funcţionari ai OrganizaţieiMondiale a Sănătăţii (OMS) – care au declanşat pe plan global alarma uneipandemii provocată aparent de virusul gripei porcine H1N1 – ies treptat lasuprafaţă. În USA şi Marea Britanie, membrii comisiilor de aprobare şi omologarea vaccinurilor au acceptat introducerea pe piaţa a unor vaccinuri care nu aufost îndeajuns testate în legătură cu efectele secundare pe care le pot provocasau cu eficacitatea lor reală contra anumitor agenţi patogeni.  Şi astaîncă nu este totul. Mai nou s-a aflat că un înalt membru al Consiliului pentruomologarea vaccinurilor în Marea Britanie figurează pe listele de salariaţi aiunuia dintre cele mai mari concerne farmaceutice profilat pe producerea devaccinuri.

   Autoritateaepidemiologică britanică responsabilă cu situţiile de urgenţă în domeniulsănătăţii şi cu posibilele ameninţări epidemiologice este consiliată de cătreun grup de „oameni de ştiinţă” denumit Scientific Advisory Council forEmergencies sau SAGE (Consiliul consultativ pentru situaţiile de urgenţă).

    Unul dintre ceimai importanţi membrii ai acestui Consiliu, Profesorul Sir Roy Anderson, estemembru plătit în consiliul de conducere al firmei GlaxoSmithKline, firmă careproduce medicamentele antivirale Relenza precum şi vaccinul contra A/H1N1 saucum este mai popular cunoscut, gripa porcină.

    SAGE este un Consiliu format din20 de membrii, care este responsabil cu elaborarea planurilor de acţiune încazul apariţiei pericolului unei epidemii virale. Sir Roy Anderson, pe lângă prezenţasa ca important membru în acest Consiliu (pentru care desigurn că esteremunerat de către guvernul britanic) mai funcţionează şi ca Director în cadrulconcernului farma GSK, cu un salariu de 130.000 de Euro pe an. Iar GSK vindeguvernului britnic vaccinuri contra gripei porcine şi medicamente antivirale.Şi nu numai guvernului britanic. Mai avem cunoştinţă şi despre alte guvernefoarte doritoare de tot felul de vaccinări obligatorii.

   Conflict de interese?

   Da de unde, domnule! Viaţa e grea, crizafinanciară s-a agravat, şi în ziua de azi nu te mai poţi descurca cu un singursalariu. Păi tot românul are în vremurile astea grele câte două Job-uri, baunii chiar trei. Iar noi, cârcotaşii, ne legăm de săracul om, că, vezi Doamne,de ce are el două slujbe, nu?

   Dar să lăsăm gluma, ca treaba-i serioasă. În Anglia o serie deorganizaţii non-guvernamentale au cerut demisia lui Sir ăsta. În acelaşi timpatât guvernul (care nu poate acuma spune că nu ştia faptul că Sir suge de ladouă ţâţe) precum şi GSK (căruia nu-i convine să-şi piardă pionul din cadrulConsiliului respectiv) neagă evidenţa unui conflict de interese, în încercareade a diminua proporţiile scandalului.

   Interesant este faptul că Anderson a fost una dintre primelepersoane din Anglia care a facut declaraţii publice cu privire la pericolulunei pandemii (ăsta-i mai vizionar decât Mama Omida!). Într-un interviu acordatpostului de radio „Radio Four Today” pe data de 1 Mai a.c. (deci la doar 2sătămâni după aşa-zisa „izbucnire” a gripei porcine în Mexic), Sir face elogiulmedicamentelor antigripale (de provenienţă GSK, nu?) şi solicită folosirea lorpe scară largă. Desigur că în acest interviu nu se şopteşte nimic despreapariţia sa pe ştatul de plată al concernului GSK.

   Ca urmare a acestei „groaznice pandemii de gripă” ( care are oevoluţie chiar mai blândă decât o gripă sezonieră obişnuită, ceea ce-i face pemulţi să afirme că nici nu există de fapt o nouă tulpină, sau dacă ea existăatunci mutaţia s-a efectuat în sens invers, de la mai rău spre mai bine)GlaxoSmithKline a putut raporta un câştig-record de 2,4 miliade de Euro întrei luni! Din vânzarea medicamentului Relenza (un inhalator care sedoreşte o alternativă la Tamiflu) se estimează un câştig de 700 milioane deEuro. Iar la această sumă se mai pot adăuga încă 2,3 miliarde de Euro începândcu Septembrie, când vor fi scoase pe piaţă vaccinurile contra gripei porcine.Acţiunile GSK la bursă au crescut deja din Mai până în prezent cu 10%!

   În 2001, când a izbucnit în Anglia epidemia de febră aftoasăla animale, Anderos era unul dintre consilierii lui Toni Blair. Sfatul(recomandarea) lui Anderson a condus la masacrarea absolut inutilă a şasemilioane de animale. La Universitatea Oxford, Profesorul Anderson a constituitsubiectul unui alt conflict de interese (încălcare de reguli) deoarece nu afăcut cunoscut faptul că era şi acţionar la International Biomedical andHealth Sciences Consortium, o firmă de consiliere din domeniul biomedicaldin Oxford. Firma respectivă făcea donaţii către centru de cercetări unde lucraşi Anderson. Astfel că Sir Roy a trebuit să-şi dea demisia. Drept urmare Sir alnostru s-a mutat la Imperial College din Londra, iar mai târziu a devenit şefulsecţiei de ştiinţă din Ministerul Apărării al Marii Britanii, înainte ca înanul trecut să devină şi Rectorul Imerial College din Londra, de unde maiprimeşte un salariu de 460.000 de Euro anual.

   Dacă luăm în calcul şi salariul de la Ministerul Apărării,care nici ăla nu cred că-i tocmai „de mizerie”, înseamnă că Sir al nostru sugela „patru ţâţe”. Are partu Job-uri!

     E, stimaţi concetăţeni români, de data asta Sirne-a tăiat. Ne-a întrecut englezu.

 

   Acuma, ce au în comuni Ministerul Apărării, firmaGlaxoSmithKline, universitatea Imperial College şi Consiliul epidemiologicbritanic? Lăcomia! Banul!

   Şi ... Qui bono? În mod sigur Sir Roy Anderson. Asta înMarea Britanie!

   Iar la noi? În Romania? Căci se ştie doar, românul învaţăfoarte repede lucrurile rele, mai ales atunci când este vorba despre bani!Despre foarte mulţi bani!

Ce conţin instrucţiunile însoţitoare ale vaccinului H1N1 produs deNovartis?

Păi ce să conţină: daune aduse sănătăţii!

 

   Au aparut în Internet instrucţiunile ce însoţesc vaccinul H1N12009 monovalent produs de Novartis. În ele se poate citi că vaccinul respectivse bazează pe un vaccin anterior denumit Fluvirin şi că respectivul vaccinpoate produce o serie de efecte secundare grave şi poate aduce o serie deprejudicii sănătăţii, precum sindromul Guillain-Barre, vasculită, şocanafilactic şi chiar moartea.

   Toţi cei care s-au mai ocupat cu tema vaccinuri ştiau dejaaceste lucruri. Ceea ce este aici nou, este faptul că Novartis însuşirecunoaşte toate aceste posibile efecte negative.

   Data de pe hartia respective este SEPTEMBRIE 2009, decipractic cel mai nou vaccin.

   Sub urmatorul link puteţi citi în originalul englez întreagalistă de grozavii (format pdf):

 

http://www.fluscam.com/Vaccine_Package_Inserts_files/Novartis_A-H1N1_2009_Monvalent_VaccinePackageInsert_BasedOn1980Approvalfor%20Fluvirin_UCM182242.pdf

 

    Printre altele, gasim urmatoarea informative: copiiîntre 4-8 ani vor primi două vaccinuri a 0,5 ml la interval de o lună. Adulţiişi copii de peste 10 ani vor primi doar o doza de 0,5 ml.

    Asta probabil pentru ca să le intre ălora mici (şiobraznici) chestia asta bine “în cap”.

    De asemenea în hartia respective se poate citi (eu unulam facut-o cu groază) că o doza de 0,5 ml conţine Thiomersal ca siconservant (vezi în virus-Mania Cap.VII articolul lui Robert Kennedyreferitor la Thiomersal), despre care se stie ca are în componenţă mercur(25 de micrograme). Mercurul este o otravă extrem de toxică pentru sistemulnervos, şi de aceea nu ar trebui folosit. Datorită acumulării de mercur dinmult prea multele vaccinuri administrate copiilor se presupune că apar o seriede deficienţe cum sunt de exemplu autismul.

    Iata o inşiruire pe scurt din lunga listă de efectenedorite:

dureri la locul vaccinarii, iritaţii şi umflături, frisoane, febră,epuizare, astenie, edeme pe faţă, dereglări ale sistemului imunitar, reacţiihipersenzitive care pot duce la stări de şoc şi chiar la deces, dereglări aleinimii şi sistemului circulator, vasculită, leşinuri, deranjamente digestive,diaree, greaţă, vomă, dureri abdominale, dereglări ale sângelui şi limfei pânăla paralizie, daune aduse creerului şi…. lista este mult prea lungă.

  Şi pentru ce toate acestea? Pentru o gripă (porcească) care pânăacuma evoluează mai blând decât normalele gripe sezoniere. Pai mai bine fac ogripă, stau 7 zile acasa sub plapumă cu cana de ceai langă mine, şi nu mă doarecapul.

   Înca o data, cine este atât de inconştient să-şi facă singur,cu mâna lui, aşa ceva, înseamnă că merită ….

              Nota 10 la Lucru Manual.

     Qui bono pentru a se face o astfel deisterie dintr-o gripă normală?

     Qui bono pentru a se vaccina întreagapopulaţie, ba chiar forţat?

     Qui bono pentru ca deja de un an de zilepoliticienii, concernele farma şi autorităţile de

                    sănătate să ne pregătească de o “iminentă pandemie care va duce la dispariţia

                    umanităţii”?

     Qui bono de pe urmadeja anunţatei mutaţii viitoare a virusului? Ăştia-s mai tare ca Mama

                   Omida, le stiu pe toate dinainte. Dar cu ce scop?

     Qui bono?

           Mi se pareevident că aici nu-i vorba de sănătatea noastră, ci de cu totul altceva.

           De buzunarullor!

 

Informaţii preluate de pe www.alles-schallundrauch.blogspot.com (miercuri 30 Septembrie 2009)

Prima victimă a vaccinului contra gripei porcine?

 

   Aşa cum informează ziarul  "ThüringerAllgemeine"  de astăzi, 16.11.2009, un cetăţean în vârstă de 55 deani din Eichsfeld (landul Turingia) s-a vaccinat joi contra gripei porcineH1N1, iar în noaptea de joi spre vineri a decedat.

   Ministra sănătăţii din Turingia, Heike Taubert (SPD) adeclarat ziarului mai sus amintit că va fi cercetată o eventuală legăturădintre administrarea vaccinului şi decesul respectivei persoane. Se presupuneca va fi evectuată şi o autopsie.

   Nu se cunoaşte nimic deocamdată despre afecţiuni croniceanterioarea prezente la respectiva persoană şi nici despre vreo intoleranţă aacestei persoane faţă de respectivul vaccin. MinistraTaubert nu a putut fi contactată duminică pentru alte eventuale declaraţii.

 

Aceasta a fost ştirea tristă de astăzi dimineaţă, 16.11.2009.

Probabil că, la fel ca şi în alte cazuri, fiind vorba despre o"eventuală" legătură cu vaccinul, tot mortul o să fie de vină.

Citeşte şi dă mai departe!

Medicul francez Jean-Jacques Crèvecoeur, care practică în Canada, a scrisla sfârşitul lunii Septembrie un comentariu la adresa actualei gripe porcineH1N1, care circulă în Internet sub forma unei scrisori deschise. Am primit aceastascrisoare de la o prietenă din Germania, şi am tradus-o pentru Dvs, întrucâtconsider că o serie de elemente foarte interesante şi mai puţin cunoscute suntcuprinse în aceste rânduri.

Iată mai întâi conţinutul respectivei scrisori deschise:

 

   „Cunosc foarte bine politica din domeniul sănătăţii, atât pentru Europa cât şipentru America de Nord, şi sunt sigur că şi europenii vor găsi, cu puţinăstrăduinţă, informaţiile de care au nevoie pentru a şti care trebuie să fiereacţia lor faţă de gripa porcină. În esenţă, de la o ţară la alta, de la uncontinent la altul, diferite sunt doar denumirile legilor sau numeleminiştrilor resortului de sănătate, dar politica în sine este aceaşi. Pentru căea este cea a concernelor farma şi a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, braţuloperativ al acestora. Politicienii sunt doar marionete şi „oameni de paie“ aimafiei industriei farmaceutice.

  Dacă mai suntem încă atât de naivi să credem că nu va exista niciodată ovaccinare obligatorie (citeşte „forţată“), vă invit să încercaţi să daţirăspuns la aceleaşi întrebări pe care mi le-am pus şi eu mie, de când mă ocupcu „Dosarul gripei porcine“. Şi aş dori să vă prezint câteva dintre acesteîntrebări, mistere şi coincidenţe legate de gripa porcină H1N1, la care vă rog săîncercaţi Dvs. să găsiţi răspunsurile şi să trageţi concluziile:

-         care este expilcaţia pentrucare ministra franceză a sănătăţii, Doamna Roselyne Bachelot, deja la începutullui Februarie 2009 (deci înaite cu trei luni de a se şti ceva despre gripa porcină) a cerutunui grup de experţi jurişti să-şi exprime părerea asupra întrebării: „Ar fi ovaccinare obligatorie pentru întreaga populaţie o încălcare a Constituţiei şideci o acţiune ilegală?“ Experţiilor li se cerea astfel să-şi efprime părereade specialişti juridici aupra situaţiei în care, ca urmare a unei stăriexcepţionale, se pot suprima drepturile libertăţii individuale!

-         care a fost motivul (şi scopul), şiîn baza căror argumente ştiinţifice, Organizaţia Mondială  a Sănătăţii(OMS) a modificat, la data de 27 Aprilie 2009, definiţia Pandemiei?  Înainte de această dată,criteriile pentru  declararea unei „Pandemii“ erau mult mai stricte.Astăzi, conform noii definiţii, este de ajuns ca o boală să apară simultan îndouă ţări învecinate, deci în aceeaşi zonă OMS (Mexic şi USA spre exemplu),pentru a se declara starea de Pandemie. Prin această modificare este foarteposibil ca în viitor OMS să declare „alarmă de gradul 6=Pandemie“, pentrufiecare gripă sezonieră, ceea ce înseamnă că vom trăi în permanenţă în„Pandemie“. Aceasta poate permite statelor respective să adopte măsuri deîngrădire a libertăţilor cetăţeneşti!

   Astfel vom avea vara pandemie în emisfera sudică, iar iarnapandemie în emisfera nordică! O situaţie de Pandemie poate duce la declarareastării de urgenţă, ceea ce permite adoptarea de măsuri care devin obligatoriipentru fiecare cetăţean! (Nota quibono:Şi nu oare exact aceste argumente aufost folosite de fostul ministru român al sănătăţii în momentul în care a cerutintroducerea obligatorie a vaccinării: catastrofă naţională!)

-        cum se face că patentul pentru vaccinulcontra gripei porcine (A/H1N1) a fost înregistrat la Oficiul mondial de Patentedeja în anul 2007, deci cu 2 ani înainte ca virusul respectiv (A/H1N1) sădevină din nou activ, virus care dispăruse complect de la „gripa spaniolă“ din1918-1919? (Nota quibono: Au existat mai multe relatări asupra cercetărilorfăcute pe cadavrul îngheţat al unei persoane decedate în 1919 ca urmare a„gripei spaniole“, afirmându-se că virusul respectiv a putut fi izolat înţesuturile persoanei decedate!)

-        care a fost motivaţia şi argumentaţiapreşedintelui Nicolas Sarkozy în momentul în care, la 9 Mai 2009 a aprobat oinvestiţie de 100 milioane de Euro pentru construirea unei fabrici pe producerea vaccinurilor, care urma să fie contruită în... Mexic?

-         de ce în mass-media dinaproape toată lumea nu se citează părerile specialiştilor, şi mai ales nu se prezintăstatisticile oficiale ale OMS, din care reiese foarte clar că în fiecare an, caurmare a gripei sezonale (normale) decedează circa 250.000 până la 500.000 depersoane, ceea ce înseamnă aproximativ 1000 de persoane pe zi?

-         pentru ce aceeaşi mass-medie(aservită cui?) anunţă cu titluri uriaşe  ăp virusul H1N1 a făcut o„grămadă de victime“, în timp ce faptele ne arată că avem de a face chiar cu osituaţie mai blândă decît alte gripe sezonale din anii trecuţi? Conformultimelor date statistice (şi astea modificate de mai multe ori) până înprezent se poate vorbi de circa 2000 de persoane decedate ca urmare a gripeiporcine, în timp ce în mod normal în fiecare an decedează circa 200.000 depersoane în întreaga lamu, ca urmare a gripei sezoniere!

-         care este motivaţia pentrucare, deşi aceste date se cunosc (doar circa 2000 de morţi până în prezent),nenumărate guverne din foarte multe ţări au cumpărat sute de milioane de dozede vaccin, şi asta deja începând din Iunie 2009, când nu existau încă dateclare asupra gripei porcine?

-         sau altfel formulatăîntrebarea: de ce se adoptă tocmai în acest an măsuri supradimensionate, an încare, conform datelor din ultimele decenii asupra gripei sezoniere, gripa are oevoluţie foarte blândă?

-         de ce s-au adoptat în foartemulte ţări legi pentru aşa-zisele „situaţii de urgenţă“, fără să se fi făcutcunoscut textul (conţinutul) exact al acestor legi?

-        care a fost motivul pentru careministrul francez de interne, Brice Hortefeux, a pre-mobilizat încă dinfebruarie 2009 rezerviştii din armată şi jandarmerie deoarece: „... existătemeri că anumite nelinişti sociale se vor produce în vara anului 2009“?

-         care este motivul pentru carearmata USA a fost nu de mult timp dispersată (şi staţionată)  pe întregteritorul USA?

-         care este motivul pentru careîn ultimii ani au fost construite în USA peste 800 de lagăre de concentrare(stau oare în prezent goale)? Care este motivul pentru care aceste lagăre suntadministrate de către FEMA (Federal Emergency Management Agency), organizaţiecare s-a ocupat şi de catastrofele provocate de uraganul Katrina?

-        în vederea cărei „catastrofe“ au foscomandate sute de mii de sicrie în toate statele americane iar în fiecaredistrict au fost pregătite gropi comune?

-       care este motivul pentru care 600 deneurologi britanici au primit pe data de 29 Iulie 2009 o scrisoareconfidenţială de la Health Protection Agency (HPA), prin care li se cere să fieatenţi la o eventuală creştere în viitor a cazurilor de sindrom Guillain Barré,afecţiune care este declanşată prin vaccinuri şi care provoacă o gravădegenerare a nervilor? Şi de ce a omis respectiva agenţie să avertizeze şipopulaţia asupra unui astfel de pericol?

-        cum se face oare că la data de 5 Mai2009 firma Baxter a infestat 72 de kilograme de material pentru vaccin, princare virusurile H5N1 (gripa aviară) şi H3N2 (gripa obişnuită, sezonieră) aufost amestecate împreună, înainte ca acest material să fie trimis în alte şaseţări, din moment ce măsurile de securitate obligatorii (treapta de siguranţăS4), dacă ar fi fost respectate, fac practic imposibilă o astfel de eroare? Aşaceva ar fi practic imposibil, in afara cazului în care acest lucru se urmăreşteintenţionat!

-         de ce nu ni se spune că vaccinulcontra gripei, care există de circa 40 de ani, nu a avut niciopdată un efectpozitiv, ba dinpotrivă? Studiile internaţionale au certificat faptul căvaccinaţii se înbolnăvesc mai des de gripă decât nevaccinaţii!

-        de ce se ţine ascuns faptul că în1918-1919, DOAR persoanele vaccinate au murit de gripa spaniolă, în timpce persoanele nevaccinate nu au fost afectaţi de aceasta? Şi de asemenea că încazul gripei porcine din 1976 a murit doar o singură persoană nevaccinată, întimp ce TOATE celelalte persoane decedate au fost vaccinate anterior? Arputea aceasta însemna că de fapt au murit din cauza vaccinului şi nicidecum agripei?

-         de ce, dacă vaccinurile au, sespune, atât de puţine efecte nedorite, aşa cum nu obosesc autorităţile desănătate să ne asigure, numărul persoanelor care se îmbolnăvesc de hepatită Bşi de screroză multiplă în urma campaniilor de vaccinare din Franţa a crescutde la 25.000 la 85.000 de persoane?

-         care este motivul pentru care ni seascunde faptul că, fără excepţie, toate epidemiile secolului 20 au fostdeclanşate în fapt de campaniile anterioare de vaccinări?

-         de ce este introdus învaccinul contra gripei porcine substanţa Squalen, într-o cantitate (proporţie)de peste un milion de ori mai mare decât în vaccinurile anterioare (amverificat rapurtul substanţelor şi am refăcut calcului de mai multe ori, căcinici mie însumi nu-mi venea a crede!), în timp ce camera reprezentaţilor USA afăcut în mod special acestă substanţă răspunzătoare pentru afecţiune sindromul„războiului Golfului“, o afecţiune care a provocat 180.000 de bolnavi, deci 25%din soldaţii vaccinaţi iniţial contra antaxului? De asemenea această substanţăa fost interzisă spre a fi folosită ca urmare a unei decizii judecătoreşti aunui judecător federal american!

-        care poate fi, pentru Dumnezeu,motivul pentru care, tocmai cu un astfel de vaccin periculos, sunt în primulrând vaccinate femeile însărcinate şi copii, când în mod normal ar trebui săfie întâi vaccinate persoanele în vârstă precum şi cele cu avecţiuni cronice! (Notaquibono: Păi, aceştia deja sunt bolnavi, deci clienţi plătitori la concernelefarma, pe cand copii în marea lor majoritate sunt sănătoşi, deci nu au nevoie –încă – de binefacerile industriei farmaceutice. În viitor vor avea însă nevoie.Se deschid noi pieţe, se câştigă noi clienţi!). Motivaţia, totalcaragioasă, a fost dată (probabil de către un handicapat mintal) cum căpersoanele în vârstă sunt deja imunizate prin vaccinul contra gripei spanioledin 1918/1919!!! (E vorba aici oare despre Bulă?)

-        de ce administrarea vaccinului încadrul unei campanii obligatorii nu este făcută de către medici, ci de cătrestudenţi şi soldaţi voluntari? (Nota quibono: Nu am informaţii exacte dar separe că aşa ceva se preconiza pentru Franţa.)

-         de ce nu se dau vaccinurilespre administrare spitalelor şi medicilor? Se teme cineva de o falsificare adocumentelor de efectuare a vaccinurilor, astfel încât ele trebuiesc administratede către armată?

-         care este motivul pentru care50% dintre medicii englezi refuză să se lase vaccinaţi cu noul vaccin? Lipsa deîncredere în prepararea lui? (Nota quibono: în Germania lururile stau şi mai„frumos“, doar aproape 20% dintre medici fiind dispuşi să-şi facă aşa ceva lorînşişi!)

-         de ce se spune despre Tamiflucă este eficace antiviral, când în toate campaniile în care a fost folosit,acest preparat s-a dovedit a fi catastrofal de ineficace? Pe lângă aceastaTamiflu mai provoacă o serie întreagă de dereglări psihilogice şi neuronale,existând chiar şi cazuri în care a declanşat dorinţa de sinucidere, cu câtevacazuri în care persoanele respective chiar s-au sinucis!

-         care este motivul pentru careautorităţile responsabile cu sănătatea şi protejarea populaţiei au aprobatfolosirea unui vaccin direct pe „cobai“ umani (câteva sute de milioane, adicănoi înşine), fără a exista studii serioase care să certifice atât eficacitateacât şi să controleze eventualitatea unor efecte nedorite?

   Un singur lucru pot să vă garantez: toate întrebările de maisus se bazează pe lectura publicaţiilor şi documentelor oficiale. Nici unadintre intrebările de mai sus nu are la bază vreo „supoziţie“. Şi nu sunt niciprezumţii ale vreunor adepţi ai „teorie conspiraţiei“.

În continuarea scrisorii sale deschise, Crèvecoeur prezintă propria sainterpretare a celor mai sus prezentate:

    „Întrebarea principală însă este: cum poate un astfel devirus aproape „benign“ să ucidă milioane de persoane? Reţeta este simplă:

1.     Se raportează că undeva, să zicem în Mexic, aapărut un focar epidemic de gripă, iar că situaţia este foarte serioasă, pentrucă este vorba de un virus care în mod normal afectează animalele (porcul spreexemplu), dar care s-a „mutat“ la om!

2.     În a doua fază se raportează circa 350 de morţiîntr-o săptămână, după care se corectează „nenumăratele decese“ la doar 8cazuri. Doar că memoria noastră „emoţională“ a înregistrat doar prima cifră,cea mare, la care şi rămânem. Astfel că cutia Pandorei a fost deschdă!

3.     Întră în faza a treia mass-media în acţiune, carearuncă pe piaţă tot felul de titluri sforăitoare despre dispaiţia umanităţii îndoar câteva saptămâni. Legătura de interese între mass-media şi concernelefarma nu cred că mai este necesar a fi demonstrată!  Acest virus se varăspândi extrem de rapid pe tot globul. (Nota quibono: doar în laboratoarelespecializate nu a putut fi până astăzi găsit, acolo aflându-se cel multvirusuri normale de gripă; pe deasupra această gripă porcină nu are conformstandardelor medicale nişte simptome specifice, simptomatica bolii fiindidentică cu orice gripă sezonieră moderată, cunoscută până acum; doar că astfelse amestecă merele cu perele, şi orice gripă normală poate fi considerată,respectiv „numărată“ statistic în cadrul gripei porcine!)

4.     Având însă în vedere că respectivul virus estechiar mai puţin periculos decât cel de gripă sezonieră, ni se mai dă o „pastilăde frică“ spunânduni-se că acest virus se va „muta“ precis în curând şi „vacăpăta o formă forte agresivă“. Nu ni se spune şi anume când în viitor. Deşi seştie absolut exact gând: atunci când se va trece la vaccinarea în masă. Cecoincidenţă, nu?

.     În tot acest timp în laboratoare se lucrează febrilla producerea unui vaccin-cocktail, care conţine 2 tulpini de virus de gripăporcină, 2 de gripă aviară şi 1 de gripă umană. Pe deasupra se mai adaugă înreţetă un pic (mai mult) de adjuvant (întăritor-aluminiu) şi un pic (şi maimult) de conservant (mercur, Squalen), substanţe care sunt cunoscute pentruefectele lor nocive asupra sistemului nervos. În fond, coktail-ul aceste nueste un vaccin, ci o armă biologică!

6.     Puţin înainte de termenul de livrare pe piaţă arespectivului „cocktail“, mass-media mai pune de o alarmă generală,înmulţindu-se brusc ştirile asupra unei evidente creşteri a numărului de cazuride gripă porcină. Că în sezonul de toamnă, în mod normal se înmulţesc gripele,pe cine interesează asta? Desigur că nimeni nu-şi mai dă silinţa să verificedacă este vorba despre acelaşi virus din Mexic, din primăvară, sau dacă estevorba de un alt virus, normal, de gripă umană, sau dacă poate a şi apărutteribilul „mutant“ care ne va pune jos pe toţi. Impresia cu care însă rămânecetăţeanul obişuit este aceea că virusul a devenit mai agresiv, deci că s-a„mutat“.

7.     De asemenea, printr-o veche strategie demarketing, se anunţă că vaccinul probabil nu va ajunge pentru toţi, deci ar fibine ca lumea să se grăbească. Se fac liste pentru programare! În esenţă însăse speculează instinctele ancestrale ale omului, unul dintre acela fiind„bucuria de a fi ales, de a se număra printre favoriţi“! Astfel că „s-ar purteaca unele persoane să fie nevoite să aştepte până la 4 luni pentru a primi unvaccin“, adică, vezi Doamne, ce mare cerere şi căutare au vaccinurile noastre,nu? Aşa că se măreşte panica şi isteria.

8.     Imediat ce va începe vaccinarea populaţia va danăvală la centrele de vaccinare, protejate de soldaţi, pentru a se vaccinavoluntar. Aici la noi în Canada, lumea se înscrie pe liste de aşteptare învederea vaccinării. (Nota quibono: Până la acest punct medicul nostrufrancez a calculat corect paşii. Din acest moment însă, cel puţin aici înGermania, lucrurile nu mai stau de loc aşa. Nu prea se înghesuie lumea să sevaccineze, ba chiar dinpotrivă, există foarte mulţi care nu se vor vaccina,vaccinarea nefiind obligatorie în Germania).

9.     La scut timp după vaccinare, adjuvanţii şiconservanţii din vaccinuri vor provoca deficienţe în sistemul imunitar, ceea ceva duce întradevăr la un pericol major pentru sănătatea vaccinaţilor. Tocmai înacest moment mai poate exista un alt pericol major, şi anume acela ca înorganismul astfel slăbit să aibe loc întradevăr mutaţii între virusurile liberedin natură şi cele di cocktail-ul vaccinului!

10.    Dacă se vor întâmpla astfel de lucruri desigur ni seva spune că iată, ceea ce am prevăzut s-a şi întâmplat, virusul s-a „mutat“,sau poate şi mai rău, ni se va spune că cei vinovaţi de „mutaţia“ virală sunttocmai cei care nu s-au vaccinat, şi din cauza lor se petrec toate relele.Desigur că panica va creşte la nivelul de isterie naţională.

11.    Drept urmare, se va declara „stare excepţională“, sevor aboli drepturile cetăţeneşti, armata şi poliţia vor prelua controlul iarfiecare cetăţean va fi vaccinat (cu sau fără voia lui) pe „bandă rulantă“, cala Auschwitz.

12.    Cei care vor refuza să se vaccineze, vor trebui orisă se ascundă, eventual în străinătate, într-o ţară exotică, ori se vor trezi internaţiprintr-un lagăr de concentrare pregătit din timp şi administrat de FEMA.

   Ştiu că mulţi vor căsca ochii mari şi vor considera că facacelaşi lucru ca şi concernele farma, adică induc frică în oameni, sau poate căsunt vreun nebun adept al „teoriilor conspiraţioniste“. Totuşi dacă vă veţi luaun pic de timp şi veţi căuta cu ajutorul maşinilor de căutare din Internet datedespre cele ce v-am relatat eu mai sus, veţi constata că toate acestea suntfapte concrete şi adevărate.

   Poate că cel mai bun lucru este să vă informaţi cât mai atentşi să vă pregătiţi pentru a nu fi luaţi prin surprindere atunci când se vaporni „hecatomba“. Discutaţi cu prietenii Dvs. şi organizaţi-vă în aşa felîncât genocidul care se pregăteşte să nu poată deveni realitate“.

 

Acesta a fost textul scrisorii deschise a mediucului francez Jean-JacquesCrèvecoeur.

 

   Acuma, nu ştiu dacă chiar toate ipotezele prezentate demedicul francez sunt pertinente, şi aici mă refer concret mai ales la ultimeledouă puncte (11 şi 12), deoarece aici în Germania, cel puţin, nu se întrevedeabsolut deloc un astfel de scenariu.

   În orice caz, întrebările puse în prima parte a scrisorii suntpertinente şi corecte, iar primele 9 sau 10 puncte din „planul de acţiune alconcernelor farma“ s-au petrecut întradevăr, s-au confirmat în realitatea dintrecutul apropiat.

   Ceea ce, din păcate nici medicul francez se pare că ori nucunoaşte, ori pierde din vedere, este faptul că în realitate toată povestea cuvirusurile este un enorm bluf, în conformitate cu ceea ce se cunoaşte de circa15 ani îm priviţa simbiozei celulare şi a celulelor ajutătoare T, respectivTh1-Th2.

   Vaccinurile sunt extrem de dăunătoare, absolut toate, căciscopul unui vaccin este de a declanşa o producere sporită de anticorpi (nici unvaccin nu poate fi aprobat, fără să certifice o creştere semnificativă atiter-ului de anticorpi), dar în acelaşi timp crează o puternică reacţie destimulare şi a celulelor Th1, deci a celor care susţin producerea de gaz NO(monoxid de azot). Ori o "excitare" permanentă a acestor Th1 duce întimp la un dezechilibru în sistemul imunitar (prin consumarea rezervelor dinThiol-Pool şi prin afectarea relaţiei Redox, implicit a mitocondriilor).

   Pe de o parte acest lucru se cunoaşte bine din nenumăratelecazuri ale homosexualilor consumatori de Poppers (inhalate de nitriţi) şibolnavi de AIDS, pe de alta parte o astfel de stimulare la copii între 0 şi 5ani (în Germania în acest interval copii primesc până la 30 de vaccinuri, fieele şi combi-vaccinuri) nu poate avea ca şi consecinţă decât o perturbare asistemului imunitar care la copii mici încă nu funcţionează în parametriinormali şi complecţi.

   De asemenea, la femeile gravide, şi acest lucru iarăşi se ştiedeja de peste 15 ani, în perioada sarcinii intervine o auto-inhibare acelulelor Th1, pentru a se elimina riscul ca embrionul să fie considerat"corp străin" şi să fie eliminat. Ori administrarea de vaccinuri înaceastă perioadă poate foarte uşor avea ca şi consecinţă un avort, prin stimulareacelulelor Th1, deci prin producerea forţată de gaz NO care pot ataca embrionul.Astfel de efecte nedorite şi tragice se pot observa în prezent la vaccinareaobligatorie a vitelor contra bolii provocate de virusul Bluetongue, prescurtatBTV, unde fermierii se plâng de nenumărate avorturi la vaci.

   Se pare, cel puţin după părerea mea, că întradevăr scopulurmărit este sabotarea premeditată a sistemului imunitar a cât mai multoroameni, astfel încât pe cât posibil mai multe infecţii oportunistice să poatăapare, şi astfel să crească simţitor încasările concernelor faraceutice.

   Oricum, găsesc scrisoarea medicului francez interesantă, utilăşi în general corectă, şi în consecinţă credcă ar fi bine să urmaţi îndemnuldin titlu: Citeşte şi dă mai departe!

 

                                                                                        Traducere şi comentariu: Qui bono

 

Vaccinul contra H1N1 este letal? – Rusia ameninţă Organizaţia Mondială a Sănătăţii
   Fiecare este răspunzător pentru starea sa de sănătate, totuşi mulţi oameni sunt nevoiţi să lase pe alţii să hotărască în numele lor. Astfel copii precum şi persoanele în vârstă nu pot decide sau nu vor să decidă singuri, astfel că apare în joc părintele sau medicul, atunci când este vorba de „ucigătorul“ H1N1. Aceştia trebuie să ia decizii. Şi aceştia poartă şi răspunderea pentru aceste decizii. Căci până în prezent vaccinul antigripal pare a fi ineficace, iar producătorii lui stau deja internaţional sub bănuiala de corupţie şi înşelăciune. Din nou se semnalează cazuri de decese printre cei vaccinaţi cu Pandemrix în Germania, Italia şi Slovenia, şi probabil că şi în multe alte ţări. În Danemarca, Olanda, Rusia şi Polonia jurnaliştii şi politicienii cercetează intens în direcţia suspecţilor unei (de acuma greu de exclus) conjuraţii a corupţilor şi excrocilor.

Avertizările autorităţilor, institutelor şi mass-mediei

   Ştirile şi avertismentele care ne vin din partea OMS, autorităţilor de sănătate, intitutelor (cum sunt Robert Koch, Paul-Ehrlich sau la noi Cantacuzino) precum şi mass-media prin reprezentaţii ei marcanţi, nu trebuiesc crezute orbeşte, căci prin neîntrerupta alimentare a panicii, respectiv a dubioasei gripe porcine, toate acestea de asemenea stau sub bănuiala de a fi primit bani din partea industriei farmaceutice.  

   Este absolut definitiv o minciună faptul că vaccinurile nu sunt suficiente şi de aceea trebuesc făcute liste de aşteptare, că vaccinul este absolut inofensiv sau că gripa este preiculoasă. Nici măcar nu este exclus ca în Germania de fapt să fi murit până acuma mai mulţi oameni din cauza vaccinului decât din cauza gripei. Concernele farma investesc doar circa 11% din veniturile lor în cercetare, dar 37% în campaniile de publicitate şi lobby. Nemai vorbind de milioanele care se plătesc ca mită.

Rusia ameninţă Organizaţia Mondială a Sănătăţii

   În timp ce în Rusia răspândirea unei epidemii este deja ţinută sub control de către autorităţile de sănătate, industria farmaceutică şi OMS stau sub bănuiala de corupţie. Ambele înceară, de luni de zile şi cu ajutorul diferitelor mijloace de presiune să determine Moscova să cumpere preparatul antiviral Tamiflu al concernului elveţian La Roche.

   Însă guvernul rus, la fel ca şi cel polonez, are dubii în legătură cu pericolul unei gripe porcine şi inplicit pune sub semnul îndoielii toate aceste mijloace medicamentoase.
Rusia cere investigaţii internaţionale

   Reprezentaţii din Duma rusească şi preşedintele comisiei de sănătate Igor Barinow i-a cerut reprezentatului Rusie la OMS să iniţieze investigaţii în legătură cu mai multe acuzaţii de corupţie la adresa OMS şi a industriei farmaceutice. O investigaţie internaţională este absolut necesară, sunt de părere ruşii. „Am investit deja 4 miliarde de ruble în lupta contra gripei porcine, iar banii ăştia ne-ar fi fost mult mai necesari în rezolvarea altor probleme urgente pe care le avem. Dacă aceste suspiciuni de corupţie se adeveresc, aceasta poate însemna o retragere a Rusiei din Organizaţia Mondială a Sănătăţii“ – a declarat Barinow vineri, şi a mai complectat că nimeni nu se îndoia în secolul 20 de corectitudinea OMS în lupta contra malariei, oreionului sau HIV, dar că acuma este necesară verificarea gradului în care OMS însăşi este „infectată“ cu agenţi patogeni „corupţi“.

Sursa:

http://polskaweb.eu/tod_nach_schweinegrippe_impfung_78759857894

Oppps! Gripa porcină şi porcăria corupţiei. Se strânge laţul, Domnilor!

 

    Un olandez se află în atenţiaorganelor de anchetă în cadrul unui tot mai probabil scandal legat de corupţieşi excrocherie, de o amploare nemai cunoscută până în prezent.

   Persoana respectivă se numeşte Albert Osterhaus şi esteprofesor de virologie la Clinica Universităţii Erasmus din Rotterdam. Elconduce un grup de virologi renumiţi, care nu de mult au lansat în Europaepidemiile de SARS, gripă aviară şi mai recent gripă porcină. Guvernul olandeza emis un ordin de anchetă ca urmare a nenumărate indicii de incorectitudine şiilegalitate legate de noua gripă, iar ca urmare a acestei anchete, s-aconstatat că în conturile bancare ale virologului Osterhaus au fost trimiseînsemnate sume de bani de la diferite concerne farmaceutice producătoare devaccinuri contra virusului A/H1N1 şi A/H5N1. Ceea ce induce ideea că gripaaviară precum şi mai noua gripă porcină nu sunt decât „găselniţele” unor reţelecriminale ale concernelor farma şi ale unor „oameni de ştiinţă” lipsiţi descrupule, deoarece grupul condus de Osterhausen posedă importante funcţii şi înconsiile de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Cel mai mare excroc al istoriei?

  Profesorul Albertus Dominicus Marcellinus Erasmus Osterhaus este numele „Domnului“, care, celdintâi se pare că a certificat o mutaţie a virusului gripei aviare H1N1 la om,şi prin aceasta a declanşat acum nu mulţi ani prima panică mondială, prin careomenirea a sărăcit cu 100 de miliarde de Euro (daca ar fi să socotim numaibietele animale masacrate prosteşte). Profitorii acestei isterii au fost înprimul rând cei de la concernul farma Hofmann-La Roche, care foarte repede auacumulat un câştig de X-miliarde Euro prin vaccinul şi medicamentele (Tamiflu)vândute.

  Osterhaus este în fapt „şeful“ oamenilor de ştiinţă de la OMS în ceea cepriveşte „noua“ gripă dar, culmea coincidenţei, se află şi pe listele de plăţiale GlaxoSmithKline Bio Dresden, Aventis, Roche şi Baxter din USA. Tot el şi„trupa“ sa sunt cei care au stat la originea declarării „pandemiei“ de cătreOMS. De asemenea, tot băieţii ăştia s-au ocupat şi cu „cultivarea în laborator“a isteriei în cazul gripei aviare. În legătură cu aceasta din urmă la vremearespectivă apărea foarte des şi numele unui virolog din Leipzig, Klaus Stöhr,ca şef al programului mondial pentru gripă al OMS, şi care lucrează înprezent la concernul farma elveţian Novartis.

Isterieprovocată de o campanie frauduloasă

   Osterhauslucrează strâns cu şefii institutelor de cercetări germane precum şi ai altorţări europene, dar şi de pe alte continente. Astfel că se ridică întrebarealegitimă asupra unei reţele internaţionale care joacă pe muzica scrisă deconcernele farma. Printre alţi suspecţi mai apar şi politicieni responsabili curesortul sănătăţii, jurnalişti, medici şi funcţionari ai autorităţilor desănătate. Iar pe masă se află miliarde de Euro (nu de virusuri).

  Indoieli masive au existat şi în trecut asupra dovezilor eficacităţiimedicamentelor contra gripei aviare, respectiv acuma a gripei porcine. Iarfaptul că aceste vaccinuri sunt periculoase nu este nou. Remediile naturalecontra actualei gripe sunt igiena şi spălarea repetată a mâinilor, dar ciudat,OMS nu recomandă aceste lucruri, ci campanii de vaccinare, dacă se poate chiarforţată.

  Reacţia exagerată a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii la virusurile H5N1 şiH1N1 este parte dintr-o campanie frauduloasă, care a avut un enorm succesdatorită „ajutoarelor“ lacome şi corupte. Industria farmaceutiă a realizatastfel peste 40 de miliarde de dolari profit.

Guvernelesunt datoare să reacţioneze (mă rog, mai puţin al nostru, care nu mai arenici o reacţie)

  O serie de organe de presă independente atrag atenţi de luni de zile auprasuspectelor nonconcordanţe în ceea ce priveşte noua gripă. Mulţi susţin că înfapt nu a existat nici un  moment o „nouă“ gripă porcină, ci doarobişnuita gripă sezonală. Laboratoarele europene care testează întradevărpentru gripa porcină şi care nu primesc din afara mijloace de la un terţ, suntfoarte puţine. Unele ţări pur şi simplu nici nu au astfel de posibilităţi (iasa vedem, Ucraina? Romania?....). Aşa că lor le sare în ajutor InstitutulRobert Koch, spre exemplu, sau vreun institut olandez (Universitatea Erasmus?)sau poate unul englez sau american.

  Dar nu este nici o problemă, căci se cunosc cu toţii între ei. Un exemplu înacest sens este Polonia, care a rezistat şapte luni la presiunile exercitateade OMS. Nici un polonez nu a murit, până mai săptămânile trecute de gripăporcească, iar cazurile de îmbolnăviri se numărau pe degete. Atunci însă auvenit la Varşovia reprezentaţii concernelor farma, şi doar în câteva zile aumurit 16 persoane, aparent de gripă porcină. După părerea noastră, toată acestăevoluţie a evenimentelor o vedem ca un aranjament criminal pentru a „confirma“gripa porcină şi pentru a solicita guvernului polonez să reacţioneze cu măsurirapide şi drastice, căci altfel va exista un adevărat pericol pentru vieţilenoastre.

Complectarea articolului de mai sus, efectuată la 26.11.2009, ora 21

  Conform uneirelatări a ziarului danez „Information“ , multe ţări, printre care şiDanemarca, au contracte cu producătorii de vaccinuri contra aşa-numitei gripeporcine. Aceste contract obligă ţările respective să cumpere anumite cantităţide vaccinuri şi medicamente în caz de Pandemie. Aşa ca, hai să creăm opandemie, ca sa mai stoarcem ceva bani. Conform estimărilor făcute de banca deinvestiţii „JP Morgan“, industria farmaceutică a realizat până acuma dinvânzarea de vaccinuri un profit de 11 miliarde de dolari, în mare parte caurmare a declarării treptei de pandemie de către OMS. „Există o mare problemăcare ne nelinişteşte, şi anume că mulţi membrii ai OMS recomandă anumitevaccinuri contra gripei porcine, şi prin aceasta îşi dezvăluie adevăratelescopuri şi intenţii“ îl citează ziarul danez pe epidemiologul Tom Jefferson dela Centrul Cochrane din Roma. Jurnaliştii danezi vorbesc deja deschis desprecorupţie şi excrocherie ca şi factor de declanşare a gripei porcine: „Mulţi oamenide ştiinţă, aparent imparţiali, lucrează pentru OMS şi în mod foarte curios, înacelaşi timp se află pe listele de plăţi ale concernelor farma care producvaccinuri“.

Un al doileasuspect important

  Unul dintreaceşti experţi în H1N1, Dr. Frederick Hayden, un bun cunoscut al lui Osterhaus,este consilier al OMS. El este de asemenea preşedintele unui grup strategic(SAGE) al OMS care deja în Iulie anul curent a propus ca fiecare cetăţean săfie vaccinat de 2 ori, cu două doze (ca sa treaca mai bine marfa din stoc,nu?) „pentru a se obţine o protecţie mai eficace contra gripei“. Aceasta cutoate că mulţi oameni de ştiinţă consideră o doza ca absolut suficientă.

  Jurnaliştii ziarului danez „Informacion“ au constatat că Dr. Hayden are maimulţi „patroni“ pentru care lucrează, cum ar fi Roche, RW Johnson, SmithKlineBeecham şi Glaxo Wellcome.

  Cercetărtorii şi jurnaliştii serioşi se întreabă desigur de mult timp, dacăacţiunile respective folosesc concernelor farma, sau dacă avem de a face întradevărcu o pandemie periculoasă. Conform datelor publicate de OMS, în ultimele 8 luniau decedat 6.000 de persoane (pe tot globul) din cauza gripei procine, în timpce în gripele sezonale normale (din fiecare an), decedează până la 600.000 depersoane (tot pe tot pământul ăsta care încă ne mai rabdă).

Mai aveţi şialte întrebări? Sau va ajung aceste date, furnizate chiar de OrganizaţiaMondială a Sănătăţii!

Lobby-ulfarma din OMS

  În OMSexistă un enorm lobby al concernelor farma, active deja de mai multe decenii.Astfel că este la ora actuală greu de stabilit ce anume serveşte intereselorindustriei farmaceutice şi ce anum întradevăr sănătăţii oamenilor. În oricecaz, iresponsabilă şi chiar criminală a fost declararea pandemie de gripăprocină prin intermediul „mijlocitorilor“ concernelor farma. Aceşti aşa-zişi„consilieri“ ai OMS pe probleme de gripă nu urmăresc decât propriile intereseşi cele ale „patronilor“ lor.

  Luând în considerare această groaznică campanie în urma căreia au murit oamenica urmare a vaccinării contra unor boli inofensive sau chiar inexistente, nuputem spune decât că avem de a face cu „criminali extrem de periculoşi, care nucunosc milă.“ Aici este vorba mai mult decât de o alarmă falsă sau de un simpluact de corupţie, ci de suspiciunea de „creare“ a unor boli periculoase,corelate cu noţiuni cum ar fi  de exemplu, „gripa spaniolă“.

 

Sursa:

http://polskaweb.eu/influenza-a-ein-gigantischer-korruptions-skandal-46356245723567.html

Dedouă (2!!!) ori

USA: nu se obţine imunitatea ca urmare a unei gripe porcine trăite!

Cross Lanes (ars.) În USA o doctoriţă a dat publicităţii faptul că s-aîmbolnăvit de două (2!!!) ori de gripă porcină, în interval de doă (2!!!) luni.În ambele situaţii de boală probele şi testele au fost de cţte două (2!!!) ori efectuate, pentru a se evita posibilitatea unei erori. De fiecaredată infecţia cu gripă porcină a fost confirmată.

    Prima oară doctoriţa Debra Parsons, pediatră la spitaluldin cross Lanes, statul federal West Virginia, s-a îmbolnăvit în August,împreună cu fiul ei. Aufost trimise probe la lşaborator iar rezultatul a fostPOZITIV: H1N1!!!

   Mama şi copilul s-au însănătoşit, dar doctoriţa s-a îmbolnăvitdin nou în Octombrie (deci după numai două – 2!!! – luni) de data aceasta multmai grav, cu gureri musculare şi în articulaţii, febră, frisoane şi deficienţărespiratorie, aşa cum relatează ziarul "Charleston Daily Mail", laconfirmarea Centers for Disease Control (CDC). Din nou au fost luate probe dela pacientă, care au fost din nou testate în laborator iar rezultatul a fostdin nou POZITIV: H1N1!!!

   Ca urmare a întrebării adresate către CDC de doctoriţaParsons, răspunsul a fost că în general este posibilă o a doua îmbolnăvire cugripă porcină. Astfel de situaţii se constată şi în cazul gripei sezonale, dinfiecare an.

   Ştirea a apărut în Germania în „Ärtzte Zeitung“ (Ziarulmedicilor) ediäia Online din 27.11.2009.

 

   Comentariu Qui bono: în medicina şcolastică se susţineteoria conform căreia o persoană care a trecut printr-o gripă sau altă boalăinfecţioasă epidemică, devine imună. Tocmai în baza acestei paradigme a fost„inventat“ vaccinul. dacă te vaccinezi contra unui anumit agent patogen, deviiimun la acesta, respectiv la afecţiunea provocată de acesta.

   Ori, dacă doctoriţa Parsons (şi culmea ironiei este că vorbimdespre un cadru medical, care este calificat şi specializat ca medic! deci ştiece-i aia o gripă) s-a îmbolnăvit de două (2!!!) ori, atunci înseamnă că nu sedezvoltă o imunitate după prima boală.

   Consecinţa şi întrebarea firească este: cum s-ar putea ca unvaccin contra gripei porcine, care conţine virusuri „slăbite“ sau chiar"omorâte" să ofere imunitate contra agentului patogen, dacă nicimăcar agentul patogen viu şi activ, care a provocat deja o stare de boală, nu„oferă“ această imunitate. Mai pe scurt: daca nu sunt imun după o gripă traită,cum pot fi după un vaccin?

   Acuma, una din două (2!!!): ori medicina şcolastică nu maiştie ce vorbeşte şi se contrazice pe sine însăşi, ori ne consideră pe noitâmpiţi.

    Nici una dintre aceste două (2!!!) variante nu le potaccepta.

    Ar mai putea exista şi o a treia variantă? Una mai„rentabilă financiar“?

   Ce părere au domnii de la concernele farma? Suntem puşi săplătim de două (2!!!) ori?

                                                                                                        Qui bono (de 2!!! ori)

Pentrumedicii veterinari pisicile sunt mai importante decâtcopii noştrii pentru pediatrii!!!

articolscris de doamna Bärbel Engelbertz

şi preluat de pe http://www.faktuell.de/content/view/2367/33/

Duminica 12 Octombrie 2009

 

   În timp ce copii sunt în toată lumea vaccinaţi „fără milă”,există, cel puţin în USA, recomandări clare în ceea ce priveşte vaccinareapisicilor:

CÂT MAI PUŢINE VACCINURI ŞI ÎN ORICE CAZ FĂRĂ ALUMINIU!

   Aceasta deoarece vaccinurile pot provoca la pisici tumori.Asupra acestei realităţi există de mai mult de zece ani indicii clare înmedicina veterinară. Între timp aceste tumori sunt catalogate ce „sarcomeasociate cu vaccinuri sau injecţii”. Aceste dezvoltări celulare cancerigenesunt caracterizate prin „celule mari cu mai multe nuclee şi macrofage”. Acesteasunt aşa-numitele „celule-ucigaş” deci celule care distrug sau „depozitează”microorganisme, fragmente celulare, corpuri străine, substanţe chimice, etc.Caracteristice sunt şi „depozitările cu material intracitoplasmaticalbastru-gri (Aluminiu)” aşa cum se poate citi în materialul publicat demedicul veterinar Martin Kessler, de la clinica veterinară Tierheim Hofheim ( http://www.tierklinik-hofheim.de/Downloads/  - pentru cine cunoaşte limbagermană şi doreşte să citească articolul medicilui veterinar german).

   S-a discutat mult timp asupra cauzei acestor „dezvoltări”celulare anormale la pisici. Între timp se consideră ca SIGUR faptul că,cu fiecare nou vaccin admnistrat în aceaşi zonă a corpului (pulpa picioarelordin spate la pisici) creşte substanţial riscul cancerului. În legătură cuaceasta este interesant faptul că în macrofagele pisicilor, la care a fostdiagnosticat un cancer şi care anterior fuseseră vaccinate, a fost găsitmaterial care provine de la adjuvanţii pe bază de aluminiu.

   Recomandările care rezultăde aici se referă printre alteledirect la vaccin. Acesta nu trebuie să conţină aluminiu, reacţiile post-vaccintrebuiesc mai întâi documentate şi reduse la minimum posibil. Acesterecomandări provin de la „Task force zur Bekämpfung von vakzineassoziierten Sarkomen bei Katzen"adică„Grupul (Task force = grup de luptă) de combatere a sarcomelor asociatevaccinurilor la pisici“ o grupare de lucru din cadrul Uniunii medicilorveterinari americani.

   DAR NICI UNA DINTRE ACESTE RECOMANDĂRI NU ESTE FĂCUTĂ ÎN CAZULVACCINURILOR PENTRU COPII !!!

    Aceştia sunt vaccinaţi în toată lumea cu acelaşi soi devaccinuri cu aluminiu ca şi pisicile.

 

Nota Qui bono: în cele ce urmează în articolulrespectiv se face referire mai ales la situaţia din Germania, dar am tradus totarticolul mai departe, pentru a va oferi posibilitatea să comparaţi situaţia deaici cu cea din Romania, lucru care mi s-a parut semnificativ şi important.

    Un astfel de „grup de luptă” (Task force) este înGermania comisia STIKO de la Institutul Robert Koch (RKI). Adică Comisiapermanentă pentru vaccinuri, plătită din banii contribuabililor. AceastăComisie dă recomandări pentru vaccinuri după dorinţa industriei farmaceutice,şi pe deasupra mai şi supravegează la „executarea sentinţei” de vaccinare apopulaţiei. De asemenea Comisia mai supraveghează şi evitarea cu orice preţ adespăgubirii victimelor vaccinurilor (a persoanelor care suferă prejudiciiaduse sănătăţii ca urmare a vaccinărilor).

  Evitarea plăţii despăgubirilor în cazul daunelor cauzate de vaccinuri esteobţinută de STIKO prin „Catalogul de criterii al daunelor provocate devaccinuri“ (Bulletin 25/2007), care se orientează în general după informaţiilede specialitate oferite de producătorii de vaccinuri, precum şi pe literaturainternaţională de specialitate. Literatură care se constituie din publicaţiifinanţate de către industria farmaceutică, care mai este pe deasupra şi„premiată“ şi cu fonduri din banii publici, pentru a dezvolta tot mai multe şimai noi strategii de imunizare (citeşte „otrăvire“) a oamenilor, sub formavaccinurilor contra gripei aviare, gripei porcine sau cancerului de col uterin,ca să luăm doar câteva exemple mai recente. Aceste informaţii sunt actualizatedoar atunci când acest lucru este necesar producătorilor.

  „Task force“-ul veterinar american este însă evident superior STIKO-ului umangerman în ceea ce priveşte soluţiile logice. Veterinarii americani aurecunoscut corect că o reducere a daunelor poate fi atinsă doar printr-oreducere a numărului vaccinurilor. Ceea ce a dus şi la o scădere, în USA, aproceselor pentru despăgubiri în cazul daunelor provocate de vaccinuri, procesecare sunt posibile în America, şi care foarte adesea se soldează cu câştig decauză în favoarea prejudiciatului.

  Iar toate acestea sunt în avantajul PISICILOR.

  În medicina veterinară americană este între timp un lucru clar stabilit, cătimpul de incubaţie, adică perioada de timp dintre efectuarea vaccinului şimomentul în care eventualele daune devin vizibile, este de ani de zile,şi nu doar de câteva zile până la câteva săptămâni, aşa cum se stipulează încazul vaccinurilor umane. Reducerea „incubaţiei“ la o perioadă de timp atât descurtă deschide calea efectuării a cât mai multor vaccinuri, respectiv eliminăcerinţa reducerii numărului de vaccinuri umane.

  Încercările de modificare ale schemei de vaccinare umane se lovesc derezistenţa medicilor pediatrii şi a industriei, care argumentează prinmotivaţii economice. De altminteri, pentru eventualele daune, care conformSTIKO nici nu există, în Europa nu trebuie să răspundă în faţa justiţieiproducătorii de vaccinuri, aşa cum se întâmplă în America în cazul pisiscilor.În Europa plata unor eventuale despăgubiri (oricum 95% dintre acestea nu suntacceptate şi recunoscute) este suportată de către fondul de solidaritate alCaselor de sănătate, adică de către cotizaţiile asiguraţilor şi de cătreplătitorii de impozite, deci la urma urmei de către cetăţeni.

  NotaQui bono: Asta s-ar traduce cam aşa: eu fac un vaccin, bun-prost nucontează, te vaccinez cu el, şi dacă eventual păţeşti ceva, te ajută cu baniceilalţi vaccinaţi, care au avut norocul să „scape mai ieftin“ de pe urmavaccinării.

  Autorităţile de resort din Germania încearcă pe toate căile posibile săminimalizeze prejudiciile provocate de vaccinare. Astfel o analiză asupraraportului costuri-eficacitate, efectuată în 2007 de către Institutul germanpentru informare şi documentare medicală (Deutsche Institut für MedizinischeDokumentation und Information – DIMDI, care aparţine de Ministerul Sănătăţii),într-un model  exemplar de falsitate şi minciună, relatează de-a lungul a109 pagini doar asupra a şapte presupuse cazuri de prejudicii provocate devaccinarea cu trivaccinul Rujeolă-Oerion-Rubeolă (Masern-Mumps-Röteln-Impfung -MMR) pentru campania de vaccinare 2004-2005, dintre care în patru cazuricauzalitatea este considerată ca fiind „improbabilă“, iar într-un al cincileacaz este considerată a fi „neevaluabilă“.

  Toate bune şi frumoase, dar pentru aceeaşi perioadă de timp, InstitutulPaul-Ehrlich, care aprobă pentru folosire şi desfacere pe piaţa germană amedicamentelor şi vaccinurilor, ne vorbeşte de 236 de cazuri depresupuse daune provocate de MMS pentru anul 2004-2005! Iar aceste 236 decazuri provin dintr-o analiză „spontană“ ceea ce conform aceluiaşi intitut,poate acoperi cel mult 5% din numărul total al cazurilor reale.

  Dar chiar şi aşa, plecând de la un număr pauşal de 118 cazuri pentru fiecarean, cifră de la care pleacă „Grupul federal de lucru  pentruhandicapaţi“, se ajunge la o sumă de „despăgurbiri“ în formă de asistenţămedicală şi socială de 899.160 de Euro anual (7.620 de Euro pro persoanăanual). Sumă care creşte cu fiecare an, deci cu fiecare nou grup de încă 118persoane rămase handicapate în urma vaccinărilor. Toată această povară(cumulativă) apasă din ce în ce mai greu pe umerii contribuabililor, respectivsistemului de sănătate german.

 Tocmai de aceea aici, în ultima vreme, chiar şi politicienii „devotaţi“industriei farmaceutice ridică tot mai mult problema costurilor din ce în cemai mari ale medicamentelor şi asistenţei medicale. Desigur că nu va mai duarmult până când „buboiul“ se va sparge, scoţând la iveală tot puroiul acestorafaceri dubioase pe seama sănătăţii noastre.

   Deocamdată însă nu se recomandă nici o reducere a numărului de vaccinuri laminimumul posibil şi nici o eliminare complectă a aluminiului ca adjuvant învaccinuri, aşa cum se practică deja în cazul „nobilelor“ pisici. În schimb seface tot posibilul de a se inventa câte o pandemie în fiecare an, iar celorcare eventual au de suferit, nu li se recunoaşte statutul de „prejudiciaţi“ caurmare a unei vaccinări. Asta aici în Germania. Despre ţările şi copii dinlumea a treia, nu cred că mai este cazul să pomenim. Cel mai adesea aceştiasunt folosiţi drept cobai, cu sprijinul funcţionarilor locali corupţi, iarpentru daunele provocate de vaccinuri, respectiv pentru îngrijirea bolnavilor,nu se ocupă absolut nimeni.

   Întrebarea principală rămâne însă:

Când le vamerge oare copiilor noştri tot aşa de bine precum le merge pisicilor americane?

 

Despreautoarea articolului, doamna Bärbel Engelbertz: a studiat bilogia şi geografia cugrad de profesor pentru şcolile superioare (facultăţi), dar după ce cel de-altreilea copil al ei, (din şase) Andreas, s-a îmbolnăvit grav ca urmare a unuivaccin MMR, a fost nevoită să renunţe la carieră pentru a se îngriji de acesta.Între timp a obţinut calificarea de logopedă, şi activează şi în cadrulasociaţiei „Hilfe zur Selbsthilfe“, care se ocupă de ajutorarea persoanelorrămas cu handicapuri în urma intervenţiilor medicale.

                                                                                                                            Qui bono

Cercetarea americană ne fericeşte cu un nou vaccin?

    Foamea de bani şi de glorie nu cunoaşte limite. Ne paşteun nou vaccin! Dacă aţi crezut cumva că toată povestea cu vaccinul contracancerului de col uterin nu vă priveşte, şi că în consecinţă aţi scăpat de„ţepe“, ei bine stimaţi Domni, v-aţi înşelat amarnic. Aţi uitat că şiDomniile-Voastre au o mică problemă?

   Prostata, Domnilor, prostata!

   Şi pentru că dolarul e în criză, întreprinzătorii americani aumai pus de o descoperire epocală. Încă un retrovirus, de parcă n-aveam destuipe care nu-i găsim pe nicăieri. Cercetătorii de la University of Utah audescoperit un virus pe nume XMRV. Până acuma era acoperit, de plapumă, decovor, de mai ştiu eu ce. Dar important e că fuse acoperit. Ei bine, iată, acufu descoperit!

   Uraaaaaaaaaaaaa!

   Şi fiind descoperit, făptaşul nemernic a mărturisit că el esterăufăcătorul care ne umfla prostata. Un mişel!

   Impresionanta cercetare americană a studiat cazul a 200 depacienţi cu o formă de cancer de prostată foarte agresivă. La aproape o treimedintre ei a fost descoperit nemernicul retrovirus XMRV! Măi să fie....

   Acuma însă, dacă nu au avut decât 200 de cazuri la dispoziţie,avind în vederea populaţia USA, care nu-i tocmai mică, înseamnă că o astfel deformă de cancer este foarte „frecventă“. Iar din 200, aproape o treime facaproape 65 de cazuri. (În „Spiegel“ se face vorbire doar de 27 de pacienţi din200, ceea ce ar însemna doar vreo 13%. Oare nu ştiu americanii să numere?).

Desigur, motiv temeinic pentru Organizaţia mondială a sănătăţii de adeclara o nouă pandemie de frica panicii prostite. O nouă gripă prost-stată nepaşte, Domnilor. De data asta suntem noi, bărbaţii, cei chemaţi la „vorbitor“.

  Deci băieţii naivi, până în 12-13 ani, adică cei care nu fumeazăîncă în WC-ul şcolii, să se pregătească. O să vină iarăşi vreun Strein cuCercel, care vă va da comanda:

   Băieţi, jos nădragii! Pieptu-nainte, gândul la patrie şipoponeţul către ţeapă, înainte, MARŞ!

   Recunosc că am rămas „prostatit“ de atâta imaginaţie. Aşa cămi-am vândut toate curelele la Second Hand, şi îmi ţin pantalonii cu mâna. Casa pot fi primul cu ei pe vine atunci când vine „ţeapa“.

  Uraaaaaaaaaaaa!

Sursa originală americană (pentru cei care nu au ceva mai bun defăcut):

http://www.pnas.org/content/106/38/16351

 

Sursa: BILD din 11.09.2009(Alexander Wehr)

                                                                                 Qui bono (cu nădragii-n mână).

Corupţie înOrganizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi în lumea oamenilor de ştiinţă

după unarticol apărut în renumitul jurnal italian „La Repubblica“

http://www.repubblica.it/2009/11/sezioni/cronaca/nuova-influenza-7/virus-raffreddore/virus-raffreddore.html

  Popularul jurnal italian „La Repubblica“ a făcut un bilanţ al gripei porcine,într-un articol apărut recent (14 decembrie 2009), bilanţ din care OMS,industria frama şi o parte a cercetătorilor sub conducerea virologului AlbertOsterhaus (şmecherul olandez despre care am mai relatat în www.quibono.net) ies „şifonate“ rău de tot. 

  Autorii articolului se întrebă nu numai dacă virusul H1N1 nu este în realitatedecât doar o simplă răceală, dar mai şi constată pe deasupra, că afacerea cugripa porcească plezneşte de sănătate. Doar foarte puţine cazuri mortale (şiacelea la persoane cu multiple afecţiuni cronice anterioare), în schimb„întreprinzătorii“ vor săbătorii în primul an al H1N1 un buget de toatăadmiraţia, căci în ciuda blândei gripe au realizat contracte excepţionale învaloare de peste 6 miliarde de Euro. Rolul jucat de concernele farma, deautorităţile de supraveghere a sănătăţii şi de oamenii de ştiinţă pare a fifoarte suspect. O combinaţie reuşită între vaccinuri şi panică indusă a creat o„acţiune preventivă“ care produce deja miliarde, scrie „La Repubblica“.

  Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care fiind „constrânsă“ benevol  decătre mafia cercetătorilor virologi condusă de Osterhaus, a declarat o „alarmăde pandemie“, se vede nevoită la ora actuală să declanşeze o anchetă internă(Qui bono?) pentru a stabili conflictele de interese ale consilierilor ei.Adică, hoţul caută vinovatul pentru furt, nu?

  Ca urmare a nenumărate interviuri cu medici, reprezentanţi ai concernelorfarma, cercetători şi politicieni, „La Repubblica“ ajunge la concluzia că:„numărul victimelor acestui groaznic virus-ucigaş este cu mult mai mic decâtnumărul victimelor făcute anual de gripele sezoniere (în Germania în fiecarean, în medie circa 15.000 de persoane). Aşadar, virusul ucigaş este în faptunul foarte blând, dar afacerea cu sănătatea este în schimb foarte agresivă.Iar beneficiarii sunt "producătorii de vaccinuri, dar şi cei de preparateanti-gripale, sau de măşti de protecţie pentru respiraţie“.

  Până mai acum câţiva ani, specialiştii în pandemii păreau a fi o specie pe calede dispariţie, deoarece în ţările dezvoltate epidemiile nu prea se mai arătaupe nicăieri. Iar ţările sărace oricum nu dispuneau de suficiente resursefinanciare de „muls“.  Şi pentru ca să nu dispară aşa mândreţe deexemplare din fauna şi flora umanităţii, începând de prin anul 2000 ne-amtrezit cu tot felul de molimi şi pandemii inexistente. (Chestia asta îmiaminteşte de apariţia virusului HIV, inventat de cercetarea americană dindomeniul cancerului, exact în momentul în care devenise evident că aceasta nuobţinuse nici un rezultat notabil, iar guvernul american decisese tăiereasubvenţiilor).

  Aşa că astăzi, mulţumită gripei şi ameninţării „bioterorismului“ internaţional,a devenit din nou necesară investirea de fonduri porcesc-îngrăşate încercetarea gripei şi nu numai. Începând cu Septembrie, când OMS a instauratstarea de pandemie, producţia mondială de vaccinuri s-a dublat. Guverneleprostite (sau mituite?) semnează contracte „în alb“ cu concernele farma şiplătesc vaccinuri în avans, vaccinuri care nici măcar nu sunt controlate şiaprobate!

  Doar concernul englez GlaxoSmithKline a vândut în doar câteva zile, în 22 deţări, 440 de milioane de doze de Pandemrix, la 5 Lire sterline bucata, ceea cea adus dintr-un şut 3 miliarde de Euro în casa concernului! Şi concernulelveţian La Roche a realizat în scurt timp 2 miliarde de Euro din vânzarea„porcăriei“ de Tamiflu. (Cum se poate aşa ceva fără mită şi corupţie, când dupăgripa aviară toată lumea ştie că Tamiflu nu este bun nici măcar contra raţelorîmpăiate?). Şi concernele Novartis, Sanofi, Baxter şi Astra Zeneca au realizatîncasări record în doar câteva luni.

  Iar aceasta este doar o parte din „măreţele“ afaceri cu gripa porcilor:vânzările de gel dezinfectant pentru mâini au crescut cu 50% iar vânzarea demăşti de protecţie a căilor respiratorii a explodat pur şi simplu. Deşi ambele„metode preventive“ nu împiedică absolut de loc răspândirea virusului gripal.Şi nici naivitatea omului neinformat. Pe deasupra aspirine şi tot felul de altepreparate exotice. Fabricile lucrează 24 de ore pe zi (şi noapte) timp de 7zile pe săptămână, pentru a face faţă cererilor de remedii contra isterieigripale.

  La data de 21 August 2009 guvernul italian a semnat o înţelegere asupralivrării unui produs care nu avea încă aprobarea de desfacere pe piaţă,înţelegere care prevedea nişte clauze speciale. La pagina 10 a acesteiînţelegeri-contract, producătorul elveţian este scutit de oriceresponsabilitate pentru efentualele efecte secundare şi daune aduse sănătăţiicelor vaccinaţi. Toate riscurile precum şi consecinţele financiare eraupreluate de către cetăţenii italieni (pe care cred că nici naiba nu i-aîntrebat dacă sunt sau nu de acord). Consecinţele „pandemiei“ îi loveşte decişi pe cei care nu s-au vaccinat, căci despăgubirile pentru daunele adusesănătăţii sunt plătite din banii noştri, ai tuturor!

  (Cineva îmi spunea, un pic cam prea mândru, că măcar noi ne-am facut singurivaccinul, la „Cantacuzino“! Eroare. Căci atât tulpina virală nouă, cât şi mareparte a componentelor, reţeta de fabricaţie cât şi testele pentru detectareagripei porcăreşti, precum şi multe alte elemente se află sub diferite patentepe care „Cantacuzino“ nu le deţine, şi în consecinţă trebuie să plăteascăpentru ele. Şi din banii cui? Şi Qui bono?)

  OMS a modificat hoţeşte, pe furiş, definiţia pandemiei, şi asta fără vreomotivare sau justificare. Până nu demult pentru declanşarea unei pandemii seluau în calcul numărul de decese. Mai nou se iau în calul numărul deîmbolnăviri, adică de guturaiuri şi strănuturi.

  Pe de altă parte excrocul Albert Osterhaus, răspunzător în cadrul OMS culiniile directoare pentru prescrierea vaccinurilor, are nenumărate „colaborări“cu diferite concerne farma. La fel ca şi doi alţi colegi de-ai  lui, totolandezi, Hayden şi Monto, care sunt şi ei consilieri la OMS şi în acelaşi timpprezenţi pe ştatele de plată ale lui La Roche şi GSK. (vezi întregul articoldin „La Repubblica“ în original în italiană, la linkul de la începutulprezentului articolului).

  Iar virologul german Klaus Stöhr, coleg de excrocherii cu Osterhauspe vremea SARS şi a gripei aviare, după ce a intrat în criticile colegilor dela OMS, şi-a luat jucăriile şi s-a mutat la... Novartis. Are grijă mămica luide el, nu? Adică tocmai la concernul care a tras ţeapă guvernului italian! Deşifoarte mulţi se îndoiesc că politicienii italieni sunt chiar atât de proşti săse lase fraieriţi în halul ăsta. Mai degrabă s-au lăsat mituiţi! Iar cazurisimilare (preactic copiate la indigo) există în Germania, Austria, Anglia,Olanda, Suedia, Franţa, Elveţia şi USA. Şi credeţi oare că la noi în Românianu? C-om fi noi mai cu moţ! Să nu uităm că 40% din câştigul concernelor farmaeste reinvestit în "PublicRelations", ceea ce din totalul de 40 de miliarde Euro beneficiu până înprezent, reprezintă 16 miliarde de Euro.   

  Enorm!!! Dar sunt bani bine investiţi, în pandemia de la anul, de gripă ovină!

Se strângelaţul, Domnilor!

  Lumea nu-i proastă! Vaccinările contra H1N1 au fost practic peste tot, pânăacum cel puţin, un „Chix“ monumental. În Germania cel puţin, în ultimele 3săptămâni nu am mai auzit nimic vorbindu-se despre gripa porcilor. Şi desigur,foarte puţini s-au lăsat traşi în ţeapă. Dar vaccinurile au fost cumpărate,deci plătite. La anul vor ajunge în lada de gunoi, iar poporul german va trebuisa mai strângă o gaură la curea, pentru a recupera din banii aruncaţi pefereastră. Doar că germanii au totuşi o altă poziţie financiară decât românii!

  Au apărut, şi continuă din ce în ce mai tare să se facă auzite, opiniile criticela adersa OMS, concernelor farma şi politicienilor „gipaţi“ la cap şistrănutaţi prin buzunare. La noi, printre alţii Domnul Profesor Dr.PetruCalistru (toată stima şi respectul pentru atitudine şi curaj, va mulţumim) îlpune la punct pe Streinu cu Cercel (vezi articolul în http://nuvaccinurilor.blogspot.com/ ).

  În Germania, doctorul şi parlamentarul SPD Wolfgang Wodarg afirmă direct şiclar într-un interviu cu MDR INFO: „Sunt convins că OMS este coruptă! S-a lăsatatât de mult influenţată de industria farmaceutică, încăt nu poate fi altfel.Legăturile corupte dintre oamenii de ştiinţă şi OMS trebuiesc scoase lalumină!“
   Partidele de la guvernare din Germania nu scot deocamdată nici ungrohăit, căci este evidentă suspiciunea de a fi fost finanţate (în alegerilecare au avut loc în Germania la sfârşitul lui Septembrie, ce coincidenţă,Domnilor!) de către giganţii Roche sau GSK!

  Mâna lungă a concernelor farma s-a întins şi până în Polonia, unde ministrasănătăţii, Ewa Kupacz, care s-a opus excrocheriei gripale (unul dintre primiipoliticieni care au avut curajul de a nu accepta porcăria gripală), a fost datăân judecată de parlamentarul (finanţat din umbră) Kochanowski, pentru că arefuzat dreptul la vaccinare poporului polonez. Popor care oricum n-avea degând să se lase ţepuit.

  Iar ziarul german „Tagesspiegel“ din 16.12. 2009, (vezi sursa în germană sublinkul  http://www.tagesspiegel.de/politik/international/Schweinegrippe-Europarat;art123,2976433 )

ne anunţă căacelaşi Wolfgang Wogard (medic şi epidemiolog), care este (încă) şeful comisieide control asupra sănătăţii în Parlamentul European, a introdus cererea de a seanaliza şi cerceta în Consiliul European porcăria gripei porceşti. Înargumentaţia (aprobată în unanimitate) Comisiei de sănătate condusă de Wodargse spune printre altele că gripa pocească este „unul dintre cele mai mari scandaluriale ultimei sute de ani!“

  În continuare, în cererea pentru dezbatere în plen indrodusă  înunanimitate de către comisia pentru sănătate se mai menţionează că „milioane deoameni au fost puşi inutil în faţa riscului de a se îmbolnăvi şi suferi ireparabiledaune de sănătate ca urmare a folosirii unor vaccinuri insuficient testate şiverificate.“ Şi toate astea pentru o banală răceală de sezon! Şi mai grav estecă producătorii de vaccinuri au realizat câştiguri imense, prin panicaînscenată, pe seama banilor publici şi ai cetăţenilor. „Întăritorii noi,folosiţi în vaccinuri, nu sunt cercetaţi şi cunoscuţi îndeajuns, existăndpericolul apariţiei paraliziilor şi a altor boli grave.“
   În mod deosebit trebuie să se ocupe Consiliul European şi cu roluljucat de OMS, care a schimbat criteriile de declanşare a unei pandemii, dupăpropria poftă, făcând astfel posibilă declararea pandemiei, crearea stării depanică artificial şi obligând indirect guvernele multor ţări să facă contractecu producătorii de vaccinuri.

  „Deoarece OMS nu poate fi controlată prin Parlamentul European, doar guvernelediferitelor ţări pot cere suportarea consecinţelor acestei foarte dubioaseafaceri de către OMS. Nu se poate concepe ca definiţia pandemiei să fieschimbată ducă „cum suflă vântul“ de către OMS, în interesul industrieifarmaceutice. Mult prea multe persoane de decizie din OMS provin din zonaindustriei farmaceutice!“

  Wodarg a cerut de asemenea şi cercetarea rolului jucat de InstitutelePaul-Ehrlich şi Robert Koch, care sunt răspunzătoare în Germania pentrudeclanşarea stării de pandemie şi a vaccinării populaţiei.

  Au mai existat şi în trecut controale efectuate de comisiile europene, care austârnit nori de praf, cum ar fi de exemplu cel provocat de concluziile comisieiconduse de elveţianul Dick Marty în 2005, care a scos la lumină rolul avut deCIA în Romania şi Polonia în priviţa închisorilor pentru deţinuţii arestaţi înAfganistan.

  Nu ne rămâne decât să sperăm că şi de această dată se va face lumină. Darînsuşi faptul că o astfel de cerere a fost acceptată iar în Ianuarie urmeză săînceapă lucrările respective în plen, este o palmă zdravănă peste râtul porcescal afacerilor necurate cu sănătatea noastră!

                                                                                     Traducere şi adaptare: Qui bono