Arhiva Ştirilor din anul 2009

Cuprins:


-Cum se produce un vaccin antigripal (18.10.2009)

-Guvernul federal german, politicienii de frunte şi funcţionarii de rang înalt vor fi vaccinaţi, în Germania cu un alt fel de vaccin decât restul germanilor.

(din Bild am Sonntag din 18.10.2009)

- Gripa porcină şi marina americană

- Premiul Nobel pentru medicină (2008) suspect de corupţie

- Acordarea Premiului Nobel duce la creşterea veniturilor concernelor farmaceutice

- Concernul producător de armament devine sponsor al Fundaţiei Nobel (care printre altele decernează şi Premiul Nobel pentru PACE!!!)

   După un articol din ziarul german “taz” din 08.12.2008 de Reinhard Wolff

-Stop vaccinarii obligatorii impotriva AH1N1 ! Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România !

10/10/2009  destinatar: Guvernul Romaniei

-Copiii, vaccinaţi obligatoriu împotriva gripei porcine

- Certificat medical în vederea vaccinării

-Adrian Streinu-Cercel: Elevele vor fi vaccinate împotriva HPV fără aviz din partea părinţilor

Marti, 27 Octombrie 2009 18:35

-Vaccinarea forţată, Auschwitz-ul medicinei româneşti ! Scris de Luca Dezmirpe 30 October 2009
- Pentru cine încă nu ştie ! 

-Lumea în alertă maximă: Zilnic titluri alarmante despre gripa porcină

- Lista efectelor secundare şi mirosul pestilenţial al corupţiei Luni 16.11.2009sseldorf(AP)

- Gripa porcină şi mirosul petilenţial al corupţiei După un articol de F. William Engdahl

- Prima victimă a vaccinului contra gripei porcine?

- Citeşte şi dă mai departe!

- Vaccinul contra H1N1 este letal? – Rusia ameninţă Organizaţia Mondială a Sănătăţii
- Oppps! Gripa porcină şi porcăria corupţiei. Se strânge laţul, Domnilor!

- De două (2!!!) ori

- Pentru medicii veterinari pisicile sunt mai importante decât copii noştrii pentru pediatrii!!!

- Cercetarea americană ne fericeşte cu un nou vaccin?

- Corupţie în Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi în lumea oamenilor de ştiinţă

Cum se produce un vaccin antigripal (18.10.2009)

(informaţii preluate de pe mai multe site-uri daneze, printre care

http://euro-med.dk/billeder/billederswinejune.jpg)

   Există două posibilităţi :

1.          Prin folosirea «vaccinului Mogel». Acesta este un vaccin care este pregătit înaintea apariţiei unui pericol de pandemie, şi anume cu o tulpină care «ar putea» provoca o pandemie, dar aceasta înainte ca să putem cunoaşte care virus gripal (tulpină), în viitor, va putea pune un astfel de pericol. Cercetătorii concernelor farma efectuează analize complexe asupra calităţii, siguranţei şi eficacităţii «vaccinului Mogel» bazat pe tulpina cunoscută deja (zic ei).  De asemenea cu ajutorul lui se poate cerceta şi analiza reacţia probanţilor umani la respectivul vaccin.

          În momentul în care izbucneşte o pandemie, în locul tulpinii folosită până atunci, este introdusă noua    

      tulpină virală, şi astfel în relativ scurt timp se poate porni vaccinarea în masă a oamenilor.

2.       Prin dezvoltarea şi crearea unui vaccin complect nou, de “la început”. Aceasta însă necesită o perioadă mai lungă de producere şi de cercetare a eficacităţii şi siguranţei produsului.

   Toate «vaccinurile Mogel» sunt iniţiate pe baza unei tulpini H5N1 – gripa aviară – şi care în situaţia actuală este înlocuită cu tulpina H1N1 a prezentei gripe porcine.

   Din surse care citează Oficiul de sănătate din Danemarca se ştie în vaccinul deja aprobat pentru folosire,  «Pandemrix» de la firma GlaxoSmithKline există Tiomersal (celebrul şi controversatul conservant pe bază de mercur) şi Squalen.

Mutaţiile care duc la apariţia unui virus gripal mortal sunt provocate tocmai de vaccinările în masă! Cercetătorii de la universitatea Shizouka din Japonia au publicat în Martie o lucrare în Public Library of Science, în care se poate citi printre altele că:  «Vaccinările în masă, dacă nu vor fi foarte atent observate, pot întradevăr duce la o mutaţie genetică a virusului prin care acesta să devină extrem de periculos, putând să provoace moarte unui număr foarte mare de persoane.» (Amintiţi-vă că şi în cazul gripei spaniole am avut de a face cu vaccinări în masă, la vremea aceea desigur, complect necontrolate. Dar oare cât de contorlate sunt acuma?)

   Paradoxul este că dacă virulenţa unei tulpini gripale rezistente la vaccin este mai mică decât cea a tulpinii din vaccin, epidemia poate să crească, în comparaţie cu numărul de persoane care hotărăsc să se vaccineze. Altfel spus, cercetătorii avertizează că există pericolul ca «un vaccin, de la care se asteaptă să limiteze răspândirea bolii, poate să aibe exact efectul contrar, cotribuind la agravarea epidemiei.» Un astfel de exemplu îl poate constitui şi vaccinurile care, din 1995, sunt folosite în Mexic, şi care se pare că au înlăturat virusurile până acum dominante, contribuid astfel la apariţia diferitelor subtulpini de acuma.

   Se ştie că virusul tip A al gripei, cel mai des întâlnit, se caracterizează prin mutaţii rapide... Vaccinurile care  sunt la ora actuală «în producţie», nu pot asigura imunitatea împotriva unei noi variante a virusului gripei, în schimb pot contribui la declanşarea unei astfel de mutaţii! Omenirea este din nou pe punctul de a-şi juca soarta la ruleta rusească!

   Actuala campanie de vaccinări este periculoasă, inutilă şi are evident caracter politic. Oare nu este ciudat faptul că Organizaţia  Mondială a Sănătăţii a făcut tot posibilul să evite izolarea primelor cazuri de gripă din Mexic, atunci când, în faza iniţială, “epidemia” este foarte limitată local, şi deci uşor de contrilat?

   De ce suntem neliniştiţi? Iată motivele pentru suntem de părere că actuala încercare de vaccinare în masă este o gravă eroare:

1.       Nu există nicăieri studii independente făcute asupra vaccinurilor. Toate datele şi studiile ne provin de la însăşi producătorii vaccinurilor. Ori, au ei interes să arate defectele şi inconvenienţele produselor lor? Este ca şi cum ai pune capra paznic peste grădina de varză! Dar ce să ne mai mirăm, din moment ce în USA concernele producătoare de alimente modificate genetic au reuşit să impună guvernului interzicerea studiilor pe o durată de timp mare asupra efectelor produse de alimentele modificate genetic!

2.       Comisiile Comunităţii Europene au accelerat aprobarea vaccinului, fără a exista suficiente studii care să ateste siguranţa lui. Sună foarte neliniştitor: vaccinuri netestate vor fi administrate întregii populaţii europene. Iar ca şi cobai sunt luaţi mai întâi grecii. În Grecia a fost decretată vaccinarea obligatorie!

3.       Cine poate fi sigur că înlocuirea tulpunilor de H5N1 (aviara) cu noul H1N1 (porcina) în cadrul vaccinurilor Mogel funcţionează? Nimeni.

4.       Iată ce se recunoaşte oficial: “Deşi este de aşteptat ca “vaccinul definitiv” să aibe acelaşi “profil de siguranţă” ca şi cel Mogel, desigur că doar prin folosirea lui pe scară largă vom putea şti cu exactitate ce fel de efecte secundare produce”. Pai, mulţumesc frumos, da ce sunt eu, cobaiul vostru?

5.       Până în prezent avem de a face cu o gripă sezonală atât de blândă încât practic nimeni nu înţelege prin ce se justifică o vaccinare în masă contra gripei. Conform statisticilor germane, până acuma în acest an există în Germania cu 20% mai puţine cazuri de gripă decât în anii precedenţi, pentru aceeaşi perioadă a anului. Şi atunci?

6.       Ni se spune că virusul se mutează, iar în toamna acestui an va fi foarte periculos. De unde se ştie? I-au luat americanii vreun interogatoriu în Guaatanamo? Sau ştiu acest lucru pe baza a ceea ce au de gând să introducă de fapt în vaccinuri?

7.       Căci, dacă virusul mutează, nu înţeleg la ce le foloseşte planificata vaccinare în masă contra actualului virus : peste 2 săptămâni poate apare unul nou, şi mai stră« mutat ».

8.       Printre rânduri, OMS totuşi avertizează contra unei vaccinări în masă prea grăbite (cum se avea de gând a se face în Anglia).

9.       Se recunoaşte faptul că în vaccinuri sunt conţinute substanţe care au ca scop o economisire a cantităţii limitate de antigen de care dispun producătorii. Ori substanţe foarte controversate ca Thiomersal sau Squalen au constituit până în prezent subiectul a nenumărate critici, întrucât acestea sunt foarte otrăvitoare. Nenumărate studii indică faptul că aceste două substanţe pot cauza autism, sindromul Gillan-Barre, etc. Astfel de consecinţe ale folosirii acestor substanţe se pot observa însă abea după ani de zile. Vezi aici şi articolul lui Robert Kennedy Jr. din Capitolul 7 din «Virus-mania». Iar a veni şi recomanda în primul rând vaccinarea femeilor însărcinate mi se pare de un cinism infiorător.

10.   Cercetărotii japonezi consideră că o astfel de gripă «blândă» poate deveni periculoasă doar în cazul unor vaccinări în masă.

11.   Conform jurnalului publicat de Universiatatea din Copenhaga, vaccinurile gripale normale au eficienţă doar asupra a 25% dintre persoanele vaccinate. Şi foarte adesea tocmai cei vaccinaţi se îmbolnăvec de o infecţie gripală.

 

   Guvernul federal german, politicienii de frunte şi funcţionarii de rang înalt vor fi vaccinaţi, în Germania cu un alt fel de vaccin decât restul germanilor.

(din Bild am Sonntag din 18.10.2009)

    Să nu vă închipuiţi că în Germania merg lucrurile altfel decât în Romania. Singura deosebire în cazul de faţă este că porcăriile gripale ies la iveală mai repede.

   Guvernul german a comandat o doză suplimentară de 200.000 de vaccinuri fără “întăritori” (adjuvant), deci de vaccinuri care au mult mai puţine efecte secundare decât vaccinul cu “întăritori” care a fost cumpărat şi pus la dispoziţia populaţiei obişnuite. Aceste vaccinuri „mai bune“ sunt destinate guvernului, politicienilor de frunte şi funcţionarilor de rang înalt. Pentru restul de nemţi, vaccin de calitatea a doua!

   Criticii vaccinurilor cu adjuvanţi (întăritori) afirmă că acesta produce dureri de cap şi febră. Iniţial a existat intenţia de a cumpăra acest vaccin pentru a fi administrat soldaţilor din armata germană. Între timp, cantitatea comandată a fost mărită corespunzător, şi pentru persoanele importante din guvernul german. Nu ştiam că Angela Merkel face serviciul militar! În fine, mie îmi pasă prea puţin, căci cu sau fără întăritori, eu tot nu mă vaccinez. Dar ca şi principiu, treaba asta este o adevărată “porcărie” gipală. Vaccinul fără adjuvant este Celvapan de la firma Baxter, în timp ce plebea va primi un vaccin cu adjuvant produs de firma GlaxoSmithKline.

   Se par că gripa asta îi “porceşte” rău de tot pe unii.

   Şi totuşi iată că în Germania este merg lucrurile altfel decât în Romania. Nu sunt un expert în presa din ţară, dar nu am observat nici o reacţie critică a corpului medical românesc. Cel german a reacţionat, şi în mod sigur mai urmează încă şi alte reacţii.

   Astfel Preşedintele Comisiei pentru Medicamente din cadrul corpului medical german, Wolf-Dieter Ludwig declară: “Suntem foarte nemulţumiţi în legătură cu acestă campanie de vaccinări. Ea aduce cu sine o serie întreagă de probleme, iar utilitatea ei este incertă. Autorităţile de sănătate au căzut în plasa campaniilor declanşate de concernele farma, care încearcă să câştige bani printr-o ipotetică ameninţare de epidemie.”

   Deoarece vaccinul GSK (cel cu “întăritori”) nu este suficient testat, s-a hotărât ca pentru femeile însărcinate să fie cumpărat de urgenţă vaccin fără “întăritori”. O revoltă făţişă domneşte printre medicii generalişti şi pediatrii. Preşedintele Societăţii germane pentru medicină generală şi medicina familiei, Michael Kochen, îi sfătuieşte pe medicii de familie să “nu recomande pacienţilor vaccinarea”. “Riscurile sunt mai mari decât beneficiile.”

   Iată deci că se poate! Mulţumesc acelor medici care îţi respectă pacientul, jurământul şi profesia.
                                                                                                                        Qui bono

Gripa porcină şi marina americană

 

   Având în vedere întreaga tevatură cu “pandemia” de gripă porcină şi cu vaccinul ce cu nerăbdare aşteptat de nimeni, care încă înainte de a apare pe piaţă a şi devenit numărul 1 pe lista eşecurilor, iată ce se poate auzi într-o emisiune de radio americană din octombrie 2009. Este vorba de mărturiile mai multor soţii ale soldaţilor din marina americană, depuse sub anonimat (căci au fost ameninţaţi de către Marina americană toţi cei care vor discuta această temă), în privinţa unor experimente cu vaccinul H1N1, experimente întreprinse în luna Aprilie de către cercetătorii militari.

   Emisiunea poate fi ascultată în original în limba engleză sub urmatorul link:

 http://www.clipser.com/watch_video/1362067 sub titlul  “A Marine Disquisition“.

1.       O navă a marinei militare americane cu 347 de militari la bord (nu i se dă numele) a rămas în Aprilie blocată pe mare.

2.       Întregul echipaj fusese vaccinat, la scurt timp după plecarea pe mare, cu vaccinul contra H1N1 - gripa porcină.

3.       Echipajul s-a îmbolnăvit atât de grav, încât a fost necesară intervenţia altor vase pentru a ajuta nava rămasă practic fără echipaj de manevrare. 16 medici au fost aduşi la bordul respectivei nave de către un portavion şi alte câteva vase sosite în ajutor. În total au fost aduşi la bordul respectivei nave 50 de membri ai Marinei militare americane, care aveau ca misiune rezolvarea respectivei crize.

4.       Doi membri ai echipajului vaccinat (în total 347 de persoane) au decedat.

5.       Cele 50 de persoane sosite in ajutor au fost ulterior trimise in carantină într-un spital al marinei militare din Bilbao (Spania), după ce 10 dintre aceste 50 de persoane s-au îmbolnăvit (infectat) şi ele. Conform ultimelor informaţii, două  din cele zece persoane se aflau în stare grava.

6.       Din cele 347 de persoane ale respectivei nave, care au fost infectate, 333 au fost infectate cu virusul H1N1 primit prin vaccin. Cum am mai spus, din aceste 333, 2 persoane au decedat, celelalte 331 supravieţuind. Din totalul de 347 de marinari, doar 14 nu au prezentat nici un simptom de boală sau vreo reacţie la respectivul vaccin.

7.       Marina americană a facut presiuni şi ameninţari asupra rudelor marinarilor respectivi, sub pretextul că era vorba de o operaţiune strict secretă. Câteva dintre aceste persoane au informat totuşi diferite mijloace mass-media, desigur sub anonimat. Astfel s-a aflat de întreaga poveste. (Link-ul oferit mai sus vă duce la înregistrarea emisiunii de radio facută pe acestea temă - în lb. engleza desigur).

8.       Din cadrul personalului portavionului care a sosit în ajutorul navei respective, alte 415 persoane s-au infectat şi ele cu H1N1 (gripa porcină), şi se afla în prezent în carantină la bordul respectivului portavion.

9.   Daca într-adevăr injecţia respectivă conţinea vaccinul contra gripei porcine, rezultă că acesta are o eficacitate de 96%!!! În a va îmbolnăvi de H1N1!!! Poftiţi de serviţi! O astfel de rată de infecţiozitate este în mod normal, în natură, imposibil de atins! Chiar şi simplul contact cu persoanele bolnave a dus la o rată de infectare de peste 20%, în condiţiile în care aceste persoane nu fuseseră vaccinate cu respectivul vaccin!

 

Aceasta a fost informaţia. Sursele sunt greu de verificat, caci Pentagonul nu este parcul Cişmigiu. Nu se dau informaţii. Acuma, daca exact astfel stau lucrurile, eu unul de la mine de acasa nu pot şti. Ce ştiu însă este că:

 

1.       Armata americană s-a mai jucat de multe ori în trecut cu astfel de „experimente“.

2.       Condiţiile în care a fost efectuată “vaccinarea” (pe mare, deci protejat de riscul unui eşec cu urmări neprevizibile, ca de exemplu o infecţie pe uscat cu posibilitatea de raspândire necontrolată), mă face să cred că într-adevăr a fost efectuat un experiment dubios. Că a fost vorba de un vaccin, sau sub această etichetă s-a injectat de fapt un agent patogen creat genetic în laborator (vezi cazul celorlalte persoane, nevaccinate, care totuşi s-au molipsit, manifestând însă o formă relativ mai puţin agresivă, “la a doua mână” sa zicem) acest lucru rămâne iarăşi un mister.

3.       Nu ar fi nici prima, şi din păcate cred că nici ultima încercare a unor autorităţi militare (americanii sunt fruntaşi în astfel de experimente), de a crea şi experimenta diferite forme virale, înalt infecţioase, care să poată fi folosite ca arme biologice într-un eventual conflict. Doar că urmările unor astfel de experimente pot fi catastrofale, în cazul în care agentul patogen scapă de sub control.

4.       Dacă astfel de experimente ajung pe mâna unor concerne farmaceutice, care ar deţine agentul patogen precum şi remediul contra acestuia, nu ar fi o astfel de afacere o sursă de venituri uriaşe?

 

   Şi în fond şi la urma urmei, da ce mama dracului îşi închipuie ăştia, ca suntem cobaii lor, pe care pot experimenta ce vor ei, cobai pe care îi pot ei extermina sau salva după bunul plac? Iar acei medici care se “joacă” cu astfel de lucruri, cum pot fi ei numiti? De ce breasla medicală nu ia nici o atitudine contra unor astfel de experimente periculoase? În schimb tot breasla medicală se miră de lipsa de încredere din ce în ce mai mare pe care omul de rând o resimte la adresa ei!

   Şi oare nu pe bună dreptate?

   Domnilor medici, virologi, imunologi, epidemiologi, biochimişti, o dată pentru totdeauna, NU VĂ MAI JUCAŢI DE-A DUMNEZEU!

                                                                                                                    Qui bono

Premiul Nobel pentru medicină (2008) suspect de corupţie

Acordarea Premiului Nobel duce la creşterea veniturilor concernelor farmaceutice

    Procuratura verifică legăturile dintre concernele farma şi Comitetul pentru acordarea Premiului Nobel pentru medicină. Astra zeneca sponsorizează Fundaţia Nobel şi profită de pe urma acordării Premiului Nobel pe anul 2008. După un articol al lui Reinhard Wolff apărutîn ziarul german “taz”- 10.12.2008

http://www.taz.de/1/zukunft/wissen/artikel/1/nobelpreis-steigert-umsatz/

   La doar câteva ore după ce Premiul Nobel pentru medicină pe anul 2008 a fost acordat profesorului Harald zur Hausen (alături de Montagnier şi Barre, dar acestora pentru aşa-zisa descoperire a HIV), medalia acordată s-a ales deja cu câteza zgârieturi. Christer van der Kwast, procurorul şef al unităţii speciale suedeze de luptă împotriva corupţiei a făcut cunoscut că echipa sa a iniţiat o anchetă în legătură cu suspiciunea de corupţie în acoradrea Premiului Nobel pentru medicină pe acest an.

   Doar cu câteva zile înainte Fundaţia Nobel intrase în atenţia autorităţilor judiciare suedeze în legătură cu o înţelegerea pentru sponsorizare încheiată între aceasta şi producătorul de armament Honeywell din USA. (Vezi mai jos relatarea asupra acestei teme din acelaşi ziar “taz”.)

   Iar acum din nou este vorba de o înţelegere pentru subvenţionare între Fundaţia Nobel şi concernul farma Astra-Zeneca, înţelegere încheiată cu câteva luni în urmă. Concernul

Astra-Zeneca deţine patente pentru producerea vaccinurilor contra a mai multor variate ale virusului Papilloma uman (HPV), care este considerat, conform cercetărilor efectuate de către profesorul Harald zur Hausen, cercetător în domeniul cancerului de la Universitatea din Heidelberg, ca fiind factorul cauzator al cancerului de col uterin. Ori tocmai pentru aceste cercetări  (şi prezumţii, am spune noi) Harald zur Hausen a primit Premiul Nobel pentru medicină pe anul 2008.

   Este evident că acordarea Premiului Nobel constituie una dintre cele mai bune reclame, astfel că Astra-Zeneca avea tot interesul ca patentele deţinute de ea să primească această “confirmare”.

   Nu este însă nici prima, şi în mod sigur nici ultima oară când Comitetul pentru acordarea Premiului Nobel se face de râs. Daca ar fi să ne referim doar la celebrul caz al laureatului Gajdusek, pentru lentavirusul care producea afecţiunea Kuru-Kuru, persoană care ulterior a recunoscut că toată povestea legată de această afecţiune a fost inventată de el.

   Prin faptul că alături de Harald zur Hausen, au mai fost premiaţi în 2008 Juc Montagnier şi Barre-Sinoussi pentru “descoperirea” HIV (după 25 de ani!!! dara fără a-l premia şi pe Robert Gallo?), mă face să  cred că şi Fundaţia Nobel este deja complect “înghiţită” de mostruoasa maşinărie a industriei farmaceutice.

 

Concernul producător de armament devine sponsor al Fundaţiei Nobel (care printre altele decernează şi Premiul Nobel pentru PACE!!!)

   După un articol din ziarul german “taz” din 08.12.2008 de Reinhard Wolff

http://www.taz.de/1/politik/europa/artikel/1/schmutziges-geld-fuer-nobelpreise/

Bani murdari pentru Premiul Nobel.

   Fundaţia suedeză a Premiului Nobel nu este deranjată de provenienţa sponsorizărilor pe care le primeşte. Honeywell se află printre cele mai mari concerne producătoare de armament din lume (locul 15). Honeywell este implicată printre altele în constucţia de bombe atomice şi echipament pentru helicopterele militare. Iar printre altele, sponsorizează şi două firme care aparţin Fundaţiei Nobel.  Din încasările acestor firme provin fondurile din care se acordă premiile Nobel (circa 1 milion de Euro bucata).

   După ce radiodifuziunea suedeză a relatat asupra acestei teme, o serie de colaboratori ai Fundaţiei Nobel au criticat respectivele relatări. Astfel profesorul Håkan Wennersten, membru în Comisia pentru acordarea Premiului Nobel pentru chimie, este de părere că Honeywell nu are absolut nimic de a face cu sponsorizarea premiilor Nobel. O opinie similară a prezentat şi profesorul Hugo Lagercrantz, membru al Comisiei pentru decernarea Premiului Nobel pentru medicină. Totuşi Anders Bárány, membru al Academiei regale suedeze şi fost secretar în Comitetul pentru decernarea Premiului Nobel pentru fizică este de părere că: “Sursele de sponsorizare trebuiesc analizate cu atenţie, pentru a se evita conflictele de interese. Dacă eu aş fi fost cel care trebuia să decidă, nu aş fi acceptat sponsorizarea.”  

   În mod cert, ceva nu este în regulă cu Fundaţia Nobel şi cu decernarea respectivelor premii. Adică, cu banii primiţi de la firma de armament Honeywell este plătit Premiul Nobel pentru pace? Frumoasă treaba!

 

Stop vaccinarii obligatorii impotriva AH1N1 ! Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România !

10/10/2009

destinatar: Guvernul Romaniei

 

Cât de gravă este gripa porcină?
- simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate.
- gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat (cf. "The Times")
- boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolul vaccinării este pus sub semnul întrebării
- în Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, se înregistrează o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită tip A, deci nu este justificată vaccinarea în masă a populaţiei, cu atât mai puţin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!

Un vaccin periculos!
Provoacă cancer şi alte boli grave:
- mutaţii genetice şi oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente)
- celulele umane utilizate curent în producţia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile să supravieţuiască in vitro şi să se dividă fără limită de timp şi spaţiu) şi celule animale (embrion de pui, etc.)
- vaccinul "Optaflu" contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!
- sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp

In 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural şi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat.
Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puţin 25 de oameni au murit şi 500 au paralizat.

Nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli ale plămânilor (agravează astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, femeilor însărcinate şi copiilor sub cinci ani deoarece conţine:

- adjuvanţi toxici - cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de mare de mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuşi. O doză destul de mare poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Intoxicaţia cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzează alergii şi şoc anafilactic

- adjuvanţi noi - pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiţi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulţi adjuvanţi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şi AS04. Adjuvantul MF59 este de natură uleioasă şi conţine Tween80, Span85002 şi squalena. Studiile efectuate pe şoareci au arătat că adjuvanţii uleioşi induc probleme motorii şi paralizie. Adjuvantul ASO3 conţine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului războiului din golf) care provoacă şi boli autoimune. Adjuvanţii Sqalena şi Tween80 provoacă infertilitate la animale.

www.PetitieOnline.ro

 http://www.petitieonline.ro/petitie-p31364045.html

sau
http://www.petitieonline.ro/petitie/stop_vaccinarii_obligatorii_impotriva_ah1n1_nu_acceptam_sa_fim_cobaii_vaccinului_ah1n1_in_romania_-p31364045.html

Copiii, vaccinaţi obligatoriu împotriva gripei porcine

Ştirea prezentată în presă

Joi, 24 Septembrie 2009 | Rodica PERIANU

         toţi copiii, de la vârsta preşcolară până la elevii de liceu, vor fi vaccinaţi obligatoriu împotriva gripei porcine * "Cantgrip", vaccinul pandemic produs de Institutul Cantacuzino, va fi autorizat pe data de 21 noiembrie * primele teste pe subiecţi umani ale vaccinului contra gripei porcine au început, la sfârşitul lunii iulie, în Australia, iar primele rezultate clinice vor fi concludente la sfârşitul lunii septembrie

      Dar cu ce vaccin au fost făcute testele în Australia ? Că doar nu cu cel de la Cantacuzino !

Vaccinarea contra gripei porcine va fi obligatorie pentru populaţia cu risc, în categoriile stabilite de Ministerul Sănătăţii intrând şi copiii, de la cei preşcolari până la elevii de liceu. Precizarea a fost făcută de ministrul Sănătăţii, Ionuţ Bazac. El s-a adresat medicilor şcolari atenţionându-i că în cazul vaccinului împotriva virusului A/H1N1 nu există posibilitatea părinţilor de a opta, ca în cazul campaniei naţionale pentru prevenirea cancerului de col uterin prin vaccinarea anti HPV. "Din punctul meu de vedere, ca specialist de sănătate publică, vreau să auziţi de la mine direct, că cea mai mare provocare a dvs. în perioada următoare o reprezintă A/H1N1 şi o să avem nevoie de dvs, extrem de mare nevoie, la momentul în care o să începem campania de vaccinare. Categoriile pe care le vom vaccina imediat, începând probabil cu 1 decembrie, sunt personalul medical, integral, apoi cei care lucrează în serviciile esenţiale, adică apă, electricitate, pompieri şi aşa mai departe, şi în al treilea rând, toate categoriile de copii, de la preşcolari până la cei de liceu şi sunt 3 milioane. Aici va fi nevoie de implicarea dvs. totală, mai ales că am auzit tot felul de dezbateri în ultima perioadă. Aş vrea să fim foarte clari: vaccinul este obligatoriu! Chestiunea cu gripa este o problemă de securitate naţională, şi nu este ca la HPV. Aici toată lumea se vaccinează, îi place sau nu-i place. Nu ne putem permite şi cred că nimeni nu-şi poate permite astăzi, să lăsăm pe cineva nevaccinat, când vedeţi ce se întâmplă în ţări mult mai dezvoltate în domeniul sănătăţii, cum sunt Statele Unite şi Marea Britanie, unde lucrurile sunt total scăpate de sub control", a declarat Bazac.
Vaccinul împotriva gripei porcine produs de Institutul Cantacuzino, este numit "Cantgrip", iar primele tranşe vor fi realizate la sfârşitul lunii octombrie. Mai exact, conform calendarului transmis de Institut, în data de 28 octombrie vor fi finalizate primele serii de vaccin, urmând ca în 21 noiembrie, Agenţia Naţională a Medicamentului să elibereze autorizaţia de punere pe piaţă. Începând cu această dată va putea să înceapă campania de vaccinare a populaţiei cu risc, potrivit Ministerului Sănătăţii. Cele cinci milioane de doze de vaccin pandemic pe care Institutul Cantacuzino are capacitatea să le producă vor fi finalizate la sfârşitul lunii decembrie. Vaccinul "Cantgrip" va fi distribuit numai în reţea închisă, în cadrul campaniei de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătăţii, campanie care va debuta în luna decembrie.
Primele teste pe subiecţi umani ale vaccinului contra gripei porcine au început, la sfârşitul lunii iulie, pe 540 de voluntari, la o clinică din Melbourne şi una din Adelaide, Australia, iar primele rezultate clinice vor fi concludente la sfârşitul lunii septembrie. Şi în SUA, tot la sfârşitul lunii iulie, se căutau voluntari pentru a începe testele clinice ale vaccinurilor experimentale împotriva virusului A/H1N1, potrivit Institutului National pentru Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID).

În România, până în prezent, au fost diagnosticate cu gripă porcină 333 de persoane, potrivit ultimului bilanţ al Ministerului Sănătăţii. Primul caz de infectare cu virusul A/H1N1 a fost confirmat pe 23 mai, la o tânără întoarsă din SUA. Noul virus a fost semnalat, pentru prima dată, la sfârşitul lunii martie, în Mexic, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a decretat pandemie pe 11 iunie.

 

Situaţia reală din Romania-Ştirea prezentată în presa de partid

România, Septembrie 2009, Comunicat al Ministerului Sănătăţii

Stimaţi cetăţeni,

   Pe 24 Septembrie,  tovarăşul ministrul al Sănătăţii a avut o întrevedere cu tovarăşii medici din sistemul şcolar de sănătate. Acestora le-au fost comunicate directivele de partid primite de către tovarăşul ministru  direct de la mult iubitul şi stimatul tovarăş CDC (sub-secţie a Pentagonului care se ocupă de problema epidemiilor) şi de la tovarăşa academician doctor inginer Organizaţia (mondială a Sănătăţii).

   Ca urmare a oprimării omului de către porc, în ţările capitaliste a izbucnit o pandemie. Acolo însă lumea,drogată, decăzută, inconştientă, datorită obscurantismului în care au fost ţinuţi decenii de-a rândul cetăţenii, aceştia nu vor să se vaccineze. Pe de alta parte serviciile noastre de Securitate ne-au informat că agenturile străine încearcă să ne submineze economia socialistă naţională, infiltrând în ţara noastră virusuri porceşti, pentru a ne destabiliza. Deci, este o problemă de securitate. Mă rog, naţională.

   Tovarăşul ministru, ca specialist de sănătate publică, a spus:

Aş vrea să fim foarte clari: vaccinul este obligatoriu! Chestiunea cu gripa este o problemă de securitate naţională, şi nu este ca la HPV. Aici toată lumea se vaccinează, îi place sau nu-i place. Nu ne putem permite şi cred că nimeni nu-şi poate permite astăzi, să lăsăm pe cineva nevaccinat, când vedeţi ce se întâmplă în ţări mult mai dezvoltate în domeniul sănătăţii, cum sunt Statele Unite şi Marea Britanie, unde lucrurile sunt total scăpate de sub control".

   În ţarile capitaliste lucrurile au scăpat de sub control, dar la noi nu se va întâmpla aşa ceva. Noi deţinem controlul. Şi vaccinăm cu forţa. Nu poate fi nici o îndoială, vaccinul este SIGUR că este vaccin. Institutul Cantacuzino a produs singur vaccinul, şi l-a testat pe aborigenii din Australia. Aceştia au fost foarte mulţumiţi, căci, ca urmare a vaccinului, probanţii mascului s-au mai ales cu una în plus, iar probantele feminine caută acuma sutiene cu trei cupe.

   Cuvântarea tovarăşului ministru specialist public a fost întâmpinată cu urale şi ovaţii. S-a scandat “Moarte porcilor de Ignat” şi “Trăiasca tovarăşa academician doctor inginer Cantacuzino”.

   Începând chiar de mâine, pionierii şi şoimii partiei se vor saluta între eu doar cu : “Salut voios de vaccinat”. Din ordinul ministrului sănătăţii!

 

Comentariul Qui bono:

   Din capul locului, în aceste condiţii şi la un astfel de limbaj, nu are rost a se face o discuţie asupra eficacităţii şi utilităţii vaccinării. În dictatură, se execută, nu se discută.

   Acuma însă, Domnule Ministru, este pentru prima oară în ultimii zece ani când m-am felicitat pentru că

                                                               AM PLECAT DIN ROMANIA!

   Mă gândescă că poate, atucni când aţi spus cele de mai sus, aveaţi febră din cauza gripei şniţel. Altfel nu-mi explic. Iar în altă ordine de idei, cam ce vreţi Dumneavoastră să spuneţi prin “...Statele Unite şi Marea Britanie, unde lucrurile sunt total scăpate de sub control".  Chiar mă întreb cine este “fără control” aici. Ştiţi oare că în Germania doar 12% din populaţie acceptă să se vaccineze? Adică vreţi să spuneţi că 88% dintre germani sunt... ce? Anarhişti? Nebuni? Agenţi comunişti, sau capitalişti, sau duşmanii propriei sănătăţi sau ai propriei ţări? În ceea ce priveşte propria sănătate, nu cred că există popor mai sensibil la această temă în toată Europa.

   Ei bine, vă scrie unul din cei 88% care nu se vor vaccina, pentru că, Slavă Domnului, nu vă am ca ministru. Şi dacă ministrul german al sănătăţii ar fi spus ceea ce aţi spus Dumneavoastră, după jumătate de oră şi-ar fi dat demisia. (Apropos, mai sunteţi ministru, că am auzit că Guvernul Boc a făcut Poc).

   Dumneavoastră jigniţi poporul român. Sau nu vă daţi seama? Mi se pare că România este membru al UE, nu? Nu am auzit încă în UE de “obligativitatea vaccinării”. Sau mă înşel şi Romania este de fapt membră în UA (Uniunea afgană).

    Stimate Domnule Ministru, vă asumaţi răspunderea pentru efectele secundare care eventual vor fi cauzate de vaccin? Daca da, înseamna că ceva nu este în regulă cu Domnia Voastră.

   Permiteţi-mi să dau un citat dintr-o carte de specialitate,  „Impfkompendium” (Compendiumul vaccinurilor) ediţia a patra 1994, citat pe care l-am tradus din şi transcris din „chineza veche” (limbajul folosit de specialişti atunci când nu vor ca anumite lucruri să fie înţelese de omul obişnuit) pentru a putea fi priceput de toată lumea:

   „Vaccinurile cu agenţi patogeni morţi declanşează de regulă o foarte slabă reacţie imunitară. Pentru a putea obţine o reacţie satisfăcătoare, este necesară adăugarea în vaccin a unor adjuvanţi („întăritori”). Pentru vaccinurile umane până în prezent s-au folosit doar săruri de aluminiu ca şi „întăritori”. Modalitatea exactă de acţiune a „întăritorilor” este complexă şi nu este cunoscută în întregime până în prezent. În general se consideră că aceste substanţe declanjează o reacţie inflamatorie locală.” 

   Aha, deci împărţim injecţii în stânga şi în dreapta, CU FORŢA, dar nu ştim exact ce efecte au substanţele conţinute în vaccinuri. Şi permiteţi-mi să presupun că nici Dumneavoastră, ca "specialist în sănătatea publică" nu ştiţi. Căci altfel nu înţeleg cum un om normal îşi poate asuma   responsabilitatea unei vaccinări FORŢATE?

   Mai bine spuneţi-le părinţilor acestor copii adevărul, şi dacă totul este în regulă, nu va fi nevoie să forţaţi pe nimeni să se vaccineze. Există doar două modalităţi de a convinge pe cineva: prin argumente sau prin pumni.

Dumneavoastră aţi ales cea de a doua cale. Trist.

Vă salut voios nevaccinat.

Qui bono

Pentru părinţii copiilor din România:

   Înaintea vaccinării cu forţa a copilului Dumneavoastră cereţi medicului să vă semneze următoarea declaraţie.

 

 

Certificat medical în vederea vaccinării

 

Eu, subsemnatul medic, declar pe proprie răspundere că

vaccinul....................................................................................................................................................................................

numele firmei producătoare a vaccinului....................................................................................

este administrat ca vaccin preventiv contra următoarelor afecţiuni contagioase: .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

şi că nu conţine impurităţi de nici un fel.

 

Acest vaccin îl administrez astăzi lui :

Prenume, Nume : .....................................................................

Adresa : ...................................................................................

Data naşterii : ..........................................................................

 

   La data administrării vaccinului, vaccinatul era sănătos, lucru de care m-am asigurat în urma unui control medical amănunţit. Asigur persoana vaccinată că nu va avea nici un fel de dureri, dereglări neurologice sau alergice.

   De asemenea garantez că administrarea vaccinului este complect nepericuloasă pentru viaţa şi sănătatea vaccinatului, că nu produce daune directe sau indirecte şi că nu provoacă afecţiuni cum ar fi: paralizie, daune creerului, orbire, tuberculoză, cancer atât la locul de aplicare a vaccinului cât şi în alte părţi ale organismului vaccinatului, daune ale rinichilor, inflamaţii ale ficatului (hepatite), diabet, ş.a.m.d. cu sau fără cauzare de moarte.

   Garantez de asemenea că vaccinul asigură protecţie contra afecţiunii pentru care este administrat. Dacă totuşi afecţiunea contra căruia administrez astăzi acest vaccin va apare în următoarea perioadă de timp, voi suporta şi prelua în răspunderea mea de bună voie şi fără vreo acţiune judiciară daunele provocate prin aceasta sus-numitului vaccinat.

   Dacă datorită vaccinului administrat astăzi vor apare în viitor prejudicii psihice sau fizice mă oblig să preiau asupra mea în totalitate prejudiciile precum şi costurile cauzate vaccinatului sau familiei acestuia, fără a fi necesară o acţiune în instanţă din partea acestora.

   Înaite de administrarea vaccinului au fost făcute cunoscute vaccinatului, părinţilor sau tutorilor acestuia, compoziţia exactă a vaccinului, toate eventualele şi posibilele efecte secundare ce pot apărea ca urmare a vaccinării şi le-a fost înmânate instrucţiunile de folosire ale preparatului, aflate în ambalajul original al acestuia.

 

 

 

Localitatea .................................................                       Data ..................................................

 

 

 Ştire apărută la Realitatea TV

Adrian Streinu-Cercel: Elevele vor fi vaccinate împotriva HPV fără aviz din partea părinţilor

Marti, 27 Octombrie 2009 18:35
 Elevele de 13 ani vor fi vaccinate împotriva HPV fără aviz din partea părinţilor a anunţat Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, la videochat-ul REALITATEA.NET LIVE.

''Nu se mai cere aviz pentru vaccinare. Se va proceda ca la orice campanie de vaccinare şcolară. Se anunţă cu o zi înainte, iar cine este bolnav anunţă  că nu se prezintă la şcoală. Luăm în discuţie să dăm posibilitatea şi celor care nu au participat anul trecut la campanie să se vaccineze acum'', a spus secretarul de stat.

România are o problemă foarte gravă cu cancerul de col uterin. ''Ministerul Sănătăţii cheltuieşte anual 60 de milioane de euro pentru a menţine în viaţă nişte femei care mor de cancer de col uterin inclusiv la vârste de 25-30 de ani'', susţine Adrian Streinu-Cercel. 

''Până la vârsta de 50 de ani, peste 80% dintre femei trec prin infecţia cu HPV'', a mai spus secretarul de stat.

Ministerul Sănătăţii recomandă astfel tuturor femeilor din România să consulte un medic ginecolog şi să îşi facă testul Papanicolau o dată pe an. 

 

Stimate Domnule Streinu-Cercel, stimate Doamne şi Domni din Ministerul Sănătăţii,

    Iată ceea ce se ştie despre vaccinul contra HPV şi din păcate nu rezultă din intervenţia Dumneavoastră la Realitatea TV.

    Aproximativ 70% dintre femei se infectează cu virusul papilloma uman-HPV, şi nu peste 80% cum aţi spus Dumneavoastră. Dar asta n-ar fi decât un fleac. Virusul este transmisibil prin contact sexual, şi de aceea fetele între 12-17 ar trebui să se vaccineze. În marea majoritate a cazurilor infecţia se “stinge” fără probleme. Dacă însă sistemul imunitar este deficitar, astfel încât nu poate elimina virusul (ca urmare a dezechilibrului dintre celulele ajutătoare Th1-Th2, în favoarea liniei Th2), pot apare modificări în ţesuturi, ceea ce în timp poate duce la un cancer al colului uterin.

   În studiile asupra vaccinului a fost cercetat în ce măsură acesta poate duce la o scădere a apariţiei cancerului ca urmare a unei infecţii de durată cu HPV. Există mai mult de 100 de tipuri de HPV, dintre care cel puţin 13 pot declanşa o formă de cancer. Vaccinul protejează doar contra tipurilor cu numerele 16 şi 18. În Austria au murit două femei tinere la scurt timp după ce au fost vaccinate. Cauza deceselor este încă controversată, dar există o puternică bănuială că decesele ar fi survenit ca urmare a vaccinării.

Concernele farmaceutice nu vor să prezinte datele rezultate în urma studiiolor.

   Cea mai mare problemă cu acest vaccin este faptul că nu există date suficiente şi nici studii serioase prin care să fi fost verificată eficacitatea vaccinului. Producătorii acestor vaccine au astfel de studii, dar nu vor să le facă publice. De ce oare? La rugămintea de a prezenta datele şi cifrele studiilor, firma Sanofi-Pasteur MSD, filiala din Germania, a dat următorul răspuns:“Cifre şi tabele care nu se află în publicaţiile deja apărute, stau doar la dispoziţia celor care lucrează nemijlocit cu acestea, respectiv centralei din USA. Aceste cifre nu sunt în posesia noastră şi nici nu vor fi în viitor.“   

   Cel de-al doilea vaccin apărut pe piaţă, Cevarix, nu a fost până acuma omologat pe piaţa americană. Probabil că se aşteaptă vaccinare forţată din Romania, pentru a se putea constata pe cobaii români efectele secundare.

Este foarte probabil ca în cazul în care vaccinul este întradevăr eficace, alte tipuri de HPV să ia locul celor neutralizate de vaccin.

  Îndoieli asupra vaccinului există şi datorită unui alt motiv important: cum am mai spus, există circa 100 de tipuri de HPV, dintre care cel puţin 13 sunt cancerigene (conform teoriei medicinei şcolastice). Vaccinul conferă protecţie doar contra a două tipuri, 16 şi 18, precum şi contra unor altor câteva variante care provoacă negi genitali, afecţiune neplăcută, dar nu periculoasă pentru viaţa pacientei.

   Conform datelor furnizate de Institutul Robert Koch din Germania, HPV-16 este implicat în circa 50-60% dintre cancere, în timp de HPV-18 în doar 10-20 %. Rezultă că împreună aceste două tipuri sunt răspunzătoare pentru doar 70% dintre tumorile la colul uterin. De unde s-a tras şi concluzia că vaccinul are o eficacitate (dacă o are, ceea ce prin studii nu a fost încă certificat) de cel mult 70%. Este totuşi neclar dacă nu cumva alte tipuri de HPV dintre cele peste 100 nu vor ocupa locurile lăsate libere de HPV16 şi 18. În acest caz eficacitatea vaccinului ar fi cu mult mai mică. Desigur că atât campaniile publicitare cât şi informaţiile care le parvin medicilor de la producătorii acestor două vaccinuri nu pomenesc nici un cuvânt despre aceste aspecte. «Oamenii de ştiinţă precum şi medicii sunt lăsaţi în întuneric, fiind confruntaţi cu întrebări la care nici ei înşişi nu cunosc răspunsurile » spune Dr. Ansgar Gerhardus. «Această nesiguranţă este provocată de către producători, care nu pun la dispoziţie datele necesare.»

Eficacitatea vaccinului HPV

   Cele patru studii care au dus la aprobarea pe piaţă a vaccinului Gardasil, nu au fost încă încheiate  (definitivate) şi publicate (anul 2008). Participante la aceste studii au fost 21.000 de femei (deci care deja duceau o viaţă sexuală activă) cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, dintre care jumătate au fost vaccinate cu Gardasil, iar cealaltă jumătate cu Placebo (grupă de control). Conform datelor furnizate de însăşi producătorul acestui vaccin, firma americană MSD Merck (a cărei subfilială este Sanusi Pasteur), femeile care până la data vaccinării nu au fost infectate cu HPV tipurile 6, 11, 16 şi 18, au fost protejate 100% de către vaccin. Dacă se iau insă în considerare infecţiile şi displaziile cauzate de celelalte tipuri de HPV, vaccinul lasă mult de dorit. În cadrul primelor date publicate se susţinea că displaziile CIN II-III au fost cu 38% mai rare la femeile vaccinate decît la cele nevaccinate. Actualele rezultate ale studiilor (care nu au fost încă finalizate) relevă însă rezultate dezamăgitoare şi indică o scădere la doar 17% a dispalziilor CIN II-III în primii trei ani de după vaccinare (studiul FUTURE II 2007). iar pentru CIN III, deci o fază premergătoare cancerului care este întradevăr relevantă, eficacitatea nici nu se mai poate consemna statistic (Arzneitelegramm 2007,38(5)).

   Alte critici îndreptăţite se ridică la adresa modului în care firma producătoare şi-a realizat singură studiile, «printr-o multidutdine de subgrupe şi analize, care au fost ulterior modificate sau nou definite, ceea ce face ca raportarea rezultatelor la practică să fie discutabilă». (Arzneitelegramm, 2008,39).

   Într-un articol de fond din „New Engkland Journal of Medicine” eficacitatea vaccinului HPV este catalogată ca fiind “modestă”; un profit pentru sănătate fiind obţinut doar în cele mai favorabile condiţii ("most optimistic scenario")(SAWAYA 2007).

   Dacă în momentul vaccinării femeile respective sunt deja infectate, vaccinul nu mai are eficacitate. Ceea ce practic înseamnă că eficacitatea scontată pentru Gardasil se poate obţine doar înainte de primul contact sexual. Totuşi până în prezent nu există studii de încredere asupra eficacităţii vaccinului pentru fete, înainte şi în timpul pubertăţii, iar producătorul se rezumă la a prezenta dovezi puţin concludente asupra anticorpilor în sângele tinerelor în perioada de după vaccinare. Ceea ce oricum nu foloseşte la nimic, căci anticorpii sunt eficace numai extracelular, în timp ce intracelular are eficacitate monoxidul de azot produs cu ajutorul mecanismelor declanşate de celulele Th1. Astfel că recomandarea de a se vaccina înainte de primul contact sexual stă oricum pe picioare de lut. Comisia STIKO care aprobă în Germania vaccinurile spunea în hotărârea de aprobare a vaccinului: “Deoarece este vorba de un vaccin nou, sunt de aşteptat în viitor alte date asupra imunizării, eficacităţii la tinerele femei, la cele care sunt deja infectate cu HPV, la eficacitatea vaccinului asupra tinerilor şi bărbaţilor (Nota personală: este de aşteptat să ne crească utere şi nouă, bărbaţilor, sau este vorba despre canpania împotriva cancerului de penis?), asupra posibilelor definiţii ale unor grupuri de risc, etc. Comisia STIKo va urmări aceste noi evaluări şi date ce vor apare în timp, şi va adapta recomandarea pentru vaccinare ăn mod corespunzător.”  (EB 2007). Această comisie STIKO a fost însă în ultimii 2 ani masiv criticată în presa de specialitate germană pentru legăturile (conflictele) de interese dubioase pe care le are cu marile concerne farmaceutice.

   Astfel de date trebuiesc în mod normal să fie cunoscute ÎNAINTE de aprobarea vaccinului, şi nu după ce fetele din România, de exemplu, vor servi ca şi cobai.

   Şi rezultatele studiilor pentru Cervarix sunt mai mult decât “subţiri”. S-au făcut evaluări doar pe o perioadă de 15 luni de la data vaccinării, iar producătorul nu a prezentat datele acestor evaluări, respectiv câte femei erau deja la momentul vaccinării infectate cu HPV. De asemenea nu a fost până în prezent evaluat sau publicat care sunt rezultatele pe grupul total de femei vaccinate, independent de faptul dacă ele au fost infectate înainte de vaccinare sau nu, ceea ce ar fi relevant pentru eficacitatea vaccinului.

   În Arzneitelegramm se menţionează: “Datele prezentate de Cervarix şi în baza cărora acesta a fost aprobat sunt şi mai puţine şi neconvingătoare decât cele pentru Gardasil.” (AT 2007, 38(11) şi AT 2008,39).

Nelămuriri în privinţa eficacităţii şi perioadei de acţiune a vaccinului

   O dovadă ştiinţifică precum că vaccinul HPV protejează contra cancerului nu există. “Dacă, şi în ce măsură, vaccinul protejează contra diplaziilor cervix, carcinoamelor şi deceselor, se va putea cunoaşte abea după decenii” (AT 2008,39). De altminteri acesta este tredul general în ultimele decenii, să se inventeze boli şi/sau vaccinuri a căror eficacitate sau sfârşit (deci decese) să aibe loc cât mai în viitor. Facem bani acuma, iar ce va fi peste 30 de ani... cui îi mai pasă?

   De curând au fost relatate două cazuri de carcinom cervix în Israel la două femei vaccinate contra HPV  (BELLER 2009). Rămâne de asemenea de aşteptat a se vedea dacă nu cumva celelalte tipuri de HPV nu vor lua locul celor anihilate prin vaccin („Serotype-Replacement“), şi eventual, în anumite condiţii, aceste virusuri să aibe proprietăţi şi mai neplăcute. În studiile efectuate s-a putut constata la cei vaccinaţi, deja după 2 ani fenomene de «repacement» relevante (AT 2006, SAWAYA 2007). Astfel de suspiciuni au determinat probabil pe producători, în cadrul propriilor studii, să vaccineze (începând din februarie 2007) şi femeile care făceau parte din grupul Placebo din cadrul studiului FUTURE (deci grupul de control, care mă întreb ce fel de grup de control o mai fi fost în acest caz?) (AT 2007,38(5)).

   Studii mai mai recente din USA constată însă că tipurile de risc 16 şi 18, asupra cărora sunt eficace vaccinurile, pot fi întâlnite în realitate doar într-un procent mult mai mic la femei, faţă de cel considerat iniţial (70%), astfel că pentru HPV16 procentul ar fi de 1,5%, iar pentri HPV18 doar de 0,8% (DUNNE 2007). Într-un alt studiu procentul de 70% s-a micşorat la 44% (FUTURE II). Ori în aceste condiţii o introducere generalizată a unui vaccin foarte scump (circa 450 Euro în Germania) nu se justifică din punctul de vedere al eficacităţii (TTN 2006). De asemenea în Germania se recunoaşte că “date asupra seroprevalenţei infecţiilor HPV sau asupra prevalenţei certificării HPV-ADN nu există pentru nici o categorie de vârstă” (STIKO-EB 2007). Şi mă îndoiesc sincer că lucrurile ar sta altfel în Romania.

Asupra eficacităţii protecţiei oferite de vaccin în timp, datorită scurtei perioade de când acesta este folosit, nu se cunoaşte practic nimic. Şi nici pe viitor nu se va putea şti prea mult, din moment ce grupul de control Placebo a fost şi el vaccinat. (Sincer vorbind, foarte dubioasă acţiune a celor care conduc aceste studii). Ori tocmai această eficacitate pe termen lung este foarte importantă în cazul în care vaccinul se administrează unor copile de 13-14 ani, nu? Dacă infecţia se “amână” printr-un vaccine a cărui eficacitate se diluează în timp, fiind astfel “împinsă” într-o categorie de vârstă mai înaintată, probabilitatea unei cronicizări şi/sau “camuflări” a infecţiei va creşte simţitor.

   Calculele “matematice” ale producătorului Sanofi ajung la un rezultat de circa 12 ani pentru 50% dintre persoanele vaccinate (FRASER 2007). Dar conform unei relatări apărute în « New York Times » protecţia oferită de vaccin ar dispare deja după 3 ani! (ROSENTHAL 2008).

   Unele indicii din anumite studii sugerează că vaccinul Gardasil poate pe de o parte proteja contra cancerului, dar pe de altă parte îl şi poate favoriza (AT 2006).

   Într-un alt studiu s-a relevat bănuiala că vaccinul, în cazul unei infecţii deja prezenta, cu HPV16 sau 18, poate chiar conduce la o displazie celulară (FDA 2006). Teste asupra acestei categorii de risc (infectate deja şi vaccinate) nu au fost făcute. Pe de altă parte, la fel ca şi în cazul vaccinului contra hepatitei B, acest nou vaccin poate induce fals ideea că persoana este protejată, şi astfel nu mai are nevoie de a practica “Safer-Sex”, favorizând astfel comportamente sexuale riscante. Iar în legătură cu aceasta, poate de asemenea scădea şi motivaţia ca pe viitor femeile să efectueze controale preventive regulate. “Prin vaccinare, ca suplinitor al programului de prevenţie, se vor salva şi mai puţine vieţi ca până acum” (RAFFLE 2007).

   Într-un interviu acordat programului 1, ARD, al televiziunii germane, Profesorul Rolf Rosenbock spune: „Acest vaccin nu înlocuieşte depistarea timpurie a cancerului, şi deci, invers, cine se controlează regulat şi descoperă la timp un cancer, nu are nevoie de vaccin“ emisiunea PLUSMINUS 2007 .

   Arzneitelegramm concluzionează: „Tinerele fete care doresc să se vaccineze trebuiesc mai intâi să se informeze exact asupra realelor avantaje, asupra duratei unei astfel de protecţii şi asupra posibilelor interacţiuni ale vaccinului cu alte tipuri oncogene (carem declanşează cancer) de HPV. Strduinţele unora de a vaccina cât mai multe fete cât mai repede, nu pot fi în nici un fel justificate în acest moment.“ (AT 2008,39). Ori a nu cere acordul părinţilor, care, presupun eu, se pot informa mai bine decât nişte copile de 13-14 ani, mi se pare un lucru complect inaceptabil !

   Iar ceea ce propuneţi Dumneavoastră, stimate Domnule Streinu-Cercel, este exact ceea ce în Germania nu se recomandă!!! Dar deh, ca noi, românii, nu-i nimeni!

Cancerul de col uterin şi alte cauze posibile în afara HPV

   Încă din 1992 s-a ridicat întrebarea dacă întradevăr, conform teoriei înrădăcinate, HPV cauzează cancerul de col uterin. Doi cercetători în biologie moleculară, Peter Duesberg şi Jody Schwartz, de la Universitatea California din Berkeley şi-au exprimat îndoiala asupra cauzalităţii dintre HPV (foarte slab reprezentat în tumori) şi testul HPV-pozitiv. În locul ipotezei şcolastice se sugerează o inducere spontană sau chimică a anormalităţilor cromozomiale care duc la apariţia cancerului, fenomen observat în permanenţă atât la pacientele HPV-pozitiv cât şi negativ.

   Între timp, aşa cum deja se ştie de circa 10 ani (dar din motive ce nu au nici pe departe de a face cu o medicină bazată pe evidenţe, ci mai degrabă cu o industrie bazată pe profit), cancerul nu are (practic în niciuna din formele sale) o cauzalitate virală, ci este provocat de stressul nitrosativ şi/sau oxidativ care duce la o puternică afectare a mitochondriilor şi astfel la re-fetalizarea caracterului celulelor, care, nemaiputând fi aprovizionate energetic prin mitocondrii, se „recuplează” la forma veche celulară, cea a celulelor din clasa (tipul) Archaea.

    Dar nu cred că este aici cazul de a intra într-o astfel de discuţie, căci scopul urmărit de Ministerul sănătăţii nu este acela de a înlătura cauza cancerului, ci cel de a rezolva anumite probleme financiare curente (şi de mult timp grave) pe care le are medicina românească. Dacă însă aceasta este calea corectă, personal mă îndoiesc şi tocmai de aceea am pornit la redactarea acestei scrisori deschise către Dumneavoastră, Domnule Streinu-Cercel, respectiv către Ministerul sănătăţii.

    Nu pot să înţeleg altfel cum, în doar o lună de zile, Ministerul sănătăţii din România declanşează două campanii de vaccinare forţată (obligatorie este cuvântul echivalent) a copiilor din România! Vaccinări care sunt puternic contestate în toate ţările lumii civilizate (contra gripei porcine şi HPV). Fapt ce duce desigur la o diminuare a încasărilor scontate de către producătorii din industria farmaceutică.

   Iată că România salvează farmacia!

   Dar înapoi la subiect. Nici „National Cancer Institute din USA nu a putut până acum stabili o legătură directă între cancerul de col uterin şi HPV.

Vaccinul HPV şi pancreatita

   Una dintre femeile din Australia care a dezvoltat o pancreatită, femeie în vârstă de 26 de ani, a fost internată în spital la 4 zile după ce primise prima doză de Gardasil. În total au existat trei astfel de cazuri, dintre care unul mai este încă în atenţia medicilor, în spital. Cazuri similare au fost semnalate din USA. Între timp există şi o acţiune juridică în desfăşurare (cazul Jesalee Pasons) ca urmare a faptului că tânăra Jesalee a trebuit să fie operată datorită unei pancreatite acute declanşată la câteva ore de la administrarea unui vaccin Gardasil, operaţie în cursul căreia i-a fost eliminat pancreasul! Nici până în ziua de astăzi tînăra nu este într-o stare normală de sănătate.

Vaccin cu efecte negative pe termen îndelungat

   În cazul Gardasil este vorba despre un vaccin ale cărui efecte negative pe timp îndelungat nu sunt deloc cunoscute. Până în prezent nu a putu fi certificat nici măcar faptul că acest vaccin conferă o protecţie contra cancerului de col uterin. Situaţia în cazul Cervarix este şi mai neclară.

   În cadrul unui document publicat de „Judicial Watch”, până la data de 11 Mai 2007 au fost semnalate 1.637 de sesizări asupra unor efecte negative provocate de vaccinul HPV, unele dintre ele (371) grave, care au necesitat spitalizarea pacientelor. Printre aceste efecte grave se numără paralizia facială, sindromul Guillain-Barre, crampe acute precum şi cazuri de deces.

   O serie îngrijorător de mare de organe de presă au pus în repetate rânduri recomandările de vaccinare sub semnul întrebării: (DLF 2007, SZ 2007, TAZ 2007, Frontal 21 2008, Monitor 2008, FR 2009, SZ 2009 ). (PLUSMINUS 2007).

   Într-o scrisoare deschis (un fel de manifest chiar) publicată în Noiembrie 2008, 13 oameni de ştiinţă, medici germani cunoscuţi şi pe plan internaţional din Hamburg, Berlin, Bremen, Göttingen, Bielefeld şi Essen au cerut o reevaluare a vaccinului contra HPV şi eliminarea informaţiilor contradictorii care planează asupra acestuia:

„Rezultatele consemnate în studiile publicate stau în evidentă contradicţie cu reclama pozitivă care circulă în unele medii ale presei. Nu dorim ca prin vaccinarea contra HPV să aduce prejudicii sănătăţii pacientelor şi nici, datorită informaţiilor insuficiente sau false, să ne practicăm meseria cu un permanent sentiment de vină şi frică. Cerem ca incertitudinile din documentaţia asupra vaccinului să fie clarificate ştiinţific. Sugerearea unui procent de 70% sau chiar 98% (acesta este şi procentul pe care Ministerul român al sănătăţii îl vântură pe sub nasul neinformaţilor) trebuie confirmat prin studii, fapt care încă nu s-a petrecut. Ba bai mult, studii mai recente sugerează un procent de doar circa 40%.” (Dören 2008).

   Pentru ca un vaccin atât de scump să fie introdus în practică sub forma unei vaccinări obligatorii, ar trebui mai întâi ca Ministerul sănătăţii să instituie o comisie „Health Technology Assessment (HTA)” care să evalueze costurile vaccinării în comparaţie cu alte măsuri de prevenţie a cancerului prin diferite forma şi campanii. De asmenea aceste costuri ar trebui comparate cu eficacitatea care este departe de a fi cât de cât mulţumitoare a vaccinurilor HPV. (ZECHMEISTER 2007).

   Chiar şi Centrul European de prevenire şi control al bolilor (ECDC 2008), a cerut realizarea unor studii cu grupuri mari de femei vaccinate puse în comparaţie cu un grup de control nevaccinat. Ori astfel de studii nu

s-au efectuat până acum. Ceea ce s-a facut, şi mai ales ceea ce se intenţionează a se face în România, nu este altceva decât un „experiment necontrolat efectuat asupra părţii feminie a populaţiei” aşa cum se exprimă (fără a se referi direct la România) Artzneitelegramm (AT 2008,3).

   Iar un editorial al renumitului „New England Journal of Medicine” constată: „Deoarece în această privinţă există foarte multe întrebări la care nu s-a primit încă un răspuns, există foarte bune motive pentru a privi critic o iniţiere de programe şi campanii de vaccinare contra HPV. Ar trebui să ne concentrăm asupra unor noi studii care să conţină argumente pertinente, şi nu să luăm decizii globale costisitoare şi riscante, care se bazează pe presupuneri, în loc să aibe la bază argumente solid certificate.” (HAUG 2008 ).

Efectele secundare ale vaccinurilor contra HPV   

   Din momentul aprobării folosirii vacinului HPV au apărut o serie de efecte secundare nedorite îngrijorător de mare. „Efectele semnalate sunt reale şi nu pot fi pur şi simplu date la o parte” spune Diane Harpe, unul dintre medicii care au verificat studiile HPV al Merck şi GlaxoSmithKline (GANDEY 2008).

   Deseori Gardasil a dus la efecte secundare locale: dureri (84%), inflamaţii şi iritaţii (25%) şi mâncărimi (3%). La 8% dintre cazuri aceste efecte au fost catalogate ca fiind grave. 10% dintre vaccinaţi dezvoltă febră. În afară de aceasta, în legătură cu vaccinul sunt puse o serie de evenimente alergice (urticarie, astma) precum şi efecte autoimunitare. Deseori au apărut dureri în articulaţii şi îmbolnăviri ale glandei tiroide, în copmparaţie cu grupul Placebo (MILLER 2008).

  Atât în grupul vaccinat cât şi în cel Placebo au apărut o serie de afecţiuni autoimunitare (foarte probabil ca urmare a adjuvantului pe bază de aluminiu, care a fost de asemenea injectat şi femeilor din grupul Placebo (lor nu le-a fost injectat antigenul, dar restul reţetei le-a fost vaccinat). Una dintre cele 43 de persoane care făcea parte dintr-un studiu american asupra Gardasli a trebuit să fie scoasă din studiu ca urmare a gravelor efecte secundare autoimunitare (Ehgartner 2009).

    Cinci dintre femeile care, fără să ştie, au fost vaccinate în timpul primei săptămîni de sarcină, au adus pe lume copii cu anomalii (CBER 2006). Despre acest lucru se preferă a nu se spune nimic, deşi a te face că nu vezi (sau ştii) este una dintre cele mai păguboase metode!

   În studiile efectuate asupra Cervarix s-au putut observa următoarele: în 50% dintre cazuri au fost constatate dureri la locul injecţiei, oboseală, dureri musculare şi de cap, dureri în articulaţii (10-30% dintre cazuri), tulburări ale funcţionării stomacului şi intestinelor, febră şi erupţii pe piele. În 3,5% dintre cazuri au apărut efecte secundare grave, iar în 1,5% dintre cazuri au apărut noi afecţiuni cronice, dintre care 0,5% afecţiuni autoimunitare (PAAVONEN 2007).

   Sistemul american VAERS de colectare a sesizărilor legate de cazurile suspecte în privinţa persoanelor vaccinate a înregistrat între Iulie 2006 şi Decembrie 2008 nu mai puţin de 12.424 de cazuri, dintre care 772 catalogate ca fiind grave (SLADE 2009). Ceea ce a însemnat un procent de 20% de complicaţii ca urmare a vaccinării. Printre alte efecte înregistrate sunt reacţii alergice de diferite grade, dureri de cap, dureri articulare, tromboze, ameţeli, pierederea temporară a vederii, dereglări în vorbire, colaps, paralizii şi crize de crampe.

(JW 2007, GANDEY 2008, NVIC 2009).
   Un număr de 15 femei s-au îmbolnăvit până în Iulie 2007, alte şase în 2008 de sindromul Guillain-Barre, o afecţiune foarte gravă care produce o paralizie treptată (AAPS 2007,
JW 2008 ). La 18 din 42 de femei care din neatenţie au fost vaccinate în timpul sarcinii, s-a ajuns la complicaţii (avort, copii cu anomalii).

   În Ianuarie 2009 autorii australieni au relatat despre 5 tinere femei, care la scut timp după efectuarea vaccinului Gardasil s-au îmbolnăvit de scleroză multiplă, care a condus înapoi spre efectul puternic imunostimulant al particulelor din vaccin (SUTTON 2009).

   În cadrul unui congres asupra sclerozei multiple desfăşurat la mijlocul lui Septembrie 2009 în Duesseldorf, Germania, a fost prezentat un alt caz de scleroză multiplă cauzat de Gardasil (MEDSCAPE 2009). În banca de date care cuprinde cazurile suspecte de efecte secundare, bancă de date ce se află la Institutul Paul Ehrlich din Germania, sunt cuprinse, până în Mai 2009 zece relatări despre cazuri de scleroză multiplă care sunt puse în legătură cu vaccinurile HPV, nouă cazuri după o vaccinare cu Gardasil şi unul după o vaccinare cu Cervarix (AKDÄ 2009). Cercetătorii americani presupun o legătură între vaccinul HPV şi grava afecţiune, scleroza amiotopică laterală ALS (WEBMD 2009).

   Pur statistic, se consideră că la fiecare 38.000 de femei vaccinate se ajunge la un caz cu complicaţii extrem de grave (şoc alergic) (Brotherton 2008). Posibilii declanşatori ai unor astfel de şocuri alergice sunt proteniele din drojdie pe care le conţine stabilizatorul Polysorbat 80 sau chiar inactivatul virus HP insuşi. Spre deosebire de o infecţie naturală cu HPV, în care particule virale nu ajung direct în sistemul circulator!

   Cel puţin 29 de fete şi femei au decedat în USA la foarte scurt timp după administrarea vaccinului HPV (NVIC 2009).

    La Institutul Paul Ehrlich din Germania au fost înregistrate până în Ianuarie 2008, 198 de efecte secundare grave, printre care tulburări ale vitezei de sedimentare a sângelui, ameţeli, paralizii şi alte afecţiuni neurologice. În Septembrie 2007 a fost internată în clinica Bremen-Ost o tânără de 18 ani, care la 3 zile după un vaccin HPV a suferit o gravă paralizie a nervilor faciali (sindromul Miller-Fischer). În clinica din Heidelberg a fost internată o tânără de 20 de ani care la 28 de zile de la data vaccinării s-a îmbolnăvit de o encefalită gravă, după cea de a doua doză de Gardasil (WILDEMANN 2009). În Austria o fată de 16 ani a supravieţuit unei acute encefalomielite, doar datorită terapiei cu doze şoc de cortison.

   La începutul anului 2008 s-a semnalat câte un caz de deces ca urmate a vaccinului HPV atât în Germania cât şi în Austria. Cauza decesului celor două tinere, în vârstă de 18, respectiv 19 ani, nu a putut fi stabilită cu certitudine, dar într-un caz a fost constatată ca şi cauză a dcesului o ecnefalită disiminată, o cunoscută complicaţie ca urmare a unui vaccin (DER STANDARD 1.2.2008).

   În Germania se aud din ce în ce mai des voci critice la adresa vaccinului HPV, şi asta în organele de presă cele mai cunoscute şi citite (SZ 2007, SZ 2008Frontal 21 2008, Monitor 2008, FR 2009 ). Chiar şi Societatea germană pentru medicină generală şi medicina familiei DEGAM s-a distanţat de recomandarea vaccinului HPV : «Ceea ce ne nelinişteşte sunt relatările din ultimele săptămâni asupra cazurilor de decese ale unor femei tinere, în relaţie temporală cu vaccinul HPV, femei care până în acel moment erau într-o deplină stare de sănătate... În baza situaţiilor relatate, nu mai recomandăm vaccinul pentru perioada următoare. Atunci când vor exista date clare asupra acestui vaccin, vă vom informa.” (DEGAM 2008 ).

   Deşi în 2006 au existat în Germania 22 de cazuri de decese cu cauze neclare, dar corelate temporal cu vaccinarea HPV, autorităţile au considerat că „astfel de cazuri de decese pot apare şi fără a se fi efectuat un vaccin.” Corect. Doar că în cazurile respective S-A EFECTUAT!

   Scandalos este faptul că vaccinul HPV pentru fetiţe între 9-16 ani nu a fost până în prezent suficient studiat din punct de vedere al siguranţei şi absolut deloc studiat din punctul de vedere al eficacităţii (JW Report 2008). Tocmai de aceea Diane Harper, una dintre cele mai cunoscute cercetătoare din domeniul vaccinurilor HPV nu recomandă vaccinarea persoanelor sub 18 ani (WND 2007).

Concluzii:

- vaccinul HPV este inutil. Cancerul de col uterin poate fi prevenit prin metodele de „sex sigur” şi prin programele preventive deja existente, iar incidenţa sa este în descreştere de ani de zile. Prezervativele conferă o bună protecţie contre infectării cu HPV, par femeile trecute de 30 de ani care o dată la 3 ani efectuează un test de depistare zervix, reduc riscul cancerului cu 90%; (Faptul că în România există atât de multe cazuri, aşa cum afirmă Domnul Streinu-Cercel, rezultă probabil din cu totul alte cauze: stress, alimentaţie deficientă, condiţii sanitare neadecvate, asistenţă medicală insuficiente, neefectuarea testelor periodice contra cancerului. Şi astea toate porbabil datorită lipsei de fonduri -care au dispărut unde?- precum şi lipsei de personal medical specializat care, aşa cum ne spune Domnul Streinu-Cercel, a dispărut în Anglia. A se încerca economisirea de fonduri pentru prevenţie şi informare prin vaccinarea HPV mi se pare un mod de a gândi incorect).

- eficacitatea vaccinului HPV asupra stadiilor preliminare cancerului este deosebit de slabă. Vaccinul Gardasil (care, apropos, trebuieşte administrat de 3 ori), micşorează riscul modificărilor celulare în colul uterin cu 17%, dar o protecţie contra modificărilor celulare razante, care conduc de fapt la cancer, nu a putut fi nici constatată şi nici certificată.

- vaccinul este ineficace după primul contact sexual sau după ce a avut deja loc o infecţie du HPV16 sau 18.

- studii clinice cu adolescenţi sub 16 ani NU EXISTĂ, astfel că foloasele şi eficacitatea vaccinului pentru această categorie de vârstă este complect neclară. Recomandarea vaccinului pentru tinerele fete nu este în concordanţă cu medicina bazată pe evidenţe.

- vaccinurile HPV sunt extrem de scumpe, ceea ce poate duce la o epuizare a fondurilor din resortul „Sănătate” fără a se obţine o eficacitate corespunzătoare, dar cu certe efecte negative (lipsă de fonduri) pentru alte sectoare ale sănătăţii publice. (Şi aici vă rog să mă iertaţi, Domnule Streinu-Cercel, dar am urmărit interviul acordat de Dvs. postului Realitate, in care spuneţi că România cheltuieşte anual 60 de milioane Euro pentru femeile bolnave de cancer al colului uterin, iar că cheltuielile pentru vaccin se ridică undeva pe la 6 Euro pe cap de locuitor? Adică aţi numărat şi pensionalii, bărbaţii, bebeluşii, căpşunaii din Spania, şi mai ce încă? Campania de vaccinare se adresează tinerelor de, hai să zicem 14-16 ani. Cîte sunt în România la ora actuală? Nu cunosc cifra actuală, dar să zicem că sunt 400.000. Vaccinul Gardasil, care trebuieşte administrat de 3 ori costă 450 de Euro, înmulţit cu 400.000, ar însemna 180 de milioane de Euro! Cine cunoaşte cifra reală a fetelor între 14-16 ani poate calcula exact, ca sa nu greşesc eu. În orice caz veţi obţine cu mult peste 60 de milioane de Euro pentru terapii. Şi presupun că o dată la doi ani veţi face o nouă campanie de vaccinare şcolară, pentru fetele care între timp au intrat în respectiva categorie de vârstă, nu? Sau „bomoboana” asta o primesc doar cele care acum au 14-16 ani? Cu tot respectul, matematica Dumneavoastră lasă de dorit.)

- durata (în timp a) eficacităţii vaccinului nu este încă lămurită. Întrebări deschise rămân şi în privinţa a ceea ce este denumit „serotyp-replecement”. Adică ocuparea nişei lăsate libere de HPV16 şi 18 de către alte tipuri de HPV din cele 100 , sau cel puţin din cele 13 care sunt considerate ca fiind declanşatoare ale unui cancer.

- vaccinul produce deseori la efecte secundare, în unele cazuri chiar grave. În studiile efectuate au fost semnalate afecţiuni alergice şi autoimunitare. Tromboze, colapsuri, şi deranjamente neurologice. O sarcină trebuieşte complect exclusă înainte de efectuarea unui vaccin. Efecte secundare pe termen lung nu sunt sistematic studiate.

- în baza datelor insuficiente sau neverificabile, în mod normal vaccinul ar trebui eliminat din lista vaccinurilor recomandabile.

- cum sunt reglate cazurile în care efectele secundare produc daune majore sănătăţii unor tinere fete, în România. Cine plăteşte despăgubirile? Mă îndoiesc că producătorii. Deci, Guvernul? Ministerul sănătăţii? Păi parcă nu existau destule fonduri ca să tratăm măcar persoanele care au deja cancer de col uterin, nu?

Stimate Domnule Streinu-Cercel, Stimate Doamne şi Domni de la Ministerul Sănătăţii,

   cu doar o zi înainte de a face Dumneavoastră cunoscută intenţia de a vaccina „fără acordul părinţilor” fetele din România (campanie şcolară) am auzit în jurnalele de ştiri din Germania o ştire interesantă: firma Merck relatează pentru anul în curs însemnate pierderi în încasările preconizate iniţial. De asemenea Merck a pierdut la bursa americană acum câteva zile 4% la valoarea acţiunilor. Ceea ce este mult! Deci evident Merck se află în dificultate.

   Să nu vă supăraţi că vă întreb (desigur că nu am dovezi, căci altfel nu v-aş ruga să nu vă supăraţi), dar cui foloseşte acestă campanie naţională de vaccinare? României sau firmei Merck? Şi asta la doar o lună după ce s-a decis campania de vaccinare forţată contra gripei porcine (ajutor pentru Glaxo SmithKline? Despre ei nu am auzit cum că ar avea dificultăţi financiare).

 

                                                                                                            Cu stimă, Qui bono.

Vaccinarea forţată, Auschwitz-ul medicinei româneşti ! (titlul aparţine quibono)

Scris de Luca Dezmirpe 30 October 2009

Dupa o activitate de 15 ani ca medic, am crezut ca in acest domeniu nu ma mai surprinde nimic.
Tocmai mi s-a demonstrat ca nu e asa. Culmea, acest lucru vine din partea unui alt medic…
Pentru simplitate, voi reproduce pasaje relevante din stirile care au fost sursa de inspiratie a acestui articol.
Elevele de 13 ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor, a anuntat Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, la videochat-ul
REALITATEA.NET LIVE.
Nu se mai cere aviz pentru vaccinare. Se va proceda ca la orice campanie de vaccinare scolara. Se anunta cu o zi inainte, iar cine este bolnav anunta ca nu se prezinta la scoala. (sursa)
In momentul in care am citit aceasta stire mi se parea ca am glisat, pe nesimtite, intr-o lume paralela, un melanj intre “1984″ si experimentele medicale naziste din lagarele de concentrare. In primul rand am verificat din nou sursa: este vorba de
realitatea.net, site-ul trustului de presa Realitatea-Catavencu. Nicidecum un blog in care se promoveaza isteric fragmente din teoria conspiratiei.
Instantaneu mi-am amintit de un drept fundamental al omului, un drept fundamental al pacientului: acela de a refuza un tratament propus de medicul care il trateaza:
Pacientul are dreptul sa refuze sau sa opreasca o interventie medicala asumandu-si, in scris, raspunderea pentru decizia sa; consecintele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului.
— Art. 13 din Legea nr. 46/2003 a drepturilor pacientului, completata de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborata de Ministerul Sanatatii.
M-am informat cu privire la dreptul de decizie asupra efectuarii unei interventii medicale la copii:
In ceea ce priveste minorul, caruia ii lipseste capacitatea de a consimti, trebuie tinut seama de faptul ca o interventie nu se poate efectua decat spre beneficiul sau direct si numai cu autorizatia reprezentantului legal, sau a unei alte autoritati, persoane ori instante desemnate prin lege. (sursa)
Academia Americana de Pediatrie (The American Academy of Pediatrics, AAP) a argumentat ca “intreaga doctrina” a consimtamantului informat prezinta o aplicabilitate particulara in pediatrie. In consecinta, conform AAP, consimtamantul poate fi acordat numai de catre pacientul “cu capacitate adecvata de decizie si cu imputernicire legala.
Parintii (sau alti apartinatori legali) pot acorda consimtamantul informat, iar copilului i se solicita sa-si dea acordul informat ori de cate ori este nevoie. AAP noteaza ca acordul solicitat are relevanta mai mare cand “interventia propusa nu este esentiala pentru viata copilului si/sau poate fi practicata fara un risc substantial”. (sursa)
Mi s-au confirmat informatiile pe care le stiam deja:
1.orice pacient are dreptul de a refuza un tratament sau procedura medicala;
2.orice tratament sau procedura medicala care se acorda unui copil se poate realiza numai dupa ce s-a obtinut consimtamantul parintelui.
Si totusi, in Romania de vis in care traim, aceste drepturi exprimate clar in lege sunt considerate nerelevante de catre un secretar de stat in Ministerul Sanatatii.
Sincer sa fiu, chiar nu ma intereseaza ce intentioneaza respectivul functionar de stat sa-mi impuna, eu voi refuza activ orice atingere a drepturilor mele si ale copilului meu.
Pentru ca am o fetita de 13 ani care se incadreaza in segmentul vizat de campania de vaccinare a Ministerului Sanatatii.
Apropo de campanie:
DECIZIE. Parintii fetitelor de clasa a VI-a si a VII-a vor participa la un sondaj privind vaccinarea contra HPV, comandat de Ministerul Sanatatii.
Daca jumatate dintre cei o mie de parinti chestionati vor fi de acord sa isi vaccineze fetitele si inteleg in ce consta imunizarea, MS va incepe campania de vaccinare. (sursa)
Aparent, aceasta stire arata o stupizenie de nedescris a factorilor de decizie din Ministerul Sanatatii. A declansa o campanie de vaccinare in functie de un sondaj (de opinie!) efectuat in randul populatiei este ca si cum ai decide ce tip de aripi sa montezi unui avion cu reactie facand un sondaj de opinie in randul florarilor. Sper sa nu se supere florarii pe mine, dar cred ca informatiile pe care le detin despre aerodinamica si design in aviatie nu sunt suficiente pentru a construi un avion care sa zboare cu succes.
Din pacate nu e vorba de stupizenie, ci de o politica focusata de a forta populatia sa accepte un anumit tip de vaccinare.
E suficient sa faceti un surf lejer pe net si veti vedea o multime de bannere care promoveaza vaccinarea contra HPV, este suficient sa va plimbati in oras si sa vedeti bannere publicitare care duc o campanie agresiva de sustinere a acestui vaccin. Aici e vorba de interese financiare majore, care sunt instrumentate abil, pe diferite canale, inclusiv pe cele oficiale.
Sunt medic si va spun cu sinceritate: recunosc eficienta unor anumite tipuri de vaccinuri. Fata mea a facut setul de vaccinuri obligatorii (DTP-difterie, tetanos, pertusis; poliomielitic, hepatita B etc.).
In schimb am refuzat categoric vaccinarea contra HPV din motive clare:
•este un vaccin nou, aparut de cativa ani, la care nu se cunosc efectele secundare ce pot aparea pe termen lung;
•Gardasil (vaccinul contra HPV) produce pe patru ori mai multe decese decat celelalte tipuri de vaccinuri (sursa);
•campania americana de vaccinare cu Gardasil-Silgrad a produs 19 decese in 2007 si 28 de decese in 2008 (sursa);
•FDA (Food and Drug Administration), institutia care se ocupa cu avizarea medicamentelor in SUA, a documentat 6723 de cazuri adverse la injectarea cu Gardasil din care 1061 au fost considerate serioase iar 142 au fost considerate a fi amenintat viata persoanei vaccinate (sursa);
•sunt o multime de inregistrari video pe internet cu declaratii ale victimelor efectelor adverse ale acestui vaccin, adolescente si preadolescente la care s-a administrat Gardasil (vezi lista de resurse de la sfarsitul articolului).
Ia mai gandeste-te...
Privind lista de mai sus, ca parinte in primul rand si ca medic in al doilea rand, ma ingrozesc. Nu sunt dispus sa expun fata mea unor asemenea riscuri. Sunt constient de riscurile unei infectii cu HPV si de complicatiile acesteia, dar riscul poate fi redus pana la disparitie prin metode de bun simt, printre care o viata sexuala de cuplu, normala, in opozitie cu o viata sexuala libertina, cu mai multi parteneri. Acesta este mesajul pe care il transmit fetei mele.
Va intrebati, probabil, de ce a aparut un asemenea articol intr-un site de dezvoltare personala cum este Empower.ro. Motivele sunt mai multe, pentru ca rezultatul unei preocupari constante pentru dezvoltarea personala inseamna:
•curajul sa-ti aperi drepturile;
•capacitatea de a te lupta pentru tine si pentru cei dragi;
•inclinatia de a condamna public o nedreptate, o constrangere care ti se impune, din partea statului sau a oricarei structuri organizationale;
•dorinta de a informa oamenii despre pericolele care ii ameninta (pe ei sau pe copii lor).
Sunt sigur ca voi, cei care cititi aceste randuri, simtiti ca si mine. Sunt sigur ca, indiferent daca aveti sau nu copii, sunteti revoltati de modul in care se incearca sa ni se nege drepturile legale.
Sunt sigur ca simtiti nevoia sa faceti ceva.
Ce putem face? Sa ne opunem pasnic!
1. Transmiteti mai departe acest mesaj!
•Recomandati acest articol (copiati adresa URL din browser) prietenilor si cunoscutilor vostri. Luati lista de adrese de email pe care o aveti si trimiteti tuturor link-ul spre acest articol sau copiati articolul in corpul mesajului.
•Rugati prietenii vostri sa faca acelasi lucru, pentru a transforma acest mesaj intr-unul viral.
•Daca aveti un blog, scrieti un articol in care puneti link-ul spre articolul de fata.
•Daca aveti un cont de Facebook sau de Twitter, puneti un scurt mesaj cu link spre acest articol.
•In orice discutie legata de subiectul de fata, nu stati pasivi, incercati sa dati informatia mai departe!
2. Daca sunteti parinti, organizati o miscare de rezistenta la scoala copilului vostru.
•Informati copilul sa refuze orice vaccin pana nu va dati acordul scris.
•Vorbiti cu parintii din clasa pentru a organiza o sedinta in care sa dezbateti problema vaccinarii si a necesitatii acordului scris din partea parintelui.
•Organizati o intalnire la nivel de scoala cu toti parintii pentru a discuta aceasta problema.
•Initiati semnarea unei declaratii comune a parintilor si a comitetului de conducere al scolii in care aratati ca refuzati orice vaccinare a copiilor inainte de a fi informati si de a semna o declaratie de acceptare din partea parintilor.
Sunt drepturi stabilite prin lege, dar inainte de aceasta sunt drepturi naturale!
Fiecare parinte are dreptul de a lua decizii referitoare la sanatatea si viata propriului copil. Nimeni nu va poate lua acest drept decat daca veti renunta la el, din comoditate sau din necunoastere.
Puterea a fost dintotdeauna in numarul oamenilor solidari unei idei. Dati mai departe acest mesaj, impotriviti-va vaccinarii copiilor fara acordul parintilor. Iar daca altii nu vor fi de acord, faceti singuri ce considerati a fi mai bine pentru viitorul copiilor vostri.
Multumiri
•Ii multumesc lui Valentin Bora pentru ca mi-a trimis prin email link-urile cu articolele dedicate problemei vaccinarii copiilor fara acordul parintilor.
•Ii multumesc lui Ionut Ciurea pentru ca a fost de acord sa publice acest articol in Empower.ro.
Resurse
Lista cu inregistrarile video ale victimelor efectelor secundare sau ale parintilor persoanelor decedate in urma administrarii vaccinului HPV (Gardasil-Silgrad):
•Gabrielle Swank
•Christina Richelle Tarsell (decedata)
•Megan (decedata)
•Tanara Kenzie
•Ashley Ryburn
•Mikaela
•Becca Hougas
•Brittney
•cazuri in mass media

  Acest E-mail l-am primit chiar în această seară (05.11.2009). Circula de 2 zile în Internetul german şi este scris de o foarte cunoscută doctoriţă germană, Juliane Sache, după care am trasdus trei articoe pe care le puteţi găsi la rubrica AIDS din acest Site.
   In Germania foarte multa lume nu are de gând sa se vaccineze, şi se pare că guvernul Germaniei, în ciuda propagandei făcute în presa germană, va cam ramâne cu vaccinurile "în braţe".
  Mă rog la Dumnezeu ca măcar de data asta românii să înveţe ceva bun de la nemţi. Iata traducerea exactă a E-Mail-ului:

Pentru cine încă nu ştie ! 

   Ambele vaccinuri contra aşa-numitei gripe porcine, Pandemrix şi Focetria, conţin ca adjuvant (întaritor) Squalen. În vaccinurile umane acest Squalen a folosit ca întaritor în vaccinurile administrate soldaţilor americani din primul război al Golfului (cel din timpul lul Bush tatăl). 23-27% (deci practic fiecare al partrulea soldat), chiar şi cei cei care au rămas acasa, deci nu au participat efectiv la acţiunile militare din zona Golfului, s-a îmbolnăvit de aşa-numita „boala a războiului Golfului”, care se manifestă prin oboseală, fibromialgie (reumatism muscular), preobleme de memorie şi concentrare, dureri de cap permanente, epuizare şi dureri difuze. Aceasta afecţiune poate provoca şi probleme digestive precum şi erupţii pe piele. Situaţia îm aceasta afecţiune (starea de sănătate a pacienţilor) nu s-a îmbunatăţit nici până astăzi, deci după 18 ani.

   La 95% dintre vaccinaţii care suferă de sindromul „războiului Golfului” au fost găsiţi în organism anticorpi Squalen, în timp ce la cei vaccinaţi dar care nu s-au îmbolnăvit procentul acestor anticorpi a fost de 0%.

   De abea după 10  ani de la aceasta campanie de vaccinare ministerul de Război al USA a recunoscut prejudiciile aduse de acest vaccin, respectiv de substanţa sus-numită.

   Dacă guvernul Germaniei îşi va impune dorinţa de a vaccina circa 35 de milioane de oameni, se poate uşor socoti (după datele deja cunoscute din USA) că circa 8-9 milioane de cetăţeni germani, pentru următoarele decenii vor suferi datorită unor simptome ca oboseală cronică, fibromialgie, etc.

 

Trimiteţi acest E-Mail la câţi mai mulţi dintre cunoscuţii Dumneavoastră.

 

Juliane Sacher
Fachärztin für Allgemeinmedizin (Medic specialist de medicină generală)
Bergerstr.
175
60385 Frankfurt
T: 069 - 921 89 90
F: 069 - 921 89 990
www.praxis-sacher. de

Lumea în alertă maximă:

Zilnic titluri alarmante despre gripa porcină – Comparaţii cu „gripa spaniolă“ din

1918-1919, care se pare că a făcut circa 50 de milioane de victime – Scenarii apocaliptice.

 

   Aşa cum ne informează „Ziarul medicilor“ , din Aprilie, de când a izbucnit gripa porcească (scuzaţi, porcină), circa 440.000 de oameni s-au infectat cu virusul „terminator“ H1N1, dintre care 40.000 doar în Germania, dintre care marea majoritate sunt din nou sănătoşi bine-merci. În toată lumea 6.640 de persoane au decedat, zice-se, din cauza gripei porcine. Printre care 14 cetăţeni germani. Dintre care 12 cu grave afecţiuni cronice anterioare infectării cu virusul „killer“.

  Şi totuşi, dacă se compară datele respective cu gripele sezonale (normale) care vizitează în fiecare an Germania, şi în urma cărora circa un sfert din populaţia Germaniei are de suferit (circa 20 de milioane de persoane) se constată foarte uşor că această gripă porcină este “un mic copil” pe lângă gripa normală (sezonală).

  Aşa cum arăta şi virologul Prof. Detlev Krüger cu puţin timp în urmă într-un interviu dat programului “Tagesschau” (program de ştiri al televiziunii germane), gripa normală cauzează în fiecare an în Germania decesul a circa 20.000 de persoane (în timpul gripei din 1995-1996, tot o gripă sezonală normală, au decedat chiar 31.000 de persoane).

  Dacă se ia în considerare faptul deja bine cunoscut că în Germania circa un sfert din populaţie suferă de pe urma unei gripe sezonale, dintre care 20.000 decedează, asta ar însemna 0,1 la sută dintre persoanele infectate/îmbolnăvite.

   În cazul gripei porceşti (pardon) sunt însă semnalate doar 14 cazuri de deces, din circa 40.000 de îmbolnăviri, ceea ce reprezintă 0,035 procente din numărul de persoane îmbolnăvite de gripa-şniţel. Iar în comparaţia cu rata mortalităţii totale din Germania, care este anual la circa 800.000 de persoane, rezultă un procent de 0,00175!!!

   Preşedintele Societăţii germane pentru medicină generală, Prof. Michael Kochen declara revistei “Welt” că virusul “nu este nici pe departe atât de periculos, precum se înceară a fi descris în unele declaraţii care nu au alt scop decât crearea de panică.”

   Acest lucru îl confirmă şi tovarăşa Margaret Chan, directoare generală a Organizaţiei mondiale a sănătăţii, care declara postului german de televiziune ARD că: “Nici o altă pandemie nu a fost atât de timpuriu descoperită şi atât de îndeaproape urmărită.”

   Bravo, mon cher! Adică este tot meritul tovarăşei Chan că a descoperit, împreună cu comilitonii ei, “porcăria” la timp. Porcărie care, fiind descoperită, s-a ruşinat rău de tot şi nu a mai avut curajul să ne omoare pe capete.

   Pe de altă parte, şi concernele farma recunosc că este o adevărată “porcărie” faptul că oamenii nu se mai arată atât de impresionaţi şi speriaţi, şi nu mai dau fuga la doctor să se lase traşi în ţeapă.

   Docmai de aceea ministru vietnamez al sănătăţii din Germania, Phillip Rösller (acuma , dacă tovarăşa Chan este şefă la OMS iar samuraiul Fukuda este adjunct, cine putea fi în Germania ministru al sănătăţii? – tot un asiatic, un vietnamez cetăţean german, nu?) declara că nu există suficient vaccin pentru toată lumea.

   Mare şmecherie. Se induce ideea ca vom ramâne fără vacin, în timp ce realitatea este că guvernului german îi este frică să nu cumva să rămână cu vaccinul (cumpărat deja) în braţe, nefolosit adică.

   Ceea ce, să vă spun sincer, mă uimeşte şi pe mine, este faptul că nemţii, în general foarte ascultător la ordinele venite de sus (sindromul Bismark), nu mai “pun botul” la minciunile concernelor farma, politicienilor şi medicilor alopaţi interesaţi în această afacere cu “ţeapa porcească”.

   Mă întreb oare cum o stü problema în Romania? Cu trasul în ţeapă. Că o ţară ca Germania, cu criză financiară cu tot, totuşi o putere economică, iţi mai permite încă să arunce câteva zeci de milioane pe fereastră, este una.

   Dar că o ţară ca România, a cărui “echilibru financiar” este de “cacao”, aruncă atâţia bani în vânt (pe două campanii de vaccinare silit-forţat-obligatorii, HPV şi gripă), în loc să-i folosească mult mai cu folos, asta mi se pare cel puţin ciudat. Vă las pe Dumneavoastră să găsiţi un termen mai potriv pentru cel de “ciudat” al meu.

 

                                                                                                        Qui bono.

Lista efectelor secundare şi mirosul pestilenţial al corupţiei

   Luni 16 noiembrie 2009  Düsseldorf (AP)

Dureri de cap, febră, epuizare sau în cazurile mai grave un şoc alergic – lista efectelor secundare ale vaccinului Pandemrix este lungă. Numărul cazurilor suspecte cu reacţii nedorite creşte continuu de la începutul lui Noiembrie, cu 59 de cazuri, până la sfârşitul săptămânii trecute (14 Noiembrie) cu 197 de cazuri, conform băncii de date a Institutului Paul Ehrlich. Deocamdată nu au fost făcute comentarii asupra acestor cazuri. Desigur, căci nu sunt lucruri prea comode.

   Cel mai tânăr vaccinat cu efecte nedorite are 10 luni, cel mai în vârstă 79 de ani. Cel mai adesea apar reacţii la locul injecţiei (umflături şi înroşeli) precum şi reacţii generale care pot apare după un vaccin. Printre acestea se numără durerile de cap, febra, epuizarea, durerile musculare şi de încheieturi, greaţa sau inflamaţiile nodulilor limfatice. La unele persoane vaccinate au apărut şi reacţii alergice extreme. Acestea duc deseori la căderi ale sistemului circulator sau la leşinuri, iar în cazurile extreme, fără o intervenţie de urgenţă a medicilor, se poate ajunge chiar şi la deces.

   Autopsia bărbatului din Turingia, de 55 de ani (am mai relatat) nu a fost încă efectuată. Se presupune că a decedat în urma unui infarct. Totuşi se pare că ar fi vorba şi de o legătură între decesul său şi reacţia de imunizare provocată de vaccin. În orice caz, respectiva persoană nu avea boli cronice anterioare. Cu alte cuvinte, era sănătos.

   Institutul Paul Ehrlich consideră că, datorită adjuvanţilor (întăritorilor ) din vaccin, reacţiile şi efectele secundare sunt mai frecvente şi mai puternice decât în cazul unui vaccin anti-gripal normal.

   (Note Qui bono: Am trimis un E-Mail la Institutul I.Cantacuzino, rugând să mi se spună dacă vaccinul folosit în Romania conţine întăritori sau conservanţi. Bineînţeles ca nu am primit nici un raspuns.De altminteri, aş fi fost surprinsă să primesc vreunul.)

   Institutul Robert Koch afirmă că până în prezent s-au înregistrat 54.000 de îmbolnăviri cu gripă porcină, marea lor majoritate cu o evoluţie mai blândă decât în cazul unei gripe sezoniere normale. (Sursa: www.pei.de)

   În timp ce în Germania mediile nu prea vorbesc despre cazurile de decese ca urmare a vaccinării, în Suedia acestea sunt numărate (şi oficializate) cu atenţie. În fiecare zi se fac cunoscute noi decese cauzate de vaccin. Până în prezent sunt raportate 4 decese, relatează din Suedia Gerhard Wisnewski. În toate cele 4 cazuri este vorba despre persoane care aveau probleme de sănătate anterioară. Se sugerează din ce în ce mai des că vaccinul ar putea „fi periculos” pentru acele persoane care au probleme cronice de sănătate, ori cel puţin în Germania (dar mi se pare că şi în Romania) tocmai aceste persoane sunte cele cărora li se administrează prioritar vaccinul!  O serie de discuţii şi îngrijorări au fost provocate de decesul unei femei de 65 de ani (din Suedia) care după administrarea vaccinului a avut grave probleme respiratorii. Ori se ştie deja că problemele respiratorii sunt unele dintre principalele simptome ale Sindromului Guillain-Barre, care apare destul de des ca urmare a unei vaccinări. (Sursa : Dagens Nyheter - Suedia)

 

17.11.2009 ddp/afp/msn

   Intre timp, în Germania numărul cazurilor de decese apărute la scurt timp după administrarea vaccinului a cresut la 7. Iar numărul persoanelor decedate ca urmare a gripei porcine a ajuns la 19. Ceea ce înseamnă ca la aproape 3 persoane decedate din cauza gripei, a decedat una din cauza vaccinului. Nu mi se pare un raport prea măgulitor pentru vaccinul contra gripei porcine. Printre aceste 7 persoane, este vorba şi de un copil în vârstă de 21 de luni, care a decedat în urma unui infarct pulmonar. Copilul era grav bolnav înaite de a i se administra vaccinul. Totuşi, oricât de cinic sună, vaccinul „i-a pus capac”.

   Un alt bărbat de 46 de ani a decedat la o zi după administrarea vaccinului în urma unui infarct, la fel ca şi bărbatul de 55 de ani din Turingia. O femei de 65 de ani din Wuppertal a decedat la 2 zile după vaccinare. Suferea de diabet.

   Pînă la sfârşitul săptămânii trecute, Institutul Paul Ehrlich contabilizase deja 652 de „efecte nedorite” la cele 197 de persoane care fuseseră înregistrate ca având probleme de sănătate cauzate cert de vaccinul contra gripei porcine.

 

Cam aşa stau lucrurile în momentul de faţă în Germania. Deci, să ne punem încă o dată întrebarea:

Qui bono?   

Răspunsul ni-l dă (poate) următorul articol:

 

Gripa porcină şi mirosul petilenţial al corupţiei

După un articol de F. William Engdahl

   Detalii asupra activităţilor criminal-iresponsabile ale înalţilor funcţionari ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) – care au declanşat pe plan global alarma unei pandemii provocată aparent de virusul gripei porcine H1N1 – ies treptat la suprafaţă. În USA şi Marea Britanie, membrii comisiilor de aprobare şi omologare a vaccinurilor au acceptat introducerea pe piaţa a unor vaccinuri care nu au fost îndeajuns testate în legătură cu efectele secundare pe care le pot provoca sau cu eficacitatea lor reală contra anumitor agenţi patogeni.  Şi asta încă nu este totul. Mai nou s-a aflat că un înalt membru al Consiliului pentru omologarea vaccinurilor în Marea Britanie figurează pe listele de salariaţi ai unuia dintre cele mai mari concerne farmaceutice profilat pe producerea de vaccinuri.

   Autoritatea epidemiologică britanică responsabilă cu situţiile de urgenţă în domeniul sănătăţii şi cu posibilele ameninţări epidemiologice este consiliată de către un grup de „oameni de ştiinţă” denumit Scientific Advisory Council for Emergencies sau SAGE (Consiliul consultativ pentru situaţiile de urgenţă).

    Unul dintre cei mai importanţi membrii ai acestui Consiliu, Profesorul Sir Roy Anderson, este membru plătit în consiliul de conducere al firmei GlaxoSmithKline, firmă care produce medicamentele antivirale Relenza precum şi vaccinul contra A/H1N1 sau cum este mai popular cunoscut, gripa porcină.

    SAGE este un Consiliu format din 20 de membrii, care este responsabil cu elaborarea planurilor de acţiune în cazul apariţiei pericolului unei epidemii virale. Sir Roy Anderson, pe lângă prezenţa sa ca important membru în acest Consiliu (pentru care desigurn că este remunerat de către guvernul britanic) mai funcţionează şi ca Director în cadrul concernului farma GSK, cu un salariu de 130.000 de Euro pe an. Iar GSK vinde guvernului britnic vaccinuri contra gripei porcine şi medicamente antivirale. Şi nu numai guvernului britanic. Mai avem cunoştinţă şi despre alte guverne foarte doritoare de tot felul de vaccinări obligatorii.

   Conflict de interese?

   Da de unde, domnule! Viaţa e grea, criza financiară s-a agravat, şi în ziua de azi nu te mai poţi descurca cu un singur salariu. Păi tot românul are în vremurile astea grele câte două Job-uri, ba unii chiar trei. Iar noi, cârcotaşii, ne legăm de săracul om, că, vezi Doamne, de ce are el două slujbe, nu?

   Dar să lăsăm gluma, ca treaba-i serioasă. În Anglia o serie de organizaţii non-guvernamentale au cerut demisia lui Sir ăsta. În acelaşi timp atât guvernul (care nu poate acuma spune că nu ştia faptul că Sir suge de la două ţâţe) precum şi GSK (căruia nu-i convine să-şi piardă pionul din cadrul Consiliului respectiv) neagă evidenţa unui conflict de interese, în încercarea de a diminua proporţiile scandalului.

   Interesant este faptul că Anderson a fost una dintre primele persoane din Anglia care a facut declaraţii publice cu privire la pericolul unei pandemii (ăsta-i mai vizionar decât Mama Omida!). Într-un interviu acordat postului de radio „Radio Four Today” pe data de 1 Mai a.c. (deci la doar 2 sătămâni după aşa-zisa „izbucnire” a gripei porcine în Mexic), Sir face elogiul medicamentelor antigripale (de provenienţă GSK, nu?) şi solicită folosirea lor pe scară largă. Desigur că în acest interviu nu se şopteşte nimic despre apariţia sa pe ştatul de plată al concernului GSK.

   Ca urmare a acestei „groaznice pandemii de gripă” ( care are o evoluţie chiar mai blândă decât o gripă sezonieră obişnuită, ceea ce-i face pe mulţi să afirme că nici nu există de fapt o nouă tulpină, sau dacă ea există atunci mutaţia s-a efectuat în sens invers, de la mai rău spre mai bine) GlaxoSmithKline a putut raporta un câştig-record de 2,4 miliade de Euro în trei luni! Din vânzarea medicamentului Relenza (un inhalator care se doreşte o alternativă la Tamiflu) se estimează un câştig de 700 milioane de Euro. Iar la această sumă se mai pot adăuga încă 2,3 miliarde de Euro începând cu Septembrie, când vor fi scoase pe piaţă vaccinurile contra gripei porcine. Acţiunile GSK la bursă au crescut deja din Mai până în prezent cu 10%!

   În 2001, când a izbucnit în Anglia epidemia de febră aftoasă la animale, Anderos era unul dintre consilierii lui Toni Blair. Sfatul (recomandarea) lui Anderson a condus la masacrarea absolut inutilă a şase milioane de animale. La Universitatea Oxford, Profesorul Anderson a constituit subiectul unui alt conflict de interese (încălcare de reguli) deoarece nu a făcut cunoscut faptul că era şi acţionar la International Biomedical and Health Sciences Consortium, o firmă de consiliere din domeniul biomedical din Oxford. Firma respectivă făcea donaţii către centru de cercetări unde lucra şi Anderson. Astfel că Sir Roy a trebuit să-şi dea demisia. Drept urmare Sir al nostru s-a mutat la Imperial College din Londra, iar mai târziu a devenit şeful secţiei de ştiinţă din Ministerul Apărării al Marii Britanii, înainte ca în anul trecut să devină şi Rectorul Imerial College din Londra, de unde mai primeşte un salariu de 460.000 de Euro anual.

   Dacă luăm în calcul şi salariul de la Ministerul Apărării, care nici ăla nu cred că-i tocmai „de mizerie”, înseamnă că Sir al nostru suge la „patru ţâţe”. Are partu Job-uri!

     E, stimaţi concetăţeni români, de data asta Sir ne-a tăiat. Ne-a întrecut englezu.

 

   Acuma, ce au în comuni Ministerul Apărării, firma GlaxoSmithKline, universitatea Imperial College şi Consiliul epidemiologic britanic? Lăcomia! Banul!

   Şi ... Qui bono? În mod sigur Sir Roy Anderson. Asta în Marea Britanie!

   Iar la noi? În Romania? Căci se ştie doar, românul învaţă foarte repede lucrurile rele, mai ales atunci când este vorba despre bani! Despre foarte mulţi bani!

Ce conţin instrucţiunile însoţitoare ale vaccinului H1N1 produs de Novartis?

Păi ce să conţină: daune aduse sănătăţii!

 

   Au aparut în Internet instrucţiunile ce însoţesc vaccinul H1N1 2009 monovalent produs de Novartis. În ele se poate citi că vaccinul respectiv se bazează pe un vaccin anterior denumit Fluvirin şi că respectivul vaccin poate produce o serie de efecte secundare grave şi poate aduce o serie de prejudicii sănătăţii, precum sindromul Guillain-Barre, vasculită, şoc anafilactic şi chiar moartea.

   Toţi cei care s-au mai ocupat cu tema vaccinuri ştiau deja aceste lucruri. Ceea ce este aici nou, este faptul că Novartis însuşi recunoaşte toate aceste posibile efecte negative.

   Data de pe hartia respective este SEPTEMBRIE 2009, deci practic cel mai nou vaccin.

   Sub urmatorul link puteţi citi în originalul englez întreaga listă de grozavii (format pdf):

 

http://www.fluscam.com/Vaccine_Package_Inserts_files/Novartis_A-H1N1_2009_Monvalent_VaccinePackageInsert_BasedOn1980Approvalfor%20Fluvirin_UCM182242.pdf

 

    Printre altele, gasim urmatoarea informative: copii între 4-8 ani vor primi două vaccinuri a 0,5 ml la interval de o lună. Adulţii şi copii de peste 10 ani vor primi doar o doza de 0,5 ml.

    Asta probabil pentru ca să le intre ălora mici (şi obraznici) chestia asta bine “în cap”.

    De asemenea în hartia respective se poate citi (eu unul am facut-o cu groază) că o doza de 0,5 ml conţine Thiomersal ca si conservant (vezi în virus-Mania Cap.VII articolul lui Robert Kennedy referitor la Thiomersal), despre care se stie ca are în componenţă mercur (25 de micrograme). Mercurul este o otravă extrem de toxică pentru sistemul nervos, şi de aceea nu ar trebui folosit. Datorită acumulării de mercur din mult prea multele vaccinuri administrate copiilor se presupune că apar o serie de deficienţe cum sunt de exemplu autismul.

    Iata o inşiruire pe scurt din lunga listă de efecte nedorite:

dureri la locul vaccinarii, iritaţii şi umflături, frisoane, febră, epuizare, astenie, edeme pe faţă, dereglări ale sistemului imunitar, reacţii hipersenzitive care pot duce la stări de şoc şi chiar la deces, dereglări ale inimii şi sistemului circulator, vasculită, leşinuri, deranjamente digestive, diaree, greaţă, vomă, dureri abdominale, dereglări ale sângelui şi limfei până la paralizie, daune aduse creerului şi…. lista este mult prea lungă.

  Şi pentru ce toate acestea? Pentru o gripă (porcească) care până acuma evoluează mai blând decât normalele gripe sezoniere. Pai mai bine fac o gripă, stau 7 zile acasa sub plapumă cu cana de ceai langă mine, şi nu mă doare capul.

   Înca o data, cine este atât de inconştient să-şi facă singur, cu mâna lui, aşa ceva, înseamnă că merită ….

               Nota 10 la Lucru Manual.

     Qui bono pentru a se face o astfel de isterie dintr-o gripă normală?

     Qui bono pentru a se vaccina întreaga populaţie, ba chiar forţat?

     Qui bono pentru ca deja de un an de zile politicienii, concernele farma şi autorităţile de

                     sănătate să ne pregătească de o “iminentă pandemie care va duce la dispariţia

                     umanităţii”?

     Qui bono de pe urma deja anunţatei mutaţii viitoare a virusului? Ăştia-s mai tare ca Mama

                    Omida, le stiu pe toate dinainte. Dar cu ce scop?

     Qui bono?

           Mi se pare evident că aici nu-i vorba de sănătatea noastră, ci de cu totul altceva.

           De buzunarul lor!

 

Informaţii preluate de pe www.alles-schallundrauch.blogspot.com (miercuri 30 Septembrie 2009)

Prima victimă a vaccinului contra gripei porcine?

 

   Aşa cum informează ziarul  "Thüringer Allgemeine"  de astăzi, 16.11.2009, un cetăţean în vârstă de 55 de ani din Eichsfeld (landul Turingia) s-a vaccinat joi contra gripei porcine H1N1, iar în noaptea de joi spre vineri a decedat.

   Ministra sănătăţii din Turingia, Heike Taubert (SPD) a declarat ziarului mai sus amintit că va fi cercetată o eventuală legătură dintre administrarea vaccinului şi decesul respectivei persoane. Se presupune ca va fi evectuată şi o autopsie.

   Nu se cunoaşte nimic deocamdată despre afecţiuni cronice anterioarea prezente la respectiva persoană şi nici despre vreo intoleranţă a acestei persoane faţă de respectivul vaccin. Ministra Taubert nu a putut fi contactată duminică pentru alte eventuale declaraţii.

 

Aceasta a fost ştirea tristă de astăzi dimineaţă, 16.11.2009.

Probabil că, la fel ca şi în alte cazuri, fiind vorba despre o "eventuală" legătură cu vaccinul, tot mortul o să fie de vină.

Citeşte şi dă mai departe!

Medicul francez Jean-Jacques Crèvecoeur, care practică în Canada, a scris la sfârşitul lunii Septembrie un comentariu la adresa actualei gripe porcine H1N1, care circulă în Internet sub forma unei scrisori deschise. Am primit aceasta scrisoare de la o prietenă din Germania, şi am tradus-o pentru Dvs, întrucât consider că o serie de elemente foarte interesante şi mai puţin cunoscute sunt cuprinse în aceste rânduri.

Iată mai întâi conţinutul respectivei scrisori deschise:

 

    „Cunosc foarte bine politica din domeniul sănătăţii, atât pentru Europa cât şi pentru America de Nord, şi sunt sigur că şi europenii vor găsi, cu puţină străduinţă, informaţiile de care au nevoie pentru a şti care trebuie să fie reacţia lor faţă de gripa porcină. În esenţă, de la o ţară la alta, de la un continent la altul, diferite sunt doar denumirile legilor sau numele miniştrilor resortului de sănătate, dar politica în sine este aceaşi. Pentru că ea este cea a concernelor farma şi a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, braţul operativ al acestora. Politicienii sunt doar marionete şi „oameni de paie“ ai mafiei industriei farmaceutice.

   Dacă mai suntem încă atât de naivi să credem că nu va exista niciodată o vaccinare obligatorie (citeşte „forţată“), vă invit să încercaţi să daţi răspuns la aceleaşi întrebări pe care mi le-am pus şi eu mie, de când mă ocup cu „Dosarul gripei porcine“. Şi aş dori să vă prezint câteva dintre aceste întrebări, mistere şi coincidenţe legate de gripa porcină H1N1, la care vă rog să încercaţi Dvs. să găsiţi răspunsurile şi să trageţi concluziile:

-         care este expilcaţia pentru care ministra franceză a sănătăţii, Doamna Roselyne Bachelot, deja la începutul lui Februarie 2009 (deci înaite cu trei luni de a se şti ceva despre gripa porcină) a cerut unui grup de experţi jurişti să-şi exprime părerea asupra întrebării: „Ar fi o vaccinare obligatorie pentru întreaga populaţie o încălcare a Constituţiei şi deci o acţiune ilegală?“ Experţiilor li se cerea astfel să-şi efprime părerea de specialişti juridici aupra situaţiei în care, ca urmare a unei stări excepţionale, se pot suprima drepturile libertăţii individuale!

-         care a fost motivul (şi scopul), şi în baza căror argumente ştiinţifice, Organizaţia Mondială  a Sănătăţii (OMS) a modificat, la data de 27 Aprilie 2009, definiţia Pandemiei?  Înainte de această dată, criteriile pentru  declararea unei „Pandemii“ erau mult mai stricte. Astăzi, conform noii definiţii, este de ajuns ca o boală să apară simultan în două ţări învecinate, deci în aceeaşi zonă OMS (Mexic şi USA spre exemplu), pentru a se declara starea de Pandemie. Prin această modificare este foarte posibil ca în viitor OMS să declare „alarmă de gradul 6=Pandemie“, pentru fiecare gripă sezonieră, ceea ce înseamnă că vom trăi în permanenţă în „Pandemie“. Aceasta poate permite statelor respective să adopte măsuri de îngrădire a libertăţilor cetăţeneşti!

   Astfel vom avea vara pandemie în emisfera sudică, iar iarna pandemie în emisfera nordică! O situaţie de Pandemie poate duce la declararea stării de urgenţă, ceea ce permite adoptarea de măsuri care devin obligatorii pentru fiecare cetăţean! (Nota quibono:Şi nu oare exact aceste argumente au fost folosite de fostul ministru român al sănătăţii în momentul în care a cerut introducerea obligatorie a vaccinării: catastrofă naţională!)

-        cum se face că patentul pentru vaccinul contra gripei porcine (A/H1N1) a fost înregistrat la Oficiul mondial de Patente deja în anul 2007, deci cu 2 ani înainte ca virusul respectiv (A/H1N1) să devină din nou activ, virus care dispăruse complect de la „gripa spaniolă“ din 1918-1919? (Nota quibono: Au existat mai multe relatări asupra cercetărilor făcute pe cadavrul îngheţat al unei persoane decedate în 1919 ca urmare a „gripei spaniole“, afirmându-se că virusul respectiv a putut fi izolat în ţesuturile persoanei decedate!)

-        care a fost motivaţia şi argumentaţia preşedintelui Nicolas Sarkozy în momentul în care, la 9 Mai 2009 a aprobat o investiţie de 100 milioane de Euro pentru construirea unei fabrici pe producere a vaccinurilor, care urma să fie contruită în... Mexic?

-         de ce în mass-media din aproape toată lumea nu se citează părerile specialiştilor, şi mai ales nu se prezintă statisticile oficiale ale OMS, din care reiese foarte clar că în fiecare an, ca urmare a gripei sezonale (normale) decedează circa 250.000 până la 500.000 de persoane, ceea ce înseamnă aproximativ 1000 de persoane pe zi?

-         pentru ce aceeaşi mass-medie (aservită cui?) anunţă cu titluri uriaşe  ăp virusul H1N1 a făcut o „grămadă de victime“, în timp ce faptele ne arată că avem de a face chiar cu o situaţie mai blândă decît alte gripe sezonale din anii trecuţi? Conform ultimelor date statistice (şi astea modificate de mai multe ori) până în prezent se poate vorbi de circa 2000 de persoane decedate ca urmare a gripei porcine, în timp ce în mod normal în fiecare an decedează circa 200.000 de persoane în întreaga lamu, ca urmare a gripei sezoniere!

-         care este motivaţia pentru care, deşi aceste date se cunosc (doar circa 2000 de morţi până în prezent), nenumărate guverne din foarte multe ţări au cumpărat sute de milioane de doze de vaccin, şi asta deja începând din Iunie 2009, când nu existau încă date clare asupra gripei porcine?

-         sau altfel formulată întrebarea: de ce se adoptă tocmai în acest an măsuri supradimensionate, an în care, conform datelor din ultimele decenii asupra gripei sezoniere, gripa are o evoluţie foarte blândă?

-         de ce s-au adoptat în foarte multe ţări legi pentru aşa-zisele „situaţii de urgenţă“, fără să se fi făcut cunoscut textul (conţinutul) exact al acestor legi?

-        care a fost motivul pentru care ministrul francez de interne, Brice Hortefeux, a pre-mobilizat încă din februarie 2009 rezerviştii din armată şi jandarmerie deoarece: „... există temeri că anumite nelinişti sociale se vor produce în vara anului 2009“?

-         care este motivul pentru care armata USA a fost nu de mult timp dispersată (şi staţionată)  pe întreg teritorul USA?

-         care este motivul pentru care în ultimii ani au fost construite în USA peste 800 de lagăre de concentrare (stau oare în prezent goale)? Care este motivul pentru care aceste lagăre sunt administrate de către FEMA (Federal Emergency Management Agency), organizaţie care s-a ocupat şi de catastrofele provocate de uraganul Katrina?

-        în vederea cărei „catastrofe“ au fos comandate sute de mii de sicrie în toate statele americane iar în fiecare district au fost pregătite gropi comune?

-       care este motivul pentru care 600 de neurologi britanici au primit pe data de 29 Iulie 2009 o scrisoare confidenţială de la Health Protection Agency (HPA), prin care li se cere să fie atenţi la o eventuală creştere în viitor a cazurilor de sindrom Guillain Barré, afecţiune care este declanşată prin vaccinuri şi care provoacă o gravă degenerare a nervilor? Şi de ce a omis respectiva agenţie să avertizeze şi populaţia asupra unui astfel de pericol?

-        cum se face oare că la data de 5 Mai 2009 firma Baxter a infestat 72 de kilograme de material pentru vaccin, prin care virusurile H5N1 (gripa aviară) şi H3N2 (gripa obişnuită, sezonieră) au fost amestecate împreună, înainte ca acest material să fie trimis în alte şase ţări, din moment ce măsurile de securitate obligatorii (treapta de siguranţă S4), dacă ar fi fost respectate, fac practic imposibilă o astfel de eroare? Aşa ceva ar fi practic imposibil, in afara cazului în care acest lucru se urmăreşte intenţionat!

-         de ce nu ni se spune că vaccinul contra gripei, care există de circa 40 de ani, nu a avut niciopdată un efect pozitiv, ba dinpotrivă? Studiile internaţionale au certificat faptul că vaccinaţii se înbolnăvesc mai des de gripă decât nevaccinaţii!

-        de ce se ţine ascuns faptul că în 1918-1919, DOAR persoanele vaccinate au murit de gripa spaniolă, în timp ce persoanele nevaccinate nu au fost afectaţi de aceasta? Şi de asemenea că în cazul gripei porcine din 1976 a murit doar o singură persoană nevaccinată, în timp ce TOATE celelalte persoane decedate au fost vaccinate anterior? Ar putea aceasta însemna că de fapt au murit din cauza vaccinului şi nicidecum a gripei?

-         de ce, dacă vaccinurile au, se spune, atât de puţine efecte nedorite, aşa cum nu obosesc autorităţile de sănătate să ne asigure, numărul persoanelor care se îmbolnăvesc de hepatită B şi de screroză multiplă în urma campaniilor de vaccinare din Franţa a crescut de la 25.000 la 85.000 de persoane?

-         care este motivul pentru care ni se ascunde faptul că, fără excepţie, toate epidemiile secolului 20 au fost declanşate în fapt de campaniile anterioare de vaccinări?

-         de ce este introdus în vaccinul contra gripei porcine substanţa Squalen, într-o cantitate (proporţie) de peste un milion de ori mai mare decât în vaccinurile anterioare (am verificat rapurtul substanţelor şi am refăcut calcului de mai multe ori, căci nici mie însumi nu-mi venea a crede!), în timp ce camera reprezentaţilor USA a făcut în mod special acestă substanţă răspunzătoare pentru afecţiune sindromul „războiului Golfului“, o afecţiune care a provocat 180.000 de bolnavi, deci 25% din soldaţii vaccinaţi iniţial contra antaxului? De asemenea această substanţă a fost interzisă spre a fi folosită ca urmare a unei decizii judecătoreşti a unui judecător federal american!

-        care poate fi, pentru Dumnezeu, motivul pentru care, tocmai cu un astfel de vaccin periculos, sunt în primul rând vaccinate femeile însărcinate şi copii, când în mod normal ar trebui să fie întâi vaccinate persoanele în vârstă precum şi cele cu avecţiuni cronice! (Nota quibono: Păi, aceştia deja sunt bolnavi, deci clienţi plătitori la concernele farma, pe cand copii în marea lor majoritate sunt sănătoşi, deci nu au nevoie – încă – de binefacerile industriei farmaceutice. În viitor vor avea însă nevoie. Se deschid noi pieţe, se câştigă noi clienţi!). Motivaţia, total caragioasă, a fost dată (probabil de către un handicapat mintal) cum că persoanele în vârstă sunt deja imunizate prin vaccinul contra gripei spaniole din 1918/1919!!! (E vorba aici oare despre Bulă?)

-        de ce administrarea vaccinului în cadrul unei campanii obligatorii nu este făcută de către medici, ci de către studenţi şi soldaţi voluntari? (Nota quibono: Nu am informaţii exacte dar se pare că aşa ceva se preconiza pentru Franţa.)

-         de ce nu se dau vaccinurile spre administrare spitalelor şi medicilor? Se teme cineva de o falsificare a documentelor de efectuare a vaccinurilor, astfel încât ele trebuiesc administrate de către armată?

-         care este motivul pentru care 50% dintre medicii englezi refuză să se lase vaccinaţi cu noul vaccin? Lipsa de încredere în prepararea lui? (Nota quibono: în Germania lururile stau şi mai „frumos“, doar aproape 20% dintre medici fiind dispuşi să-şi facă aşa ceva lor înşişi!)

-         de ce se spune despre Tamiflu că este eficace antiviral, când în toate campaniile în care a fost folosit, acest preparat s-a dovedit a fi catastrofal de ineficace? Pe lângă aceasta Tamiflu mai provoacă o serie întreagă de dereglări psihilogice şi neuronale, existând chiar şi cazuri în care a declanşat dorinţa de sinucidere, cu câteva cazuri în care persoanele respective chiar s-au sinucis!

-         care este motivul pentru care autorităţile responsabile cu sănătatea şi protejarea populaţiei au aprobat folosirea unui vaccin direct pe „cobai“ umani (câteva sute de milioane, adică noi înşine), fără a exista studii serioase care să certifice atât eficacitatea cât şi să controleze eventualitatea unor efecte nedorite?

   Un singur lucru pot să vă garantez: toate întrebările de mai sus se bazează pe lectura publicaţiilor şi documentelor oficiale. Nici una dintre intrebările de mai sus nu are la bază vreo „supoziţie“. Şi nu sunt nici prezumţii ale vreunor adepţi ai „teorie conspiraţiei“.

În continuarea scrisorii sale deschise, Crèvecoeur prezintă propria sa interpretare a celor mai sus prezentate:

    „Întrebarea principală însă este: cum poate un astfel de virus aproape „benign“ să ucidă milioane de persoane? Reţeta este simplă:

1.     Se raportează că undeva, să zicem în Mexic, a apărut un focar epidemic de gripă, iar că situaţia este foarte serioasă, pentru că este vorba de un virus care în mod normal afectează animalele (porcul spre exemplu), dar care s-a „mutat“ la om!

2.     În a doua fază se raportează circa 350 de morţi într-o săptămână, după care se corectează „nenumăratele decese“ la doar 8 cazuri. Doar că memoria noastră „emoţională“ a înregistrat doar prima cifră, cea mare, la care şi rămânem. Astfel că cutia Pandorei a fost deschdă!

3.     Întră în faza a treia mass-media în acţiune, care aruncă pe piaţă tot felul de titluri sforăitoare despre dispaiţia umanităţii în doar câteva saptămâni. Legătura de interese între mass-media şi concernele farma nu cred că mai este necesar a fi demonstrată!  Acest virus se va răspândi extrem de rapid pe tot globul. (Nota quibono: doar în laboratoarele specializate nu a putut fi până astăzi găsit, acolo aflându-se cel mult virusuri normale de gripă; pe deasupra această gripă porcină nu are conform standardelor medicale nişte simptome specifice, simptomatica bolii fiind identică cu orice gripă sezonieră moderată, cunoscută până acum; doar că astfel se amestecă merele cu perele, şi orice gripă normală poate fi considerată, respectiv „numărată“ statistic în cadrul gripei porcine!)

4.     Având însă în vedere că respectivul virus este chiar mai puţin periculos decât cel de gripă sezonieră, ni se mai dă o „pastilă de frică“ spunânduni-se că acest virus se va „muta“ precis în curând şi „va căpăta o formă forte agresivă“. Nu ni se spune şi anume când în viitor. Deşi se ştie absolut exact gând: atunci când se va trece la vaccinarea în masă. Ce coincidenţă, nu?

.     În tot acest timp în laboratoare se lucrează febril la producerea unui vaccin-cocktail, care conţine 2 tulpini de virus de gripă porcină, 2 de gripă aviară şi 1 de gripă umană. Pe deasupra se mai adaugă în reţetă un pic (mai mult) de adjuvant (întăritor-aluminiu) şi un pic (şi mai mult) de conservant (mercur, Squalen), substanţe care sunt cunoscute pentru efectele lor nocive asupra sistemului nervos. În fond, coktail-ul aceste nu este un vaccin, ci o armă biologică!

6.     Puţin înainte de termenul de livrare pe piaţă a respectivului „cocktail“, mass-media mai pune de o alarmă generală, înmulţindu-se brusc ştirile asupra unei evidente creşteri a numărului de cazuri de gripă porcină. Că în sezonul de toamnă, în mod normal se înmulţesc gripele, pe cine interesează asta? Desigur că nimeni nu-şi mai dă silinţa să verifice dacă este vorba despre acelaşi virus din Mexic, din primăvară, sau dacă este vorba de un alt virus, normal, de gripă umană, sau dacă poate a şi apărut teribilul „mutant“ care ne va pune jos pe toţi. Impresia cu care însă rămâne cetăţeanul obişuit este aceea că virusul a devenit mai agresiv, deci că s-a „mutat“.

7.     De asemenea, printr-o veche strategie de marketing, se anunţă că vaccinul probabil nu va ajunge pentru toţi, deci ar fi bine ca lumea să se grăbească. Se fac liste pentru programare! În esenţă însă se speculează instinctele ancestrale ale omului, unul dintre acela fiind „bucuria de a fi ales, de a se număra printre favoriţi“! Astfel că „s-ar purtea ca unele persoane să fie nevoite să aştepte până la 4 luni pentru a primi un vaccin“, adică, vezi Doamne, ce mare cerere şi căutare au vaccinurile noastre, nu? Aşa că se măreşte panica şi isteria.

8.     Imediat ce va începe vaccinarea populaţia va da năvală la centrele de vaccinare, protejate de soldaţi, pentru a se vaccina voluntar. Aici la noi în Canada, lumea se înscrie pe liste de aşteptare în vederea vaccinării. (Nota quibono: Până la acest punct medicul nostru francez a calculat corect paşii. Din acest moment însă, cel puţin aici în Germania, lucrurile nu mai stau de loc aşa. Nu prea se înghesuie lumea să se vaccineze, ba chiar dinpotrivă, există foarte mulţi care nu se vor vaccina, vaccinarea nefiind obligatorie în Germania).

9.     La scut timp după vaccinare, adjuvanţii şi conservanţii din vaccinuri vor provoca deficienţe în sistemul imunitar, ceea ce va duce întradevăr la un pericol major pentru sănătatea vaccinaţilor. Tocmai în acest moment mai poate exista un alt pericol major, şi anume acela ca în organismul astfel slăbit să aibe loc întradevăr mutaţii între virusurile libere din natură şi cele di cocktail-ul vaccinului!

10.    Dacă se vor întâmpla astfel de lucruri desigur ni se va spune că iată, ceea ce am prevăzut s-a şi întâmplat, virusul s-a „mutat“, sau poate şi mai rău, ni se va spune că cei vinovaţi de „mutaţia“ virală sunt tocmai cei care nu s-au vaccinat, şi din cauza lor se petrec toate relele. Desigur că panica va creşte la nivelul de isterie naţională.

11.    Drept urmare, se va declara „stare excepţională“, se vor aboli drepturile cetăţeneşti, armata şi poliţia vor prelua controlul iar fiecare cetăţean va fi vaccinat (cu sau fără voia lui) pe „bandă rulantă“, ca la Auschwitz.

12.    Cei care vor refuza să se vaccineze, vor trebui ori să se ascundă, eventual în străinătate, într-o ţară exotică, ori se vor trezi internaţi printr-un lagăr de concentrare pregătit din timp şi administrat de FEMA.

   Ştiu că mulţi vor căsca ochii mari şi vor considera că fac acelaşi lucru ca şi concernele farma, adică induc frică în oameni, sau poate că sunt vreun nebun adept al „teoriilor conspiraţioniste“. Totuşi dacă vă veţi lua un pic de timp şi veţi căuta cu ajutorul maşinilor de căutare din Internet date despre cele ce v-am relatat eu mai sus, veţi constata că toate acestea sunt fapte concrete şi adevărate.

   Poate că cel mai bun lucru este să vă informaţi cât mai atent şi să vă pregătiţi pentru a nu fi luaţi prin surprindere atunci când se va porni „hecatomba“. Discutaţi cu prietenii Dvs. şi organizaţi-vă în aşa fel încât genocidul care se pregăteşte să nu poată deveni realitate“.

 

Acesta a fost textul scrisorii deschise a mediucului francez Jean-Jacques Crèvecoeur.

 

   Acuma, nu ştiu dacă chiar toate ipotezele prezentate de medicul francez sunt pertinente, şi aici mă refer concret mai ales la ultimele două puncte (11 şi 12), deoarece aici în Germania, cel puţin, nu se întrevede absolut deloc un astfel de scenariu.

   În orice caz, întrebările puse în prima parte a scrisorii sunt pertinente şi corecte, iar primele 9 sau 10 puncte din „planul de acţiune al concernelor farma“ s-au petrecut întradevăr, s-au confirmat în realitatea din trecutul apropiat.

   Ceea ce, din păcate nici medicul francez se pare că ori nu cunoaşte, ori pierde din vedere, este faptul că în realitate toată povestea cu virusurile este un enorm bluf, în conformitate cu ceea ce se cunoaşte de circa 15 ani îm priviţa simbiozei celulare şi a celulelor ajutătoare T, respectiv Th1-Th2.

   Vaccinurile sunt extrem de dăunătoare, absolut toate, căci scopul unui vaccin este de a declanşa o producere sporită de anticorpi (nici un vaccin nu poate fi aprobat, fără să certifice o creştere semnificativă a titer-ului de anticorpi), dar în acelaşi timp crează o puternică reacţie de stimulare şi a celulelor Th1, deci a celor care susţin producerea de gaz NO (monoxid de azot). Ori o "excitare" permanentă a acestor Th1 duce în timp la un dezechilibru în sistemul imunitar (prin consumarea rezervelor din Thiol-Pool şi prin afectarea relaţiei Redox, implicit a mitocondriilor).

   Pe de o parte acest lucru se cunoaşte bine din nenumăratele cazuri ale homosexualilor consumatori de Poppers (inhalate de nitriţi) şi bolnavi de AIDS, pe de alta parte o astfel de stimulare la copii între 0 şi 5 ani (în Germania în acest interval copii primesc până la 30 de vaccinuri, fie ele şi combi-vaccinuri) nu poate avea ca şi consecinţă decât o perturbare a sistemului imunitar care la copii mici încă nu funcţionează în parametrii normali şi complecţi.

   De asemenea, la femeile gravide, şi acest lucru iarăşi se ştie deja de peste 15 ani, în perioada sarcinii intervine o auto-inhibare a celulelor Th1, pentru a se elimina riscul ca embrionul să fie considerat "corp străin" şi să fie eliminat. Ori administrarea de vaccinuri în această perioadă poate foarte uşor avea ca şi consecinţă un avort, prin stimularea celulelor Th1, deci prin producerea forţată de gaz NO care pot ataca embrionul. Astfel de efecte nedorite şi tragice se pot observa în prezent la vaccinarea obligatorie a vitelor contra bolii provocate de virusul Bluetongue, prescurtat BTV, unde fermierii se plâng de nenumărate avorturi la vaci.

   Se pare, cel puţin după părerea mea, că întradevăr scopul urmărit este sabotarea premeditată a sistemului imunitar a cât mai multor oameni, astfel încât pe cât posibil mai multe infecţii oportunistice să poată apare, şi astfel să crească simţitor încasările concernelor faraceutice.

   Oricum, găsesc scrisoarea medicului francez interesantă, utilă şi în general corectă, şi în consecinţă credcă ar fi bine să urmaţi îndemnul din titlu: Citeşte şi dă mai departe!

 

                                                                                           Traducere şi comentariu: Qui bono

 

Vaccinul contra H1N1 este letal? – Rusia ameninţă Organizaţia Mondială a Sănătăţii
   Fiecare este răspunzător pentru starea sa de sănătate, totuşi mulţi oameni sunt nevoiţi să lase pe alţii să hotărască în numele lor. Astfel copii precum şi persoanele în vârstă nu pot decide sau nu vor să decidă singuri, astfel că apare în joc părintele sau medicul, atunci când este vorba de „ucigătorul“ H1N1. Aceştia trebuie să ia decizii. Şi aceştia poartă şi răspunderea pentru aceste decizii. Căci până în prezent vaccinul antigripal pare a fi ineficace, iar producătorii lui stau deja internaţional sub bănuiala de corupţie şi înşelăciune. Din nou se semnalează cazuri de decese printre cei vaccinaţi cu Pandemrix în Germania, Italia şi Slovenia, şi probabil că şi în multe alte ţări. În Danemarca, Olanda, Rusia şi Polonia jurnaliştii şi politicienii cercetează intens în direcţia suspecţilor unei (de acuma greu de exclus) conjuraţii a corupţilor şi excrocilor.

Avertizările autorităţilor, institutelor şi mass-mediei

   Ştirile şi avertismentele care ne vin din partea OMS, autorităţilor de sănătate, intitutelor (cum sunt Robert Koch, Paul-Ehrlich sau la noi Cantacuzino) precum şi mass-media prin reprezentaţii ei marcanţi, nu trebuiesc crezute orbeşte, căci prin neîntrerupta alimentare a panicii, respectiv a dubioasei gripe porcine, toate acestea de asemenea stau sub bănuiala de a fi primit bani din partea industriei farmaceutice.  

   Este absolut definitiv o minciună faptul că vaccinurile nu sunt suficiente şi de aceea trebuesc făcute liste de aşteptare, că vaccinul este absolut inofensiv sau că gripa este preiculoasă. Nici măcar nu este exclus ca în Germania de fapt să fi murit până acuma mai mulţi oameni din cauza vaccinului decât din cauza gripei. Concernele farma investesc doar circa 11% din veniturile lor în cercetare, dar 37% în campaniile de publicitate şi lobby. Nemai vorbind de milioanele care se plătesc ca mită.

Rusia ameninţă Organizaţia Mondială a Sănătăţii

   În timp ce în Rusia răspândirea unei epidemii este deja ţinută sub control de către autorităţile de sănătate, industria farmaceutică şi OMS stau sub bănuiala de corupţie. Ambele înceară, de luni de zile şi cu ajutorul diferitelor mijloace de presiune să determine Moscova să cumpere preparatul antiviral Tamiflu al concernului elveţian La Roche.

   Însă guvernul rus, la fel ca şi cel polonez, are dubii în legătură cu pericolul unei gripe porcine şi inplicit pune sub semnul îndoielii toate aceste mijloace medicamentoase.
Rusia cere investigaţii internaţionale

   Reprezentaţii din Duma rusească şi preşedintele comisiei de sănătate Igor Barinow i-a cerut reprezentatului Rusie la OMS să iniţieze investigaţii în legătură cu mai multe acuzaţii de corupţie la adresa OMS şi a industriei farmaceutice. O investigaţie internaţională este absolut necesară, sunt de părere ruşii. „Am investit deja 4 miliarde de ruble în lupta contra gripei porcine, iar banii ăştia ne-ar fi fost mult mai necesari în rezolvarea altor probleme urgente pe care le avem. Dacă aceste suspiciuni de corupţie se adeveresc, aceasta poate însemna o retragere a Rusiei din Organizaţia Mondială a Sănătăţii“ – a declarat Barinow vineri, şi a mai complectat că nimeni nu se îndoia în secolul 20 de corectitudinea OMS în lupta contra malariei, oreionului sau HIV, dar că acuma este necesară verificarea gradului în care OMS însăşi este „infectată“ cu agenţi patogeni „corupţi“.

Sursa:

http://polskaweb.eu/tod_nach_schweinegrippe_impfung_78759857894

Oppps! Gripa porcină şi porcăria corupţiei. Se strânge laţul, Domnilor!

 

    Un olandez se află în atenţia organelor de anchetă în cadrul unui tot mai probabil scandal legat de corupţie şi excrocherie, de o amploare nemai cunoscută până în prezent.

   Persoana respectivă se numeşte Albert Osterhaus şi este profesor de virologie la Clinica Universităţii Erasmus din Rotterdam. El conduce un grup de virologi renumiţi, care nu de mult au lansat în Europa epidemiile de SARS, gripă aviară şi mai recent gripă porcină. Guvernul olandez a emis un ordin de anchetă ca urmare a nenumărate indicii de incorectitudine şi ilegalitate legate de noua gripă, iar ca urmare a acestei anchete, s-a constatat că în conturile bancare ale virologului Osterhaus au fost trimise însemnate sume de bani de la diferite concerne farmaceutice producătoare de vaccinuri contra virusului A/H1N1 şi A/H5N1. Ceea ce induce ideea că gripa aviară precum şi mai noua gripă porcină nu sunt decât „găselniţele” unor reţele criminale ale concernelor farma şi ale unor „oameni de ştiinţă” lipsiţi de scrupule, deoarece grupul condus de Osterhausen posedă importante funcţii şi în consiile de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Cel mai mare excroc al istoriei?

   Profesorul Albertus Dominicus Marcellinus Erasmus Osterhaus este numele „Domnului“, care, cel dintâi se pare că a certificat o mutaţie a virusului gripei aviare H1N1 la om, şi prin aceasta a declanşat acum nu mulţi ani prima panică mondială, prin care omenirea a sărăcit cu 100 de miliarde de Euro (daca ar fi să socotim numai bietele animale masacrate prosteşte). Profitorii acestei isterii au fost în primul rând cei de la concernul farma Hofmann-La Roche, care foarte repede au acumulat un câştig de X-miliarde Euro prin vaccinul şi medicamentele (Tamiflu) vândute.

   Osterhaus este în fapt „şeful“ oamenilor de ştiinţă de la OMS în ceea ce priveşte „noua“ gripă dar, culmea coincidenţei, se află şi pe listele de plăţi ale GlaxoSmithKline Bio Dresden, Aventis, Roche şi Baxter din USA. Tot el şi „trupa“ sa sunt cei care au stat la originea declarării „pandemiei“ de către OMS. De asemenea, tot băieţii ăştia s-au ocupat şi cu „cultivarea în laborator“ a isteriei în cazul gripei aviare. În legătură cu aceasta din urmă la vremea respectivă apărea foarte des şi numele unui virolog din Leipzig, Klaus Stöhr, ca şef al programului mondial pentru gripă al OMS, şi care lucrează în prezent la concernul farma elveţian Novartis.

Isterie provocată de o campanie frauduloasă

    Osterhaus lucrează strâns cu şefii institutelor de cercetări germane precum şi ai altor ţări europene, dar şi de pe alte continente. Astfel că se ridică întrebarea legitimă asupra unei reţele internaţionale care joacă pe muzica scrisă de concernele farma. Printre alţi suspecţi mai apar şi politicieni responsabili cu resortul sănătăţii, jurnalişti, medici şi funcţionari ai autorităţilor de sănătate. Iar pe masă se află miliarde de Euro (nu de virusuri).

   Indoieli masive au existat şi în trecut asupra dovezilor eficacităţii medicamentelor contra gripei aviare, respectiv acuma a gripei porcine. Iar faptul că aceste vaccinuri sunt periculoase nu este nou. Remediile naturale contra actualei gripe sunt igiena şi spălarea repetată a mâinilor, dar ciudat, OMS nu recomandă aceste lucruri, ci campanii de vaccinare, dacă se poate chiar forţată.

   Reacţia exagerată a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii la virusurile H5N1 şi H1N1 este parte dintr-o campanie frauduloasă, care a avut un enorm succes datorită „ajutoarelor“ lacome şi corupte. Industria farmaceutiă a realizat astfel peste 40 de miliarde de dolari profit.

Guvernele sunt datoare să reacţioneze (mă rog, mai puţin al nostru, care nu mai are nici o reacţie)

   O serie de organe de presă independente atrag atenţi de luni de zile aupra suspectelor nonconcordanţe în ceea ce priveşte noua gripă. Mulţi susţin că în fapt nu a existat nici un  moment o „nouă“ gripă porcină, ci doar obişnuita gripă sezonală. Laboratoarele europene care testează întradevăr pentru gripa porcină şi care nu primesc din afara mijloace de la un terţ, sunt foarte puţine. Unele ţări pur şi simplu nici nu au astfel de posibilităţi (ia sa vedem, Ucraina? Romania?....). Aşa că lor le sare în ajutor Institutul Robert Koch, spre exemplu, sau vreun institut olandez (Universitatea Erasmus?) sau poate unul englez sau american.

   Dar nu este nici o problemă, căci se cunosc cu toţii între ei. Un exemplu în acest sens este Polonia, care a rezistat şapte luni la presiunile exercitatea de OMS. Nici un polonez nu a murit, până mai săptămânile trecute de gripă porcească, iar cazurile de îmbolnăviri se numărau pe degete. Atunci însă au venit la Varşovia reprezentaţii concernelor farma, şi doar în câteva zile au murit 16 persoane, aparent de gripă porcină. După părerea noastră, toată acestă evoluţie a evenimentelor o vedem ca un aranjament criminal pentru a „confirma“ gripa porcină şi pentru a solicita guvernului polonez să reacţioneze cu măsuri rapide şi drastice, căci altfel va exista un adevărat pericol pentru vieţile noastre.

Complectare a articolului de mai sus, efectuată la 26.11.2009, ora 21

   Conform unei relatări a ziarului danez „Information“ , multe ţări, printre care şi Danemarca, au contracte cu producătorii de vaccinuri contra aşa-numitei gripe porcine. Aceste contract obligă ţările respective să cumpere anumite cantităţi de vaccinuri şi medicamente în caz de Pandemie. Aşa ca, hai să creăm o pandemie, ca sa mai stoarcem ceva bani. Conform estimărilor făcute de banca de investiţii „JP Morgan“, industria farmaceutică a realizat până acuma din vânzarea de vaccinuri un profit de 11 miliarde de dolari, în mare parte ca urmare a declarării treptei de pandemie de către OMS. „Există o mare problemă care ne nelinişteşte, şi anume că mulţi membrii ai OMS recomandă anumite vaccinuri contra gripei porcine, şi prin aceasta îşi dezvăluie adevăratele scopuri şi intenţii“ îl citează ziarul danez pe epidemiologul Tom Jefferson de la Centrul Cochrane din Roma. Jurnaliştii danezi vorbesc deja deschis despre corupţie şi excrocherie ca şi factor de declanşare a gripei porcine: „Mulţi oameni de ştiinţă, aparent imparţiali, lucrează pentru OMS şi în mod foarte curios, în acelaşi timp se află pe listele de plăţi ale concernelor farma care produc vaccinuri“.

Un al doilea suspect important

   Unul dintre aceşti experţi în H1N1, Dr. Frederick Hayden, un bun cunoscut al lui Osterhaus, este consilier al OMS. El este de asemenea preşedintele unui grup strategic (SAGE) al OMS care deja în Iulie anul curent a propus ca fiecare cetăţean să fie vaccinat de 2 ori, cu două doze (ca sa treaca mai bine marfa din stoc, nu?) „pentru a se obţine o protecţie mai eficace contra gripei“. Aceasta cu toate că mulţi oameni de ştiinţă consideră o doza ca absolut suficientă.

   Jurnaliştii ziarului danez „Informacion“ au constatat că Dr. Hayden are mai mulţi „patroni“ pentru care lucrează, cum ar fi Roche, RW Johnson, SmithKline Beecham şi Glaxo Wellcome.

   Cercetărtorii şi jurnaliştii serioşi se întreabă desigur de mult timp, dacă acţiunile respective folosesc concernelor farma, sau dacă avem de a face întradevăr cu o pandemie periculoasă. Conform datelor publicate de OMS, în ultimele 8 luni au decedat 6.000 de persoane (pe tot globul) din cauza gripei procine, în timp ce în gripele sezonale normale (din fiecare an), decedează până la 600.000 de persoane (tot pe tot pământul ăsta care încă ne mai rabdă).

Mai aveţi şi alte întrebări? Sau va ajung aceste date, furnizate chiar de Organizaţia Mondială a Sănătăţii!

Lobby-ul farma din OMS

   În OMS există un enorm lobby al concernelor farma, active deja de mai multe decenii. Astfel că este la ora actuală greu de stabilit ce anume serveşte intereselor industriei farmaceutice şi ce anum întradevăr sănătăţii oamenilor. În orice caz, iresponsabilă şi chiar criminală a fost declararea pandemie de gripă procină prin intermediul „mijlocitorilor“ concernelor farma. Aceşti aşa-zişi „consilieri“ ai OMS pe probleme de gripă nu urmăresc decât propriile interese şi cele ale „patronilor“ lor.

   Luând în considerare această groaznică campanie în urma căreia au murit oameni ca urmare a vaccinării contra unor boli inofensive sau chiar inexistente, nu putem spune decât că avem de a face cu „criminali extrem de periculoşi, care nu cunosc milă.“ Aici este vorba mai mult decât de o alarmă falsă sau de un simplu act de corupţie, ci de suspiciunea de „creare“ a unor boli periculoase, corelate cu noţiuni cum ar fi  de exemplu, „gripa spaniolă“.

 

Sursa:

http://polskaweb.eu/influenza-a-ein-gigantischer-korruptions-skandal-46356245723567.html

De două (2!!!) ori

USA: nu se obţine imunitatea ca urmare a unei gripe porcine trăite!

Cross Lanes (ars.) În USA o doctoriţă a dat publicităţii faptul că s-a îmbolnăvit de două (2!!!) ori de gripă porcină, în interval de doă (2!!!) luni. În ambele situaţii de boală probele şi testele au fost de cţte două  (2!!!) ori efectuate, pentru a se evita posibilitatea unei erori. De fiecare dată infecţia cu gripă porcină a fost confirmată.

    Prima oară doctoriţa Debra Parsons, pediatră la spitalul din cross Lanes, statul federal West Virginia, s-a îmbolnăvit în August, împreună cu fiul ei. Aufost trimise probe la lşaborator iar rezultatul a fost POZITIV: H1N1!!!

   Mama şi copilul s-au însănătoşit, dar doctoriţa s-a îmbolnăvit din nou în Octombrie (deci după numai două – 2!!! – luni) de data aceasta mult mai grav, cu gureri musculare şi în articulaţii, febră, frisoane şi deficienţă respiratorie, aşa cum relatează ziarul "Charleston Daily Mail", la confirmarea Centers for Disease Control (CDC). Din nou au fost luate probe de la pacientă, care au fost din nou testate în laborator iar rezultatul a fost din nou POZITIV: H1N1!!!

   Ca urmare a întrebării adresate către CDC de doctoriţa Parsons, răspunsul a fost că în general este posibilă o a doua îmbolnăvire cu gripă porcină. Astfel de situaţii se constată şi în cazul gripei sezonale, din fiecare an.

   Ştirea a apărut în Germania în „Ärtzte Zeitung“ (Ziarul medicilor) ediäia Online din 27.11.2009.

 

   Comentariu Qui bono: în medicina şcolastică se susţine teoria conform căreia o persoană care a trecut printr-o gripă sau altă boală infecţioasă epidemică, devine imună. Tocmai în baza acestei paradigme a fost „inventat“ vaccinul. dacă te vaccinezi contra unui anumit agent patogen, devii imun la acesta, respectiv la afecţiunea provocată de acesta.

   Ori, dacă doctoriţa Parsons (şi culmea ironiei este că vorbim despre un cadru medical, care este calificat şi specializat ca medic! deci ştie ce-i aia o gripă) s-a îmbolnăvit de două (2!!!) ori, atunci înseamnă că nu se dezvoltă o imunitate după prima boală.

   Consecinţa şi întrebarea firească este: cum s-ar putea ca un vaccin contra gripei porcine, care conţine virusuri „slăbite“ sau chiar "omorâte" să ofere imunitate contra agentului patogen, dacă nici măcar agentul patogen viu şi activ, care a provocat deja o stare de boală, nu „oferă“ această imunitate. Mai pe scurt: daca nu sunt imun după o gripă traită, cum pot fi după un vaccin?

   Acuma, una din două (2!!!): ori medicina şcolastică nu mai ştie ce vorbeşte şi se contrazice pe sine însăşi, ori ne consideră pe noi tâmpiţi.

    Nici una dintre aceste două (2!!!) variante nu le pot accepta.

    Ar mai putea exista şi o a treia variantă? Una mai „rentabilă financiar“?

   Ce părere au domnii de la concernele farma? Suntem puşi să plătim de două (2!!!) ori?

                                                                                                         Qui bono (de 2!!! ori)

Pentru medicii veterinari pisicile sunt mai importante decât copii noştrii pentru pediatrii!!!

articol scris de doamna Bärbel Engelbertz

şi preluat de pe http://www.faktuell.de/content/view/2367/33/

Duminica 12 Octombrie 2009

 

   În timp ce copii sunt în toată lumea vaccinaţi „fără milă”, există, cel puţin în USA, recomandări clare în ceea ce priveşte vaccinarea pisicilor:

CÂT MAI PUŢINE VACCINURI ŞI ÎN ORICE CAZ FĂRĂ ALUMINIU!

   Aceasta deoarece vaccinurile pot provoca la pisici tumori. Asupra acestei realităţi există de mai mult de zece ani indicii clare în medicina veterinară. Între timp aceste tumori sunt catalogate ce „sarcome asociate cu vaccinuri sau injecţii”. Aceste dezvoltări celulare cancerigene sunt caracterizate prin „celule mari cu mai multe nuclee şi macrofage”. Acestea sunt aşa-numitele „celule-ucigaş” deci celule care distrug sau „depozitează” microorganisme, fragmente celulare, corpuri străine, substanţe chimice, etc. Caracteristice sunt şi „depozitările cu material intracitoplasmatic albastru-gri (Aluminiu)” aşa cum se poate citi în materialul publicat de medicul veterinar Martin Kessler, de la clinica veterinară Tierheim Hofheim ( http://www.tierklinik-hofheim.de/Downloads/  - pentru cine cunoaşte limba germană şi doreşte să citească articolul medicilui veterinar german).

   S-a discutat mult timp asupra cauzei acestor „dezvoltări” celulare anormale la pisici. Între timp se consideră ca SIGUR faptul că, cu fiecare nou vaccin admnistrat în aceaşi zonă a corpului (pulpa picioarelor din spate la pisici) creşte substanţial riscul cancerului. În legătură cu aceasta este interesant faptul că în macrofagele pisicilor, la care a fost diagnosticat un cancer şi care anterior fuseseră vaccinate, a fost găsit material care provine de la adjuvanţii pe bază de aluminiu.

   Recomandările care rezultăde aici se referă printre altele direct la vaccin. Acesta nu trebuie să conţină aluminiu, reacţiile post-vaccin trebuiesc mai întâi documentate şi reduse la minimum posibil. Aceste recomandări provin de la „Task force zur Bekämpfung von vakzineassoziierten Sarkomen bei Katzen" adică „Grupul (Task force = grup de luptă) de combatere a sarcomelor asociate vaccinurilor la pisici“ o grupare de lucru din cadrul Uniunii medicilor veterinari americani.

   DAR NICI UNA DINTRE ACESTE RECOMANDĂRI NU ESTE FĂCUTĂ ÎN CAZUL VACCINURILOR PENTRU COPII !!!

    Aceştia sunt vaccinaţi în toată lumea cu acelaşi soi de vaccinuri cu aluminiu ca şi pisicile.

 

Nota Qui bono: în cele ce urmează în articolul respectiv se face referire mai ales la situaţia din Germania, dar am tradus tot articolul mai departe, pentru a va oferi posibilitatea să comparaţi situaţia de aici cu cea din Romania, lucru care mi s-a parut semnificativ şi important.

    Un astfel de „grup de luptă” (Task force) este în Germania comisia STIKO de la Institutul Robert Koch (RKI). Adică Comisia permanentă pentru vaccinuri, plătită din banii contribuabililor. Această Comisie dă recomandări pentru vaccinuri după dorinţa industriei farmaceutice, şi pe deasupra mai şi supravegează la „executarea sentinţei” de vaccinare a populaţiei. De asemenea Comisia mai supraveghează şi evitarea cu orice preţ a despăgubirii victimelor vaccinurilor (a persoanelor care suferă prejudicii aduse sănătăţii ca urmare a vaccinărilor).

   Evitarea plăţii despăgubirilor în cazul daunelor cauzate de vaccinuri este obţinută de STIKO prin „Catalogul de criterii al daunelor provocate de vaccinuri“ (Bulletin 25/2007), care se orientează în general după informaţiile de specialitate oferite de producătorii de vaccinuri, precum şi pe literatura internaţională de specialitate. Literatură care se constituie din publicaţii finanţate de către industria farmaceutică, care mai este pe deasupra şi „premiată“ şi cu fonduri din banii publici, pentru a dezvolta tot mai multe şi mai noi strategii de imunizare (citeşte „otrăvire“) a oamenilor, sub forma vaccinurilor contra gripei aviare, gripei porcine sau cancerului de col uterin, ca să luăm doar câteva exemple mai recente. Aceste informaţii sunt actualizate doar atunci când acest lucru este necesar producătorilor.

   „Task force“-ul veterinar american este însă evident superior STIKO-ului uman german în ceea ce priveşte soluţiile logice. Veterinarii americani au recunoscut corect că o reducere a daunelor poate fi atinsă doar printr-o reducere a numărului vaccinurilor. Ceea ce a dus şi la o scădere, în USA, a proceselor pentru despăgubiri în cazul daunelor provocate de vaccinuri, procese care sunt posibile în America, şi care foarte adesea se soldează cu câştig de cauză în favoarea prejudiciatului.

   Iar toate acestea sunt în avantajul PISICILOR.

   În medicina veterinară americană este între timp un lucru clar stabilit, că timpul de incubaţie, adică perioada de timp dintre efectuarea vaccinului şi momentul în care eventualele daune devin vizibile, este de ani de zile, şi nu doar de câteva zile până la câteva săptămâni, aşa cum se stipulează în cazul vaccinurilor umane. Reducerea „incubaţiei“ la o perioadă de timp atât de scurtă deschide calea efectuării a cât mai multor vaccinuri, respectiv elimină cerinţa reducerii numărului de vaccinuri umane.

   Încercările de modificare ale schemei de vaccinare umane se lovesc de rezistenţa medicilor pediatrii şi a industriei, care argumentează prin motivaţii economice. De altminteri, pentru eventualele daune, care conform STIKO nici nu există, în Europa nu trebuie să răspundă în faţa justiţiei producătorii de vaccinuri, aşa cum se întâmplă în America în cazul pisiscilor. În Europa plata unor eventuale despăgubiri (oricum 95% dintre acestea nu sunt acceptate şi recunoscute) este suportată de către fondul de solidaritate al Caselor de sănătate, adică de către cotizaţiile asiguraţilor şi de către plătitorii de impozite, deci la urma urmei de către cetăţeni.

  Nota Qui bono: Asta s-ar traduce cam aşa: eu fac un vaccin, bun-prost nu contează, te vaccinez cu el, şi dacă eventual păţeşti ceva, te ajută cu bani ceilalţi vaccinaţi, care au avut norocul să „scape mai ieftin“ de pe urma vaccinării.

   Autorităţile de resort din Germania încearcă pe toate căile posibile să minimalizeze prejudiciile provocate de vaccinare. Astfel o analiză asupra raportului costuri-eficacitate, efectuată în 2007 de către Institutul german pentru informare şi documentare medicală (Deutsche Institut für Medizinische Dokumentation und Information – DIMDI, care aparţine de Ministerul Sănătăţii), într-un model  exemplar de falsitate şi minciună, relatează de-a lungul a 109 pagini doar asupra a şapte presupuse cazuri de prejudicii provocate de vaccinarea cu trivaccinul Rujeolă-Oerion-Rubeolă (Masern-Mumps-Röteln-Impfung - MMR) pentru campania de vaccinare 2004-2005, dintre care în patru cazuri cauzalitatea este considerată ca fiind „improbabilă“, iar într-un al cincilea caz este considerată a fi „neevaluabilă“.

   Toate bune şi frumoase, dar pentru aceeaşi perioadă de timp, Institutul Paul-Ehrlich, care aprobă pentru folosire şi desfacere pe piaţa germană a medicamentelor şi vaccinurilor, ne vorbeşte de 236 de cazuri de presupuse daune provocate de MMS pentru anul 2004-2005! Iar aceste 236 de cazuri provin dintr-o analiză „spontană“ ceea ce conform aceluiaşi intitut, poate acoperi cel mult 5% din numărul total al cazurilor reale.

   Dar chiar şi aşa, plecând de la un număr pauşal de 118 cazuri pentru fiecare an, cifră de la care pleacă „Grupul federal de lucru  pentru handicapaţi“, se ajunge la o sumă de „despăgurbiri“ în formă de asistenţă medicală şi socială de 899.160 de Euro anual (7.620 de Euro pro persoană anual). Sumă care creşte cu fiecare an, deci cu fiecare nou grup de încă 118 persoane rămase handicapate în urma vaccinărilor. Toată această povară (cumulativă) apasă din ce în ce mai greu pe umerii contribuabililor, respectiv sistemului de sănătate german.

  Tocmai de aceea aici, în ultima vreme, chiar şi politicienii „devotaţi“ industriei farmaceutice ridică tot mai mult problema costurilor din ce în ce mai mari ale medicamentelor şi asistenţei medicale. Desigur că nu va mai duar mult până când „buboiul“ se va sparge, scoţând la iveală tot puroiul acestor afaceri dubioase pe seama sănătăţii noastre.

    Deocamdată însă nu se recomandă nici o reducere a numărului de vaccinuri la minimumul posibil şi nici o eliminare complectă a aluminiului ca adjuvant în vaccinuri, aşa cum se practică deja în cazul „nobilelor“ pisici. În schimb se face tot posibilul de a se inventa câte o pandemie în fiecare an, iar celor care eventual au de suferit, nu li se recunoaşte statutul de „prejudiciaţi“ ca urmare a unei vaccinări. Asta aici în Germania. Despre ţările şi copii din lumea a treia, nu cred că mai este cazul să pomenim. Cel mai adesea aceştia sunt folosiţi drept cobai, cu sprijinul funcţionarilor locali corupţi, iar pentru daunele provocate de vaccinuri, respectiv pentru îngrijirea bolnavilor, nu se ocupă absolut nimeni.

    Întrebarea principală rămâne însă:

Când le va merge oare copiilor noştri tot aşa de bine precum le merge pisicilor americane?

 

Despre autoarea articolului, doamna Bärbel Engelbertz: a studiat bilogia şi geografia cu grad de profesor pentru şcolile superioare (facultăţi), dar după ce cel de-al treilea copil al ei, (din şase) Andreas, s-a îmbolnăvit grav ca urmare a unui vaccin MMR, a fost nevoită să renunţe la carieră pentru a se îngriji de acesta. Între timp a obţinut calificarea de logopedă, şi activează şi în cadrul asociaţiei „Hilfe zur Selbsthilfe“, care se ocupă de ajutorarea persoanelor rămas cu handicapuri în urma intervenţiilor medicale.

                                                                                                                             Qui bono

Cercetarea americană ne fericeşte cu un nou vaccin?

    Foamea de bani şi de glorie nu cunoaşte limite. Ne paşte un nou vaccin! Dacă aţi crezut cumva că toată povestea cu vaccinul contra cancerului de col uterin nu vă priveşte, şi că în consecinţă aţi scăpat de „ţepe“, ei bine stimaţi Domni, v-aţi înşelat amarnic. Aţi uitat că şi Domniile-Voastre au o mică problemă?

   Prostata, Domnilor, prostata!

   Şi pentru că dolarul e în criză, întreprinzătorii americani au mai pus de o descoperire epocală. Încă un retrovirus, de parcă n-aveam destui pe care nu-i găsim pe nicăieri. Cercetătorii de la University of Utah au descoperit un virus pe nume XMRV. Până acuma era acoperit, de plapumă, de covor, de mai ştiu eu ce. Dar important e că fuse acoperit. Ei bine, iată, acu fu descoperit!

   Uraaaaaaaaaaaaa!

   Şi fiind descoperit, făptaşul nemernic a mărturisit că el este răufăcătorul care ne umfla prostata. Un mişel!

   Impresionanta cercetare americană a studiat cazul a 200 de pacienţi cu o formă de cancer de prostată foarte agresivă. La aproape o treime dintre ei a fost descoperit nemernicul retrovirus XMRV! Măi să fie....

   Acuma însă, dacă nu au avut decât 200 de cazuri la dispoziţie, avind în vederea populaţia USA, care nu-i tocmai mică, înseamnă că o astfel de formă de cancer este foarte „frecventă“. Iar din 200, aproape o treime fac aproape 65 de cazuri. (În „Spiegel“ se face vorbire doar de 27 de pacienţi din 200, ceea ce ar însemna doar vreo 13%. Oare nu ştiu americanii să numere?).

Desigur, motiv temeinic pentru Organizaţia mondială a sănătăţii de a declara o nouă pandemie de frica panicii prostite. O nouă gripă prost-stată ne paşte, Domnilor. De data asta suntem noi, bărbaţii, cei chemaţi la „vorbitor“.

  Deci băieţii naivi, până în 12-13 ani, adică cei care nu fumează încă în WC-ul şcolii, să se pregătească. O să vină iarăşi vreun Strein cu Cercel, care vă va da comanda:

   Băieţi, jos nădragii! Pieptu-nainte, gândul la patrie şi poponeţul către ţeapă, înainte, MARŞ!

   Recunosc că am rămas „prostatit“ de atâta imaginaţie. Aşa că mi-am vândut toate curelele la Second Hand, şi îmi ţin pantalonii cu mâna. Ca sa pot fi primul cu ei pe vine atunci când vine „ţeapa“.

  Uraaaaaaaaaaaa!

Sursa originală americană (pentru cei care nu au ceva mai bun de făcut):

http://www.pnas.org/content/106/38/16351

 

Sursa: BILD din 11.09.2009 (Alexander Wehr)

                                                                                   Qui bono (cu nădragii-n mână).

Corupţie în Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi în lumea oamenilor de ştiinţă

după un articol apărut în renumitul jurnal italian „La Repubblica“

http://www.repubblica.it/2009/11/sezioni/cronaca/nuova-influenza-7/virus-raffreddore/virus-raffreddore.html

   Popularul jurnal italian „La Repubblica“ a făcut un bilanţ al gripei porcine, într-un articol apărut recent (14 decembrie 2009), bilanţ din care OMS, industria frama şi o parte a cercetătorilor sub conducerea virologului Albert Osterhaus (şmecherul olandez despre care am mai relatat în www.quibono.net) ies „şifonate“ rău de tot. 

   Autorii articolului se întrebă nu numai dacă virusul H1N1 nu este în realitate decât doar o simplă răceală, dar mai şi constată pe deasupra, că afacerea cu gripa porcească plezneşte de sănătate. Doar foarte puţine cazuri mortale (şi acelea la persoane cu multiple afecţiuni cronice anterioare), în schimb „întreprinzătorii“ vor săbătorii în primul an al H1N1 un buget de toată admiraţia, căci în ciuda blândei gripe au realizat contracte excepţionale în valoare de peste 6 miliarde de Euro. Rolul jucat de concernele farma, de autorităţile de supraveghere a sănătăţii şi de oamenii de ştiinţă pare a fi foarte suspect. O combinaţie reuşită între vaccinuri şi panică indusă a creat o „acţiune preventivă“ care produce deja miliarde, scrie „La Repubblica“.

   Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care fiind „constrânsă“ benevol  de către mafia cercetătorilor virologi condusă de Osterhaus, a declarat o „alarmă de pandemie“, se vede nevoită la ora actuală să declanşeze o anchetă internă (Qui bono?) pentru a stabili conflictele de interese ale consilierilor ei. Adică, hoţul caută vinovatul pentru furt, nu?

   Ca urmare a nenumărate interviuri cu medici, reprezentanţi ai concernelor farma, cercetători şi politicieni, „La Repubblica“ ajunge la concluzia că: „numărul victimelor acestui groaznic virus-ucigaş este cu mult mai mic decât numărul victimelor făcute anual de gripele sezoniere (în Germania în fiecare an, în medie circa 15.000 de persoane). Aşadar, virusul ucigaş este în fapt unul foarte blând, dar afacerea cu sănătatea este în schimb foarte agresivă. Iar beneficiarii sunt "producătorii de vaccinuri, dar şi cei de preparate anti-gripale, sau de măşti de protecţie pentru respiraţie“.

   Până mai acum câţiva ani, specialiştii în pandemii păreau a fi o specie pe cale de dispariţie, deoarece în ţările dezvoltate epidemiile nu prea se mai arătau pe nicăieri. Iar ţările sărace oricum nu dispuneau de suficiente resurse financiare de „muls“.  Şi pentru ca să nu dispară aşa mândreţe de exemplare din fauna şi flora umanităţii, începând de prin anul 2000 ne-am trezit cu tot felul de molimi şi pandemii inexistente. (Chestia asta îmi aminteşte de apariţia virusului HIV, inventat de cercetarea americană din domeniul cancerului, exact în momentul în care devenise evident că aceasta nu obţinuse nici un rezultat notabil, iar guvernul american decisese tăierea subvenţiilor).

   Aşa că astăzi, mulţumită gripei şi ameninţării „bioterorismului“ internaţional, a devenit din nou necesară investirea de fonduri porcesc-îngrăşate în cercetarea gripei şi nu numai. Începând cu Septembrie, când OMS a instaurat starea de pandemie, producţia mondială de vaccinuri s-a dublat. Guvernele prostite (sau mituite?) semnează contracte „în alb“ cu concernele farma şi plătesc vaccinuri în avans, vaccinuri care nici măcar nu sunt controlate şi aprobate!

   Doar concernul englez GlaxoSmithKline a vândut în doar câteva zile, în 22 de ţări, 440 de milioane de doze de Pandemrix, la 5 Lire sterline bucata, ceea ce a adus dintr-un şut 3 miliarde de Euro în casa concernului! Şi concernul elveţian La Roche a realizat în scurt timp 2 miliarde de Euro din vânzarea „porcăriei“ de Tamiflu. (Cum se poate aşa ceva fără mită şi corupţie, când după gripa aviară toată lumea ştie că Tamiflu nu este bun nici măcar contra raţelor împăiate?). Şi concernele Novartis, Sanofi, Baxter şi Astra Zeneca au realizat încasări record în doar câteva luni.

   Iar aceasta este doar o parte din „măreţele“ afaceri cu gripa porcilor: vânzările de gel dezinfectant pentru mâini au crescut cu 50% iar vânzarea de măşti de protecţie a căilor respiratorii a explodat pur şi simplu. Deşi ambele „metode preventive“ nu împiedică absolut de loc răspândirea virusului gripal. Şi nici naivitatea omului neinformat. Pe deasupra aspirine şi tot felul de alte preparate exotice. Fabricile lucrează 24 de ore pe zi (şi noapte) timp de 7 zile pe săptămână, pentru a face faţă cererilor de remedii contra isteriei gripale.

   La data de 21 August 2009 guvernul italian a semnat o înţelegere asupra livrării unui produs care nu avea încă aprobarea de desfacere pe piaţă, înţelegere care prevedea nişte clauze speciale. La pagina 10 a acestei înţelegeri-contract, producătorul elveţian este scutit de orice responsabilitate pentru efentualele efecte secundare şi daune aduse sănătăţii celor vaccinaţi. Toate riscurile precum şi consecinţele financiare erau preluate de către cetăţenii italieni (pe care cred că nici naiba nu i-a întrebat dacă sunt sau nu de acord). Consecinţele „pandemiei“ îi loveşte deci şi pe cei care nu s-au vaccinat, căci despăgubirile pentru daunele aduse sănătăţii sunt plătite din banii noştri, ai tuturor!

   (Cineva îmi spunea, un pic cam prea mândru, că măcar noi ne-am facut singuri vaccinul, la „Cantacuzino“! Eroare. Căci atât tulpina virală nouă, cât şi mare parte a componentelor, reţeta de fabricaţie cât şi testele pentru detectarea gripei porcăreşti, precum şi multe alte elemente se află sub diferite patente pe care „Cantacuzino“ nu le deţine, şi în consecinţă trebuie să plătească pentru ele. Şi din banii cui? Şi Qui bono?)

   OMS a modificat hoţeşte, pe furiş, definiţia pandemiei, şi asta fără vreo motivare sau justificare. Până nu demult pentru declanşarea unei pandemii se luau în calcul numărul de decese. Mai nou se iau în calul numărul de îmbolnăviri, adică de guturaiuri şi strănuturi.

   Pe de altă parte excrocul Albert Osterhaus, răspunzător în cadrul OMS cu liniile directoare pentru prescrierea vaccinurilor, are nenumărate „colaborări“ cu diferite concerne farma. La fel ca şi doi alţi colegi de-ai  lui, tot olandezi, Hayden şi Monto, care sunt şi ei consilieri la OMS şi în acelaşi timp prezenţi pe ştatele de plată ale lui La Roche şi GSK. (vezi întregul articol din „La Repubblica“ în original în italiană, la linkul de la începutul prezentului articolului).

   Iar virologul german Klaus Stöhr, coleg de excrocherii cu Osterhaus pe vremea SARS şi a gripei aviare, după ce a intrat în criticile colegilor de la OMS, şi-a luat jucăriile şi s-a mutat la... Novartis. Are grijă mămica lui de el, nu? Adică tocmai la concernul care a tras ţeapă guvernului italian! Deşi foarte mulţi se îndoiesc că politicienii italieni sunt chiar atât de proşti să se lase fraieriţi în halul ăsta. Mai degrabă s-au lăsat mituiţi! Iar cazuri similare (preactic copiate la indigo) există în Germania, Austria, Anglia, Olanda, Suedia, Franţa, Elveţia şi USA. Şi credeţi oare că la noi în România nu? C-om fi noi mai cu moţ! Să nu uităm că 40% din câştigul concernelor farma este reinvestit în "Public Relations", ceea ce din totalul de 40 de miliarde Euro beneficiu până în prezent, reprezintă 16 miliarde de Euro.   

   Enorm!!! Dar sunt bani bine investiţi, în pandemia de la anul, de gripă ovină!

Se strânge laţul, Domnilor!

   Lumea nu-i proastă! Vaccinările contra H1N1 au fost practic peste tot, până acum cel puţin, un „Chix“ monumental. În Germania cel puţin, în ultimele 3 săptămâni nu am mai auzit nimic vorbindu-se despre gripa porcilor. Şi desigur, foarte puţini s-au lăsat traşi în ţeapă. Dar vaccinurile au fost cumpărate, deci plătite. La anul vor ajunge în lada de gunoi, iar poporul german va trebui sa mai strângă o gaură la curea, pentru a recupera din banii aruncaţi pe fereastră. Doar că germanii au totuşi o altă poziţie financiară decât românii!

   Au apărut, şi continuă din ce în ce mai tare să se facă auzite, opiniile critice la adersa OMS, concernelor farma şi politicienilor „gipaţi“ la cap şi strănutaţi prin buzunare. La noi, printre alţii Domnul Profesor Dr.Petru Calistru (toată stima şi respectul pentru atitudine şi curaj, va mulţumim) îl pune la punct pe Streinu cu Cercel (vezi articolul în http://nuvaccinurilor.blogspot.com/ ).

   În Germania, doctorul şi parlamentarul SPD Wolfgang Wodarg afirmă direct şi clar într-un interviu cu MDR INFO: „Sunt convins că OMS este coruptă! S-a lăsat atât de mult influenţată de industria farmaceutică, încăt nu poate fi altfel. Legăturile corupte dintre oamenii de ştiinţă şi OMS trebuiesc scoase la lumină!“
   Partidele de la guvernare din Germania nu scot deocamdată nici un grohăit, căci este evidentă suspiciunea de a fi fost finanţate (în alegerile care au avut loc în Germania la sfârşitul lui Septembrie, ce coincidenţă, Domnilor!) de către giganţii Roche sau GSK!

   Mâna lungă a concernelor farma s-a întins şi până în Polonia, unde ministra sănătăţii, Ewa Kupacz, care s-a opus excrocheriei gripale (unul dintre primii politicieni care au avut curajul de a nu accepta porcăria gripală), a fost dată ân judecată de parlamentarul (finanţat din umbră) Kochanowski, pentru că a refuzat dreptul la vaccinare poporului polonez. Popor care oricum n-avea de gând să se lase ţepuit.

   Iar ziarul german „Tagesspiegel“ din 16.12. 2009, (vezi sursa în germană sub linkul  http://www.tagesspiegel.de/politik/international/Schweinegrippe-Europarat;art123,2976433 )

ne anunţă că acelaşi Wolfgang Wogard (medic şi epidemiolog), care este (încă) şeful comisiei de control asupra sănătăţii în Parlamentul European, a introdus cererea de a se analiza şi cerceta în Consiliul European porcăria gripei porceşti. În argumentaţia (aprobată în unanimitate) Comisiei de sănătate condusă de Wodarg se spune printre altele că gripa pocească este „unul dintre cele mai mari scandaluri ale ultimei sute de ani!“

   În continuare, în cererea pentru dezbatere în plen indrodusă  în unanimitate de către comisia pentru sănătate se mai menţionează că „milioane de oameni au fost puşi inutil în faţa riscului de a se îmbolnăvi şi suferi ireparabile daune de sănătate ca urmare a folosirii unor vaccinuri insuficient testate şi verificate.“ Şi toate astea pentru o banală răceală de sezon! Şi mai grav este că producătorii de vaccinuri au realizat câştiguri imense, prin panica înscenată, pe seama banilor publici şi ai cetăţenilor. „Întăritorii noi, folosiţi în vaccinuri, nu sunt cercetaţi şi cunoscuţi îndeajuns, existănd pericolul apariţiei paraliziilor şi a altor boli grave.“
   În mod deosebit trebuie să se ocupe Consiliul European şi cu rolul jucat de OMS, care a schimbat criteriile de declanşare a unei pandemii, după propria poftă, făcând astfel posibilă declararea pandemiei, crearea stării de panică artificial şi obligând indirect guvernele multor ţări să facă contracte cu producătorii de vaccinuri.

   „Deoarece OMS nu poate fi controlată prin Parlamentul European, doar guvernele diferitelor ţări pot cere suportarea consecinţelor acestei foarte dubioase afaceri de către OMS. Nu se poate concepe ca definiţia pandemiei să fie schimbată ducă „cum suflă vântul“ de către OMS, în interesul industriei farmaceutice. Mult prea multe persoane de decizie din OMS provin din zona industriei farmaceutice!“

   Wodarg a cerut de asemenea şi cercetarea rolului jucat de Institutele Paul-Ehrlich şi Robert Koch, care sunt răspunzătoare în Germania pentru declanşarea stării de pandemie şi a vaccinării populaţiei.

   Au mai existat şi în trecut controale efectuate de comisiile europene, care au stârnit nori de praf, cum ar fi de exemplu cel provocat de concluziile comisiei conduse de elveţianul Dick Marty în 2005, care a scos la lumină rolul avut de CIA în Romania şi Polonia în priviţa închisorilor pentru deţinuţii arestaţi în Afganistan.

   Nu ne rămâne decât să sperăm că şi de această dată se va face lumină. Dar însuşi faptul că o astfel de cerere a fost acceptată iar în Ianuarie urmeză să înceapă lucrările respective în plen, este o palmă zdravănă peste râtul porcesc al afacerilor necurate cu sănătatea noastră!

                                                                                      Traducere şi adaptare: Qui bono